Enlace a la versión en Castellano


link to English version

REGLAMENT DELS JOCS INFANTILS I LA XOCOLATADA

En aquestes activitats s'intenta estimular els participants mitjançant diferents proves i jocs perquè s'iniciïn a la pràctica de l'atletisme. Es buscarà el sentiment d'equip per sobre de l'èxit personal. Es poden entendre aquests jocs com una manera de passar-ho bé, jugant i fent esport alhora, i fomentant valors com l'esforç i el treball en equip.

Les activitats infantils van dirigides a nens i nenes des dels 4 als 12 anys.
Es realitzaran en la part central de la pista d'atletisme de Can Dragó (Barcelona) i se'n realitzaran entre les 16:30 i les 18:00 de dissabte.

Inscripcions:
• En el moment que s'obrin les inscripcions, es podran fer a través d'aquesta mateixa plana, a l'apartat d'inscripcions, per TPV, a un preu (*) de 5 €.
• El dia de la prova hi haurà unes urnes on podran fer-se altres aportacions benèfiques addicionals de qualsevol quantia.
• Una vegada formalitzada la inscripció i si per qualsevol motiu l'atleta no pogués participar, preguem ho comuniqui a l'organització tan aviat com sigui possible. Els diners no seran retornats en cap cas al tractar-se d’un acte benèfic.
• El termini d'inscripció finalitzarà el 8 de desembre o quan s’arribi a 60 participants inscrits.
• Les persones participants permeten, explícitament, que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement es publiquin a les llistes d’inscrits, així com a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.
• Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto.

(*) Aquest pagament de 5 euros ja inclou la participació en la xocolatada posterior.

Desenvolupament de la prova:
• Tots els participants s'hauran de presentar a les 16:00 per poder formalitzar els equips definitius.
• Es dividiran en diferents equips. S'intentarà que els equips estiguin el més compensat possibles incloent nens de diferents edats en cada equip.
• Cada equip realitzarà una prova diferent. Una vegada tots els equips hagin conclòs la seva prova, els equips rotaran d'una prova a l'altra. D'aquesta manera l'activitat finalitzarà quan tots els equips hagin completat totes les proves.
• Existirà una prova final per relleus que puntuarà el doble de les altres.
• La suma d'aquestes puntuacions servirà per conèixer la classificació final per equips.


Xocolatada
A les 18:00 del dissabte, una vegada hagin finalitzat les activitats infantils, podrem gaudir d'un dolç final de tard. Xocolotadaaaaaa!!!

Els participants en les activitats infantils ja tenen inclosa la xocolatada en el preu d'aquestes activitats. La resta de pares i acompanyants, així com el públic general, podrà gaudir d'una deliciosa xocolata al preu de 3 euros. L'esmentat pagament es realitzarà el mateix dia. Oferta limitada fins a final d'existències.

 

 

 

 

 


()