Connecta't!

Vine i uneix-te a la nostra comunitat. Amplia la teva xarxa d'amics i coneix gent nova!

Marc31 creat un nou tema ' Cursa de les Tortugues 1 de Maig (9:30, la Garriga)' en el fòrum. 19 hores fa 52 minuts

Bona tarda!

Obro fil per la cursa de fons de la Garriga que es celebrarà el proper dissabte 1 de Maig. La cursa consta de dues modalitats (7km 100m d+ i 14km 290m d+) i té un circuit mixt, però amb la majoria del recorregut per terreny muntanyós.

En Roubby i un servidor ens hem apuntat a la modalitat de 14km per estrenar-nos en aquest món del Trail Running.

Algun correcat més hi serà?

Salut i km!

Llegeix més...

El nostre company Tolins ens fa arribar aquesta proposta de Cursa Solidària Virtual que organitzen del 4 al 6 de juny des del Centre Comercial La Farga i la https://www.cureangelman.esFundació FAST (Foundation Angelman Syndrome Therapeutics) . És una cursa que neix amb vocació de ser presencial en les pròximes edicions i que serà virtual enguany per les circumstancies en que ens trobem.

L'objectiu principal és donar visibilitat a aquesta malaltia minoritària i, com a esdeveniment, voldría arribar als 2000 inscrits i 10000 kms recorreguts en aquests 3 dies. Funciona mitjançant l'app Kinendu, que es pot vincular a Strava, Garmin, etc. Ens han demanat si des de Corredors podem donar difusió, i nosaltres a totes les iniciatives solidàries, ens sumem!! :party:

Les inscripcions encara no son obertes. Us informarem quan ho estiguin. L'inscripció costarà 5€ i inclourà un pack d'articles de patrocinadors i una samarreta que es podrà recollir presencialment a La Farga (on hi haurà un estand de FAST) i inclús, per 2€ més, us ho envien a casa.

Us paso més info quan la tinguem! ;)Llegeix més...