Connecta't!

Vine i uneix-te a la nostra comunitat. Amplia la teva xarxa d'amics i coneix gent nova!

mickymache creat un nou tema ' Cursa del Foc - Olesa de Montserrat - 16/06/2019' en el fòrum. 12 hores fa 47 minuts

Hola!

La Cursa del Foc d'Olesa de Montserrat del proper diumenge 16/06/2019 ofereix uns preus irrenunciables si es fa la inscripció abans del 23 d'abril: 4 € sense obsequi ó 7 € amb la samarreta d'obsequi.

Cursa del Foc d'Olesa de Montserrat

És una cursa que he fet un parell de vegades i aquest any hi tornaré.
Crec que va començar a fer-se els dissabtes a la tarda, que al mes de juny sí que deuria ser una autèntica cursa del foc :evil: , però després, quan jo la vaig conèixer, ja es feia diumenge al matí. Les dues vegades que vaig participar, el recorregut de 10 km era a una única volta que, a més de passar pel centre del poble, et portava fins a dos polígons industrials als extrems de la ciutat. A mi no em desagradava però l'any passat ja van canviar a un circuit de 5 km, a dues voltes, pel centre de la ciutat.
Segur que està molt bé i amb força més animació. :thumbup:

Les curses de 5 i 10 km començaran a les 09:00 i després hi haurà curses infantils i juvenils per acabar amb una milla a les 10:55h. No he sabut veure si és compatible la inscripció a les curses grans i també a la milla o si només es pot fer una inscripció a una cursa.

4 avituallaments en cursa i a l'arribada, avituallament amb fruita (la síndria està genial), dutxes, ludoteca per tenir cura dels nens, etc.

A partir del dia 23 d'abril, el preu de la inscripció pujarà a 7 € sense samarreta (11 € amb samarreta) que tampoc està gens malament.

Salutacions!!

Llegeix més...

mickymache creat un nou tema ' Els 10 de Santa Perpètua de Mogoda - 02/06/2019' en el fòrum. 13 hores fa 23 minuts

Hola!

Obro el fil d'una de les curses que més m'agraden del calendari i a la que tinc una estima especial. ;)

Els 10 de Santa

Diumenge 2 de juny a Santa Perpètua de Mogoda, a les 08:50 una nova edició d'aquesta bonica cursa que en 10 km ho té tot en tots els sentits:
- Recorregut: asfalt, terra, pujades, baixades, pla, fals pla i un final desafiant. :P
- Serveis: fàcil d'arribar, facilitat per aparcar a prop de la sortida-meta, vestuaris, dutxes, entrepà de botifarra, cervesa, refrescs, tallavents amb caputxa i butxaca, altres obsequis, sorteig...
- Altres: curses infantil i juvenil, bon ambient, gran organització, puntuació doble a la Lliga Championchip i els darrers anys amb la magnífica ajuda de les llebres de corredors.cat!! :great:

La cursa comença amb un primer kilòmetre favorable, en baixada i per asfalt. Després tenim un altre kilòmetre, ja per terra, que ens fa pensar que es pla però ja va pujant de manera suau tot i que es pot fer a bon ritme.
És a partir del kilòmetre 2,2 que comença la pujada gran, en tota regla, fins al 3,6. Segueixen 400 metres plans amb lleugera tendència a baixar fins que passant pel km 4 iniciem el descens. És encara per camins de terra i pista forestal. No és gaire complicat però hi ha algun tram que, pels asfalteros com jo, en baixada pronunciada, ens fa tenir sensació de... aventura... :joy:
Just en el kilòmetre 5, s'acaba la part de terra, s'acaba el descens, girem a mà dreta, tornem a l'asfalt i tenim l'avituallament.

La segona part de la cursa és on hem de demostrar que, a més de cames, tenim cap. :smirk:
La sensació és que la part dura de la cursa ja l'hem feta amb la pujada per la pista forestal anterior i que ara ja tot és pla i a ritme de creuer fins al final, però... no és ben bé així.
Del kilòmetre 5 al 6,3 és una zona que va pujant sense adonar-nos i va desgastant; venim d'una baixada forta i el canvi ens pot bloquejar una mica. En el 6,3 trobarem una rampa de 300 metres, potser una mica menys, curta però dureta. Això sí, amb premi a dalt de tot perquè és una zona on acostuma a reunir-se un bon grapat d'espectadors/es animant de valent. Cal arribar amb la força suficient per rebre els ànims amb un bon somriure. :great:
Baixada de recuperació i arribem al kilòmetre 7.

Atenció perquè, si estem competint la cursa: superar el nostre temps d'anys anteriors, baixar de 45 minuts, o el que sigui, jo crec que és en aquests dos kilòmetres on es decideix tot.
Els ulls et diuen que és un tram pla però ja veiem que ens costa mantenir el ritme: el cansament i també que lentament i imperceptiblement va pujant i també desgasta. Aquí és on s'ha de patir, amb cap, sense cremar les naus, però posant-ho tot per no perdre les opcions.
Del kilòmetre 9 al 9,5 fem una part de tornada, per tant tindrem una lleugeríssima baixada, que ens portarà fins als 300-400 metres finals que... bé... es tracta de fer el que es pugui... :666:

D'acord, he fet una descripció una mica novel·lada, potser. :laughing:
Però, realment, és una cursa entretinguda, on hi cap tot i amb molt bon ambient.

Si esteu interessats/des, ja fa temps que està obert el període d'inscripció, a 12 € si teniu el xip en propietat. De totes formes, espereu uns dies abans de fer la inscripció perquè els darrers 3-4 anys, Corredors.cat s'ha encarregat del servei de llebres i hem tingut un bon descompte.
Potser aquest any també hi hagi acord al respecte. :thumbup:

Salutacions!!

Llegeix més...