La Cursa de Sant Joan Despí arriba a la seva 11a edició. Organitzada pel Club Atletisme Despí 2012 i Corresolidaris, amb la col·laboració de l'Ajuntament, és tota una referència en l'àmbit de les carreres populars i solidàries de Catalunya des de fa ja 10 més d'anys.

Aquest any seguim el camí emprès la passada edició i es recaptaran fons per a les causes minoritàries a través de Corresolidaris. En la passada edició es van recaptar 5.105,00 euros, amb els quals s'han pogut subvencionar tractaments de fisioteràpia, equinoteràpia i ajudat a la en dos programes específics a través de Sant Joan De Deu.

Tenim un objectiu i esperem que ens puguis ajudar fent el que més t'agrada. Volem superar els 5.500 euros de recaptació.

ESPEREM LA TEVA COL·LABORACIÓ

T'esperem en alguna de les diferents activitats que hem organitzat per a tu: Curses Infantils, Cursa de 5 km i Cursa de 10 km puntuables per la Lliga Championchip. A més t'oferim.

Activitats durant tota la tarda.

programa

18: 00/19: 00 Xerrada-Taller

18:00 Inici Fira / Exposició Solidària (Aparcament Poliesportiu Salvador Gimeno part posterior). Comptarà amb zona lúdica infantil

18: 30/19: 30 Activitats esportives dirigides (Zumba)

19:45 Carrera Promoció Aleví / Infantil 800 mts.

19:50 Carrera Promoció Benjamin / Pre-benjamin i menors 300 mts.

20:00 Lliurament de premis Carreres Promoció.

20:30 11a Cursa Solidària de Sant Joan Despí 5k / 10k.

Llegeix més...

tonicosco creat un nou tema ' 7ª Marató per Equips de Sant Joan Despí 25/3' en el fòrum. fa 6 anys

La Marató per Equips arriba a la seva 7a edició consolidada com una de les proves per relleus per excel·lència, del calendari d'atletisme del circuit català.
L'objectiu és realitzar la mítica distància de 42.195 metres entre 6 corredor/es en relleus de 7.032 metres cadascun.
La prova compta entre els seus participants amb atletes nacionals consagrats i corredors populars que formen equips competitius en les diferents categories. La finalitat de la prova, es passar una bona estona entre amics, companys de entrenament/feina, ginmàs, etc.
Aquest any, a més el Club Atletisme Despí, organitzador de la prova, en col.laboració amb Corresolidaris , l'Ajuntament de Sant Joan Despí i l'Hospital de Sant Joan de Deu, donarà el beneficis de la cursa a projectes solidaris.

Mes info

Llegeix més...