Xavi corredor Hasn't joined any discussions yet.

Hola,
Algú fa aquesta cursa? Hi estic inscrit, però veig complicat arribar-hi en transport públic des de Barcelona...
Qualsevol proposta (o consell) serà molt ben rebuda.
Gràcies, salut,
X.

Llegeix més...

Xavi corredor creat un nou tema ' Revista Corredor' en el fòrum. fa 3 anys

Hola,
No sé si coneixeu la revista Corredor .
Quan vaig començar a córrer / competir allà per 2008 em comprava totes les revistes que podia i n'estava subscrit a algunes. En algun moment vaig deixar de fer-ho perquè tenia la sensació que es repetien i que arribat un moment es feia difícil dir coses noves, més enllà de l'actualitat. Ja havia vist incomptables plans per preparar una marató, els millors estiraments, consells sobre nutrició, etc.
Recentment he conegut la revista Corredor, de la qual acaba de sortir el número 23, o sigui que deu portar un parell d'anys. Deu ser tota una aventura llençar un projecte de publicació mensual en paper en els temps que corren...
El cas és que hi he publicat un article, així que l'he comprat per veure com havia quedat. I m'ha sorprés positivament. He trobat diversos textos interessants i a més molt ben escrits, fet que no és habitual en el periodisme esportiu. A més, té una estructura ben pensada, són textos que tenen sentit. I està molt ben maquetada. La veritat és que entra per la vista. M'ha agradat també que els textos són originals, que de vegades en revistes esportives et trobes amb còpies / traduccions del món anglosaxó. Aquí, des del nom mateix de la revista ja es veu una perspectiva diferent i per mi més atractiva. En la meva opinió, qualitat / preu és un producte molt bo, fet amb gust. Sincerament espero que tingui èxit.
Si teniu curiositat pel meu article, hi explico la trajectòria vital d' aquest senyor , que ens va deixar fa un parell de mesos. Era un apassionat pel córrer, entre moltes altres coses. Un tiu molt maco.
I això és tot. Perdoneu l'autobombo, realment crec que la revista està molt bé i m'hagués agradat que algú me n'hagués parlat abans. Si hi trobo el temps, suposo que hi seguiré col·laborant, perquè d'idees no en falten :)
Salut i km!
X.

Llegeix més...