canferreir Hasn't joined any discussions yet.
canferreir ha compartit una foto. ahir

canferreir creat un nou tema ' Faré el Cami de Sant Jaume aquest día 13' en el fòrum. fa 2 setmanes

Hola companys

Com alguns sabeu, el día 12 marxo cap a Sarria per fer el Cami de Sant Jaume fins Santiago de Compostel.la durant 5 etapes.
Es l'ultim tram de 100k del Cami francés. Ja estic preparat per fer-ho i amb la credencial de peregrinatge en regla.
Procedent de familia gallega mai havia tastat aquest. Crec que va sent hora oí? Nomes per comencar amb 100k.
Posare un grapar de fotos a aquest fil durant cada etapa.
Bona Setmana SantaLlegeix més...

canferreir ha compartit una foto. fa 2 setmanes

canferreir ha compartit una foto. fa 2 setmanes

Euforic?? No. El següent
Supermarcassa en 5000m pista avui al Grand Prix Antonio Amorós de Sta. Coloma de Gramenet.
I Record Personal pulveritzant...
Veure'n més

canferreir ha compartit una foto. fa 1 mes

Bona marató a tots i totes. Ens veiem a l'avituallament correcat

canferreir ha compartit una foto. fa 2 mesos

Pujada a Sant Jeroni des del Monestir de Montserrat

Hola,

la majoria de vosaltres ho sabíau per facebook. Diumenge vaig competir com a federat a la Competició de Pista Coberta fent el 1500m llisos en categoria M40. Doncs bé, he fet, dintre de les meves espectatives, MMP des de fa molts anys: 6'58" a 4'39"/k i 6è classificat de categoria.
Isidre, amb 83 ha quedat 1r de categoría i Campió de Record de corredors de categoria 80-85 anys amb 8'16", pulveritzant per 30" escassos la anterior marca d'en Nicolau Osete amb 8'43" fa 7 anys.

I com a demostració, us envio dues fotos. Una meva i l'altre de l'Isidre.

SalutLlegeix més...

canferreir ha compartit una foto. fa 2 mesos

canferreir creat un nou tema ' Contusió a una costella dreta tocant el pèlvis.' en el fòrum. fa 3 mesos

Hola amics,

Com alguns sabeu, fa 10 dies vaig caure en una cursa de planxa i encara tinc mal. Ara mateix estic millor, però la trompada va afectar la part inferior de la costella a tocar la pèlvis (diguem-ne al costat de la membrana que cobreix la part de les costelles i la pèlvis). Encara perdura el mal. He estat 6 dies amb paracetamol durant 8 hores per dia i ahir era l'ultim dia de tractament i ara mateix estic en post-tractament perquè progresi el dolor i desaparegui.

Hi vaig anar al metge per consultar si aviat puc correr, però m'ha aconsellat que un parell de mesos... tot i estar en carn viva el mal, s'ha de curar bé per temor a recaure i fer mes mal. Volia intentar a Santa Coloma fer 10k, però per ordre del metge he canviat de idea i faré una caminada ràpida a Girona de 5k, tal com va succeir a Terrassa ahir.

Com es un procés lent, en un parell de mesos puc correr, però per ara, fer bondat i tenir paciencia.

Salut

Llegeix més...

canferreir creat un nou tema ' 31a Cursa Mar i Murtra Blanes 20k - 10k (13/1/19)' en el fòrum. fa 3 mesos

Hola

No he vist cap fil respecte a la cursa. Si es que n'hi ha un altre a un altre lloc, demano disculpes.

Bé, jo content perquè he fet el meu primer 10k.... acabant-la en 1h00'59". Ja feia temps que no completava una cursa per sota dels 65', rebaixant 9' respecte Nassos passat i 15' respecte St. Vicenç dels Horts de novembre, del qual em va sortir una cursa horrorosa aquesta última

A les 9:30h començà la cursa dels que fan 20k i a les 10 els que fan la de 10k. El meu cas no es una cursa amb força desnivell, era tot pla i 10k justos, tal com podeu observar a la foto d'arribada amb el gran company isidre Ferrer

Començo l'any 2019 amb una bona marca de 10k, lluny ja de la 1h12' de mitjana des de fa 5 anys. La ultima cursa que vaig fer molt bona marca va ser Nassos al 2013 amb 58'17". Però això és un altre tema.

Tornant a la cursa de Mar i Murtra, ruta de 10k circular amb sortida i arribada a la platja de Blanes, a tocar la Pl. Catalunya. Els 2,5 primers i ultims kms son tram d'asfalt, el primer i ultim 1,5k paral.lela a la platja de Blanes i a partir d'allà, 5k de camí de terra, amb algun desnivell poc exigent. Una cursa que em va agradar molt i que espero tornar l'any vinent.

Fins la properaLlegeix més...

canferreir creat un nou tema ' 25 anys fent curses' en el fòrum. fa 4 mesos

hola,

s'apropa 2019. Falta una setmana i un dia per que tinguem a sobre l'any nou.
Què vol dir?? Aquest any serà especial per a mi com a corredor aficionat. Es cumpliran les noces de plata des que sóc corredor. 25 anys competint, o córrer per guanyar mes salut, o bé amb amics, o també per proposar reptes: 2 maratons, 23 mitges i 6 hores nonstop fa una setmana...... tot això durant 25 anys.

Amb 19 anys vaig calçar unes sabatilles per primer cop, l'any 1994, a la Cursa de la Mercè. Aquella època estudiava FP (pla del 1970), i compaginava l'educació física esportiva com a assignatura obligatòria fins a un punt que se'm va ocórrer posar-me un dorsal recollit al carrer Jaume I a la seu de la Caixa, ara un departament de la Generalitat. El moment de la cursa va ser emotiu, 9k amb desnivells, començant Gran Via - Comte Borrell - Paral.lel, i pujant per Montjuïc per la carretera de Miramar, l'estadi Olimpic, pont de la Foixarda i arribant novament a Av. Maria Cristina.

Vaja memòria la meva, i això que estic perdre part d'ella :laughing: :laughing:

25 anys després porto a sobre 572 curses i "tropecientasmil" entrenos, i bàsicament al voltant de 20.000k durant aquests lapse de temps.

Al llarg de 2019 continuarem fent..... i per poder celebrar-ho en part, Setmana Santa ja tinc plantejat fer el Cami de Sant Jaume des de Sarria

Salut

Llegeix més...

canferreir ha compartit una foto. fa 8 mesos

A per les 6h Can Dragó. Primer entrenament

canferreir creat un nou tema ' Torno a ser aqui' en el fòrum. fa 8 mesos

Hola asics

Pels qui no em conèixen sóc en Candido Ferreiro, un dels primers associatse des que es va fundar el fòrum fa 11 anys despres de tancar el 10de1000.

Despres d'una baralla amb el Facebook al qual ja m'he donat de baixa, tornaré a ser aquí per explicar la meva experiencia amb les curses.

Ara tinc a la ment les 6h de Can Dragó de desembre.

Salutacions

Llegeix més...