Ja ha arribat la jornada més complerta de la LLiGa! Amb més de 8 distàncies.

Si us haveu animat a córrer aquest cap de setmana reviseu bé la informació de la cursa que hi han unes quantes.

El Cros Popular de Sants és una de les curses més arrelades i amb més tradició de les que es disputen a Barcelona. L’origen el podem trobar l’any 1934, quan l’Ateneu Enciclopèdic Sempre Avant va decidir celebrar el Primer Gran Premi de Sants, una prova atlètica pels carrers de Sants.

Serà ja pel diumenge 20 d'octubre a les 10 hores. La sortida i l’arribada seran a la rambla Brasil amb Canonge Pibernat.

Es podrà recollir la samarreta i el pitrall (també el del Petit Cros) divendres 18 d’octubre de 16 a 21h a L’Estació de Sants i dissabte 19 de 10 a 21h a la Lleialtat Santsenca (carrer Olzinelles 31).

El proper 20 d'octubre a les 10:30 els carrers de Manresa es tornaran a omplir de corredors i corredores pels seus 10k que volen ser una festa atlètica, on tothom hi te cabuda, els que corrent molt i els que no corrent tant, però que tenen els seus propis objectius personals. Una cursa, que amb aquesta, sumarà 16 edicions.

El servei de guardarroba i lliurament de dorsals i xips el mateix dia de la cursa a partir de les 8:30h. al costat de la sortida situada en el passeig de Pere III. Les dutxes hi seran a l'Estadi Municipal d'Atletisme "El Congost" a 10 minuts a peu de l’arribada.

A Collserola tindrem una Mitja marató i una Marató aquest diumenge:

L'Itinerari-Marató Parc de Collserola és un circuit al voltant del Parc amb sortida i arribada al Velòdrom d'Horta que segueix un recorregut de 42,195 Km.

L'Itinerari-Mitja Marató Parc de Collserola té sortida i arribada al mateix lloc seguint una part del Parc recorrent 21,097 Km.

Ambdues proves permeten descobrir la Serra de Collserola: una veritable illa verda d'unes 8.000 Ha., situada entre els rius Besós i Llobregat, enmig d'una de les àrees urbanes més denses de la ribera mediterrània.

El pitrall i el xip de lloguer, es podran recollir des del 15 Octubre al 17 d' Octubre, a la botiga d'esports de muntanya Equipa't a la plaça Pau Claudel, n º 2 (prop de la plaça Virrei Amat) de 17,00 a 20,30 hores, i també es podrà recollir a la seu de la nostra entitat: Carrer Pintor Mir, 16 baixos el dia 18 d'Octubre de 17 a 21 hores i el dia 19 d'Octubre de 10.00h. a 14.00h. i de 16.00h a 19.00h.

El dia de les proves no s'entregran pitralls, ni xips, excepte les inscripcions de corredors residents fora del àrea metropolitana de Barcelona que així ho sol•licitin.

Els XIV 10k del Mediterrani es celebraran el diumenge, 20 d’octubre de 2018 a les 09.00h. El punt de sortida i arribada estarà situat dins del Canal Olímpic de Castelldefels.

La recollida de dorsals i bossa del corredor es farà en el Centre Comercial Ànec Blau. Avda. del canal olímpic, 24 • 08860 Castelldefels (Barcelona). Es dividirà en tres franges:

- Divendres 18 de 16h a 21:30h

- Dissabte 19 de 10:30h. a 21:30h.

- Diumenge 20 de 7:00h. a 8:30h.

Les incidències i altes noves es tramitaran divendres i dissabte fins les 20:30h. El mateix dia de la cursa no es realitzaran incidències ni altes noves.
L'edició número 32 de la Mitja de Mollerussa es realitzarà el diumenge 20 d'octubre del 2019 a les 10h. El lloc de la sortida serà el Camp de Futbol Municipal mentre que l'arribada estarà al Parc Municipal de Mollerussa. El recorregut té un tram urbà sortint de Mollerussa, passa per Golmés i acaba a Mollerussa.

A més també comptarà la cursa de 5k que es celebrarà al mateix temps.

La informació tècnica del recorregut té com alçada màxima: 290 metres amb un temps màxim de 2:30:00

Comptarà amb cinc avituallaments líquids i un sòlid.

Els horaris de la recollida dels dorsals seran en dos dies: Dissabte dia 19 de 18:00 a 20:00h. i diumenge dia 20 a partir de les 8:30h fins les 10:00h d'inici de la cursa.


Els serveis de la cursa són:

- Servei guardarroba.

- Prova cronometrada amb xip.

- Cursa infantil.

- Servei de dutxes.

- Servei de massatge.

- Botifarra o menjar a l’arribada.

- Modalitat cadira de rodes.

- Trofeu als guanyadors.

- Sorteig de premis.


La Mitja del Castell és també per aquest diumenge 20 d'octubre, el primer Trail del Parc de Collserola amb un nivell alt, 1.150 metres de desnivell positiu acumulat durant 25,6 quilòmetres de corriols, pistes i trialeres amb sortida i arribada ubicats en un marc tan maco com és la Vila i el Castell de El Papiol.

És una cursa impulsada i organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja del Castell i amb la col·laboració de l'Ajuntament del Papiol.

Les persones participants en la Mitja del Castell disposaran d’avituallaments líquids i sòlids. Hi haurà un primer avituallament líquid al km 5; un segon sòlid i líquid al km 9; un tercer líquid al km 15; i un quart sòlid i líquid al km 21,5.

Tots els participants tindran la “bossa del corredor” amb obsequis, que es repartirà una vegada finalitzi la cursa. El dorsal i el xip (en el cas de llogar-lo) es recolliran a partir de les 7:30, el mateix dia de la cursa. Hi haurà esmorzar de botifarrada al finalitzar la prova, per corredors i voluntaris.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 33a Jornada: El Correbarri, La cursa de la Tardor i la Megalítica.' en el fòrum. fa 3 setmanes

El Club Atletisme Sant Andreu de la Barca organitza el 13 d'octubre de 2019 la 10ª Cursa de la Tardor. Es faran dues voltes de 5 km pels carrers de Sant Andreu de la Barca.

La sortida està situada a l'Avinguda Constitució i l’hora de la sortida és a las 10:00 hores. El temps límit de cursa és de 1h15’.

Els horaris per la recollida dels dorsals són:

Dissabte 16:00 - 20:00 -- Entrega de dorsals a la Biblioteca Aigüestosses de Sant Andreu de la Barca.

Diumenge 8:00 - 9:30 -- Entrega de dorsals (just al costat del guardarroba i els vestuaris).

A tots/es els que tingueu la sort d'assistir a aquesta gran cursa ben organitzada tindreu: Bossa d'obsequis, botifarrada i beguda per a tots els participants. Premis sorpreses patrocinats per Restaurant Ca l'Esteve pels arribats a les posicions 15, 32, 70, 102, 152, 203 de les dues curses. Premi especial per al corredor més regular en donar les dues voltes al circuit de 10 km.

El Correbarri es una cursa atlètica impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i organitzada pel Club Natació Atlètic-Barceloneta i Gaudium Sports, S.L. Aquesta és una cursa de 10k que vol implicar a tots els districtes/barris de Barcelona en una festa d’esport popular. On, a més de competir de forma individual hi ha una competició entre els 10 districtes barcelonins. El recorregut de la cursa transcorre pels carrers del districte de Ciutat Vella i Port de Barcelona.

La setena edició del Correbarri tindrà lloc a Barcelona el diumenge 13 d’octubre del 2019 a les 9:00 hores. La zona de sortida i arribada serà a la Plaça del Mar, davant del Club Natació Atlètic-Barceloneta. El temps límit per fer la prova serà de 1 hora i 40 minuts.

La cursa comptarà amb serveis pel corredor, com ara:

. Control de temps amb xip.
. Cronometratge als quilòmetres 5 i 10.
. Avituallament líquid a la meitat de la prova i a l’arribada.
. Guarda-roba a partir de les 7:00 hores del dia de la prova.
. Servei d’ambulàncies.
. Samarreta tècnica per a tots els inscrits.
. Llebres: Ritmes 37, 40, 42, 45, 50, 55 i 60 minuts.

A la Fira del corredor el divendres 12 d’octubre de 2018, de 15h a 20h. i el dissabte 13 d’octubre de 2018, de 10h a 20h.

La Fira del corredor estarà situada a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, al carrer Rosselló 515 (08025 Barcelona).
La Megalítica és una Marató i una Mitja de muntanyaque es disputa a Tossa de mar.

Els horaris seran dels esdeveniments seran els següents:

Dissabte 12/10/19 fira del corredor al poliesportiu de Tossa de Mar.

14h Obertura de la fira del corredor al poliesportiu de Tossa de Mar, pel lliurament de dorsals fins a les 19h.

16:30 Entrenament suau amb entrenadors especialitzats (sortida poliesportiu).

17:30h Presentació de la cursa i roda de premsa (Fira del corredor).

17:40h Briefing de la cursa i recorregut (Fira del corredor).

19:00h Tancament de la fira del corredor.Diumenge 13/10/19

06:30h Obertura lliurament de dorsals a la fira del corredor fins a les 8: 45h.

09:00h Sortida de les 3 distàncies (Horari oficial).

09:05h Sorteig amb els números de dorsal.

09:35h Lliurament de premis de la cursa dels 5k.

11:30 Lliurament de premis dels 10km i 21km.

Pica Pica per participants al poliesportiu.


Mentre que els serveis de la cursa que s'ofereixen als corredors/es són:

-1600mts2 de fira dels corredor amb stands dels patrocinadors per la recollida del dorsal, xip, samarreta si cal i bossa del corredor.

- Brifing i presentació el dia abans de la cursa a la fira del corredor a les 17:30h.

- Assegurança.

- Oferta hotelera per participants i acompanyats.

- Dorsals personalitzats amb el nom del corredor/a.

- Servei sanitari al llarg del recorregut, amb hospital de campanya a l’arribada.

- Guarda-roba.

- Calaixos de sortida segons el nivell i marques dels participants.

- Samarreta tècnica Joma de màniga llarga i medalla commemorativa per els arribats dels 5km, 10km i 21km.

- Pàrquing.

- Punts d’animació durant el recorregut i a la sortida / arribada.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 32a jornada de la LLiGaCoRReCaT: La Marató i la Mitja del Priorat' en el fòrum. fa 4 setmanes

La Marató i la Mitja marató del Priorat són dues distàncies de muntanya que transcorreran per camins, pistes i corriols, i travessaran vinyes i paisatges, trepitjant 6 termes municipals: Falset, Bellmunt del Priorat, Gratallops, la Vilella Baixa, Torroja del Priorat i Porrera.

Als punts d’avituallament, amb la col·laboració de cellers de la DO Montsant i DOQ Priorat, s’oferiran degustacions de productes de la terra i per descomptat de vi. També podreu gaudir, amb l’oferiment dels ajuntaments i de les associacions, de les activitats culturals i festives típiques de les poblacions per on passeu. No us faltarà la música en directe en cada avituallament i altres activitats artístiques i creatives.

L’horari de sortida (conjunta) és a les 9:30h del matí i l’hora límit d’arribada les 17.30h de la tarda. La sortida i l’arribada de la cursa seran a l’edifici modernista de la Cooperativa de Falset-Marçà.

La recollida del dorsal, la bossa del corredor i el xip serà pel dissabte 6 d’octubre de 17:00h a 20:00h i pel diumenge 7 d’octubre de 7:30h a 8:30h a la Cooperativa de Falset-Marçà.

Els serveis de les curses seran els següents:

Punt d’informació.
Servei de dutxes.
W.C.
Zona d’aparcament.
Guarda-roba.
Punts quilomètrics senyalitzats.
Fotografies i vídeo de cursa.
Avituallaments amb tast de vi i productes del Priorat.
Cronometratge amb xip.
Servei de fisioteràpia.
Zona exclusiva per als col·laboradors i sortejos.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 31a jornada: La cursa de la Mercè.' en el fòrum. fa 1 mes

El diumenge 29 de setembre a Barcelona es farà la cursa de la Mercè. Es faran tres sortides, la primera a les 9h. i les altres dues minuts després des de l'avinguda Maria Cristina. Aquesta sortida estarà organitzada per calaixos segons els temps oficials de 10k de cada corredor/a.

Integrada a la prova open es celebra la cursa adaptada de 2km. Hi poden participar les persones amb discapacitat intel·lectual o amb mobilitat reduïda que no tinguin la preparació física per a poder fer una distància de 10 km.

Per recollir el dorsal i el xip heu d'anar a la Fira d’Atenció al Corredor: Edifici Disseny Hub Barcelona. Pl. de les Glòries, 37-38.

Dia 27: torn de matí, de 10 a 15h, i torn de tarda, de 15 a 20h.

Dia 28: torn de matí, de 10 a 15h, i torn de tarda, de 15 a 20h.


En la cursa podreu gaudir de:

- Guarda-roba: al palau 7 de Fira de Barcelona. Pl. de Josep M. Puig i Cadafalch a partir de les 7h (utilitzeu el resguard imprès al dorsal).

- A l’arribada: avituallament d’aigua, degustació de begudes a la pl. de Josep M. Puig i Cadafalch.

- Assistència sanitària a càrrec de Creu Roja per tot el circuit i clínica mòbil a l’arribada.

- Renfe gratuïta des de qualsevol estació.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 30a Jornada: Cros de l'Ametlla de Merola, Matagalls i la Taga.' en el fòrum. fa 2 mesos

La segona setmana de setembre ja hi és aquí amb quatre curses ben diverses:

La Travessa Matagalls-Montserrat del 2019 serà per aquest divendres en la seva 40 edició.En una cursa de 81'4k i 5874m. de desnivell i amb un temps màxim de 24 hores.

El punt de sortida de la cursa serà des del Nucli d’El Brull - Ctra BV-5301. del Montseny a Seva, km 32,10. Recordeu de portar sempre el pritall i el braçalet per validar els controls de pas.

La sortida es farà en grups de 35 participants per minut, entre les 15 i les 16:30 hores del dia 14 de setembre de 2019.

El Cros de l'Ametlla de Merola són 10k que començaràn a les 10:15 el proper diumenge 15 de setembre. Abans, a les 9:30, hi hauran curses infantils.

Els serveis seran els següents:

- Avituallaments d'aigua i esponges durant a cursa i un tercer al final.

- Coca per a tots els participants.

- Servei de guarda-roba i dutxes per a tothom en acabar la cursa.

- Obsequis als corredors: Hi haurà samarreta i bossa de record i sorteig de material esportiu.

- Medalla per tots els participants de les curses aleví, infantil i benjamí. Trofeus

- Als 5 primers masculi i femení de cada cursa (benjamí, alevi, infantil, sènior 5 km i sènior 10 km).

- Als 3 primers de cada categoria de la cursa sènior 10 km (qui tingui premi a la classificació general no tindrà premi en la de categoria).

- Trofeu pels 3 primers classificats masculins i femenins del C.A. l’Ametlla de Merola. Premis en metàlic (10 km)

- Del 1r al 5è masculí i femení: 250€ - 125€ - 100€ - 80€ - 60€- A partir del 6è lloc, bonus de 50€ per a tots els atletes que baixin de: Homes: 35 min - Dones: 43 min.

- Bonificació acumulable de 1€ per cada segon que es baixi de: Homes: 33 min - Dones: 39 min.

- Inscripció gratuïta i record commemoratiu a tots els atletes que compleixin la seva 25à participació.

- Detall commemoratiu a tots els atletes que compleixin la seva 20à participació.

- Detall commemoratiu a tots els atletes que compleixin la seva 10à participació consecutiva.


Finalment la cursa del Taga 2040 que és una cursa de muntanya de 28k i 4000m. de desnivell total acumulat que es farà el diumenge 15 a les 9h del matí.

La zona de sortida i arribada serà al passeig Comte Guifré de Sant Joan de les Abadesses.

Els horaris seran els següents:

- Lliurament de dorsals: dissabte 14/09 de 17:00 a 18:30 h i diumenge 15/09 de 7:00 a 8:30 h.

- Primera reunió informativa: dissabte 14 de setembre a les 18:30 h a l’Edifici Palmàs.

- Hora de sortida dels 2 Recorreguts: 9:00 homes i dones.

- Càmera de sortida i brífing: 8:30 dones i homes.

- Temps màxim para completar la cursa: 5:30 hores.

- Tancament de pas C2 Puig Estela: 2:15 hores de començar la cursa.

- Tancament de pas C3 Can Camps: 3:20 hores de començar la cursa.

- Tancament de la zona d’arribada: 5:30 hores de començar la cursa.

- Entrega de premis: A la zona d’arribada a les 13:00 hores

Llegeix més...

La cursa de la Diada de Térmens és un circuit urbà de 10k que recorre la població donant una volta circular. Els dorsals dels/les atletes es podran recollir el dia de la cursa fins 30 minuts abans de la sortida de la seva categoria.

El cronometratge d’arribada a les curses competitives es farà mitjançant xip groc de l’empresa ITER5, que haurà d’estar lligat a la sabata i dur el dorsal en lloc visible.

Cada euro de cada inscripció de la cursa es destinarà a la lluita contra malalties infantils.

El Club Atletisme La Sansi i l’ EMD de Bellaterra organitzaran l’11 de setembre de 2019 a les 10h, la 8ª edició de La Sansi de Bellaterra, una cursa de 10 i un altra de 5km per totes les edats amb sortida conjunta, amb sortida i arribada davant de l’estació de Ferrocarrils catalans de Bellaterra.

Hi hauran els següents serveis: servei mèdic, calaixos de sortida, carpa de trobada de voluntaris, entrega d’obsequis, avituallament al finalitzar la cursa, guarda-roba i WC portàtils.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 28a Jornada: La cursa atlètica de Poblenou i la Burriac Atac.' en el fòrum. fa 2 mesos

Esperem que tots i totes esteu gaudint de les vacances,

Us presentem la jornada vint-i-vuit, la qual tracta la primera setmana del setembre. Concretament el set i el vuit se setembre.

Pel diumenge 8 de setembre es celebrarà la Festa Major del barri barceloní de Poblenou. Serà la XXIV edició d'aquesta cursa de 10k que començarà a les 8:30 del matí. En ella hi hauran les llebres de CoRReDoRS.CaT.

La sortida i l'arribada estaran situades a la plaça Espronceda. Quan acabi la cursa hi hauràn entrepans, iogurts, begudes i una samarreta per a cada corredor/a.

Es horaris són:

- Divendres 6 de setembre de 16:00 a 20:00 hores.

- Dissabte 7 de setembre de 10:00 a 20:00 hores.

- Diumenge 8 de setembre no s'entregaran dorsals.

Només s'entregaran dorsals als corredors de fora de Barcelona que ho soliciten al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ,
l'horari serà de 7:00 a 7:30 h.


I pel dissabte 7 de setembre a Vilassar de mar hi haurà un altra Burriac Atac de 19k de muntanya amb més de 1100 metres de desnivell positiu, tot i començar i acabar a zero metres des del nivell del mar.

Els horaris seran els següents:

17h30 a la carpa de l’ONG Tangarana es farà la recollida de samarretes i sabatilles usades.

18h Recollida de dorsals i lliurament de la bossa del corredor: plaça de l’ajuntament de Vilassar de mar.

18h Obertura guardaroba (a la mateixa plaça de l’ajuntament de vilassar) la roba s’ha d’entregar en bossa tancada i es podrà recollir a l’arribada a la platja de cabrera de mar.

20h15 Briefing cursa a la plaça de l’ajuntament de Vilassar de mar.

20h30 Obertura calaix cursa.

20h35 Tancament entrega dorsals i bossa del corredor (deixarem una taula oberta per incidències i lliuraments de darrera hora).

21h sortida de la cursa: plaça de l’ajuntament de vilassar de mar.

22h Chocolatada de can falgueras per als visitants al castell de burriac.


Els temps de tall de la cursa seran els següents:

- Plaça de cabrera 21h45
- Castell de burriac 23h00
- Font picant 00h00
- Arribada a la platja de Cabrera de mar 01h00

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 27a Jornada: La Festa Major de Ripollet' en el fòrum. fa 2 mesos

El proper 25 d'agost serà la Festa de Major de Ripollet i es celebrarà amb dos curses de 5 i 10k que recorreran la població. La sortida estarà situada al Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus a les 9h. del matí. En el qual també disposareu de servei de guarda-roba i dutxes.

A partir de les 7:30 començaran a repartir els dorsals de les curses d'adults i acabaran a les 8:30.

Una vegada acabin les dues curses, aproximadament a les 10:20, hi hauran tres curses infantils on podran córrer els nens i les nenes nascudes del 2002 cap endavant. És a dir categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí.

Les inscripcions a les curses de 5000 i 10000 metres tindran un cost de 3 euros. Una vegada finalitzat el lliurament de trofeus, es realitzarà un sorteig d'una sessió de fisioteràpia al centre de referència del Ripollet Unió Atlètica (Kiam) entre els participants de les curses de pagament.

Les inscripcions es podran realitzar a través de la web: xipgroc.cat/ca/curses/Ripollet2019/10k/inscripcio/llarga

El termini d’inscripció finalitzarà el dijous 22 d’agost a les 20 hores, o quan s’arribi als 1000 inscrits entre les 2 curses. No es faran inscripcions el mateix dia de la cursa.

Les inscripcions a les curses infantils són gratuïtes, es podran realitzar mitjançant el mateix web d'inscripció que pels adults.

Llegeix més...

Pel diumenge 21 de juliol a les 9:30 hi tindrem la XXII edició de la cursa Popular del Poble Sec 2019. És una cursa que té una distància de 5k, els quals donen la volta al barri barceloní de Poble Sec.

En aquesta cursa podrem gaudir de les nostres magnífiques llebres fent el seu fiable servei.

La recollida de xip i de pitrall serà pels dies:

- Divendres 19 de juliol (17h a 20h).

- Dissabte 20 de juliol (10h a 14h, 16h a 21h) (lloc a confirmar).

- El mateix dia de la cursa, a partir de les 7:30h, al Centre Cívic del Sortidor.


El proper 21 de juliol del 2019 es durà a terme la VIII cursa popular Vila de Creixell, " La cursa d'Iniciació al Trail", amb un recorregut de 10.900m. i una altitud, en el seu punt més alt, de 163m. aproximadament. L'hora de sortida serà a les 8:00 del matí. El temps màxim per completar la cursa serà de 1 hora i 30 minuts.

La sortida tindrà lloc a l'Av de Navarra, al Camp de futbol de Creixell i entravessarà la Urb. La Coma per l'Av de Valls, antic camí de Valls. Es creuarà l'AP7 pel pont i al sortir girarem a l'esquerra seguint el camí asfaltat en direcció a Roda de Berà. Un cop sobrepassats els dos ponts sobre la línia del tren que va a Lleida, entrarem en el camí que ens portarà a l'Aguilera en direcció est entre camins estrets i de pedra que ens duran al punt més alt de tot el recorregut on podrem gaudir d'unes fabuloses vistes del terme de Creixell amb el mar al fons.

El descens es fa entre pins fins arribar a un camí ample amb el que envoltarem Mas Gibert i ens portarà a Mas Mercader, a tocar del terme de La Pobla de Montornès. Des de Mas Mercader prendrem un camí pel lateral de la via del tren i desprès d'uns 300m. d'asfalt estarem de nou al pont sobre l'AP7 del que sortirem a la dreta per un camí de terra.

El recorregut d'aquest tram comença al costat de l'autopista per girar a la dreta i passar per sota del Bosc de la Miguelina fins a sortir al carrer del camí de La Pobla a la Urb. El Racó del Cèsar i des d'aquí quedaran uns 500m. per arribar a la meta que coincideix amb el punt de sortida de la cursa a l'Av. de Navarra de Creixell.

Està previst que el lliurament de premis sigui sobre les 10:45h en el lloc de meta.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' Jornada 26: Cursa d'Iniciació a Creixell' en el fòrum. fa 4 mesos

El proper 21 de juliol del 2019 es durà a terme la VIII cursa popular Vila de Creixell, " La cursa d'Iniciació al Trail", amb un recorregut de 10.900m. i una altitud, en el seu punt més alt, de 163m. aproximadament. L'hora de sortida serà a les 8:00 del matí. El temps màxim per completar la cursa serà de 1 hora i 30 minuts.

La sortida tindrà lloc a l'Av de Navarra, al Camp de futbol de Creixell i entravessarà la Urb. La Coma per l'Av de Valls, antic camí de Valls. Es creuarà l'AP7 pel pont i al sortir girarem a l'esquerra seguint el camí asfaltat en direcció a Roda de Berà. Un cop sobrepassats els dos ponts sobre la línia del tren que va a Lleida, entrarem en el camí que ens portarà a l'Aguilera en direcció est entre camins estrets i de pedra que ens duran al punt més alt de tot el recorregut on podrem gaudir d'unes fabuloses vistes del terme de Creixell amb el mar al fons.

El descens es fa entre pins fins arribar a un camí ample amb el que envoltarem Mas Gibert i ens portarà a Mas Mercader, a tocar del terme de La Pobla de Montornès. Des de Mas Mercader prendrem un camí pel lateral de la via del tren i desprès d'uns 300m. d'asfalt estarem de nou al pont sobre l'AP7 del que sortirem a la dreta per un camí de terra.

El recorregut d'aquest tram comença al costat de l'autopista per girar a la dreta i passar per sota del Bosc de la Miguelina fins a sortir al carrer del camí de La Pobla a la Urb. El Racó del Cèsar i des d'aquí quedaran uns 500m. per arribar a la meta que coincideix amb el punt de sortida de la cursa a l'Av. de Navarra de Creixell.

Està previst que el lliurament de premis sigui sobre les 10:45h en el lloc de meta.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 25a Jornada: Cursa de Pallejà.' en el fòrum. fa 4 mesos

La XXXX Cursa de Pallejà té una distància homologada de 10 km. La sortida serà davant del Castell el diumenge 7 de juliol del 2019 a les 9.00 h. Després hi hauran curses infantils. El servei de guarda-roba serà en la mateixa zona de sortida.

La recollida de dorsals serà pel mateix dia, una hora abans de la sortida.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 24a jornada: Festa Major de Terrassa' en el fòrum. fa 5 mesos

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa organitza el proper dissabte 29 de juny a les 19:45h, la 40a Cursa Atlètica de la Festa Major, Gran Premi BBVA.

La recollida del dorsal, anticipadament el divendres 28 de juny en horari de 10h a 20h i dissabte 29 de Juny de 10h a 13h, junt amb l'obsequi samarreta unisex de cotó, a la botiga Decathlon Terrassa, Parc Vallès.

El mateix dia de la cursa, en la zona de sortida/arribada, com a màxim mitja hora abans de la sortida, de les 18h a les 19h.

Qui hagi comprat el xip groc a l'hora de fer la inscripció a la cursa, el podrà recollir juntament amb el dorsal.

El servei de guarda-roba serà a la zona de sortida/arribada (costat recollida dorsals). Servei de dutxes a l´Escola França, c/ Frederic Soler a uns 350 metres de l'arribada, 5 minuts caminant.

Llegeix més...

En aquesta jornada les curses seran les següents:

La cursa de Pineda de mar són 10k d'asfalt pel diumenge 16 de juny.
La recollida de dorsals serà pel dissabte, 15 de juny de 2019 de 17:30 a 20:00 h a les instal·lacions esportives de Can Xaubet a Pineda de Mar.

S'aconsella, per evitar cues, recollir el dorsal dissabte. Enguany, junt al dorsal, es lliuraran els 3 parells de mitjons i la bossa del corredor.

El diumenge, 16 de juny de 2019 es recolliran els dorsals pendents de 7:30 a 8:30 h a les instal·lacions esportives de Can Xaubet a Pineda de Mar.

La sortida serà a les 9:00 hores Passeig Marítim de Poblenou, davant de la Plaça del Sol (a 500 metres de Can Xaubet, on hi haurà el guarda-roba i la zona de meta). Hi haurà 3 amplis aparcaments propers a Can Xaubet i degudament indicats.

Els serveis seran: ampli Aparcament - Punt d'Informació - Recollida de xips i dorsals - Servei de dutxes - Guarda-roba - WC sortida/arribada - Llebres (ben visibles) per anar a 37', 40', 45', 50', 55' i 60' - Dos avituallaments líquids en cursa - Avituallament d'arribada amb aigua, beguda isotònica i entrepà.
Les Ànimes el Purgatori és una cursa de muntanya nocturna amb sortida i arribada a l’emblemàtica localitat d’Aiguafreda.

La cursa es farà el dia 16 de juny pels voltants del parc del Montseny. El club d’atletisme Les Tortugues (secció muntanya), des de fa dos anys serà l’encarregada d’organitzar l’esdeveniment.

Una prova per a tots els runner amb un sol recorregut de 7 i 14 Kms per senders, camins i pista, que faran les delícies dels corredors especialment dels més aventurers, que gaudeixen corrent per la muntanya.

La cursa disposarà de dos avituallaments i en finalitzar podran recuperar les forces amb un entrepà de botifarra recent feta.


La cursa de muntanya dels 3 municipis organitzada pel Club Corredors 3 Municipis , amb la col.laboració dels Ajuntaments de Santa Margarida de Montbui i de Santa Maria de Miralles.

La sortida es donarà a les 8.30h del dia 16 de juny de 2019, amb sortida del complex esportiu Mont Aqua.

Hi haurà zones d’avituallament amb aigua i beguda isotònica, i fruita pels participants en els kilòmetres 7 i 16, així com a l'arribada.
Aigua a mig recorregut per la cursa de 8Km i , així com l'avituallament a l'arribada. Amb pa amb tomàquet i botifarra

Tots els participants que hagin formalitzat correctament la seva inscripció, rebran una bossa amb obsequis.

La recollida del dorsal, xip lloguer al Club d'Esports les Moreres (Santa Margarida de Montbui) Dissabte 16/6/18 entre 16.30h i 19.00h. I de 7.30 a 8.30 el mateix dia de la cursa, al lloc de sortida.


Pel diumenge 16 de juny a les 9:00 tindrem la Cursa del foc d'Olesa de Montserrat. La sortida i l’arribada seran a la Plaça de l’Oli d’aquest municipi.

El dorsal i les últimes inscripcions es podran fer:

- Dissabte 15 de juny de 10 a 14h i de 17 a 21:00h (Estant de la Cursa a la Plaça de l’Oli).

- Diumenge 16 de 7:30 a 8:30h (sortida de la Cursa a la Plaça de l’Oli).

- Es reservaran 50 dorsals d’última inscripció (dissabte i diumenge) al preu de 15€.

Els atletes tindran a la seva disposició servei de guarda-roba, WC i dutxes, així com un total de quatre avituallaments en els punts quilomètrics 3.5, 4.5, 7.3 i en la línea d’arribada, tant sòlids com líquids. També es disposarà de servei de Ludoteca per nens i fisioteràpia durant la cursa Open i al final de la mateixa.


El Trail de Vallforners tindrà dues distàncies, 13 i 34k. La sortida i l'arribada estaran situades a la Zona esportiva de Josep Crous, en la població de Cànoves i Samalús. Les sortides seran a les 7:30 i 8:00 respectivament.

L'entrega de dorsals serà per:

Dissabte 15 de Juny de 17:00 a 20:00.

Diumenge 16 de Juny, de 6:20 a 7:15 Vallforners 34k.
Diumenge 16 de Juny, de 7:00 a 7:50 Vallforners 13k.

Llegeix més...

En aquesta jornada, pel diumenge 9 de juny tenim un altra edició de la nostra cursa estimada de la Campana a Vacarisses, on a més de fer els 14'7k (542m. de desnivell positiu) també podreu fer la Mitja.

La Campana serà a les 9:00 i es desenvoluparà per trams de pista i corriols. La sortida té lloc al centre de la vila de Vacarisses i el recorregut s’endinsa al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac. El punt més alt de la Cursa està a 575m, i el punt més baix a 305 m.

A excepció d’algun punt molt concret i de poca distància, el recorregut no té gaire grau de dificultat.

Sortida per totes tres distàncies: Pl. Joan Bayà Totes les arribades: Edifici La Fàbrica

La Mitja Marató tindrà algun punt en descens de dificultat tècnica pel desnivell (1540 metres) i tipus de terreny. La sortida serà a les 8:00


El Club de Atletisme Despí 2012 i [¡Advertència: Spoiler!]Corresolidaris, amb la colaboració de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, organitza la 12ª Cursa Solidaria de Sant Joan Despí 5K / 10k. La cursa, es celebrarà el proper dia 9 de juny a les 20:30.

La sortida i l'arribada seran en el Poliesportiu Salvador Gimeno (C/ Creu d’en Muntaner). El recorregut està homologat per la FCA i deurà fer-se per la carretera, no per les voreres ni retallant pels jardins.
L'Olla de Núria és una cursa de muntanya autosuficient pel diumenge 9 de juny del 2019 i té els següents horaris:

Accés a Núria

06.40h – 7.00h – 7.30h
Sortida del cremallera des de Queralbs. Especial per corredors inscirts.

8.10h – 08.40h
Sortida del cremallera des de Queralbs. Especial per corredors inscirts.

A partir d’aquesta hora el trens seran els oficials a la pàgina web del cremallera.


A Núria

07.15h – Recollida dorsals

08.15h – Obertura del parc tancat

(tots els gels i envasos han d’estar degudament marcats, nom cognom i dorsal, per poder entrar al parc tancat)

08.50h – Briefing a la líia de sortida

8.55h – Lectura del manifest

9.00h – Sortida

12.45h – Entrega de premis

14.00h – tancament control arribada i guardaroba


Recorregut són 21,5 kms de muntanya on no es trepitja ni un metre d’asfalt. El 72% del seu recorregut és per sobre del 2700m. L’Olla clàssica ascendeix al Puigmal, a 2913 metres, per acabar baixant des del Pic del Segre, 2809m, tot passant pel Coll de Finestrelles, control de pas de la cursa, continuant l’ascens al pic de Finestrelles, 2827m, i seguint el coll i pic d’Eina. Després de passar pel pic d Noufonts hi ha el següent control de pas al Coll de Noufonts, 2651m. Finalment hi ha la pujada al coll de Noucreus, 2799m, i acabant pel Puig de Font Negre 2727m i el Pic de l’Àliga, 2472, fent l’arribada a l’esplanada davant del Santuari. El desnivell acumulat és de 3880m.

Llegeix més...

En aquesta XII edició de la cursa de la Maquinista aquest diumenge 2 de juny del 2019 a les 9:00h sortirem des del mateix centre comercial a córrer 10k per Barcelona. La Maquinista s'uneix a la Creu Roja barcelona i a la Dundació Formació i Treball.

El punt de sortida i d'arribada estará situat dintre del Centre Comercial La Maquinista – entrada de la C/ Ciutat d’Asunció amb C/ Lima.

La recollida de dorsals deu efectuar-se en el Centre Comercial La Maquinista en la Planta 0, al costat de la ludoteca. En els següents horaris:

- Divendres 31 de maig de 15 a 21h.

- Dissabte 1 de juny de 10 a 21h.

- Diumenge 2 de juny de 7 a 8:30.

El dia 2 de juny del 2019 a Martorell tindrem la 7ª Marxa i Cursa solidària "Entre tots per la salut mental".

Recordeu que demanem 1 kg d'aliment a l'hora de recollir el dorsal.

L'hospital Sagrat Cor obre el servei d'Urgències a la part posterior del recinte, que abans es feia servir com a guardarroba, vestuaris i serveis. 'hospital sempre ha estat involucrat amb les necessitats del corredor i no ha tingut cap inconvenient en cedir les instal.lacions, però degut a aquesta novetat i donant una evident i necessària prioritat a l'activitat assitencial, no hi hauran dutxes però sí la resta de serveis a una altra ubicació.

Els sanitaris i els vestidors els podreu trobar al centre social, a pocs metres del camp de futbol, just al pabelló de la cafeteria, a la primera planta. Hi haurà una sala, el hall i el saló d'actes, os podreu canviar-vos.

El guardarroba estarà ubicat al costat de la carpa de lliurament de dorsals, just al camp de futbol.

- DISSABTE 2 DE JUNY.................. 10:00 - 13:30 i de 15:00 - 18:00 recollida de dorsals i lliurament del kg d'aliment

- DIUMENGE 3 DE JUNY................ 07.15h. Inici de recollida de dorsals.............08.30h. Sortida de la Cursa Solidària.


* Cursa solidària: 10k, apta per a corredors/es a partir dels 16 anys d´edat. Amb un recorregut circular de 10k en terreny mixte; 40% asfalt i 60% parc forestal. Començarà a les 08:30h.

* Cinc minuts després hi haurà una Marxa solidària: 7,6K, on podrán participar persones de qualsevol edat. Aprofitaran el mateix circuit però retallant distància al finalitzar el tram de parc forestal. Començarà a les 08:35h.

Es tracta d'un esdeveniment sense ànim de lucre i per tant 100% solidari, com diu el seu nom. L'objectiu principal d'aquest esdeveniment és mostrar a la societat la realitat i lluitar contra els estigmes que arrosseguen els malalts mentals. La recaptació serà un "benvingut" benefici destinat a programes de salut mental, però el interès resideix en organitzar una festa esportiva on es doni a conèixer la tasca que es realitza.El proper diumenge 2 de juny a les 8:50h del matí, tindrá lloc la 12ª edició dels 10 dels Santa, dintre dels actes de la 22ª Festa de l’ Esport de Santa Perpètua de Mogoda. El recorregut d'asfalt i terra serà de 10k i recorrerà la població. Hi hauran avituallaments al quilòmetre 5 i a l'arribada.

La sortida i l'arribada estaran davant del Poliesportiu Municipal situat a l'avinguda Girona.

També hi hauran curses infantils d'1 i 3k.


Les cursa de la Guineu es durà a terme pels carrers i per camins rurals propers al poble de Vilanova de Bellpuig. Aquesta serà la primera cursa i començarà a les 9:00h. del matí. Totes les curses i caminades sortiran i acabaran al pavelló poliesportiu.

Llegeix més...

Aquest any la cursa del barri de Can Mercader es celebrarà el 19 de maig de 2019 i sortida serà a la plaça Joan Miró de Cornellà de Llobregat.

Hi haurà cursa de 10 Kms. I de 5 Kms que comencessin a les 9: 00h .. També hi haurà curses infantils: a les 10: 30h. els alevins (2009 a 2008) i persona amb diversitat funcional, correran 900 mts. aprox. ; a les 10: 40h. els benjamins (2011 a 2010) correran 450 mts. aprox. i a les 10: 50h. els prebenjamins (2012-2019) correran 450 mts. aprox. (En aquesta categoria els pares poden acompanyar els nens a l'cursa).

Hi haurà llebres de corredors.cat sub 40', sub 45', sub 50', sub 55' i sub 60'

Hi haurà servei de guarderia a la mateixa plaça Joan Miró (estarà situada al costat de la tarima) i dutxes i guarda-roba al col·legi Dolors Almeda (situada a la mateixa plaça Joan Miró).

Com obsequi a tots els corredors hi haurà un buff, una gorra i regals dels nostres col·laboradors. Els petits de la casa rebran una medalla. En finalitzar la cursa hi haurà donuts, entrepà, fruita i begudes.

La fira del corredor es realitzarà els dies 17 i 18 de maig de 10: 00h. a 20: 00h. i estarà situada a les oficines del club d'atletisme Can Mercader (estan sobre del bar del parc de Can Mercader 4a planta).


La sortida de la cursa de Nou Barris serà també el diumenge 19 a les 9:30 h al Pg. Andreu Nin / Pintor Alsamora (davant del Centre Comercial Heron City Barcelona) Hi haurà 3 calaixos de sortida, cada un d'ells identificats per un color en el número del dorsal.

Dorsals vermells: -40 min

Dorsals verds: -47 min

Dorsals negres: resta


El calaix assignat ho serà basant-se en el millor entre els últims resultats existents a la base de dades de ChampionChip, si tens un temps millor, pots portar acreditació de la marca el dia de recollida del dorsal i el donarem un passi d'accés al calaix corresponent.

Hi haurà servei de llebres per qui vulgui intentar fer una marca concreta. Cinc llebres, cortesia de corredors.cat

Sub 40 Sub 45 Sub 50 Sub 55 Sub 60

El lliurament de dorsals es farà al Centre Comercial Heron City Barcelona, els següents dies i horaris:

• Divendres 17 de maig de 16:00 a 20:00 h

• Dissabte 18 de maig de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 h


Hi haurà servei de guarda-roba ubicat al Passeig d'Andreu Nin - mireu mapa - mireu el lloc. Hi haurà servei de dutxes i accés gratuit (només corredors) a la Piscina Municipal de Can Dragó (caldrà portar vestit de bany i casquet de piscina). Aparcament gratuït per als atletes participants en la cursa general al Centre Comercial Heron City Barcelona el dia de la cursa (sol·licita el teu tiquet en recollir el dorsal) mireu accessos. Tots els corredors incrits rebran una bossa amb obsequis i una samarreta (segons la inscripció triada) al retirar el seu dorsal (no s'entrega cap bossa ni samarreta el dia de la cursa a excepció del dorsals autoritzats).


La cursa ecològica es celebrarà el diumenge 19 de maig a Molins de Rei a les 8:00 h. La distància són 15'3 km de muntanya amb un desnivell positiu acumulat que ronda els 500 metres. La cota màxima estarà a 392 metres i la mínima a 26 metres.

L’ horari de sortida serà a les 8 hores des de l'escola Castell Ciuró.


Recollida de dorsal i bossa del corredor:

Dissabte 18 de maig de 9 a 14 h a l’Escola Castell Ciuró.

El mateix dia de la Cursa al lloc de la sortida, a partir de les 7 h, també podreu recollir el vostre dorsal.La cursa de la Intercol pendent de realitzar-se per aquestes dates, recordem que queda aplaçada pel proper any 2020.

Llegeix més...

Comencem un altra multitudinària jornada amb la cursa al cor de la Fageda la qual es realitzarà el dissabte 11 de maig a les 16:10h de la tarda. Tindrà dues distàncies 16 i 21k.

A partir de les 11h el mateix dissabte, hi haurà la recollida de dorsals (i fins a les 15.15 h), tirolines, ponis, inflables pels més petis i moltes activitats més us estaran esperant al poble medieval de Santa Pau. Hi haurà servei de guarderia per tal que els pares puguin córrer mentre els nens s'ho passen bé amb els nostres monitors i en acabar la cursa botifarrada per tots els participants i com no, degustació dels autèntics fesol DOP Fesol de Santa Pau.

Per poder fer més fluida la sortida i evitar aglomeracions de gent a la Fageda, el Parc de Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa ens convida a fer dues sortides de corredors i una de caminadors.

L'organització us vol recordar que és responsabilitat de cada corredor el manteniment de la neteja del recorregut que passa íntegrament per un espai protegit (Parc de la Zona volcànica de la Garrotxa) així doncs demanem que no llenceu brossa al llarg del recorregut , l'organització posarà a la disposició contenidors per ampolles i gels.La 12a cursa de 5 i 10km de Sant Quirze del Vallès: Memorial David Rovira és una cursa organitzada per corredors.cat. Molt recomanable per la qualitat de la cursa i dels serveis que ofereix a més d'un preu insuperable: 5euros!!!

La cursa tindrà lloc el dia 12 de maig de 2019 a les 9h del matí. La sortida i l’arribada estaran situades al complex esportiu Can Casablanques de Sant Quirze del Vallès.

Les inscripcions a les curses de 10 i 5 km es tancaran el 11 de maig del 2019 a les 8h del matí, o bé si s’arriba als a 900 participants (entre els inscrits a les curses de 10 i 5 km).

Us podeu inscriure a través d'aquests enllaços:

Cursa 10Km
xipgroc.cat/ca/curses/SantQuirze2019/10k/inscripcio/llarga

Cursa 5Km
xipgroc.cat/ca/curses/SantQuirze2019/5k/inscripcio/curta
L’Ajuntament de Tossa de Mar conjuntament amb el C.E. Wefeel organitzen el diumenge 12 de maig de 2019 la 11ª edició del Run Festival de Tossa de Mar, amb sortida a les 10:00h des del passeig de Mar de Tossa de Mar (Platja Gran).

Dissabte 11 de maig de 2019

17:00 – 19:00 Entrega de dorsals (Av. Mossèn Cinto Verdaguer).

Diumenge 12 de Maig de 2019

08:15 – 09:45 Entrega de dorsals (Av. Mossèn Cinto Verdaguer).
08:30 – 13:00 Servei de Guarda-roba.
08:30 – 13:00 Servei de Guarderia.
10:00 1ª SORTIDA – Mitja Marató i 10 km.
10:35 Arribada cap de Cursa 10km.
11:15 Arribada Cap de Cursa Mitja Marató.
10:15 – 12:45 Botifarrada per tots els participants.
11:00 – 13:30 Servei de llançadora (des de l’Av. La Palma fins la Zona Esportiva).
12:30 Lliurement de premis.
12:40 Tancament del control de l’arribada.La cursa de muntanya per Collserola té un circuit de 14 quilòmetres, el qual transcorre pel Parc Natural de Collserola i finalitza a la Piscina del Turonet, un lloc ideal per recuperar-te de l'esforç i fer el primer bany de la temporada!

La cursa serà pel 12 maig a les 9:00h comptant amb 431 metres de desnivell positiu.


Els horaris seran els següents:

8:00h Entrega dorsals (zona sortida/meta cursa).

8:15h Inici servei guarda-roba (zona sortida/meta cursa).

8:15h Inici servei vestuaris i dutxes (zona sortida/meta cursa).

9:00h Inici Cursa per Collserola.


La VII Cursa DiR Guàrdia Urbana és una cursa de 10 km pel 12 maig del 2019, a les 8:30 i que recorrerà la mítica Avinguda Diagonal de Barcelona en línia recta de muntanya a mar, amb el punt de sortida i d’arribada en llocs diferents.

Recollida de dorsals: Diagonal DiR (Ganduxer 25, entrada pel parc). Divendres 25 de maig de 10 a 20 h i dissabte 11 de maig de 10 a 20 h.

Punt de sortida: Av. Diagonal, Palau Reial de Pedralbes

Punt d’arribada: Passeig Garcia Faria / Selva de Mar

Temps màxim: 45 minuts a la distància de 5km. 1 hora i 15 minuts a la distància de 10km.

Categories: 7 categories. Júnior, Sènior, Veterans A, B i C, Clients DiR i membres RWU

Trasllat a la sortida: Metro línia 3 (verda), Trambaix i autobús

Avituallaments: Cursa 10 km: km 4.5 i arribada. Carrera 5 km: arribada.

El dia 12 de maig a la Roca del vallés es disputarà una edició més de la seva Cursa de Muntanya de 21k i 12'2k de distància.

La sortida i arribada serà a les 9:00 des de l’ Escola Mogent, on hi haurà un espai de begudes, massatges de recuperació, dutxes i serveis de guarda-roba. Així com l’esmorzar i regals per a tots els participants.

Els avituallaments disposaran de begudes isotòniques i fruita.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 18a jornada: Entra al fil! Hi han més de nou curses...' en el fòrum. fa 6 mesos

Pel diumenge 5 de maig a les 9:30 tindrem la Correos Express de Sant Adrià de Besós per la ELA de 10k de distància.

Els dorsals els podràs recollir el dissabte dia 4 de 16:00h a 19:00h al Decathlon Port Fòrum, al Carrer de la Pau, 12, Sant Adrià de Besòs, Barcelona (tant 5 o 10km com caminada).

També per diumenge dia 5 a l'Ajuntament de Sant Adrià al costat de la sortida / arribada de 7:00h a 9:00h.
L'Ajuntament de l'Escala amb el suport de la Federació Catalana d'Atletisme, organitzen el proper diumenge 29 d'abril la Marató, La Mitja i els 10 Km d'Empúries que tindran lloc en el marc incomparable que formen l’Escala i Sant Martí. Us proposen una cursa romàntica per sentir-vos captivats per tants i tants segles d'història i de tradició, en un indret únic i privilegiat. Un lloc que és la porta d’entrada de les cultures grega i romana a casa nostra.

La sortida serà a les 8'30 des del Museu d'Arqueologia d'Empúries, indret ple de riquesa històrica i cultural que ha estat el punt de trobada i nexe d’unió de tots els pobles que s’hi han aturat.

El Periòdic Delta i el Pratenc organitzen, amb el suport institucional del Ajuntament del Prat de Llobregat, la 20ª edició de la CX Cursa Delta Prat que es disputarà el proper 5 de maig de 2019 a les 9 hores.

La distància de la edició XIX de la CX Cursa Delta Prat serà de 10 km oficialment certificats per la Federació Catalana d’Atletisme. La sortida i l’arribada serà a les Pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier, dintre d’un circuit urbà de 5 km. al que es donarà dues voltes. El temps màxim serà d’1h.30 min.

Hi haurà un avituallament líquid aproximadament a la meitat de la cursa a més de l’habilitat a la finalització. Hi hauran serveis sanitaris tant a l’arribada com a la cua de la cursa. Servei de dutxes i guarda-roba al pavelló cobert del Complex Esportiu Municipal Sagnier.


El Club Atletisme Sant Boi organitza la 34a Cursa Popular Vila de Sant Boi el dia 5 de maig a les 9:00 h. Té una distància urbana de 10k, i també tindran a partir de les 12h curses infantils.

La sortida i l'arribada serà a l'estadi municipal d'atletisme Constantí i Miranda al carrer de les Orioles, just al costat de la comissaria de la policia local de la població.

Horaris de recollida del dorsal per la cursa Open Popular:

Dies de recollida per als residents de Sant Boi, Barcelona i Àrea Metropolitana de BCN.

Divendres 3 de maig de les 18.00 a les 20 h (a Quadis)

Dissabte 4 de maig de les 10.30 a les 14 h i de les 18.00 a les 20 h. (a Quadis)


Dia exclusiu per recollir el dorsal pels residents de fora de l’Àrea Metropolitana de BCN i incidències.

Diumenge 5 de maig de 2019 (a l’Estadi d’Atletisme Constantí i Miranda)

Des de les 7 fins a les 8.45 h. els de la cursa de 10K.

Pel diumenge 5 de maig del 2019 el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM) i el Martorell Atlètic Club (MAC) organitzen la 21ª edició dels 10k de Martorell. La sortida serà a les 10h i estarà situada en el Complex Esportiu Torrent de Llops que el trobareu en el Carrer de Josep Vilar.

En el mateix Poliesportiu situat al carrer Josep Vilar podreu recollir el pitrall els dies:

4/05/2017 de 16.00 a 21.30 hores 5/05/2017 de 7.30 a 9.00 horesEls 10 Blaus, és a dir, la Cursa del barri barceloní de Gràcia, es celebrarà el dia 5 de maig del 2019. Es organitzat pels Castellers de la Vila de Gràcia, juntament amb el club esportiu CorreCATagafo ( www.correcatagafo.com ) i l’entitat AcidH ( www.acidh.org ).

Es donarà el tret de sortida a Pi i Margall (tocant a la Plaça Joanic). A les 9.00 hores la cursa infantil i a les 09:30 la cursa d’adults.

La cursa infantil és fins als 14 anys. Pels corredors entre 14 i 18 anys caldrà lliurar una autorització al moment de recollir el dorsal del menor signada pels tutors legals.

Les distàncies seran per la cursa infantil: 1 km. Pels adults: 5 km i 10 km. El punt d’avituallament estarà situat aproximadament al km 5 i al final de la cursa.


Es recollirà el dorsal en el:

Local dels Castellers de la Vila de Gràcia (Can Musons C/ Alzina 7) dissabte 5 de maig de 10h a 19h

A Run de terra: divendres 4 de maig (horari de botiga) (Av. Príncep d’Astúries 36)

Els serveis seràn els següents:

- Servei de guarda-roba durant la cursa.

- Servei d’ambulància medicalitzada (a la sortida i arribada i al punt més allunyat del recorregut).

- Sessions de preparació prèvies a la cursa organitzades pel Club de corredors de Holmes-Place Europolis i CorreCATagafo.

- Ús lliure de les instal·lacions de Holmes-Place Europolis el dia de la cursa (entrada fins les 15h, presentant el dorsal).A les 9:30 hores del diumenge 5 de maig serà quan tindrà lloc la 25ª edició de la Cursa Fira de Sant Isidre, a Cardedeu. La sortida i l'arribada estaran al Pavelló Municipal d’Esports, carrer Jaume Campmajor, 30. És una cursa organitzada pels Corrigaires de Cardedeu on el recorregut són 10k d'asfalt els quals comptaràn amb la versió pels competidors amb cadira de rodes. Tots ells sortiran uns minuts abans que els altres.

Van fer petites variacions del circuit, però segueixen mantenint el seu espèrit de voler fer una cursa ràpida, fent-la passar per llocs emblemàtics de la vila. Volen que pugueu gaudir dels camps que els envolten , de les vistes al Montseny i d’un dia d’esport molt especial.I ens queden dues curses de muntanya...

La Vía Castrum és una mitja marató que es disputa a Sant Eulàlia de Puig-Oriol. La cursa començarà a les 8:30 i els dorsals es podran recollir de 7:30 a 8:20.

Es tracta d’un recorregut circular amb inici a la localitat de Santa Eulàlia de Puigoriol i que seguidament s’endinsa al bosc del Lluçanès, on els corriols et permetran viatjar per la riera Lluçanesa, el Roc Gros del Putxot i ascendir al Castell medieval de Lluçà. En aquest paratge podràs gaudir d’una vista de 360 graus de la comarca i fer sonar la “Campana” en motiu del teu pas per un dels llocs més emblemàtics del trajecte.
La Taymory Xtrail Isard Atac és una cursa de muntanya que es celebra a Camprodon. Té el següent programa:


Dissabte 4 de Maig 2019

16 a 20h Entrega de dorsals al pavelló vell de Camprodon.


Diumenge 5 Maig 2019

7:30h Obertura dorsals i Guarda roba al Pavelló Vell de Camprodon.

8:45h Reunió Tècnic participants distancia Xtrem.

9:00 Sortida distancia Xtrem.

9:15 Reunió Tècnic participants distancia Trail.

9:30 Sortida distancia Trail.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 17a jornada: La cursa de les Tortugues i la BH Montgat.' en el fòrum. fa 6 mesos

En aquesta jornada atípica pel que fa als dies de cursa, tindrem la Cursa BH Montgat organitzada per Life for Events. Aquesta cursa són 10km d'asfalt els quals porten el lema "Pel dret de l'alimentació saludable". La sortida serà a la Plaça Mallorquines (davant de l'estació de Renfe) a les 10 del matí el dimecres 1 de maig a les 10h.

La recollida de dorsal serà pel:

- Dimarts 30 d’abril de 17.00 a 20.00 h al Mercat de Montgat, a la Plaça de la Mare.

- Dimecres 1 de maig de 8.00 a 9.30 h al mateix lloc.


Els serveis seran els següents:

Guarda-Roba:
Aquest servei estarà disponible fins a 15 min abans de l’inici de la prova. Es trobarà ubicat al casal de gent gran a 20 m de la sortida.

Avituallament:
Hi haurà un avituallament líquid al quilòmetre 5 i un líquid i sòlid a l’arribada.

Cronometratge:
Serà a càrrec de Championchip. Al finalitzar la cursa els participants coneixeran el seu temps total, temps real, temps parcials al quilòmetre 5 i classificació final. Aquesta informació es podrà consultar a la web de la cursa, el dia de l’esdeveniment.

Servei mèdic:
Els participants estaran coberts per una assegurança mèdica i el dia de la prova hi haurà un servei preventiu (SVB).La cursa de les Tortugues també serà pel dimecres 1 de maig del 2019. La sortida i l’arribada serà al pavelló poliesportiu de Can Noguera de la Garriga. La sortida serà per les 9:30 h.

La recollida de dorsals serà pel mateix dia de la cursa a partir de les 8:00 hores des del Pavelló de Can Noguera.

També hi hauran curses infantils. L'hora de les diferents sortides estarà en funció de l'edat dels infants. Les hores de les tres sortides seran: 9:00 – 9:15 – 9:25. Les incripcions valen 2 euros i es faran presencialment aquell mateix dia.

Els corredors i les corredores podran gaudir de la bossa del corredor, esmorzar a l’arribada, massatges, i d'un bon ambient.

Llegeix més...

Bona tarda a tothom,

El dilluns 22 d'abril celebrarem una jornada més de la LliGaCoRReCaT corrent una magnífica cursa de fons de deu quilòmetres i menjant la mona a Canovelles.

Les dades de la cursa són les següents:

- La sortida serà des del Pavelló Tagamanent, Carrer Diagonal s/n, Canovelles, Barcelona.

- La sortida de la cursa serà a les 10:00h.

- La recollida de dorsal serà pel mateix dia de la cursa mostrant el resguard d'inscripció i el DNI (o similar). A partir de les 08:00h al mateix Pavelló Tagamanent.

- Es podràn fer inscripcions presencials els dimecres i dijous al Pavelló Tagamanent de 18 a 19:30 i a la botiga Aire.
Els serveis de la cursa són:

- Cronometratge.

- Dos avituallaments.

- Servei de guarda-roba.

- Bossa del corredor.

- Dutxes i lavabos.

- Assistència de la Creu Roja.

- Beguda i entrepans.

Llegeix més...