piri creat un nou tema ' 11_LLiGa2024_30_de_març_Pujada de Bagà a Coll de Pal' en el fòrum. fa 2 dies

Benvinguts correcats a la jornada 11 de la LLiGaCoRReCaT!

En aquesta cursa sempre tindrem un recordatori per la nostra estimada No Surrender la qual ha estat una figura fonamental vinculada en aquesta prova atlètica.

La 40 edició de la Pujada començarà a les 9:30 des de la plaça del Raval. La cursa té una distància de 19k amb 1.300 metres de desnivell positiu :blink:

Us recordem que en aquesta prova tindrem tres llebres correcats que marcaran els següents temps de pas:

1:45, 2:00, 2:15 i 2:30.

Es posarà a disposició dels corredors un autocar el mateix dia de la cursa amb sortida de Barcelona a les 6 del matí de l’Estació de Sants, amb parades a: Sabadell 6:45 (plaça Catalunya davant de l’Hotel Catalònia), Terrassa 7:00 Rambleta del Pare Alegre, 98,
davant de l’Hotel Don Cándido), i Manresa 7:30 a l’Estació de Bus.

I amb tornada a Barcelona al finalitzar la cursa (hora i parades a concretar per l’organització). Cada corredor podrà disposar d’una plaça per acompanyant.

Si us voleu inscriure en aquesta cursa cliqueu a l'enllaç següent: www.avaibooksports.com/inscripcion/xl-pu...-baga-a-coll-de-pal/

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 10_LLiGa2024_24_de_març_Cursa de les 3 viles i el Roc Gros' en el fòrum. fa 2 setmanes

Benvinguts/des a una nova jornada de la LLiGaCoRReCaT, la desena!

Aquesta serà pel diumenge 24 de març, en la qual tindrem dues curses molt xules i diferents alhora:

La cursa de les 3 viles és la cursa de Caldes d'Estrac (Caldetes). Aquesta cursa té una distància de 10k per asfalt. La sortida serà per les les 8.30h a l’Esplanada Can Muntanyà, al centre de Caldes. La meta estarà situada al costat de la sortida.

La cursa transcorre els carrers de la vila vorejant el passeig marítim i creuant les tres viles de Caldes, Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt. Amb un desnivell positiu de 85m en els 10km i amb una altura màxima de 55m.


Tots els inscrits disposaran d’un dorsal personalitzat. L’organització posa a disposició dels inscrits/es la següent entrega de dorsals:

- Dissabte 23 de març de 16h a 19h. Esplanada de can Muntanyà (centre de Caldes)

- Diumenge 24 de març de 7h a 8.15h. Punt recollida dorsals cursa a la meta, esplanada de Can Muntanyà (centre de Caldes).

La prova comptarà amb un avituallament al km 5 en el que hi haurà aigua per a cada esportista. A meta hi haurà un altre avituallament amb aigua de Font D’or i Sorli, fruita d’Ametller Origen, Quellys i isotònic.

Regal commemoratiu: Tots els inscrits rebran una Samarreta tècnica marca Joma amb el logo de la cursa, així com obsequis dels col·laboradors.

A més de tenir descompte també tindreu llebres de la nostra associació!!!

Les llebres tindran els temps següents de pas a meta: 40′ – 45′ – 50′ – 55′ i 60′.


Al finalitzar l’entrega de premis es durà a terme un Sorteig per a tots els participants amb els següents premis, gentilesa dels col·laboradors:

- Allotjament 1 nit per a dues persones, habitació amb esmorzar al Dynamic Hotels de Caldes.

- Menú per a dues persones al Dynamic Restaurant de Caldes, per consumir entre dimecres i divendres migdia.

- 3 peces esportives Joma.

- Al Balneari Titus de Caldes: 3 packs de regal per parelles per la Zona d’Aigües + bany de Vapor + tè o copa de cava a escollir.

- 1 dinar per 2 persones per valor de 50 euros entre setmana al Xiri Mele.

- 1 dinar per 2 persones al Bar Metru de Caldes.

- 1 sopar (nits de divendres i dissabte) per a 2 persones al Restaurant Can Suñé de Caldes.

- Vermut per a 2 persones al Solstici de Caldes.





També pel diumenge 24 de març tindrem un altra cursa, però en aquest de muntanya i serà la cursa del Roc Gros als Hostalets de Balenyà. L'hora de sortida seran les 8:30 des de la plaça Josep Espona.

L'entrega de dorsals i les inscripcions fora de termini es podran fer:
- Dissabte 23 de març: de 16 a 19:30h.
- Diumenge 24 de març: de 7 a 8h.


L'arribada serà també a la Plaça Josep Espona, amb les següents limitacions temporals:

· Hora límit d’arribada 21km: 13:00.


El desnivell positiu superarà lleument els 1000 metres i tindrà dos tipus d'avituallaments:

· Avituallaments sòlids: 5.

· Avituallaments líquids: 4.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 9_LLiGa2024_10_de_març_Marató de Barcelona i 10k de l'Ampolla' en el fòrum. fa 3 setmanes

La Zurich Marató de Barcelona tindrà la seva sortida el diumenge 10 de març a les 8:30 hores del matí des de l'avinguda Maria Cristina. L'arribada aproximada del primer corredor serà sobre les 10:40 hores a l'avinguda Maria Cristina. Temps límit: 6 hores des de l'inici de la cursa.

L'organització posarà a disposició dels participants un grup de set llebres que marcaran un ritme constant durant la cursa per fer diverses marques. Aquests atletes realitzaran la marató en 2:45 h, 3:00 h, 3:15 h, 3:30 h, 3:45 h, 4:00 h i 4:30 h respectivament.

Les zones d'avituallament estaran disposades cada 5 quilòmetres (als punts quilomètrics 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 i arribada). Aquestes zones disposen d'aigua, beguda isotònica, fruita, vaselina...

La recollida del dorsal, xip, bossa del corredor i samarreta de regal serà en Expo Sports. Fira de Barcelona a Montjuïc. Pavelló 7 junt a les Columnes de Puig i Cadafalch el 8 i el 9 de març de 10 a 20 hores.

El guardaroba serà a l'Estació del nord amb horari el diumenge de 7 a 15h.






Els 10k de l'Ampolla estan organitzats pel seu Ajuntament el mateix diumenge 10 de març.

La sortida serà per les 10:30 des de l'avinguda Marítima (davant del pàrquing del Club Nàutic Nàutic).

La recollida de dorsals estarà disponible de 8:30 a 9:30h.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 8_LLiGa2024_3_de_març_Vies Verdes Girona i Mitja Baix Camp' en el fòrum. fa 4 setmanes

Hola, molt bon dia a tots i totes!

En aquesta vuitena jornada la LLiGaCoRReCaT viatjarem a Girona i Reus on es disputaran totes les distàncies i recorreguts possibles al que estem habituats a la LLiGa ja que no són muntanya ni tampoc són 100% asfalt.


Les Vies Verdes començaran a les 9:00 hores les tres distàncies puntuables a la LLiGa, és a dir, 10k, Mitja i Marató!!!

El recorregut de la Via Verda del Carrilet és un recorregut 80% pista de terra compacta (pista sense pedres, no hi ha senders) combinat amb asfalt pel que s'aconsellen esportives mixtes, i que discorre al mig de la natura, passant per paratges rurals característics de la zona, anant de la muntanya al mar.

Hi haurà servei de guarda-roba en categoria "mòbil" ja que comença a Girona i acaba a Santa Cristina d'Aro. Serà un bus l'encarregat de portar totes les bosses de la sortida fins a la meta. Aquest bus sortirà a les 07:15h (42k), 7:45 (21k) i 8:00 (10k) des del Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro.

Ara, si necessiteu tenir una peça de roba tot just abans de començar la prova es recomana tenir una roba vella i desfer-se'n d'ella ja que una entitat solidària se n'encarregarà de repartir-la a gent necessitada.

SERVEIS MVV
Serveis addicionals sense cost per a l'atleta.

AVITUALLAMENTS
Els participants trobaran aigua, refrescos, begudes isotòniques, barretes energètiques, fruita, fruita seca, llaminadures, entre d'altres.

ASSISTÈNCIA SANITÀRIA
L'organització disposa d'un equip de seguretat terrestre, amb l'objectiu de cobrir els primers auxilis, possibles evacuacions i/o trasllats a un centre sanitari.

MEDALLA FINISHER
Tots els participants que arribin a la meta rebran la medalla Finisher.

CRONOMETRATGE AMB XIP
La prova estarà degudament cronometrada amb xip. Amb el millor sistema de cronometratge a càrrec de CronoExagon.

LIVE TIMING
Els participants i els seus acompanyants podran consultar la posició real a la cursa en tot moment.

FOTOGRAFIA I VIDEO
A càrrec de fotògrafs professionals.

FISIOTERÀPIA
A l´arribada es disposarà d´un servei de fisioteràpia ofert per l´equip de professionals del centre universitari EUSES.

PÀRQUING GRATUÏT
Tots els participants disposaran de pàrquing gratuït.







La Mitja Rural de Reus realitzarà la seva segona edició en aquest 2024!!!

De forma conjunta, la regidoria de Medi Ambient i la d’Esports, amb Reus Esport i Lleure junt amb la col·laboració de Decathlon Reus, Tretzesports i Fotocat organitzaran la primera mitja marató de Reus que transcorrerà pels camins municipal de la zona nord-oest de Reus.

La sortida serà a les 9.30h des del recentment recuperat passeig de la Boca de la Mina, en la plaça Àngels Ollé a l'alçada de les noves instal·lacions adjacents que us donaran la benvinguda.

El recorregut passa entre camps d'olivera, avellaners i marges de pedra seca, vorejant el Institut Pere Mata des del nord i del sud i en bona part recorrent la canonada del Pantà de Riudecanyes, el quals han mostrat la seva bona predisposició en la cursa.

El recorregut amb una pendent suau al inici, es va enfilant, i arriba al seu punt de més altitud a meitat del recorregut per anar descendent suaument i retornar al punt d'inici al passeig de la Boca de la Mina, des del Parc de les Olors.

Recollida de dorsals:

- Lloc: Dissabte dia 2 de març amb lloc i hora pendent de confirmar.

- Hora: Diumenge dia 3 de març des les 07:45 fins a les 09:15 hores al lloc de la sortida.

A més de la cursa oferirà samarreta commemorativa, dorsal-xip, fotografies gratuïtes, avituallaments durant i a l'acabar la cursa, guarda-roba, vestuaris i dutxes.
-.
Esperem que en gaudiu i que serveixi per tal d'apropar una mica més la natura agrícola de la que, potser, no en podem gaudir cada dia.

Llegeix més...

Benvingudes a la jornada 7!

Aquí en gaudirem de dues Mitges maratons i un 10k. Les seus seran Cambrils i Granollers, teniu per triar.

El diumenge 25 de febrer tindrà lloc la XXXVIII edició de la Mitja de Granollers , la sortida serà esgraonada per calaixos entre les 10:30 i les 10:35h. La línea de sortida serà al carrer Esteve Terrades (és el mateix carrer de sempre, però en aquest tram canvia de nom), al costat de l’Estació de RENFE, Granollers-Centre, darrera el Palau d’Esports. Mentre que l'arribada serà al Carrer de Francesc Macià de Granollers (davant del Pavelló d’Esports de Granollers).

La recollida dels obsequis de la cursa i dels dorsals tindran els següents horaris:

- Divendres 23 de febrer de 2024, a PALAU D’ESPORTS de Granollers. Av. Francesc Macià, s/n. De 10 a 14 h i de 16 a 20h.

- Dissabte 24 de febrer de 2023, a PALAU D’ESPORTS de Granollers. Av. Francesc Macià, s/n. De 10 a 14 h i de 16 a 20h.

Cal portar el resguard de la inscripció o el DNI. La organització no entregarà cap dorsal ni xip si l’atleta no porta un d’aquests dos documents.






També pel diumenge 25 de Febrer de 2024 és celebrarà la el la 15ª edició de la Grup Oliva Motor Mitja Marató de Cambrils .

L'esdeveniment disposa de múltiples serveis pels corredors com ara dutxes, guarda-roba, massatges, servei mèdic, animació, fotos a línia de meta, samarreta 42k i visera commemorativa dels 15 anys que compleix la prova.

Es podran recollir els dorsals al <palau Municipal d'Esports el dissabte 24 de 17h a 20h. i el diumenge de 8 a 9:30h. La sortida serà conjunta, 10k i 21k començaran a córrer a les 10:00.

A partir de les 12h hi hauran curses infantils per si voleu portar canalla a la festa.

Si us agrada, anoteu-la perquè inicialment els preus en promoció eren de 15 euros el 10k i 17 la Mitja Marató.

Llegeix més...

La Cursa de Muntanya de Castellbisbal comptarà amb 23,5k de muntanya amb 1.100 metres de desnivell positiu que donaran inici el diumenge 18 de febrer a les 9h. Es tracta d'un circuit amb trialeres i força corriols i amb molt poca pista i asfalt. La sortida i arribada serà a l'avinguda Gaudí de Castellbisbal.

Les persones participants disposaran d’avituallaments: N’hi hauran 3 de líquid / sòlid.

Tots els participants tindran la bossa del corredor amb obsequis, que es repartirà una vegada es finalitzi la cursa o a l’entrega de dorsals (segons determini l’organització). Els dorsals i el xip (en el cas de llogar-lo) es recolliran a partir de les 7:30 am, el mateix dia de la cursa. Hi haurà esmorzar quan acabi la cursa per a tots els participants.

També hi haurà, guarda-roba, vestuaris, dutxes i servei de fisioteràpia. Control policial, protecció civil i d’ambulància a la sortida, a l'arribada i al llarg del recorregut.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 5_LLiGa2024_11_de_febrer_La Mitja de Barcelona' en el fòrum. fa 1 mes

color=purple]La Mitja eDreams de Barcelona [/color] serà pel proper diumenge 11 de febrer del 2024. La sortida i l'arribada estaran al Passeig Pujades, 2. La Mitja tindrà lloc a les 8:30 h. La sortida està dissenyada per calaixos. Cada calaix està identificat amb un color i només podran accedir-hi els corredors que tinguin el dorsal del color distintiu de cada calaix.

S'hi estableixen tres categories esportives de persones amb "discapacitat": cadira de rodes, persones amb discapacitat visual i persones amb discapacitat intel·lectual.

Hi haurà un un equip de 30 llebres per ajudar-vos a aconseguir el vostre objectiu. Les llebres realitzaran el recorregut en 10 ritmes diferents: 1:15h, 1:20h, 1:25h, 1:30h, 1:35h, 1:40h, 1:45h, 1:50h, 1:55 i 2h.

El divendres dia 9 de 14 a 21h i dissabte de 10 a 20h. a la Fira del corredor podreu recollir el dorsal, xip, la bossa del corredor i la vostra samarreta de regal. A més, hi ha diferents estands de marques del sector de l'esport que exposen les darreres novetats. Fins i tot tindreu l'oportunitat de comprar material.

El dia de la cursa entre les 7h i les 12:00h podreu deixar les vostres pertinences al lavabo Lluís Companys, al costat de l'Arc del Triomf, proper a la sortida de l'eDreams Mitja Marató Barcelona. Hauràs d'accedir per l'Arc de Triomf.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 4_LLiGa2024_4_de_febrer_Mitja i 10k Colomenca i Mont-Rodon' en el fòrum. fa 2 mesos

La Mitja i 10k de la Colomenca es durà a terme a Santa Coloma de Gramenet. Dues competicions en la mateixa localitat pel diumenge 4 de febrer molt ben organitzades i amb bons serveis als corredors/es.

La sortida serà conjunta des de les pistes d'atletisme Joan Amorós a les 9:00.

La recollida de dorsals i xips serà al Camp d’Atletisme Antonio Amorós:

- Dissabte 3 de Febrer, de 10h a 14h i de 16h a 20h.

- Diumenge 4 de Febrer, de 7h a 9h.


Llebres tindran els següents temps de pas a meta:

- 1h20' - 1h25' - 1h30' - 1h35' - 1h40' - 1h45' - 1h50' - 1h55' i 2h (21k).

- 40' - 45' - 50' - 55' i 60' (10k).





La cursa de muntanya de Mont-Rodon serà també pel mateix diumenge 4 de febrer. La sortida serà a les 10:00h del matí a la plaça del Casal de Cultura de Matadepera.

Resulta una cursa tècnica amb un 90% de corriol que transcorre pel massís del Mont-Rodón i la Costa del Tet.

L'entrega de dorsals serà pel mateix dia de la cursa de 8:00 a 9:45h del matí.

Llegeix més...

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i la Federació Catalana d’Atletisme, organitza el proper diumenge 28 de gener de 2024 la 24a Mitja Marató Internacional Ciutat de Terrassa .

La recollida de dorsals es realitzarà al Concessionari Oficial Toyota a Terrassa, situat a l'avinguda Jaume I, 198 el proper dissabte 27 de gener de 10:00 a 20:00.


La Mitja tindrà la seva sortida serà al Parc dels Catalans a les 10h. Comptarà amb els següents serveis pels corredors/es:

- Durant la cursa tindràs avituallaments líquids al km 5, 10, 15. Al km 15 també hi haurà suplementació nutricional Finisher Endurance.

- A l’arribada rebràs begudes recuperadores, una bossa reutilitzable de tela Fem Camí amb fruita fresca de temporada i aigua gentilesa d’Ametller Origen, una Coca-Cola i el tradicional entrepà de botifarra.

- Servei de llebres de corredors.cat: 1h 25′ / 1h 30′ / 1h 35′ / 1h 40′ / 1h 45′ / 1h 50′ / 2h.

- Vestidors i dutxes a l’Escola Pia de Terrassa, entrada pel carrer Cisterna.

- Servei de guardabosses a la Fundació Busquets (entrada pel carrer Vinyals).

- WC a la Zona Village.

- Si vens en cotxe disposaràs de parquing gratuït i vigilat a l’aparcament dels jutjats de Terrassa. Es disposa d’aparcament lliure al polígon Industrial Segle XX, just davant d’aquest aparcament.

- Activitats culturals, abans, durant i després de la cursa, amb actuacions de grups de cultura popular al llarg del circuit: bastoners, castellers, El Drac de Terrassa, trabucaires, sardanes, batucades, zumba…





A Vilafranca tindrem la seva cursa de 10k també per aquest diumenge 28 de gener.

La cursa compleix 13 edicions, on s'ha consolidat com https://www.10kvilafranca.org/la-cursa/circuit/un circuit ràpid i de qualitat dintre del calendari 10k d'asfalt . La sortida serà des de la Rambla Nostra Senyora (Vilafranca del Penedès). Es farà per calaixos segons marca registrada en 10k donant dues voltes a un circuit de 5km pel centre de la vila, passant pels llocs més emblemàtics de la població.

Hi hauran servei de llebres, les quals marcaran cinc ritmes: 40′, 45′, 50′, 55′ i 60′

Aquest any els dorsals NO es podran recollir al mateix dia de la cursa, pel que en el formulari d’inscripció haureu d'escollir dues opcions:

1️⃣ Recollida presencial al Claustre de Sant Francesc:
– C/ de Sant Pere, 3
– Divendres 26 de 17:00 – 21:00
– Dissabte 27 de 9:00 – 13:00 i de 16:00 – 20:00

2️⃣ O rebre’ls directament a casa teva mitjançant un servei de missatgeria (cost addicional de només 3€)


A més de tenir Servei de guarda-roba també hi haurà servei de vestuari, dutxes, piscina i hidromassatge al Complex Aquàtic de Vilafranca del Penedès.






La Mitja de la Llanera Trail serà a les 9:20h des de la Plaça del Dr. Robert, Sabadell (Davant l'Ajuntament).

És una cursa que es desenvolupa entre els termes municipals de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat i que transcorre per corriols inèdits i sorprenents que ens menen cap a dalt el cim del Puig de la Creu. Son camins boscants i inspiradors, plens d’històries personals dels nostres avantpassats que els recorrien habitualment i ara estan pràcticament oblidats.

L'hora de la recollida dels dorsals serà per:

- Divendres 26 de 17 a 21h al local de la UES.

- Dissabte 27 de 10 a 13h i de 17 a 20 h al local de la UES.

- Diumenge 28 a la plaça Doctor Robert de 7:30 fins les 8:30h.


Els serveis de la cursa seran els següents:

- Samarreta tècnica de màniga curta i bossa del corredor per tots i totes.

- Guarda-roba disponible fins 30min abans de la sortida.

- Dutxes disponibles a Urban Esports Sabadell, carrer de la Creueta 31.

- Servei de podologia a càrrec de Podologia Sabadell i pressoteràpia a l’arribada.

- Fotògrafs repartits al llarg del recorregut.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 2_LLiGa2024_21_de_gener La cursa de Sant Antoni' en el fòrum. fa 2 mesos

Benvinguts/des a la segona Jornada de la LLiGaCoRReCaT!!! Aquesta serà pel diumenge 21 de gener a Barcelona i tindrà doble puntuació a la nostra LLiGa :tada:

A les 9:30 del matí, el barri de Sant Antoni acollirà la 45a edició de la Cursa Atlètica Moritz Sant Antoni , dins la festa Major del barri. La sortida serà des del carrer Floridablanca de Barcelona.

La cursa comptarà amb els següents serveis:

- El servei de guarda-roba tindrà lloc al pati interior dels Salesians de Rocafort.

- Hi haurà un servei de dutxes i vestidors a l'Esportiu Rocafort.

- Avituallament: al quilòmetre 5 i a l’arribada.

- Assistència sanitària a l'arribada i el circuit.

- Servei gratuït de massatges.

- Hi hauran 5 llebres. Aquestes correran la cursa a ritme de 40 minuts, 45 minuts, 50 minuts, 55 minuts i 59 minuts.

Per evitar cues d'última hora, la direcció de la cursa recomana recollir la bossa amb els regals, el dorsal i el xip blanc de la organització a la Fira del Corredor el divendres 19 de gener de 16 a 20 hores i el dissabte 20 de gener de 2024 de 9 a 20 hores, a l'edifici Calabria 66 (antiga seu de L´ONCE). No es podrà recollir dorsals el mateix dia de la cursa.

Per accedir a la cursa ho podeu fer amb Metro L1 Rocafort i amb Bus H16 - 41 - 13.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 1_LLiGa2024_14_de_gener La Mitja de Sitges' en el fòrum. fa 2 mesos

Hola, què tal?

Us volem donar la benvinguda a la LLiGaCoRReCaT 2024!

Com ja és tradicional, iniciem les lligues a Sitges ja que el proper diumenge tindrem la Mitja de Sitges.

Aquesta Mitja Marató és d'asfalt, és el que en la LLiGaCoRReCaT en diem la modalitat "Clàssica". Recordeu que també tenim la modalitat "Muntanya" i la modalitat "Suma", on, el que únicament compta són els quilòmetres totals que acabeu fent.

Si us voleu inscriure o consultar les millores aplicades en aquesta 11a edició, us recomanem consultar el fil inicial de la LLiGaCoRReCaT


Doncs l'inici de la primera cursa del calendari del 2024 serà per les 10:00h[/u]. Recordeu que el temps màxim per fer la Mitja serà de 2h30'.

Us informem que podeu anar a Sitges amb tren RENFE Rodalies de forma gratuïta. Podeu informar-se en el web de la cursa: zonavipevents.com/carreras/mitja-sitges/

El lliurament de dorsals tindrà els següents horaris:

- Divendres, 12 de gener de 16:00h a 20:30h a l'INTERESPORT QUINZE del Centre Comercial Ànec blau de Castelldefels.

- Dissabte, 13 de gener de 12:00h a 19:00h hotel Calipolis a Sitges.

- Diumenge, 14 de gener de 7:00h a 09.30h hotel Calipolis a Sitges.

Per qualsevol canvi en la inscripció només es podrà fer el dissabte 13 o diumenge 14 fins les 18:00h a la Fira del Corredor “INCIDÈNCIES”.

Hi haurà zones d’avituallament amb aigua i beguda isotònica pels participants cada 5km. A l’avituallament del km 10 de la mitja hi haurà a més fruits secs i a la zona d’arribada hi haurà servei de fruita.


A més a més, els serveis del corredor/a seran:

- Pàrquing Sitges pel diumenge 14 gener. Zona blava de 7 a 14h amb un cost d’1 euro, posant el tiquet ben visible al cotxe.

- Servei de guarda-roba pel mateix diumenge 14 gener. Instal·lat al pàrquing subterrani (copark) al costat de l’Hotel Calipolis

- WC al Passeig de la Ribera.

- Assistència mèdica-sanitària a càrrec d’AMBUMÈDIC.

- Diplomes acreditatius. Podreu descarregar gratuïtament el diploma personalitzat amb el temps realitzat a la cursa.

- Les llebres aniran identificades amb dorsal i banderola amb la marca i armilla per tal que les pugueu identificar amb comoditat. Els seus temps seran 1:24, 1:35 i 1:45.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' INICI LLiGaCoRReCaT 2024' en el fòrum. fa 2 mesos

Bon any a tots i totes!!!

Us agraïm un any més la vostra participació i seguiment de la LLiGaCoRReCaT 2023. Com sempre, us animem moltíssim a participar en, la que ja serà l'ozena edició, la del 2024 B) Podeu seguir les instruccions de com donar-se d'alta en el darrer fil de la passada edició.

Si heu anat seguint els darrers fils del 2023 us haureu adonat de les necessitats on la LLiGa havia d'actualitzar-se i millorar. És per això que us informem dels canvis i les novetats que tindrà la LLiGaCoRReCaT 2024:

:fire: Hem revitalitzat les formes de comunicació amb la Comissió de la LLiGa i ara mateix serà igual d'eficaç que ens envieu un correu a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., com que escriviu un missatge al fòrum, com que envieu un MP a través de corredors.cat o a través del perfil de Twitter de la LLiGaCoRReCaT.

:fire: Hem augmentat la puntuació des del 2n classificat/da a totes les curses fins al darrer/a. De quina forma? Doncs en aquest 2024, el darrer classificat/da en curses simples passarà de sumar 10 punts a 30. En curses dobles passarà de 20 a 60. I en curses triples de 30 a 90.

D'aquesta forma pensem que es donarà més valor a l'esforç que implica realitzar una prova atlètica i de pas, augmentarà la competitivitat dintre de la LLiGaCoRReCaT ja que tots els corredors/es arribats a meta tindran més puntuació que en totes les edicions anteriors.

Si us voleu donar d'alta a la LLiGaCoRReCaT 2024 us recomanem que seguiu les instruccions que hi han en el darrer fil de la LLiGa 2023, que justament correspon a la Jornada 31.

Esperem que aquestes modificacions millorin les edicions anteriors i que en pugueu gaudir més vosaltres de tot plegat.

També us informem que durant aquestes setmanes de gener estarem aplicant tots aquests canvis, pel que el web de la LLiGaCoRReCaT durant un temps molt probablement no estarà disponible. Us demanem paciència, no obstant, si fos necessari els resultats de les curses els anirem publicant en aquest fil perquè comproveu que els vostres resultats els tenim registrats.

I, com sempre us diguem, davant de qualsevol proposta que tingueu per la LLiGa, ens podeu escriure per qualsevol via de comunicació i la valorarem dintre de la Comissió.

Moltes gràcies a tots i totes.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J31_Noves_inscripcions_pel_2024 i darrera_cursa_La_dels_Nassos' en el fòrum. fa 3 mesos

Bona tarda a tots i totes,

Abans que tot, agraïr la confiança als associats i associades inscrites en aquesta i anteriors edicions de la LLiGaCoRReCaT.

Recordeu que des d'aquest gener us podeu apuntar de nou a la LLiGaCoRReCaT del 2024!!! Si encara no esteu inscrits/es, acte seguit us indiquem les instruccions de com fer-ho.


INSTRUCCIONS PER REALITZAR LA INSCRIPCIÓ A LA LLiGaCoRReCaT

1. Registrar-se en el web de corredors.cat amb el vostre usuari i contrasenya.

2. Clicar a “QR2”, després a “Perfil” i finalment a “Sobre mi”.

3. En la part inferior feu clic a “Editar perfil”.

4. Introduïu el vostre nom complet, el gènere, la data de naixement i les vostres marques. No patiu que en cadascuna d’aquestes dades podeu editar la seva privacitat (per veure-les només vosaltres, els usuaris, amics o tothom).

5. No us oblideu que en la part inferior heu de clicar "Guardar canvis".

6. En un altra pestanya entreu al web de la lliga: lliga.corredors.cat

7. Registreu-se a la LLiGa posant el vostre usuari i contrasenya.

8. En les seccions de l’esquerra, fer clic en “Participa-hi”.

9. De seguida veureu les vostres dades i us demanarà el vostre nom i codi de xip groc.

10. Feu clic per desar les vostres dades i finalitzar el vostre procés d’inscripció.


Qualsevol dubte l'intentarem resoldre amb la major rapidesa possible.

Gràcies pel vostre suport i la vostra confiança en la comissió de la LLiGaCoRReCaT.






La darrera cursa que tanca la LLiGa és pel diumenge 31 de desembre, serà la tradicional la cursa dels Nassos a Barcelona. La sortida serà al carrer de la Selva de Mar a les 17:15 hores.

La distància serà de 10k ja que serà el mateix circuit que l'edició anterior.

La sortida està dissenyada per calaixos en funció de la millor marca acreditada en 10 quilòmetres en les curses de la ChallengeBcn10K dels dos últims anys. Cada calaix està identificat amb un color. Només hi poden accedir els corredors que tinguin el dorsal o la polsera del color distintiva de cada calaix. En cas de no disposar de marca acreditada es sortirà del calaix blanc.

La sortida dels participants de cadira de rodes serà a les 17:12 hores. La resta de sortides seran esglaonades en tres temps: la primera, a les 17:15 hores; la segona, a les 17:20 hores, i la tercera, a les 17:27 hores. A la classificació per categories, es tindrà en compte el temps real.

Es posa a disposició dels i les participants un servei de guarda-roba, situat a l'Escola Grèvol S.C.C.L - Situada al carrer de Provençals 9 de Barcelona.

La recollida de dorsal i de xips es farà al mateix punt on està situat el guarda-roba.

- Divendres 29 de desembre, 11.00h a 19.00h

- Dissabte 30 de desembre, de 11.00h a 19.00h

- Diumenge 31 de desembre, de 10.00h a 12.00h (només per a participants de fora de Barcelona).

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J30_La_Cronoescalada_solidària de CoRReDoRS.CaT' en el fòrum. fa 3 mesos

Benvolguts/des correcats!

Arribem ja quasi bé a la jornada final de la LLiGaCoRReCaT. Aquesta serà la penúltima i es disputarà aquest dissabte 23 de desembre a la Font Màgica de Montjuïc.

Us recordem que és una prova totalment solidària en favor dels drets dels nens/es per poder jugar i gaudir del propi joc. Pel que la Creu Roja recollirà amb l'ajuda de la nostra associació joguines noves o en molt bon estat com a concepte d'inscripció.

La cursa és molt fàcil, pujar i baixar les escales que donen accés a la Font Màgica. Uns 900 metres aproximadament.

Trobareu més informació en el web https://www.corredors.cat/cronoescalada/https://www.corredors.cat/cronoescalada/

Esperem la vostra participació en aquesta cursa tan entranyable.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J29_16_i_17_de_desembre Les 24 hores en pista de CoRReDoRS.CaT' en el fòrum. fa 3 mesos

Ja estan aquí les diferents proves de les 24 hores en pista!!!

Us animem a participar com a voluntaris ja que ens fan falta per poder dur endavant l'organització www.corredors.cat/forum/xx-edicio-24h-d-...esembre-2023#1008452

Les proves es celebraran a les pistes d'atletisme de Serrahima a Barcelona (carrer del Polvorí 3-7) els dies 16 i 17 de desembre de 2023. Les proves en les que podeu puntuar són tres i tant les 6 com les 24h finalitzaran diumenge a les 12:00:

Les 6 hores individuals començaran el diumenge a les 6:00. Els atletes hauran de presentar-se i recollir el seu dorsal a les instal•lacions abans de les 5:30h.

Les 12 hores individuals començaran a les 12h del dissabte. Els atletes hauran de presentar-se i recollir el seu dorsal a les instal•lacions el dissabte 16 entre les 9:30 i les 10:30h. La seva finalització serà pel dissabte a les 0h.

Les 24 hores individuals començaran dissabte a les 12:00. Els atletes hauran de presentar-se i recollir el seu dorsal a les instal•lacions el dissabte 16 entre les 9:30 i les 10:30h.

Si algun atleta vol portar una carpa, s’ha de posar en contacte amb l’organització, però en cap cas la podrà utilitzar en exclusivitat per falta d’espai per a carpes individuals.

L’organització posarà a disposició dels atletes aigua, refresc de cola, beguda isotònica, fruita, fruits secs, barretes energètiques, i a més cafè i caldo durant la nit i pasta pel sopar de dissabte. Qualsevol altra necessitat dels atletes haurà de ser aportada pel propi corredor.

Durant la prova els atletes ocuparan els carrers exteriors de la pista: els carrers 5 i 6. (Aquesta distribució es podrà veure alterada en funció del nombre de participants discapacitats amb necessitat de guia).

Els lavabos i dutxes estaran disponibles durant el transcurs de la prova així com després de l’acabament de la mateixa.

Esperem que gaudiu moltíssim un any més, sols o amb el vostre equip, d'aquesta súperfesta del atletisme.

Més informació d'aquest gran esdeveniment en: activitats.corredors.cat/24hores/

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J28_3_de_desembre_Mitja_de_Figueres' en el fòrum. fa 4 mesos

L’Ajuntament de Figueres i l’Associació Atlètica Mitja Marató Figueres organitzen pel 3 de desembrela Mitja Marató de Figueres .

La sortida començarà a les 10:30 amb un recorregut que transcorrerà pels municipis de Figueres, Vilabertran, Peralada, Cabanes i arribada a Figueres. La sortida serà al carrer Pujada del Castell (Torre Galatea) i l’arribada a la Plaça Catalunya.

Els dorsals s'hauran de recollir a l'escola Josep Pallach (carrer Fossos, 1) en horari de dissabte de 10 a 14 hores i de 16:30 a 19 hores i diumenge de 8 a 9:30h.

Hi haurà servei d’avituallament als quilòmetres, 6, 11 i 16. Tots els participants rebran un obsequi de l’organització, així com avituallament final amb refrigeris varis, fruites i altres.

L’organització ofereix a tots els participants el servei de dutxes el pavelló municipal de Figueres fins a les 14 hores. També hi haurà servei de guarda-roba a la Plaça de Catalunya.

A més dels següents serveis:

- Llebres a càrrec de la nostra mateixa associació.

- Samarreta HG oficial.

- Ampolla de vi dolç D.O. Empordà.

- Foto a l'arribada.

- Dorsal personalitzat amb xip incorporat.

- Cronometratge amb temps real.

- Assistència en ruta.

- Punt mèdic.

- Lavabos.

- Servei de fisioteràpia.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J27_19_novembre_Mitja de l'Espirall' en el fòrum. fa 4 mesos

La Mitja Marató de l'Espirall serà per aquest diumenge 19 de Novembre de 2023 a les 10.30h. Aquesta serà la 44a edició de la Mitja Espirall – Vilafranca , la més antiga de les mitges maratons vigents a Catalunya.

Hi haurà servei de llebres marcant els següents temps de pas a meta: 1h:24m – 1h:29m – 1h:34m – 1h:39m – 1h:44m – 1h:49m – 1h:54m – 1h:59m

Pel que fa als avituallaments seran 5 durant el circuit i finalment a l’arribada.

Els dorsals es podran recollir al Complex Aquàtic de Vilafranca al C/Antic Camí de St Martí, 12 de Vilafranca del Penedès de l’11 al 18 de novembre en el seu horari habitual d’obertura o rebre-ho a casa amb un Servei de missatgeria (amb un cost addicional de 3€).

L’últim dia de recollida al Complex Aquàtic (dissabte 18 de novembre) només serà possible fins a les 14h. Per tant els horaris finalment seran:

- De dilluns a divendres de 06:00 h a 22:30h.

- Dissabtes de 09:00 h a 20:00h.

- Dissabte 18 de novembre es podran recollir dorsals fins a les 14:00h.

No hi haurà Fira del corredor/a i no serà possible recollir el dorsal i obsequis el mateix dia de la cursa. Tot i així, s'utilitzarà aquest espai per vestidors i dutxes.

El servei de guarda roba estarà situat a la Fira de la Mitja ubicada a l’Espai Jove la Nau i estarà en funcionament a partir de les 9:30h.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J26_12_de_novembre_Marató_del_Montseny' en el fòrum. fa 4 mesos

La Marató del Montseny serà per aquest diumenge 12 de novembre a les 8:00 des de la Plaça Major Sant Esteve de Palautordera.

És una cursa que es desenvolupa íntegrament pel Parc Natural del Montseny, espai protegit i reserva de la Biosfera de la UNESCO, amb un 85% del seu recorregut per corriol i un 15% restant per pista de terra.

Consta de 45,5 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.752 m amb sortida i arribada a la plaça major del municipi de Sant Esteve de Palautordera.

La Marató del Montseny passa pels llocs més emblemàtics del parc, com son el cim del Matagalls, Les Agudes i el Turó de l'Home, sostre de la cursa i del propi parc amb 1.705 m d'altitud sobre el nivell del mar.

Amb un recorregut d'una gran bellesa i un entorn incomparable, recorrereu boscos i prats, creuareu rius i tarteres, estareu en plena natura i gaudireu de la muntanya. Si voleu estar presents al breafing, aquest serà pel dissabte al vespre, a les 20h.

Els dorsals es podran recollir al pavelló municipal aquest dissabte entre les 18 i les 20h. i el diumenge des de les 6:30 fins a les 7:30.

Informar-vos que la cursa disposarà de tres temps de tall. Seran els següents:

● St. Bernat en 3h 5min.

● Sant Marçal en 4h 45min.

● Arribada a meta en 8h 30min.

Per realitzar la Marató no hi ha material obligatori, però si aconsellable, sobretot si les condicions meteorològiques no són les millors. Aquest material recomanat és:

– Paravents amb membrana impermeable.

– Buff o gorra.

– Guants.

– Manta tèrmica.

– Sistema d'hidratació propi.

– GPS amb el track de la cursa descarregat.

Llegeix més...

A la jornada 25 de la LLiGaCoRReCaT tenim múltiples opcions de sumar força punts en quatre proves ben variades. Aquesta es disputarà aquest diumenge 5 de novembre.

La Mitja Marató de Tarragona serà a les 9h del matí des del carrer Torres Jordi. Els avituallaments seran tres. Es podran recollir els dorsals al Pavelló Poliesportiu del Serralló el dissabte de 17h a 20h i el diumenge de 8h a 8:50.



També pel diumenge tindrem el Cros Popular del barri de Sants a les 10h del matí. La sortida serà des de la carretera de Sants i arribada a la Rambla de Brasil. La recollida de dorsals i de les samarretes es realitzarà a la Lleialtat Santsenca (carrer d’Olzinelles 31) el divendres 3 de novembre de 16 a 20’45h i el dissabte 4 de novembre de 10 a 14h i de 16 a 20’45h. El diumenge de la cursa també es farà entrega de dorsals i samarretes a la sortida, però recomanem evitar-ho per no fer cues.




El Trail de Llémena es realitzarà a les 9h des de Sant Gregori, Girona, a la Pineda. La recollida de dorsals es realitzarà el dia abans de la cursa (dissabte 5 novembre) l'Espai La Pineda de Sant Gregori. O bé el mateix dia mateix dia de la cursa també al pavelló des d'una hora abans de la sortida.

El recorregut començarà tot just sortint de St Gregori i on us enfilareu cap al cim de St Grau, amb el 1r avituallament, des d’on realitzareu un suau descens cap a Les Serres. Abans d’arribar-hi, però, trobareu un desviament a mà dreta per agafar un corriol que us portarà, en un suau, bonic i llarg descens, fins a Sta Afra on trobareu el 2n avituallament. D’aquí a St Gregori ja serà un passeig de només 5,5 km i acabareu a La Pineda de St Gregori.




La darrera prova de la jornada serà a l'Estany d'Ivars. La volta a l'estany d'Ivars serà completa i té un recorregut de 10k. L'avituallament estarà situat al km 5'3.

El dia de la cursa es podran recollir els dorsals a "la sala" del passeig Felip Rodés nº11 amb la presentació del DNI o bé amb l'autorització degudament omplerta si és per a tercers.

08:30- 9:30 - Recollida de dorsals per a totes les modalitats.

09:30- 9:55 - Escalfament (Plaça Bisbe Coll) a càrrec de Víctor Heras Pastor.

10:00 - Sortida de la cursa de 10k.

12:00 - Tancament de la cursa + entrega de premis i sorteig de regals.

Llegeix més...