piri creat un nou tema ' 14a jornada: MMCM, Corte Inglés, Roc Gros, Vila Trail i Romànic Extrem.' en el fòrum. 9 hores fa 36 minuts

El proper diumenge 7 d'abril hi haurà una nova edició de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme. Les inscripcions estaran obertes a través del formulari online fins exhaurir els 1500 dorsals disponibles.

Com en les darreres edicions, s'organitzarà una Fira del Corredor pel dissabte 6 per la tarda (c/ església, 333), on els atletes podran recollir el dorsal, tot i que també es podrà fer el mateix dia de la prova, a partir de les 7:30h (Plaça Catalunya). Junt al dorsal, l'organització lliurarà la samarreta tècnica que tornarà a ser un model de la marca esportiva Joma.

Les llebres per tal que tothom pugui assolir la seva millor marca de la temporada en aquesta cursa. El temps marcats seran: 1:20, 1:25, 1:30, 1:35, 1:40, 1:45, 1:50, 1:55 i 2:00 segons els vostres interessos.

Un cop acabada la cursa tindrem la Bossa del corredor, refrigeri i un massatge per aquells/es qui ho necessitin.


La 41a Cursa El Corte Inglés és una cursa que es fa a peu, oberta a tothom, que se celebrarà el diumenge 7 d’abril de 2019. Les inscripcions són gratuïtes. El recorregut, certificat per la Federació Catalana d’Atletisme, és de 10,639 km pels carrers de Barcelona.

La sortida es farà des del Passeig de Gràcia - Gran Via a les 9.00 h. Estarà dissenyada per calaixos. S’accedirà a cada calaix segons el número i color de dorsal. La incorporació a la línia de sortida serà a través de Gran Via.

Els dorsals, assignats en funció de la marca acreditada, s’hauran de recollir els dies 5 i 6 d’abril al centre de Portal de l’Àngel.La cursa del Roc Gros serà també pel diumenge 7 d’abril de 2019 als Hostalets de Balenyà amb sortida i arribada a la Plaça Josep Espona.

L'entrega de dorsals serà per:

Dissabte 6 d’abril del 2019: de 16:00 a 19:30h

Diumenge 7 d’abril de 2019: de 7:00 a 8:00h.La Marató de la Romanic Extrem serà pel mateix diumenge a la Vall de Bianya. La sortida serà a les 8:00 des de la zona esportiva de l’Hostalnou de Bianya. L’arribada serà al mateix lloc i s’haurà de complir amb el límit establert en els temps de pas pels diferents controls, en cas contrari, caldrà seguir les instruccions de l’organització.

El dorsal i el xip es lliuraran el dissabte 6 d’abril al Centre Cívic de la Vall de Bianya de 17:00h a 20:00h o el mateix dia de la cursa a partir de les 7:00h i fins les 7:45h. del matí a la zona esportiva de l’Hostalnou de Bianya pels corredors de la Marató i de les 8:00h i fins les 8:45h. pels corredors de la Mitja Marató.


La Vilatrail es una prova de 22 kilòmetres organitzada pel Club esportiu fondistes Vilassar de dalt. Amb sortida y arribada a la Plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt (Barcelona), la prova es celebrarà el dia 7 d’abril de 2019 i la major part del recorregut passarà per dins del Parc Natural de la Serralada Litoral.

Hora de sortida: 9:00

Sortida: Plaça de la Vila

Arribada: ​Plaça de la Vila

Desnivell positiu de 1250 metres i desnivell acumulat de 2500 metres

Tall de pas: 3 hores i 30 minuts​ (Km 17, Creu de Can Boquet)

Límit de temps a l'arribada: 4 hores i 30 minuts​

Avituallaments: Km 4.2, 8.5, 12.5 i 17

Obsequis: ​Samarreta de teixit tècnic, entrepà i beguda a l'arribada.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 13a Jornada: Les Mitges de Sant Cugat i del Pla de l'Estany.' en el fòrum. fa 5 dies

La Mitja Marató de Sant Cugat serà pel el diumenge 31 de març de 2019 a les 10:00 hores. El lloc de sortida serà a l'Avinguda del Pla de Vinyet (davant Auditori) mentre que l'arribada serà a la Plaça de la Vila (davant Ajuntament). Hi hauran cinc avituallaments: punts kilomètrics 5, 10,13, 18 i arribada. També puntuarà la cursa de 7k, el terç de la Mitja.

La recollida del dorsal, xip i samarreta es farà al pavelló esportiu de Sant Cugat (Plaça de la Vila) dissabte 30 de març des de les 10:00 h fins a les 20:00 h. i també pel diumenge 31, abans de la cursa de 8.00 a 9.00 h. (pensat per a la gent de fora de la ciutat).
La 25a Mitja Marató del Pla de l'Estany serà també pel diumenge 31 de març del 2019.

El recorregut transcorre pels municipis de Banyoles, Porqueres i Camós, amb sortida i arribada al Passeig Antoni Gaudí (davant les pistes de tennis del Club Natació Banyoles). Els avituallaments estaran situats als km 6, 12 i 17.

La sortida i l’arribada estan situades a Banyoles, al passeig Antoni Gaudí. L’hora de sortida és a les 9:30h del matí.
Acabada la prova, tots els participants rebran un entrepà i una beguda per reprendre forces. A més, als participants a la Mitja se'ls farà entrega d'un obsequi commemoratiu de la prova.

Els dorsals i els xips es lliuraran a les instal·lacions del club el mateix dia de la prova, a partir de les 7:30h, i el dia anterior (dissabte 30 de març de les 16:00h a les 19:00h a la secretaria del Club Natació Banyoles).

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 12a Jornada: Mitja Montornès, BDN Running i Taymory Xtrem Alella.' en el fòrum. fa 2 setmanes

La 26ª edició de la Mitja Marató Montornès – Montmeló – Vilanova – la Roca es realitzarà el diumenge dia 24 de març de 2019 a les 10:00 del matí des del carrer del Gran Vial s/n, al costat de la zona esportiva municipal de Montornès del Vallès.

El recorregut es caracteritza per l'ampliació del recorregut dels municipis de la part baixa del riu Mogent, a l’any 2004. Són 21 quilòmetres amb pocs desnivells que recorren la Vall del Mogent, passant per Montmeló, Montornès del Vallès i Vilanova del Vallès per arribar a La Roca del Vallès, des d’on es torna a Montornès.

La segona part de la cursa representa la tornada des de la Roca (km.13 aprox.) fins l’arribada. És una baixada gairebé contínua, cosa que permet una bona marca al participants. Es travessen quatre centres urbans i part del recorregut és enmig de camps i natura; ens trobem davant un recorregut molt atractiu, variat i pensat per gaudir-ne.La 8a Cursa Màgic BDN Running es celebrarà també el proper diumenge 24 de març de 2019.

La sortida serà a les 9:30 hores. El punt de sortida i d’arribada estarà situat al Carrer d’Antoni Bori, en el tram comprés entre el Carrer d’Alfons XII i el Carrer de Guifré (al costat de l’estació de metro Gorg de les línies L2 i L10, i la línia T5 de TRAM).

El cronometratge dels participants de la prova es realitza a través del sistema de ChampionChip. La prova de 10K consta d’una sortida amb diferents calaixos, en funció de la marca acreditada en 10km. Cada calaix està indetificat amb un color i un temps acreditat.

Els inscrits podran recollir el dorsal i la bossa del corredor durant la Fira del Corredor, que tindrà lloc el dissabte previ a la cursa al Centre Comercial Màgic Badalona, de 10 a 20 hores. Excepcionalment, fins a una hora abans de l’inici de la cursa (8:30h) es podrà recollir únicament el dorsal i la samarreta a la zona de sortida/arribada (en aquests casos no es proporcionarà la bossa del corredor).La Taymory Xtrem Alella és una cursa de muntanya amb dues distàncies: 21 i 15k que començaràn a les 9:00 i a les 9:30 respectivament el mateix diumenge 24 de març.

El programa de la carrera és el següent:

Disssabte 23 de Març del 2019:

De 10 a 14h: Recollida de dorsals en el IES Bosquet d'Alella.


Diumenge 24 de Març del 2019:

7:30: Entrega de dorsals.

8:45: Reunió tècnica.

9:00: Sortides.


El fet d'inscriure's implica gaudir de:

- Assegurança durant la prova.

- Serveis de fisios.

- Welcome Pack.

- Avituallaments cursa i butifarrada.

- Serveis Sanitaris.

- Dorsal personalitzat.

- Cronometratge amb xip.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 11a jornada: 5 milles Valldoreix i la cursa urbana de Sant Josep.' en el fòrum. fa 3 setmanes

Les 5 milles de Valldoreix es disputaran el dissabte 16 de març a les 9:30 del matí.

HORARIS 15 DE MARÇ
- DE 17h A 20h Recollida anticipada de dorsals i samarretes al Complex Esportiu Valldoreix.

HORARIS 16 DE MARÇ
- A partir de les 8:30h Entrega de dorsals i samarretes

- 9:30h Inici 5 i 3 Milles de Valldoreix

- 11:00h Entrega de premis

- 11:30h Inici Cursa Infantil 1

- 11:50h Inici Cursa Infantil 2

- 12:00h Inici Cursa Infantil 3


Els serveis de la cursa seran els següents:

OBSEQUIS
Per als participants en les 5 i 3 Milles bossa del corredor amb samarreta tècnica inclosa. Els més petits també tindran el seu obsequi!

VESTIDORS i DUTXES
Els vestidors del pavelló de handbol ubicat a la sortida de la Cursa estan a la vostra disposició per si us voleu canviar o dutxar després de la cursa.

GUARDA-ROBA
Ubicat al Complex Esportiu de Valldoreix, estarà disponible per a tots els corredors de 9h a 12h.

AVITUALLAMENTS
Teniu dos: un líquid en el circuit de les 5 Milles i un altre amb líquid i sòlid en totes les curses a meta per recuperar-se de l'esforç.

SERVEI FISIOTERÀPIA
Un any més Mans de Sant s'encarregaran de recuperar les vostres cames amb el millor servei de fisioteràpia.
La cursa urbana de Sant Josep es disputa a Figueres el diumenge 17 de març del 2019. La cursa passarà pel Museu Dalí i avançant per l'Avinguda Salvador Dalí i passarà pel carrer Sant Pau i tornarà a enllaçar amb el centre ciutat descobrint els principals carrers de la ciutat. És un circuit de 2 voltes.

Els dorsals es lliuraran a la Plaça Triangular, el mateix dia de la prova cal presentar-se una hora abans per recollir-los. Caldrà presentar el resguard de la inscripció. L’horari d’obertura serà a partir de les 8:00 hores. Inscripcions fins a 500 participants.

El mateix dia de la cursa la organització només acceptarà la inscripció màxima de 50 inscripcions addicionals, i aquestes és podran inscriure de les 8.15 a 9.00 hores. La cursa començarà a les 10 hores.

Recollida de dorsals i de xips el dissabte 16 de març de 10:00 A 13.00 i de 16:30 A 19:30h. a la fira del Brunyol.

Serveis: Guarda-roba i vestidors per a tots els participants a la plaça Triangular. Servei mèdic i ambulància a càrrec de la Creu Roja.

Avituallament als 5 Km amb aigua.

L’organització lliurarà entrepà, bunyols i beguda per a tots els participants i voluntaris.

Tots els participants tindran la opció del sorteig a determinar que farà l'Associació d'amics de Sant Josep.

Com a fi de festa per a tots els corredors, entrepà, beguda i fruita. Abans del lliurament de premis i trofeus els guanyadors hi haurà xocolatada per tothom.

El programa que seguirà la cursa és el següent:

- De 8:00 a 9:15 Inscripcions a la Plaça Triangular. Inscripcions d’Útima hora (Màx. 50 :beurk:)

- A les 9:00 Xocolatada a la Plaça Triangular amb Xocolatada Popular per a tots.

- A les 10:00 Sortida desde la Rambla.

- A partir de les 10:30 Arribada a la Plaça Triangular.

- A les 10:45 Sorteig Premis a la Plaça Triangular.

- A les 11:00 Entrega de Trofeus a la Plaça Triangular.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' - 10a jornada: La Zurich Marató de Barcelona i el Camí dels Ibers.' en el fòrum. fa 4 setmanes

La Zurich Marató de Barcelona tindrà la seva sortida el diumenge 10 de març a les 8:30 hores del matí des de l'avinguda Maria Cristina. L'arribada aproximada del primer corredor serà sobre les 10:40 hores a l'avinguda Maria Cristina. Temps límit: 6 hores des de l'inici de la cursa.

L'organització posarà a disposició dels participants un grup de set llebres que marcaran un ritme constant durant la cursa per fer diverses marques. Aquests atletes realitzaran la marató en 2:45 h, 3:00 h, 3:15 h, 3:30 h, 3:45 h, 4:00 h i 4:30 h respectivament.

Les zones d'avituallament estaran disposades cada 5 quilòmetres (als punts quilomètrics 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 i arribada). Aquestes zones disposen d'aigua, beguda isotònica, fruita, vaselina...

El guarda-roba serà pel diumenge de la cursa a partir de les 06:30h. en la Fira de Barcelona - Palau Italià i les dutxes en les Piscines Picornell, a través del bus llançadera.El Camí dels Ibers tindrà tres distàncies pel diumenge 10 de març de 2019 a la Plaça de Can Torrents de la Roca del Vallès. Els horaris seran els següents: Les 8:30 per la cursa de 30k, a les 9.30h per la cursa de 20km i a les 10h per la de 12km.

La recollida de dorsals el mateix dia a partir de les 7h. També el dissabte per la tarda de 18h a 20h. Caldrà presentar el DNI.

Els serveis són els següents:

- Servei de vestidors, dutxa i piscina climatitzada al Centre Esportiu Municipal de la Roca del Vallès.

- Servei de guarda-roba.

- Assitència mèdica.

- Servei de recuperació i fisioteràpia.

- Servei de bar.

- Fira del corredor.

- Activitats pels infants

Hi haurà avituallaments repartits per tot el recorregut. Disposaran de líquid i sòlid amb el següent contingut: Beguda isotònica, refrescos, aigua, fruita, fruits secs, llaminadures i barretes. A l’arribada hi haurà un avituallament final amb entrepants pels participants.

Llegeix més...

La Unirun és una cursa atlètica impulsada per les 12 Universitats catalanes mitjançant l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i organitzada per Gaudium Sports.

La cinquena edició de la Unirun tindrà lloc a Barcelona i Sant Adrià de Besòs el dia 3 de març de 2019.

La zona de sortida i arribada estarà situada al Parc del Fòrum.

La sortida de la cursa serà a les 9:30 hores. El temps límit per fer la prova serà d’1 hora i 10 minuts.

La recollida del dorsal serà a la Fira del corredor de la Unirun 2019 situada a l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, a la Plaça Universitat (Gran Via de les Corts Catalanes, 585, 08007 Barcelona).

La recollida del dorsal, xip, samarreta i bossa del corredor serà:

- Divendres 1 de març, de 15 a 20h.

- Dissabte 2 de març, de 10 a 20h.


La cursa "Ponle freno" de Badalona està organitzada per Atresmedia, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona i el patrocini d'AXA. Els diners recaptats amb les inscripcions es destinarà íntegrament a un projecte en favor de les víctimes dels accidents de trànsit.

La sortida serà a les 10h del matí al Passeig marítim de Badalona. L'arribada estarà situada al mateix punt.

Els dorsals els podreu recollir en el Centre Comercial Montigalà (Carrefour) situat en el Passeig Olof Palme, 28-36, 08917 Badalona, Barcelona.

En els següents horaris:

- Divendres 1 de març de les 17:00 a les 20:00 hores.

- Dissabte 2 de març de les 11:00 a les 20:00 hores.

Llegeix més...

La Mitja de Cambrils serà èl diumenge 24 de febrer. Comptarà amb nombroros serveis pel corredor:
Llebres d’1:24h, 1:30h, 1:40h, 1:50h i 2:00h, Guarda-roba, Cronometratge amb xip, Assegurança d’accidents als no federats, Punts quilomètrics senyalitzats, Avituallaments cada 5 quilòmetres, Animació durant la cursa, Servei de fisioteràpia, Assistència sanitària, Vestidors i WC, Fotografies de meta, Vídeo de sortida i arribada gentilesa de Corriendovoy.com i coma obsequis la Samarreta tècnica Mizuno + gymsac.

PROGRAMA

Dissabte 23 de febrer

16:00-20:00 – Entrega de dorsals – Palau Municipal d’Esports de Cambrils.


Diumenge 24 de febrer

08:00 - 09:30 – Entrega de dorsals – Palau Municipal d’Esports de Cambrils.

09:55 – Sortida Rollers – Plaça de l’Ajuntament

10:00 – Sortida Mitja Marató i 10k – Plaça de l’Ajuntament

12:10 – Lliurament de premis – Plaça de l’Ajuntament

12:30 – Cambrils Corre (Curses Infantils) – Plaça de l’Ajuntament

El diumenge 24 de febrer tindrà lloc la XXXIII edició de la Mitja de Granollers, la sortida serà esgraonada per calaixos entre les 10:25 i les 10:35h. La línea de sortida serà al carrer Esteve Terrades (és el mateix carrer de sempre, però en aquest tram canvia de nom), al costat de l’Estació de RENFE, Granollers-Centre, darrera el Palau d’Esports. I l'arribada al carrer de Francesc Macià de Granollers (davant del Pavelló d’Esports de Granollers).

La recollida dels obsequis de la cursa i dels dorsals tindran els següents horaris:

Barcelona

- Dijous 21 de febrer de 2019, a centre comercial DIAGONAL MAR. Av. Diagonal,3. De 10 a 20 h.


Granollers

- Divendres 22 de febrer de 2019, a PALAU D’ESPORTS. Av. Francesc Macià, s/n. De 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

- Dissabte 23 de febrer de 2019, a PALAU D’ESPORTS. Av. Francesc Macià, s/n. De 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Cal portar el resguard de la inscripció o el DNI. La organització no entregarà cap dorsal ni xip si l’atleta no porta un d’aquests dos documents.

Llegeix més...

Bona tarda!

En aquest 2019 comencem forts amb una nova base de dades per la LLiGaCoRReCaT! Si us voleu inscriure a la LLiGa ja sabeu que hi ha que seguir les instruccions en el fil:

I per les guanyadores/rs de la LLiGaCoRReCaT 2018 regalem una inscripció a una cursa organitzada per CoRReDoRS.CaT: Bé trieu http://activitats.corredors.cat/cursasantquirze/cursa/el Memorial David Rovira a Sant Quirze o bé escolliu http://cursavacarisses2017.corredors.cat/la cursa de la Campana .

Els guanyadors ens ho han de fer saber quina de les dues curses hi volen. Us deixem el llistat per apuntar quina de les dues curses trien per poder-li regalar:

CLASSIFICACIONS FINALS LLIGACORRECAT 2018 Cursa-regal, Trieu només una de les dues


1. SÈNIOR MASCULINA……….XEIF

2. VETERANES_A…………………Anna_cleta

3. VETERANS_A…………………..Bhryz

4. VETERANES_B…………………Liz

5. VETERANS_B…………………..jordi mas

6. VETERANES_C…………………merce008

7. VETERANS_C…………………..Oriol_R

8. CLÀSSICA_FEMENINA........Alba

9. CLÀSSICA_MASCULINA......MARC78

10. MUNTANYA_FEMENINA.....carme72

11. MUNTANYA_MASCULINA...piri...............Cursa de la Campana

12. SUMA_FEMENINA...............luzyan54

13. SUMA_MASCULINA............Rafa Pérez

Llegeix més...

Pel diumenge 17 de febrer tindrem dues curses:

La Maratest són dues curses atlètiques (15 i 30k) pel diumenge 17 de febrer del 2019 impulsades per l’Ajuntament del Prat de Llobregat i organitzades per Gaudium Sports.

La zona de sortida i arribada està situada a la Carretera de la Platja, davant de la Granja La Ricarda. La sortida de la cursa tindrà lloc a les 9:00 hores. El temps límit per fer la prova serà de 3 hores i 45 minuts.

La recollida del dorsal, xip i bossa del corredor serà a la Granja modernista La Ricarda (Camí de Cal Silet, 15, 08820 El Prat de Llobregat):

. Dissabte 16 de febrer de 10:00 a 20.00 hores.

. Diumenge 17 de febrer de 7:00 a 8:30 hores.


Els serveis al corredor seran els següents:

. Cronometratge cada 5 quilòmetres.

· Avituallament líquid cada 5 quilòmetres.

· 2 punts d’avituallament sòlid.

· Servei de fisioteràpia.

· Zones d’aparcament vigilades.

· Accés a vestidors i dutxes al CEM Julio Méndez: Carrer del Riu Guadalquivir 1-13.

· Guarda-roba a partir de les 7:00 hores del dia de la prova a la Granja La Ricarda.

· Servei d’ambulàncies.

. Bossa del corredor amb samarreta tècnica i regals de les firmes col·laboradores per a tots els inscrits.


La Taymory Mataró Xtrail són dues curses exigents de muntanya de 26,4k i 16k comptant amb un desnivell positiu de més de 1.100 metres i 640 respectivament. Es realitzarà també el diumenge 17 de febrer del 2019 a les 9:30h. Es una cursa recomanable tant per organització com per entorn dels diferents camins i corriols per on transcorre la cursa.

Les sortides són en diferent punt, la llarga sortirà de Santa Agnés de Malanyanes i la curta de les pistes d'atletisme de Mataró.

El programa de la cursa serà el següent:

Dissabte 16 de febrer 2019

10 a 14h Recollida de dorsals a las Pista Municipal d’atletisme Mataró.

Diumenge 17 Febrer 2019

7:30 Obertura Dorsals i Guarda roba

8:45 Reunió Tècnic participants distancia Xtrem

9:00 Sortida distancia Xtrem

9:15 Reunió Tècnic participants distancia Trail / Short

9:30 Sortida distancia Trail / Short

10:00 Arribada estimada del guanyador Short

10:30 Arribada estimada del guanyador Trail

11:00 Arribada estimada del guanyador Xtrem

12:30 Lliurament de premis

Llegeix més...

La Mitja eDreams de Barcelona serà pel proper diumenge 10 de febrer del 2019. La sortida i l'arribada estaran al Passeig Pujades, 2. La Mitja tindrà lloc a les 8:45 h. La sortida està dissenyada per calaixos. Cada calaix està identificat amb un color i només podran accedir-hi els corredors que tinguin el dorsal del color distintiu de cada calaix.

Els inscrits podran recollir la bossa del corredor/a i el dorsal el divendres dia 8 de febrer i també el dissabte nou de 10 a 20 hores en la Cúpula de les Arenes. Gran Via de les Corts Catalanes, 373 - 385

El servei de guardarroba estarà al Centre Esportiu Municipal de l´Estació del Nord (C/Nàpols, 42-44) el mateix dia de la cursa de 7 hores a 12 hores.

Les sessions de recuperació i massatges estaràn a l’arribada al Centre Esportiu Municipal de l'Estació del Nord, al carrer Nàpols.


La Mitja i Cursa de Muntanya de Castellbisbal compta amb dos recorreguts, un de 21,6 Km i 1230 m. de desnivell positiu (amb 4 avituallaments) que començarà a les 9h. el diumenge 10 de febrer. I un altre de 11'7k amb 590 metres de desnivell positiu que començarà a les 10h també pel mateix dia. Són dos circuits amb trialeres i força corriols i amb molt poca pista i asfalt. La sortida i arribada serà a l'avinguda Gaudí de Castellbisbal.

Les persones participants disposaran d’avituallaments: N’hi hauran 3 de líquid / sòlid i un només de líquid en la llarga i un líquid i un sòlid per la curta.

Tots els participants tindran la bossa del corredor amb obsequis, que es repartirà una vegada es finalitzi la cursa o a l’entrega de dorsals (segons determini l’organització). Els dorsals i el xip (en el cas de llogar-lo) es recolliran a partir de les 7:30 am, el mateix dia de la cursa. Hi haurà esmorzar quan acabi la cursa per a tots els participants.

També hi haurà, guarda-roba, vestuaris, dutxes i servei de fisioteràpia. Control policial, protecció civil i d’ambulància a la sortida, a l'arribada i al llarg del recorregut.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' - 5a jornada: La cursa de la Colomenca i la seva Mitja.' en el fòrum. fa 2 mesos

Dues competicions en la mateixa localitat pel diumenge 3 de febrer on tenim en Santa Coloma de Gramenet la setena edició d'aquesta Mitja Marató i cursa de 10k (Colomenca) molt ben organitzada i amb bons serveis als corredors/es.

la Mitja començarà a les 9:10 i la Colomenca a les 9:30h. des de les pistes d'atletisme Joan Amorós.

La recollida de dorsals i xips serà el dissabte 2: Centre Comercial La Maquinista, botiga Decathlon, de 10h a 14h i de 16h a 20h. I el diumenge 3: Camp d’Atletisme Antonio Amorós de 7.00h a 30 minuts abans de l’inici de les proves.

Les dues curses inclouen: Servei de guarda-roba i dutxes, samarreta, avituallament, entrepà, beguda i aperitius a l’arribada.

Llegeix més...

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza pel diumenge, 27 gener de 2019, amb el suport tècnic del Club Atletisme Montornès, la 19ª edició del “Mou-te per l’esclerosi múltiple”, a les instal·lacions del Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló. L’Ajuntament de Montmeló i la Federació Catalana d’Atletisme, Patinatge i Ciclisme, hi col·laboren.

Les sortides i arribades seran al mateix lloc, a la recta principal del Circuit Barcelona-Catalunya.

08.00h Obertura Circuit i entrega de dorsals i samarretes

09.00h Inici Àrea lúdica

09.00h Sortida BICICLETA 20km i 5km POPULAR

09.50h Sortida PATINS 10km

10.15h Sortida BICICLETA MILLA INFANTIL 1.609 MTS

10.30h Sortida PATINS MILLA 1.609 MTS

10.50h Sortida CURSA 5km i 10km

12.30h Sortida CURSA MINI 200 MTS

12.40h Sortida CURSA ELÈCTRICA 5km

13.15h Sortida CURSA MILLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE 1.609 MTS

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i la Federació Catalana d’Atletisme, organitza el proper 27 de gener de 2019 la 20a Mitja Marató Ciutat de Terrassa.

La recollida de dorsals, xips i obsequis serà a l’Hotel Don Cándido (Fira del Corredor):

- Divendres 25 de gener, de les 18h a les 22h

- Dissabte 26 de gener, de les 10h a les 20h


La Mitja tindrà la seva sortida serà al Parc dels catalans a les 10h. Comptarà amb els següents serveis pels corredors/es:

- Amb la teva inscripció obtindràs una samarreta tècnica tèrmica de màniga llarga de color gris o verd (color a triar fins exhaurir existències). Una bossa del corredor amb productes varis. A l’arribada una manta tèrmica.

- Durant la cursa tindràs 3 avituallaments líquids i a l’arribada,begudes energètiques, cocacola,aigua, cervessa, peces de fruita, suplements energètics i la tradicional botifarrada.

- Servei de llebres de corredors.cat: 1h 25′ / 1h 30′ / 1h 35′ / 1h 40′ / 1h 45′ / 1h 50′ / 2h.

- Vestidors i dutxes a l’Escola Pia de Terrassa, entrada pel carrer Cisterna (veure a google maps).

- Servei de guardabosses a la Fundació Busquets (entrada pel carrer Vinyals).

- WC a la Zona Village.

- Si vens en cotxe disposaràs de parquing gratuït i vigilat a l’aparcament dels jutjats de Terrassa. Es disposa d’aparcament lliure al polígon Industrial Segle XX, just davant d’aquest aparcament.En Vilafranca del Penedés es disputarà la 9ª cursa de 10k urbans aquest diumenge a les 11h. del matí. La sortida i l'arribada estaran situades a la Rambla Nostra Senyora, a l’alçada de la Plaça Penedès.

El dorsal i el regal s’hauran de recollir a partir de dissabte dia 26 de gener durant tot el dia (de 10 del matí fins les 14 hores i de 17 h fins les 21 hores) a la Fira del corredor i el diumenge 27 fins 1 hora abans de la sortida, al Claustre de Sant Francesc, situat al Carrer Sant Pere, 3 a poc més de 200 metres de la sortida.

També disposareu de servei de vestuari, dutxes, piscina i hidromassatge al Complex Aquàtic de Vilafranca del Penedès.


La sortida de la Marató de Tarragona a l’Anella Mediterrània dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. El temps màxim per a completar el circuit serà de 5 hores i 15 minuts.

Hi haurà avituallamient als kilómetres 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 i arribada.

La SB Hotels Marató Tarragona posa a disposició de tots els corredors els següents serveis: Control mitjantçant Xip, corredors guia: 3H / 3H15 / 3H30 / 3H45 / 4H, servei guardarroba, pàrquing exclusiu per als corredors, WC, vestuaris i dutxes.

El dorsal es podrà recollir a la fira del corredor (Pistes d'Atletisme Camp Clar - Anella Mediterrània) el dissabte 27, de 15: 30h a 19:30h. El diumenge només podran recollir el dorsal els participants de fora de la província de Tarragona que hagin enviat un correu electrònic corresponent a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Obsequis als corredors de la SB Hotels Marató Tarragona: Samarreta Tècnica, foto de Meta i medalla de finisher pels corredors de la Marató.

Llegeix més...

Bona nit a tots i totes,

Abans que tot, agraïr la confiança als més de 350 associats i associades inscrites en les anteriors edicions de la LLiGaCoRReCaT.

Recordeu que tots els associats/des que estaveu inscrits/es a la LLiGa us vam esborrar el vostre registre per tal d'actualitzar una base de dades compatible amb la nova web de CoRReDoRS.CaT.

A partir d'ara mateix ja us podeu apuntar a la LLiGa del 2019. Acte seguit us indicarem les instruccions per fer-ho.

Per motius de seguretat amb els arxius de les classificacions, tots els associats/des inscrites a partir del febrer del 2019 no podran reclamar els resultats anteriors a la seva data d'inscripció a la LLiGaCoRReCaT.


INSTRUCCIONS PER LA INSCRIPCIÓ


1. Registrar-se en el web de corredors.cat amb el vostre usuari i contrasenya.

2. Clicar a “QR2”, després a “Perfil” i finalment a “Sobre mi”.

3. En la part inferior feu clic a “Editar perfil”.

4. Introduïu el vostre nom complet, el gènere, la data de naixement i les vostres marques. No patiu que en cadascuna d’aquestes
dades podeu editar la seva privacitat (per veure-les només vosaltres, els usuaris, amics o tothom).

5. En un altra pestanya entreu al web de la lliga: lliga.corredors.cat

6. Registreu-se a la LLiGa posant el vostre usuari i contrasenya.

7. En les seccions de l’esquerra, fer clic en “Participa-hi”.

8. De seguida veureu les vostres dades i us demanarà el vostre nom i codi de xip groc.

9. Feu clic per desar les vostres dades i finalitzar el vostre procés d’inscripció.


Qualsevol dubte l'intentarem resoldre amb la major rapidesa possible.

Gràcies pel vostre suport i la vostra confiança en la comissió de la LLiGaCoRReCaT.

Llegeix més...

Aquesta jornada la començarem en dissabte, el dissabte 19 de gener a Polinyà amb la seva cursa popular.

La cursa començarà a les 11:30. El recorregut començarà al carrer 11 de setembre i seran dues voltes de 5 quilòmetres. El preu de la inscripció per a la Cursa Gran és de 3 € a través del web i 5 € el mateix dia de la cursa a la plaça de la Vila. La inscripció a la resta de curses (infantils i juvenils) són gratuïtes i es poden fer a través del web, excepte per a la Minicursa (nascuts en el 2011 i anys posteriors) que s’ha de fer el mateix dia a la plaça de la Vila.

L’organització posarà a l’abast dels participants un servei de guarda bosses i dutxes, ubicat al Complex esportiu municipal PAS.

La recollida de dorsals es realitzarà el mateix dia de la Cursa a partir de les 9.30 h.

Aquest any, per tercera vegada, la de Polinyà tornarà a ser un cursa solidària. Per això us animen a portar aliments al punt que Càritas instal·larà a la plaça de la Vila. Podeu portar qualsevol tipus d’aliments de llarga conservació, en especial, sucre, farina, oli, pasta i tomàquet en conserva.

El diumenge 20 de gener de 2019 a les 9:30 del matí, el barri de Sant Antoni de Barcelona acollirà la 41a edició de la Cursa Atlètica Moritz Sant Antoni, dins la festa Major del barri.

Per evitar cues d'ultima hora, la direcció de la cursa recomana recollir la bossa amb els regals, el dorsal i el xip blanc de la organització a la Fira del Corredor, el dissabte 19 gener 2019 de 9 a 20 hores, al edifici Calabria 66 (antiga seu de L´ONCE ) carrer Calabria 66-78 08015 Barcelona.

Transports Metro L1 Rocafort Bus H16 – 41 - 13.


LaMitja de la Llanera Trail, serà pel dia 20 a les 9:30h des de la Plaça del Dr. Robert, Sabadell (Davant l'Ajuntament).

L'hora de la recollida dels dorsals serà per:

- Dissabte 19 de 18:00h a 20:00h (al local de la UES)

- Diumenge 20 de 7:00h a 9:00h.


Els serveis de la cursa seran els següents:

- Samarreta tècnica de màniga curta MIZUNO de regal.

- Bossa del corredor per tots els participants.

- Guardarroba disponible fins 30min abans de la sortida situat a la mateixa zona de meta.

- Dutxes disponibles al Gimnàs Municipal (Plaça Frederic Mompou, plaça interior, davant el num. 53 del Carrer Indústria.

- Servei de fisioteràpia a l'arribada.

- Cronometratge amb xip.

- Fotògrafs repartits al llarg del recorregut.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' -2a jornada: La Cinc Cims i la Mitja marató de Sitges.' en el fòrum. fa 3 mesos

La segona jornada del 2019 conté una mitja i una cursa de muntanya:

La cursa de muntanya és La Cinc Cims que es realitza a Corbera de Llobregat. El recorregut enllaça els Cinc cims que envolten a la localitat, amb una distància total de 26 km i un desnivell positiu de 1.250 metres. Els cims que s'assoleixen són La Creu de l'Aragall (545m), Roca Foradada (582m), El Forrellac (628m), Puig d'Agulles (652m) i Puig Montmany (494m).

El dissabte 12 de gener de 2019 a partir de les 11 hores del matí i fins les 18 hores entregaran dorsals, chips i samarretes . La entrega es farà al pati de l'Escola Jaume Balmes, al costat de la Zona Esportiva de Corbera de Llobregat.

El mateix dia de la cursa a partir de les 8:30 hores a la zona de sortida i arribada al pati de l'Escola Jaume Balmes, al costat de la Zona Esportiva de Corbera de Llobregat.

El dissabte 12 de gener:

- 11h a 18h recollida de dorsals, chips i samarretes.
- 14h Cinc Cims Pasta Party
- 19,30h Xerrada Cinc Cims a la Sala Polivalent de Can Baró.

El diumenge 13 de gener:

- 8,30h a 9,45h recollida de dorsals, chips i samarretes.
- 9,30h Disposició de sortida
- 9,45h a 9,59h Ritual de sortida Cinc Cims
- 10,00h Sortida de la Cursa primer calaix
- 10,05h Sortida de la Cursa segon calaix

Els corredors disposaran dels següents serveis:

- Zona d'escalfament
- Guardaroba.
- 4 avituallaments degudament repartits pel recorregut + 1 en el cim.
- Avituallament a l'arribada.
- Servei mèdic de primers auxilis.
- Servei de massatges.
- Servei de dutxes a la finalització de la cursa.
- Entrepà i refrigeri inclós en el preu de la inscripció.
- Bossa del corredors amb diferents regals.
- Samarreta tècnica i altres productes relacionats.


La Mitja és... La Mitja Marató de Sitges serà pel diumenge 13 de gener del 2019 amb el següent horari:

Sortida a les 10.00h. Temps límit: 2 hores i 30 minuts des de l’hora d'inici de la cursa.


El lliurament de dorsals tindrà el següents horaris:

- Divendres 11 de gener de 16:00h. a 21:30h al Centre Comercial Ànecblau de Castelldefels.

- Dissabte 12 de gener de 12:00h. a 19:00h Hotel Calipolis a Sitges.

- Diumenge 13 de gener de 07:00h a 09.30h al Passeig de la Ribera.

Hi haurà zones d’avituallament amb aigua i beguda isotònica pels participants en els kilòmetres 5, 10, 15 i a la zona propera a l’arribada. En els avituallaments del km 10 i a la zona d'arribada hi haurà també servei de fruita.

Tots els participants que hagin formalitzat correctament la seva inscripció a la Mitja de Sitges rebran, en recollir el seu dorsal a la Fira del Corredor:

- Samarreta tècnica Mizuno màniga llarga

- Una bossa amb obsequis facilitats pels col•laboradors

- Premi especial Mizuno de quatre parells de sabatilles Mizuno, a sortejar entre tots els inscrits a la Mitja i Quart de Marató de Sitges. Entraran en el sorteig tothom que s’hagi inscrit abans del tancament de les inscripcions online. El sorteig es realitzarà a la cerimònia del lliurement de trofeus de la Mitja, diumenge dia 13 de gener. Els guanyadors hauran de pujar a l’escenari amb el seu dorsal per acreditar que han estat els afortunats. Les sabatilles correspondran al model WAVE ULTIMA 11 o similar en el cas que no existeixi el número sol•licitat.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' -2a jornada: La Cinc Cims i la Marató de Sitges.' en el fòrum. fa 3 mesos

La segona jornada del 2019 conté una mitja i una cursa de muntanya:

La cursa de muntanya és La Cinc Cims que es realitza a Corbera de Llobregat. El recorregut enllaça els Cinc cims que envolten a la localitat, amb una distància total de 26 km i un desnivell positiu de 1.250 metres. Els cims que s'assoleixen són La Creu de l'Aragall (545m), Roca Foradada (582m), El Forrellac (628m), Puig d'Agulles (652m) i Puig Montmany (494m).

El dissabte 12 de gener de 2019 a partir de les 11 hores del matí i fins les 18 hores entregaran dorsals, chips i samarretes . La entrega es farà al pati de l'Escola Jaume Balmes, al costat de la Zona Esportiva de Corbera de Llobregat.

El mateix dia de la cursa a partir de les 8:30 hores a la zona de sortida i arribada al pati de l'Escola Jaume Balmes, al costat de la Zona Esportiva de Corbera de Llobregat.

El dissabte 12 de gener:

- 11h a 18h recollida de dorsals, chips i samarretes.
- 14h Cinc Cims Pasta Party
- 19,30h Xerrada Cinc Cims a la Sala Polivalent de Can Baró.

El diumenge 13 de gener:

- 8,30h a 9,45h recollida de dorsals, chips i samarretes.
- 9,30h Disposició de sortida
- 9,45h a 9,59h Ritual de sortida Cinc Cims
- 10,00h Sortida de la Cursa primer calaix
- 10,05h Sortida de la Cursa segon calaix

Els corredors disposaran dels següents serveis:

- Zona d'escalfament
- Guardaroba.
- 4 avituallaments degudament repartits pel recorregut + 1 en el cim.
- Avituallament a l'arribada.
- Servei mèdic de primers auxilis.
- Servei de massatges.
- Servei de dutxes a la finalització de la cursa.
- Entrepà i refrigeri inclós en el preu de la inscripció.
- Bossa del corredors amb diferents regals.
- Samarreta tècnica i altres productes relacionats.


La Mitja és... La Mitja Marató de Sitges serà pel diumenge 13 de gener del 2019 amb el següent horari:

Sortida a les 10.00h. Temps límit: 2 hores i 30 minuts des de l’hora d'inici de la cursa.


El lliurament de dorsals tindrà el següents horaris:

- Divendres 11 de gener de 16:00h. a 21:30h al Centre Comercial Ànecblau de Castelldefels.

- Dissabte 12 de gener de 12:00h. a 19:00h Hotel Calipolis a Sitges.

- Diumenge 13 de gener de 07:00h a 09.30h al Passeig de la Ribera.

Hi haurà zones d’avituallament amb aigua i beguda isotònica pels participants en els kilòmetres 5, 10, 15 i a la zona propera a l’arribada. En els avituallaments del km 10 i a la zona d'arribada hi haurà també servei de fruita.

Tots els participants que hagin formalitzat correctament la seva inscripció a la Mitja de Sitges rebran, en recollir el seu dorsal a la Fira del Corredor:

- Samarreta tècnica Mizuno màniga llarga

- Una bossa amb obsequis facilitats pels col·laboradors

- Premi especial Mizuno de quatre parells de sabatilles Mizuno, a sortejar entre tots els inscrits a la Mitja i Quart de Marató de Sitges. Entraran en el sorteig tothom que s’hagi inscrit abans del tancament de les inscripcions online. El sorteig es realitzarà a la cerimònia del lliurement de trofeus de la Mitja, diumenge dia 13 de gener. Els guanyadors hauran de pujar a l’escenari amb el seu dorsal per acreditar que han estat els afortunats. Les sabatilles correspondran al model WAVE ULTIMA 11 o similar en el cas que no existeixi el número sol·licitat.

Llegeix més...

Benvinguts/des a la nova edició de la LLiGaCoRReCaT!

Com els darrers anys anirem publicant les jornades fins que la nova web i la seva nova base de dades estiguin enllestides. Per aquest motiu, més endavant us tindreu que tornar a donar d'alta a la LLiGa. Per les classificacions no patiu, ja que les tindrem desades.

Doncs la primera jornada tenim la nostra única Cronoescalada, la de Montjuïc, la solidària, la única amb escales, la que ens fa percebre la Font Màgica d'un altra marera.

Serà pel proper 29 de desembre de 2018 i es pot fer en el moment que trobeu més adient, això sí, entre les 11:00 i les 13:00. El recorregut és tan curt i senzill que el pot fer tothom, bé sigui caminant o saltant :silly:

El recorregut comença a la Font Màgica. Es puja per les escales (no automàtiques) i s'arriba al MNAC. En aquell punt està ubicada la meta volant que ens permet saber qui és l'atleta que ha pujat més ràpid. Després tornem a baixar fins arribar novament a la Font Màgica on a cada participant se li donarà una bossa d'obsequis.

El preu de la inscripció és una joguina nova (o en perfecte estat) que no sigui bèl.lica, i que NO vingui embolicada.

Recordeu que a les 13:00 vindrà la Creu Roja a endur-se totes les joguines que haveu entregat en concepte d'inscripció per la campanya de CAP NEN SENSE JOGUINA de cara a la nit de Reis.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' Inici de la LLiGaCoRReCaT 2019!!!' en el fòrum. fa 3 mesos

Benvinguts i benvingudes a una nova edició de la LLiGaCoRReCaT!!!

En aquest 2019 complim la vuitena edició. En totes elles hem intentat millorar i adaptar-nos a la nova realitat. Per aquest motiu, en poques setmanes us demanarem tornar-vos a donar d'alta a la LLiGaCoRReCaT per crear una nova base de dades, actualitzada i compatible amb la nova pàgina web de l'associació.

I com en totes les edicions tenim curses que ja no hi seran, i de la mateixa forma curses molt recomanables que formaran part en aquesta nova versió.

Esperem que la LLiGaCoRReCaT us serveixi per augmentar la vostra motivació, conèixer millor a nous/vells associats i associades o descobrir noves curses.

Igual us pregunteu per la primera cursa, doncs com tots els anys serà la Cronoescalada Solidària de CoRReDoRS.CaT pel proper 29 de desembre. Més informació? En el següent missatge i en el fil: www.corredors.cat/forum/2-ruta/959936-x-...-cat-29-12-18#979720

A dia 25 de desembre del 2018 donem per presentada la nova edició, desitjant-vos un molt bon Nadal i un 2019 ple d'emocions i de reptes il·lusionants.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' Última jornada de la LliGaCoRReCat: La cursa dels Nassos' en el fòrum. fa 3 mesos

Ja pel dilluns 31 de desembre tindrem la cursa dels Nassos a Barcelona. La sortida serà al carrer de la Selva de Mar a les 17:30 hores.

La distància serà de 10k ja que serà el mateix circuit que l'edició anterior del 2017.

La sortida està dissenyada per calaixos en funció de la millor marca acreditada en 10 quilòmetres en les curses de la ChallengeBcn10K dels dos últims anys. Cada calaix està identificat amb un color. Només hi poden accedir els corredors que tinguin el dorsal o la polsera del color distintiva de cada calaix. En cas de no disposar de marca acreditada es sortirà del calaix blanc.

La sortida dels participants de cadira de rodes serà a les 17:27 hores. La resta de sortides seran esglaonades en tres temps: la primera, a les 17:30 hores; la segona, a les 17:33 hores, i la tercera, a les 17:38 hores. A la classificació per categories, es tindrà en compte el temps real.

La recollida de dorsal i de xips es farà al Complex esportiu municipal de la Mar Bella (Av. Litoral 86-96 08005 Barcelona)

- Dissabte 29 de desembre, 14.00h a 20.00h

- Diumenge 30 de desembre, de 10.00h a 20.00h

- Dilluns 31 de desembre, de 10.00h a 15.00h (torn matí).

Llegeix més...