RafaB Hasn't joined any discussions yet.
RafaB creat un nou tema ' Pedraforca non stop (26/08/20)' en el fòrum. fa 4 anys

Hola,

fa uns dies vaig veure aquest reportatge on l'Andreu Simon va batre el rècord de pujar i baixar del Pedraforca des del refugi Lluis Estasen:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/andreu-simon-bat-el-record-del-pedraforca/video/6044760/https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/andreu-simon-bat-el-record-del-pedraforca/video/6044760/


Tot i que poc després el Manuel Merillas el va tornar a batre, aquí teniu els temps de Strava:

https://www.strava.com/segments/10467513https://www.strava.com/segments/10467513


Així que dilluns vaig portar a la parella (gràcies Eva) i vàrem fer el recorregut caminant (i alguna estoneta de baixada corrent). Unes 4h amb 30 minuts al cim esmorzant tranquil·lament i contemplant les vistes.

I avui dimecres el repte. A les 7:20h surto de l'Estasen direcció el coll de verdet. A la sortida n'hi ha 3 excursionistes d'avançada edat que parlen català amb accent francès. El primer km és senzill, adelanto a 3 excursionistes més. Pujo ràpidament, però controlant pulsacions. evidentment caminant. Em passo un gir a l'esquerra, he vist 2 cabirols davant meu i perdo el camí. Torno enrere.

Arribo al coll del Verdet en 41'. Allà sempre fa vent. Ara flta la part de la grimpada. He d'anar ràpid però no em pot fallar un peu, vaig sol i una caiguda en aquella zona pot ser molt dolenta. recordo la trajectòria de fa un parell de dies, tot i que canvio alguna grimpada.

Ja veig el cim, 1h7'. Faig un crit, no hi ha ningú. Trec el mòvil, faig alguna foto. I cap a l'enforcadura. Vaig bé, sé que baixaré de 2h.

Arribo a l'enforcadura en 7'. És una baixada dolenta on cal fer-la amb carinyo.

Ara l'últim tram. Arribo al rètol on posa. Tartera en restauració. No baixeu per la tartera, baixeu pel camí". Fa molt any vaig baixar pel ben mig, i era espectacular quan estava ple de pedretes. Però ara faré cas del rètol, no em ve d'uns minuts i el correcats no som retalladors ;) . El camí serpenteja molt, està molt sec i molt relliscós. Just a la meva esquerra veig baixant una manada de 10 o 12 cabirols. M'aturo, em miren. Continuo, ells també. Impressionant. Una mica més avall en creuo amb els 3 francesos de la sortida. Saludo al primer i el segon em diu "no ens hem vist a la sortida?". Somric, saludo i continuo.

Ja estic a la part final. Com sempre, potser la relaxació, ensopego un el tronc d'un boix tallat que surt uns cm del terra. Gairebé vaig de morros, però no perdo l'equilibri (ara tinc un dit del peu blau).

Finalment 1h 36' 57". Repte assolit. Content. Lluny dels cracks que ho fan en 1h però content d'haver baixat de les 2h.

Aquí deixo aquest fil de fòrum per si alguna altra persona fa aquest mateix repte.

Una abraçada a tots.
Cuideu-vos.
Rafa

Llegeix més...

RafaB creat un nou tema ' Trail Catllaràs 19-05-2019' en el fòrum. fa 5 anys

Hola,

doncs diumenge en l'últim minut em vaig apuntar a la MARATHON.

https://www.catllaras.com

La cursa ha canviat de data (abans era al juliol) i de recorregut (menys desnivell acumulat). Últimament no estic acumulant molts km a les cames, però és un entorn que m'agrada i com ja sabeu els de muntanya, si s'ha de caminar es camina ;)

L'objectiu és arribar a meta, com sempre en aquetes curses. Si hi ha algú a sortida ens veiem, i si no defensaré la samarreta pastenaga.

Salutacions.
Rafa

Llegeix més...