Toni VLC creat un nou tema ' Marató de València, 3 desembre 2023' en el fòrum. fa 1 any

Marató de València, 3 desembre 2023

La propera edició de la Marató de València serà la que fa 43, i torna a celebrar-se el primer diumenge de desembre.
Ja estic inscrit, i aconselle que els indecisos que no ho hagen fet, es donen un poquet d'aire, perquè a hores dpara sols resten unso 8.000 dorsals, i ja costa 130 euros.

Deixe el link, i a vore si podem completar els entrenes i el 3 de desembre de 2023 estar, de nou, en la línia de sortida:

www.valenciaciudaddelrunning.com/va/marato/marato-10k/

Amunt!

Llegeix més...

Toni VLC creat un nou tema ' Marató de Màlaga 11/12/2022' en el fòrum. fa 1 any

He estat buscant el fil d'esta marató, però veig que no està obert, tot i que l'any passat sí que hi hagué representació Correcat.

He vingut ací de rebot, la meua idea era córrer València el 4 de desembre, i hi tenia moltes ganes després de deixar al darrera una fascitis plantar que arrossegava des d'Atenes 2018. Enguany, 4 anys després, m'havia animat a tornar a córrer a la terreta; però, un assumpte inel·ludible ha fet qque canviara els plans. I aprofitant que ja havia començat a entrenar i anava tot correcte sols havia de decidir per una de les dos que es corren properes a València: Sant Sebatià (27 nov.) o Màlaga (11 des.). Vam decidir córrer a Màlaga i fer una mica de turisme aprofintant el pont.

He llegit el fil de l'any passat i he vist que es comenta que li falten algunes cosetes per equiparar-se a Barcelona o València, però, la veritat, tant se'm dona, tinc tantes ganes de córrer de nou una marató que tot em sembla bé.

Naturalment, tindrem molt present a No Surrender :heart: , tal i com l'hem tingut molts dies d'entrene.

Amunt!

Llegeix més...

Toni VLC creat un nou tema ' Athens Marathon. The Autentic. 11 novembre 2018' en el fòrum. fa 6 anys

Marató d'Atenes, l'autèntica
www.athensauthenticmarathon.gr/site/index.php/en/

Així es ven -i pense que amb raó- esta marató. Enguany es celebrarà el diumenge, 11 de novembre de 2018. I ja estic inscrit, i comprat vols i allotjament. Ara toca entrenar i que la fascitis que arrossegue des de fa uns mesos no em done més maldecaps.

Volia que la meua primera carrera internacional fora on tot va començar: Atenes. Em fa molta il·lusió anar a la ciutat de Marató, correr per Grècia, entrar a l'estadi Panathinaikon... Realment, és un lloc on tot va començar, no sols parle d'atletisme, també on la cultura occidental agafa volada.

L'edició passada la va córrer un grup prou extens de correcats; no sé com anirà enguany, el que sí que hi haurà serà un record a les víctimes dels incendis de la primavera d'Attica.

Amunt!

Llegeix més...