No Surrender creat un nou tema ' 27na Cursa de la sanitat Catalana 8-4-22' en el fòrum. fa 2 anys

2 recorreguts en la 27na Cursa de la sanitat Catalana:
10km i 5,5km
Data: Divendres 8 d'abril a les 10 h.
Lloc: Hospital Germans Trias
Preu:

Enguany, i com a novetat, la cursa tindrà un petit cost i la recaptació anirà destinada íntegrament per a La Marató de TV3. El preu per als corredors serà:

3€ : corredors que tenen el xip groc
5€: corredors que no el tinguin

Informació a: germanstriashospital.cat/web/guest/27a-cursa-sanitat

Fa anys que me feia gracia fer aquesta cursa, però mira...al final mai l'havia feta. Ara ja he decidit prioritzar el moment i el que m'interessa en un moment donat. Total, que m'he demanat festa i una altre companya i jo anem a fer la de 10km.

Ens hi veiem amb algú? :666:

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' Marató de València 4-12-22' en el fòrum. fa 2 anys

Fa quasi 10 anys (maig del 2012) vaig obrir el fil de la Marató de València, la que seria la meva primera Marató.

Des de llavors han passat millons de coses, però em fa especial il·lusió obrir el fil d'aquest Marató 10 anys després :heart:.

Per mi va ser un punt d'inflexió en el món del córrer. No en tenia ni idea (bé, ara tampoc, però ara ja se a qui demanar ajuda). Vaig trobar un lloc on aprendre i on compartir neguits.

Recordo amb molta tendresa quan tots els companys de fil pensaven que jo era un home i em tractaven en masculí, perquè el meu nick és totalment neutre. També recordo que va ser l'any que vam conéixer a en ToniVLC i que ens va captivar a tots, i que després va serguir involucrat amb la nostra associació. I clar, és inevitable recordar abans de la línia de sortida la cara de'n Zenon quan li deia que era la meva primera Marató. També recordo a en Curat i a en Danigoal, tots els consells i el que em varen ajudar. Impossible oblidar-ho. :heart:

He tornat a València més vegades, crec que és una gran Marató. Però mai ha estat com la primera, perquè tot i que aquel dia no fes marca (però és la meva regona marca, crec), és la Marató que millor he gestionat a la vida...amb una parcials collonuts i amb una segona mitja millor que la primera.

Han passat 10 anys :? , però ara mateix tenc la mateixa il·lusió, o més....perquè ara ja se el que se sent quan arribes. Tambè ha canviat que peso 10.000 kg més i que el dorsal m'ha costat 3 vages més .....Hòstia puta 120 euracos!!!!! :sick: També ha canviat que aniré a la sortida acompanyada de la meva jove :hearteyes: , que ja li vaig dir que li regalava el dorsal (També li he explicat que en cursa cada qual a su rollo, que si no, jo m'agobio)....pots comprar moltes coses a la vida, però jo vull ser la que va regalar el dorsal de la 1ra Marató. :sunglasses:

Sigui com sigui, quan he tornat a correr València, he tingut la sensació de correr a casa de tanta gent coneguda que he vist!. :raised: Si la salut ens ho permet, allà estarem....sigui com sigu, i els entrenamiento que siguin. Ara mateix aquest il·lusió em dona moltes forces per tirar endavant les complicacions de la vida laboral.

Us convido a entrar per aquí de tant en tant :party: , sempre penso que aquell fil de la Marató de València em va fer conectar amb molts correcats, i a dia d'avui alguns ja s'han convertit en família. :heart:

A vegades, unes petites paraules que escrivim aqui, poden ajudar algú. Jo mai, mai , mai de la vida hagues aconseguit fer aquella Marató i gestionar-la a tant bé si no hagues sigut pels companys de fil que em varen ensenyar i motivar a parts igual.

A casa encara recoredem quan em vai aixecar del restaurant corrent com una loca i vaig perseguir a en Danigoal :heart: per saber com li havia anat la Marató.

Les inscripciones, per si hi ha algún nos com jo fa 10 anys, sin aquí:

www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton/maraton/

Anirem xerrant...a veure si trobo la foto de la sortida de fa 10 anys amb tots els compays i també l'enllaç al fil, que com era la web antiga potser ja ni s'ha recuperat.

Animeu-vos a entrar de tant en tant, i pensem amb els nouvinguts! :party:

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' Open Cavalls del Vent 27-6-20' en el fòrum. fa 4 anys

Idò ja s'ha organitzat el festival! :party:
Prova NO COMPETITIVA, en semiautosuficiència i amb el marcatge de la ruta (sense marques especials)...vamos...una aventura de les guapes, guapes :hearteyes: :hearteyes: :hearteyes: ...
3 proves:
- 82km 5000+
- 43,6km 3000+
- Tast:
no trobo la info, però crec recordar que eren un 20 i algo km.

Inscripcions aquí: trekking.cavallsdelvent.com/ca/formulari-registre-open-cdv/
A mi enguany no m'ha tocat la rifa familiar per poder fer-la, i faré de suport, que també és bastant divertit.
Estaré molt atenta a aquest fil, ja que em sembla que n'hi havia uns quants que s'ho estaven rumiant! :party:

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' Serra Trail Vallromanes 1-12-2019' en el fòrum. fa 4 anys

Hola a tothom!!!
M'ha aparegut aquesta cursa i com he de canalitzar l'energia, avui me dedic a obrir fils.
La desconec totalment, però m'ha semblat una opció interessant, ja que auquel dia hauria de fer una tirada no molt llarga i aproximaré per fer la mitja, ja que tampoc cau gaire lluny de casa.

Hi ha diferents curses:
Un recorregut de 11,4 km pels que comencen, un altre de 21 km pels iniciats i la llarga de 42 km pels que els agrada els reptes. A més a més farem una marxa en la distancia més curta pels que els agrada caminar per la muntanya. Totes discorren pel Parc de la Serralada Litoral amb unes vistes impresionants de les dues cares del territori. El recorregut transcorre en un 85% per corrriols i algún petit tram de pista, sobretot a la cursa llarga. Hem seleccionat els millors trams de la zona i de curses històriques com la Trinxacames del Parc. La sortida i arribada serà a la Zona Esportiva de Vallromanes i teniu un munt de serveis i facilitats per que gaudiu d'una gran jornada esportiva.

Els preus van ara mateix dels 10 als 32 euros, depenent de la distància, però els preus s'aniran incrementant...tot i que no se si depn dels inscrits o de data.

Vos deixar l'enllaç aquí, per si és del vostre interés:
www.gotzam.com/ca/esdeveniments-esportiu...llromanes-2019-24704

Fins aviat! :heart:

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' Mitja Marató de L'Espirall 17-11-10' en el fòrum. fa 4 anys

Hello!!! :party:
Sobta que una de les Mitges més guais (almenys per mi), no tengui fil obert! :dry:
Enguany ja va per la 40a edició. De fet, segons l'organització, la més antiga de les mitges maratons vigents a Catalunya.

El preu de la Mitja són de 10 euretes :tada: i si t'inscrius a més al 10.000 del gener, tens les dues curses a 15 euros.
A mi aquesta i la de SantaKo :heart: , ara mateix són les dues ( de les que he fet) que m'es m'agraden...això si, el perfil no és planea del tot, però és d'allò més divertit.
Per fer la inscripción, aquí tenia l'enllaç: mitjaespirall.cat/inscripcions/

L'any passat hi havia servei d'autobusos pels acompanyants, i la veritat és que está super-mega-bé organitzada.

Personalment me quadra zero amb le mea calendari, però aprofitant que no traballo, i que a casa ningú s'ha demanat el diumenge per cursa, crec que probablemente m'hi instruiré...la companyia d'una quanta correctas que m'han confírmat assistencia bé s'ho Val! :hearteyes:

Ens veiem!!! :heart:

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' Transvulcania 9/5/2020' en el fòrum. fa 5 anys

Hello!
No se quan han obert inscripcions, només se que vaig rebre un mail de confirmació d'inscripció que va fer el meu marit sense avisar-me...que ja me va bé, però és que ni tan solo he mirat els temps de pas ni res...bé, ara ja està fet. Lo Màxim que pot passar és que me facin fora :whistle:
Si algú s'anima [urI=http://transculcania.es]Aquí teniu la informació[/url]...hi ha tres distancies, noltros estam inscrits a la Ultra...allò que fas una escapada romàntica i tal...
Ara tenc una altre sarao en mente i no me vull dispersar, però ja diix el fil obert per si algú te pensat anar-hi o si algú l'ha feta i vol compartir informació.

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' Trail 3 Comarques Alpens 28-4-2019' en el fòrum. fa 5 anys

Enguany es celebra la 30na edició de la segona cursa de muntanya més antiga de Catalunya! :great: Aquella colla de ben parits d'Alpens la faran ben grossa segur!!! :party:
Per tal de fer una festa apte per a tothom, han muntat 3 curses:
- 1 Comarca, 12km 500+: trail3comarques.com/1-comarca/
- 2 Comarques, 27km 1400+: trail3comarques.com/2-comarques/
- 3 Comarques, 44km 2115+: trail3comarques.com/trail-3-comarques/

Per molts canvis que facin, el que està clar que no canviarà, és la perfecta organització i ambientasso :heart: que caracteritza aquesta cursa.

Sempre hi ha una bona representació correcat en aquesta cursa...jo encara m'he de rumiar el recorregut a escollir...el que està clar és que ja hem guardat el cap de setmana per poder gaudir del festival d'Alpens!!!
:party: :party: :party: :party: :party:

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' Mitja de l'Espirall 18/11/2018' en el fòrum. fa 5 anys

Avui han obert inscripcions per aquesta mítica i una mica repetxonera mitja...ja fa un parell d'anos que va canviant de dates, i menguan serà el 18/11.
La sortida es donarà el diumenge dia 18 de novembre del 2018 a les 10:00 hores.
Hi haurà 5 avituallaments al llarg de tot el circuit i a l’arribada.
El preu de la inscripció és de 10 € .
Les inscripcions es podran fer a partir del 3 d’Octubre fins el dia 10 de Novembre (amb la talla de roba garantida), de l’11 fins el 17 de novembre (dia de tancament), es podrà fer inscripcions però sense dret a tenir obsequis.
El dorsal, i el regal s’hauran de recollir a partir de dissabte dia 17 durant tot el dia (de 10 del matí fins les 13 hores i de 16:30 h fins les 20:30 hores) i el diumenge fins 1 hora abans de la sortida, a la seu de l’Associació de Veïns de l’Espirall, situat a la seu de l’Associació de Veïns de l’Espirall, situat a la plaça Doctor Bonet, 11, a pocs metres de la sortida. La darrera hora abans de la sortida no s’entregaran dorsals.
El pitral és personal i intransferible. El canvi de pitral suposa la desqualificació.


A mi aquesta, és d'aquelles que m'encanten....bon ambient, poca gent...quatre repetxons....botifarra final que no menjo, però m'encanta :hearteyes: ...a veure si tot quadra....crec que seria la meva 3ra o 4rta participació....a veure qui s'anima!!!

Llegeix més...

No sabia de l'existència d'aquesta cursa, vos deix aquí informació per si és del postre interés.

El dissabte 26 de maig, Cervesa del Montseny organitza la segona Cursa de la Cervesa amb una jornada de portes obertes i molta cervesa artesana.

La Cursa de la Cervesa és un Cros . La sortida i l’arribada es trobarà a la seu de Cervesa del Montseny a Sant Miquel de Balenyà, (Estació Renfe: Balenyà-Tona-Seva). La distància a córrer serà de 10km amb poc desnivell (+-100m) i circular, apte per a tots els aficionats a córrer. És una cursa oberta a tothom amb la idea de promoure l’esport i el consum moderat de la cervesa artesana.

Les inscripcions i el pagament (12’00€) de la Cursa de la Cervesa es realitzen a través de la web Cronometratge 9h Sport.

L'enllaç a la web és: cervesamontseny.cat/cursa-de-la-cervesa/
Si algú la fa, ja ens dirà que tal....

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' Cursa de la Mona de Canovelles 2-4-2018' en el fòrum. fa 6 anys

"Renovar-se o morir"
Supòs que és el que han volgut fer la gent de Canovelles fent un gir a aquella bona cursa que feien el dia de la segona festa de Pasqua, o el dia de la Mona com en deis voltros. Els darrers anys havien patit la pèrdua de molts corredors, i l'any passat crec recordar que hi va haver un bon embolic amb les classificacions que va fer enfadar a molta gent. Potser tot això ha fet que desmuntassin aquella cursa i en muntassin una de 10k i una de 5k amb canvi de nom, i no sé si canvi d'organització. A mi aquella m'agradava molt, i no sé com serà el nou format. Jo ara mateix la de 10k no m'hi veig amb cor, i la de 5k val 12 euretes, cosa que va contra la meva cutre-norma de no pagar més d'euro i mig per km (a excepció de Marató i Ultra, que puc pagar el que em doni la gana).
Però a banda de la meva opinió, deix el link www.gotzam.com/es/eventos-deportivos/Run...anovelles-2018-16287 , per si algú no s'hi ha assabentat... La veritat és que a les xarxes han fet una bona feina i l'han sabut posicionar.
Abans aquesta cursa era un lloc de reunió de molts correcats, no sé què passarà enguany...depèn de com es presenti el dia, igual m'acost a fer fotos...
Qui la faci, ja comentarà que tal....

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' Marató València 2-12-2018' en el fòrum. fa 6 anys

Què passa enguany? Estava molt desconectada del fòrum i de córrer i he cercat per tot el fil de la Marató de València i no l'he trobat!. Suposava que en ToniVLC ja l'hauria obert com cada any...però no...
Idò l'obr jo, però només obrir!...en ToniVLC ja ens concretarà detalls i ens informarà de primera mà de tot allò que cregui convenient!!!
La web, aquí:
www.valenciaciudaddelrunning.com/va/marato/marato-10k/
Jo inscrita, Sense més pretensiones que per fi poder entrenar amb un mínimo de decencia una Marató i poder estar a la línia de surtida amb certes garanties, res més.
Segur que serem uns quants, a beire si cada cert temps entram aquí per comentar com ho duim.
:kiss:

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' XXXV Pujada de Bagà a Coll de Pal' en el fòrum. fa 6 anys

Les nevades ja han deixat ben neta la carretera BV-4024 per a poder gaudir d'aquesta mítica cursa el dia 27 de maig (esperem que les comunions, enguany no canviin la data de la cursa...:P ).
Les inscripcions ja es poden fer al següent enllaç:
www.atletismebaga.cat/4/curses_a_baga_576154.html

Ida ja ho sabeu, qui vulgui gaudir d'una cursa ben parida, amb poca gent, i pujar un "repetxones" de quasi 20 quilometrets, cap a Bagà s'ha dit!!!

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' 100km de Caldes (corre pels que no poden) 4-11-2017' en el fòrum. fa 6 anys

Els 100km de Caldes ( Corre pels que no poden ) és una cursa de 100kms que es fa a la Torre Marimón per donar suport a El Cor de Caldes ( Asociació de pares de nins amb discapacitat) .
Cada any en pacorobles solia obrir el fil, però potser amb el canvi de web no ho ha fet. Les inscripcions a:
100kmscorrepelsquenopoden.tempsxcurses.com

Es fan 3 proves:
- 100km individuals.
- 100km en equips de 4.
- Marató.

Crec que el circuit és de 2,5km...calculau les voltes! :P
Cada any hi full passar a animar, però sempre surf algun imprevist, potser enguany puc anar-hi.
Salut!

Llegeix més...