Kaisur Hasn't joined any discussions yet.
Encara no tens amics
Kaisur creat un nou tema ' 1a Saligarda Trail Fest a La Garriga (CA Les Tortugues)' en el fòrum. fa 1 any

Hola a tothom!!!

El proper 6 de novembre, diumenge, es farà a la Garriga la 1a Saligarda Trail . Durant molts anys, Les tortugues han organitzat la cursa de les animes (trail nocturn) d'aiguafreda i aquest any adopta un format diurn, a La Garriga i amb moltes sorpreses.

saligardatrail.lestortugues.cat/

La cursa son 2 modalitats, 24k +1500m i 12k +450m amb avituallaments (7/4) abans, durant i després de la cursa (botifarrada inclosa) pel parc natural del Montseny, partint des-de Can Noguera, a la Garriga. Al web teniu tota l'informació.

La gran novetat o punt positiu es el concepte Saligarda Trail Fest. Amb aquesta inscripció, s'inclouen activitats el dissabte 5 ( cinema, xerrades, sopar) i possibilitat de dormir al pabellò de Can Noguera. També hi ha zona d'autocaravanes. Diumenge, esmorçar, cursa i dinar.... Inclós, pels acompanyants, visita al refugi antiaeri de la Garriga (G.Civil)

Espero que aquesta informació sigui util i que si algú te el cap de setmana lliure, s'apunti. El recorregut es assequible per trialeros i per asfalteros.... Sobretot la curta.

El que passi pel meu avituallament cridant "visca corredors.cat", Gominoles dobles!!!! :P

Llegeix més...

Obro aquest fil per anunciar la cursa de fons del 1 de maig de La Garriga, organitzada pel CA Les Tortugues del mateix poble.

Aquesta prova, que ja porta 26 edicions, ha fet canvis post covid i crec que per a millor. S'ha reubicat la sortida a la zona de les pistes i pel que fa al recorregut de 14k, es 1/3 pel poble, 2/3 pels voltants. La part de muntanya idéntica a altres edicions i canvia una mica la part de asfalt.

Cursa de les de poble, amb animació i xarinola acabant amb botifarrada final. Esperem que no plogui com l'any passat!

tota l'informació a curses.lestortugues.cat/cursa-1-de-maig/

S!

Llegeix més...

Kaisur creat un nou tema ' Prova d'esforç amb gasos i espirometria' en el fòrum. fa 2 anys

Bona tarda a tothom.

Abans del confinament vaig fer una prova d'esforç amb espirometria, gasos i lactat al Centro Sanitas Iradier I la veritat és que vaig sortir molt satisfet (tot i el preu).

Volia tornar a fer un de nou i el Covid s'ha emportat el centre al limbe dels negocis en fallida així que estic buscant un altre centre.

Podeu recomanar cap centre privat que facin proves d'esforç i que tant les instal·lacions com els resultats/atenció siguin bones? A ser possible a Barcelona o Valles oriental.

(ahir vaig fer una al Vallès totalment absurda es inútil ja us explicaré la meva experiència.)

Gracies!

Llegeix més...