ManelStMarcal Hasn't joined any discussions yet.
Encara no tens amics
ManelStMarcal creat un nou tema ' 7a cursa de Montanyans, 6 de desembre a Sant Marçal' en el fòrum. fa 1 any

Hola! Obro tema amb aquesta cursa que es farà el pròxim 6 de desembre a Sant Marçal (Castellet i la Gornal).
Aquest any amb un recorregut completament nou que té com punt mes alt la torre del Castellot, punt emblemàtic de la zona on es poden veure unes vistes esplèndides de gran part del Penedès i del mar. Un recorregut de 14 Km. i uns 400 m. + de desnivell que es podrà fer corrent o caminant. Tota la informació la podeu trobar a:

cursamontanyans.wordpress.com/

Salut i kilometres !

Llegeix més...

La pujada a Montanyans neix al 2015 a Sant Marçal (Castellet i la Gornal) amb motiu de donar a coneixer aquest bonic poble i els seus voltants. Situat entre vinyes, Sant Marçal es un poble petit on el contacte amb la natura es molt proper. D’aquesta manera es creen les diferents modalitats de la pujada a Montanayans amb l’objectiu de fer gaudir als participants d’aquests paratges.

La societat recreativa Santmarçalenca organitza aquesta prova amb l’ajuda de l’ajuntament del municipi (Castellet i la Gornal) i altres col.laboradors.

La Pujada a Montanyans ofereix la possibilitat de fer 1 recorregut de 14 km. corrents o caminant. El recorregut passa entremig de vinyes i boscos propers al nucli de Sant Marçal. Circuits força ràpids sense gaires dificultats i amb unes vistes maravelloses del Penedès.

Us esperem a Sant Marçal el pròxim 5 de desembre!

Anuncios



Llegeix més...