ironxevi226 Hasn't joined any discussions yet.
ironxevi226 creat un nou tema ' 16a Marató d'Empúries- L'Escala 28-4-2019' en el fòrum. fa 10 mesos

Amb l'arribada del nou any ja es veu a l'horitzo proper una nova edició de la Marató d'Empúries- l'Escala, que enguany arriba a la seva 16a edició. La data de celebració serà el proper 28 d'abril, i al programa varies curses. Dissabte els 5kms i la Kids Race, a més de la tradicional Anxova Party, i pel diumenge el plat principal amb la celebració de la Marató, la Mitja Marató i els 10km.
maratoempuries.com/

Llegeix més...

ironxevi226 creat un nou tema ' Lanzarote Marathon (8-12-2018)' en el fòrum. fa 12 mesos

Bones.. algún correcat va a la Lanzarote Marathon el proper 8 de desembre? Per segon any consecutiu hi seré per fer de llebre de 4h15'. A part de la marató hi ha la mitja marató i la prova de 10km. Per sobre de tot el plaer de poder córrer amb una temperatura al voltant dels 22-24º en ple mes de desembre.
A per la 108 :whistle:

Us deixo l'enllaç de la prova..i si hi va algú, segur que hi trobem sites.google.com/sandsbeach.eu/lanzarotemarathonspa

Llegeix més...

ironxevi226 creat un nou tema ' Rock'n'Roll Liverpool Marathon (19/20 maig)' en el fòrum. fa 2 anys

Bones... el proper 19/20 de maig es celebra a la ciutat dels Beatles la Roxk'N'Roll Marathon (i mitja marató)... no sé si algun altre correcat hi va. El programa és atractiu amb una cursa de 5km el dissabte i la Marató (o mitja marató) el diumenge. Des de Girona anem un grup de 30 persones, alguns marxem el divendres i correrem els dos dies i l'altre grup, entre el que es trobem un bon número de noies de les que entreno per Girona i que debutaran a la mitja, viatgen el dissabte.
El cap de setmana gastronomic/cultural i esportiu a la ciutat dels Beatles promet (amb visita inclosa a The Cavern)
Aquí us deixo l'enllaç a la prova
www.runrocknroll.com/liverpool/news/2018...cUhzdTVPY3EifQ%3D%3D

Llegeix més...

ironxevi226 creat un nou tema ' 15 Marató D'Empúries-L'Escala (29 d'abril de 2018)' en el fòrum. fa 2 anys

Un any més s'acosta una altra de les maratons catalanes, després de Tarragona i Barcelona, tindrem la d'Empúries, que arriba al seu 15è aniversari, tornant a ser el Campionat de Catalunya, i amb algunes novetats com son la celebració el dissabte a la tarda d'una cursa de 5km (17h) així com les curses Kids amb diferents categories (16h).
Teniu tota la informació a maratoempuries.com/

Llegeix més...