El 3er divendres és la canya
Set 21

El 3er divendres és la canya

Trobada per compartir unes cervesses, unes tapes i els reptes de la tardor!! Aquest mes, a Can...

 

Trobada per compartir unes cervesses, unes tapes i els reptes de la tardor!! Aquest mes, a Can...

Carregant mapa...
Avinguda Meridiana, 235, 08027 Barcelona, Spain
 • Fa uns anys, quan no existien tantes xarxes socials i aquest fòrum era la eina de relació entre correcats i bullia a cada segon, les trobades per entrenar, anar a curses, pendre alguna cosa... sortien de forma natural i eren llocs on conèixer als companys/es que s'anaven incorporant a l'associació i també per aprofundir en el vincle dels que ja hi eren. Les coses han canviat, i ara és més complicat per als nous associats entrar en les dinàmiques ja establertes. I creiem també que hi ha poca relació entre els diferents grups correcats més enllà dels grans esdeveniments on ens trobem tots i totes (les nostres curses, el 1000 social, cronoescalada, 24 hores...).


  La nova Comissió d'Esdeveniments Socials s'estrena proposant una trobada mensual per compartir unes cervesses, unes tapes, els nostres propers reptes, les nostres molèsties i, sobretot, bones estones. Perque sempre ho tinguem al cap, hem pensat en posar com a data fixa el 3er divendres de cada mes a la tarda. D'aqui el nom del fil "El 3er divendres és la canya", tot i que seria més apropiat "son les canyes". :beer: :beer:


  Volem que cada mes sigui a un lloc diferent. Que de cada trobada surti el següent lloc on quedarem. Així de pas, coneixem zones i bars que potser ara desconeixem. Sabem que a l'associació hi ha gent que podria escriure un llibre sobre aquests temes! :stucktongue


  Com a primer punt de trobada, hem pensat en Can Tripas. Segurament no és el lloc més glamouròs de Barcelona, pero és un bar que té un significat molt especial per a Corredors.Cat, ja que va ser on vam reunir-nos molt de temps per acompanyar a en Zenón durant la seva malaltia. Creiem que aquell esperit que es creava a Can Tripas és un bon punt d'inici per a aquestes trobades.

 • Categoria
  Trobada
 • Dia i hora
  21 Setembre a les 19:00 - 21 Setembre a les 21:00
 • Ubicació i adreça complerta
  Avinguda Meridiana, 235, 08027 Barcelona
 • Administrador de l'esdeveniment
  Barceruel