17-11-2019 XLVIII Cros Antonio Amorós

17-11-2019 XLVIII Cros Antonio Amorós

28 Jun 2019 18:10 #1 per fandes (Associat/da)
Les bones temporades es tanquen... Pensant en les següents! I ens fa il·lusió informar-vos del dia en que celebrarem la nostra prova més multitudinària, el Cros Amorós!!!

Serà el proper 17 de Novembre i constarà d'un total de 14 curses... En les que la prova OPEN per majors de 18 anys (sobre uns 5000m, ja sabeu que els crossos es sap quan mesuren en quan els marquem i passem la roda ;)) estarà obert fins a 250 participants i sols costarà 3 euros! Però és que les curses infantils i formatives seran gratuïtes!

Us anirem informant de l'obertura d'inscripcions, el reglament, el recorregut definitiu i qualsevol altre novetat... Però podeu curiosejar com de xula va ser l'edició de 2018, que ni la pluja va aïguar en aquest enllaç . Des de la Unió Colomenca d'Atletisme i el Departament d'Esports de Santa Coloma de Gramenet treballarem per a que sigui de nou una festa!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

13 Oct 2019 20:54 - 13 Oct 2019 21:10 #2 per fandes (Associat/da)
Ja tenim les inscripcions obertes!

5 setmanes pel Cros de casa, que organitzem amb molta il·lusió! Aquest any amb la intenció de ser porta d'entrada per molts populars al món del "fora pista" (circuit fàcil de quasi 5kms per 3 euros) i reunir moltíssims escolars de Santa Coloma de Gramenet i d'altres poblacions. Hi haurà bon nivell de federats també?Són 14 curses (tots els menors d'edat es poden inscriure de forma gratuïta) que s'organitzen en el planning que es mostra a continuació. Els enllaços per inscriure-us són: cursa OPEN , cursa Federats-Escolar , cursa prebenjamíPrebenjamí (any 2012 o posterior). L'entorn on es realitzarà la prova és el parc de Can Zam, en el canal de Youtube de la Unió Colomenca d'Atletisme trobareu com es va desenvolupar el de 2018 tot i la pluja.L'única limitació d'inscripcions és de 250 persones a la cursa OPEN (que tan de bo sigui una festa!), així que animeu als vostres companys i sobretot animeu als petits de casa, creieu-me que el Cros és per damunt de tot una festa per a ells!

Us deixo el reglament, per si us pot solucionar qualsevol dubte, i sino ja sabeu que podeu contactar amb el menda directament, gràcies ;)

Arxiu adjunt:

Nom del fitxer: ReglamentX...2019.pdf
Mida del fitxer:360 KB
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

15 Oct 2019 01:37 #3 per Jesús Valencia Caballero (Visitant)
Bona nit fandes he intentat de fer l´inscripció de la meva filla i la pàgina de xipgroc no termina de fer-la, es queda com penjada i no fa la confirmació.
No se si es perque està federada com a independent (fins al 31 de desembre que ja serem de la ECA/UCA) i com que no té club la pàgina no fa el vincle correcte.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Ahir 09:54 #4 per fandes (Associat/da)
Hola Jesús!

Gràcies per l'avís. Ho acabo de provar jo i tampoc em funciona. Procuro saber el perquè i us informo tan aviat estigui actiu.

Novament, moltes gràcies!

PD: no hauria de tenir cap problema en marcar-ho com independent, simplement que indiqui en el camp club com "altres" (al final de la llista)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.