Cursa Sprint Vila de Gràcia 12 Octubre 2011

Cursa Sprint Vila de Gràcia 12 Octubre 2011

05 Oct 2011 16:47 #1 per crica (Visitant)
Un company de l'agrupament escolta, junt amb Grions, organitza aquesta cursa popular. Teniu més informació a la web de Grions
www.grionsorientacio.cat/
Aquesta cursa popular està pensada per a gent que es vulgui iniciar a les curses d'orientació, però també per aquells que vulguin fer una cursa ràpida, modalitat sprint.

La cursa es realitzarà el dia 12 d'octubre, dimecres festiu. Tindrà les sortides i arribades a la mateixa Plaça del Nord (davant del local dels Lluïsos de Gràcia) i tota la cursa serà per la zona antiga del barri (força zones peatonals).

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

10 Oct 2011 18:36 #2 per Ricard (Associat/da)
Bona cursa aquesta per iniciar-se en això de l'orientació. Les urbanes i sprint són molt divertides. A veure si alguns barcelonins s'animen a provar-ho. No tenen excuses, està molt a prop de casa i molt bé de preu.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

13 Oct 2011 12:23 #3 per crica (Visitant)
Ahir vaig córrer aquesta cursa, la qual va ser una sorpresa agradable en quant a la gran participació i la organització. Un sprint d’uns 4 kilòmetres pel cor del barri de Gràcia de Barcelona en un dia assolellat i brillant.
Personalment vaig acabar molt content, ja que era la primera vegada que corria en més de 6 mesos. El 10 d’abril vaig caure fent un ràpel i em vaig fer una distensió del lligament que va de l’engonal a darrere el genoll, per la zona dels abductors. En anteriors ocasions que havia intentat fer un exercici mitjanament fort com la rogaining de les 3 Valls, vaig estar ressentit durant una setmana o més. Ahir, l’únic que vaig notar és que he perdut molta velocitat i res més. Espero que a partir d’ara ja tot vagi recuperant-se i posant-se a lloc.

Organitzadors: repetiu-la pel proper any!!!


PD: Tal com diu en ricard, a veure si més gent s'hi anima, doncs és una forma molt bona de variar els enternaments i d'aprendre coses noves.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

13 Oct 2011 14:32 - 13 Oct 2011 14:33 #4 per (Visitant)
Ahir junt amb el Crica(el meu pare) ,  uns amics de l'escola i uns amics del agrupament escolta vaig correr el C2 de la cursa Sprint Vila de Gràcia i varem quedar setens :oh: :oh: :oh: :oh: :oh: :oh:
M'ho vaig passar molt be, ja que aquesta es la única cursa que quedo per sobre dels tercens.

Salutacións!

Pa1 Rok

Please Entra or Crear compte to join the conversation.