6è Road Book Santa Coloma de Farners 3-10-2010

6è Road Book Santa Coloma de Farners 3-10-2010

27 Set 2010 16:48 - 28 Set 2010 08:43 #1 per Jaume Carol (Associat/da)
Hola:

El proper diumenge 3 d’octubre el Club Ciclista Farners organitza la 6è edició del road book. Es un recorregut no senyalitzat, on has de orientar-te amb un road-book que et donen. Es realment molt divertit, i molt recomanable si no heu fet cap.

Es per equips, encara que accepten inscripcions individuals (no aconsellable).  Obligatori un comptaquilòmetres per equip. Molt aconsellable un portaroadbooks (us el podeu fer casolà) per persona. Comença a les 9:00, però la sortida es de un equip cada 30 segons.

Pels qui no heu fet cap roadbook, us comento que no es una pedalada on es tracta d’anar a fons, es d’orientació. Hi han força parades per tal de buscar el camí.





L’any anterior el vàrem fer la Maria i jo, ens ho vam passar molt bé, ens vam perdre, però vam aprendre quelcom més important d’un roadbook: tornar enrere fins l’ultima fita que coincideixi amb el roadbook i tornar a començar. Fixeu-vos molt bé amb les fletxes que surten, dons quan hi han varies alternatives la dade de si el camí puja o baixa pot ser bàsica. I no menys important, al acabar unes bones botifarres (en plural), i amb all-i-oli casolà ¡¡¡¡

Llàstima que aquest any les dates no ens siguin adients per fer-lo, tractaré de que em remetin el roadbook per fer una pirata algun dia ¡¡¡¡¡

Detalls:  www.ccfarners.cat

Una abraçada,

Jaume


Jaume
twostones

Please Entra or Crear compte to join the conversation.