Dinovena jornada: Memorial David Rovira, l'Alba, S.Boi, Tossa i Salamandra XT

Dinovena jornada: Memorial David Rovira, l'Alba, S.Boi, Tossa i Salamandra XT

01 Mai 2017 19:31 - 01 Mai 2017 19:40 #1 per piri (Associat/da)

El diumenge 14 de maig CoRReDoRS.CaT organitza la 10ª cursa de Sant Quirze: Memorial David Rovira: www.corredors.cat/cursasantquirze/

Les sortida, a les 9h, i l'arribada es faran al complex municipal de Can Casablancas de Sant Quirze del Vallès. Hi hauran curses infantils a partir de les 11h. Hi haurà servei de dutxes, guarda-roba i zona d’aparcament a la zona esportiva.

També hi haurà una cursa de 5k. Es lliurarà un entrepà i un refresc a tots els participants de la cursa de 5 i 10km. Indistintament de la distància a recórrer gaudint de pàrquing al costat de la sortida, vestidors amb dutxes, guarda-roba, curses infantils gratuïtes, servei de canguratge durant la cursa gran, entrepà i beguda a l'arribar a meta, i un regal commemoratiu per tots els participants. I tot això per només 5 €!!

Us recomanem anar a una cursa ben organitzada i molt emotiva  :yes:






La cursa de l'Alba es farà el 14 de Maig a les 9:00 del matí.  És una cursa de muntanya que surt de Collbató fins a Sant Geroni i torna a Collbató en una distància total de 24 Km.

És una cursa amb un desnivell acumulat de 2.200 metres. Els primers quatre quilòmetres de cursa transcorren pel nucli històric de Collbató, per entrar en un tram de carretera i escales. A partir d'aquest moment ens endinsem per un sender al Parc Natural de Montserrat envoltant el massís per la seva part mitjana en un tram de lleugera baixada fins al quilòmetre 5 aproximadament on comença una dura pujada fins al Pla de Sant Miquel que en tram de pista ampla encimentada arribarem al Monestir de Montserrat. En aquest punt els acompanyants podran arribar en cotxe, cremallera o aeri per donar ànims als participants.

Aquí comença un dels trams més durs de la cursa, ascendim combinant més de 1.200 graons amb trams de sender d'incomparable bellesa fins al pic de Sant Jeroni (punt més alt del massís amb 1.237m). Un descens sobre els nostres passos de 1,2km aprox., ens conduirà fins a un descens suau d'uns 3km fins a arribar de nou al Pla de Sant Miquel, on afrontarem l'últim descens molt tècnic que ens conduirà a la pancarta d'arribada.

Durant la major part del recorregut, pel fet que la cursa de l'Alba transcorre pel Parc Natural de Montserrat, podrem gaudir d'immillorables vistes de les diferents formacions rocoses d'aquest massís.

Hi haurà sevei de vestidors, dutxes, guardabosses i massatges al finalitzar la cursa. Tots els participants que acabin la cursa en menys de 4:30 hores tindran: Prenda esportiva, altres obsequis i botifarrada.

L'entrega dels dorsals tindrà el següent horari:

Dissabte 13 de maig de 17:00h a 20:00h

Diumenge 14 de maig de 7:30h a 8:45h






L’Ajuntament de Tossa de Mar conjuntament amb Wefeel Events organitzen el diumenge 14 de Maig de 2017 la 9ª edició de la Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar, amb sortida a les 10:00h des del passeig de Mar de Tossa de Mar (Platja Gran).

L'entrega de dorsals serà pel dissabte 13 de maig de 18:00 a 20:00 i el diumenge a partir de les 08:15 en l'Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer (davant la Platja Gran de Tossa de Mar).

Els serveis als corredors són múltiples com podreu comprovar:

-  Samarreta tècnica de la prova + bossa amb obsequis.

-  Entrepà per cada corredor.

-  Servei de Guarda-roba (a la zona de sortida i arribada)

-  Servei de Guarderia per a nens/es de 4 a 10 anys

-  Avituallament líquid en els km  5, 11, 16 i a l’arribada

-  Servei de llebres per la cursa de 10 km (50’ y 1h)

-  Servei d’aparcament públic i privat.

-  Serveis mèdics abans, durant i després de la prova.

-  Servei de Vestuaris i dutxes  a l’acabament la cursa.

-  Servei de Fisioteràpia i piscina.

El servei de dutxes, vestuari i piscina està ubicat a la Zona Esportiva Anna Esteve Llach a 1 km de la sortida i arribada de la prova. L’organització posa a disposició dels participants i acompanyants un trenet que els durà de forma gratuïta fins el Pavelló.





El Club Atletisme Sant Boi organitza la 32a Cursa Popular Vila de Sant Boi el dia 14 de maig a les 9:00 h. Té una distància urbana de 10k, i també tindran a partir de les 12h curses infantils.

La sortida i l'arribada serà a l'estadi municipal d'atletisme Constantí i Miranda al carrer de les Orioles, just al costat de la comissaria de la policia local de la població.

Horaris de recollida del dorsal per la cursa Open Popular:

Dies de recollida per als residents de Sant Boi, Barcelona i Àrea Metropolitana de BCN.

Divendres 12 de maig de les 17.30 a les 20 h (a Quadis)

Dissabte 13 de maig de les 10.30 a les 14 h i de les 17.30 a les 20 h. (a Quadis)


Dia exclusiu per recollir el dorsal pels residents de fora de l’Àrea Metropolitana de BCN i incidències.

Diumenge 14 de maig de 2017 (a l’Estadi d’Atletisme Constantí i Miranda)

Des de les 7 fins a les 8.50 h. els de la cursa de 10K.

Des de les 7 fins a les 10.20 h. els de la cursa de 5K.



El Circuit Taymory Xtrail Series acabarà en Castellar del Vallés realitzant la Salamandra Xtrail Series el diumenge 14 de maig amb els següents horaris.

Sortides de les curses:

Taymory Salamandra Xtrail Series Extrem 9:00H

Taymory Salamndra Xtrail Series Short 9:30H


Recollida dels dorsals:

- Dissabte 13.05.2017 Passeig Plaça Major Castellar del Vallès 10:00 - 13:00 y de 16:00 a 18:00

- Diumenge 14.05.2017 Passeig Plaça Major, Castellar del Vallès 7:30-9:00


El preu de l´inscripció inclou:

- Assegunrança día de la prova

- Serveis de fisioterapeutes.

- Welcome Pack.

- Avituallaments cursa i butifarrada.

- Serveis Sanitaris.

- Dorsal personalitzat.

- Cronometratge amb xip.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

27 Mai 2017 18:24 #2 per Jorfer (Associat/da)
JOrnada actualitzada

Please Entra or Crear compte to join the conversation.