Vinté sisena setmana: Vila Olímpica, Festa Major de Terrassa i 10k de Pallejà

Vinté sisena setmana: Vila Olímpica, Festa Major de Terrassa i 10k de Pallejà

25 Jun 2017 19:02 - 25 Jun 2017 19:17 #1 per piri (Associat/da)
Pel cap de setmana vinent tenim tres mítiques proves d'asfalt. Són les següents:

La 27ª edició de la Vila Olímpica són dues curses de 5 i 10k que es realitzen a Barcelona el 2 de juliol de 2017 a Barcelona.

La sortida i l’arribada tenen lloc al carrer Arquitecte Sert (a l’alçada de l’avinguda Icària). És un indret ben comunicat, molt a prop de l’element més icònic del barri: les dues torres bessones.

La cursa és organitzada pel C.A. Canalates-Sant Martí i pretén ser una cursa feta per corredors i pensada pels corredors.

El dorsal, la bossa del corredor i la samarreta es podran recollir dissabte 1 de juliol de 10 a 20h a la Fira del Corredor, situada a Can Gili Nou – Casal del Barri de la Vila Olímpica.

El punt de sortida i arribada de la cursa serà al carrer Arquitect Sert cantonada avinguda Icària. La sortides tindràn lloc a partir de les 8:30 hores.





L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa organitza el proper dissabte 1 de juliol a les 19:45h, la 38a Cursa Atlètica de la Festa Major, Gran Premi BBVA.

L'avituallament serà al quilòmetre 5'1 i a l'arribada (km. 7'8 ).

La recollida del dorsal, anticipadament el divendres 30 de juny, en horari de 10h a 22h dissabte 1 de Juliol de 10h a 13h, junt amb l'obsequi samarreta unisex de cotó, a la botiga Decathlon Terrassa, Parc Vallès.

El mateix dia de la cursa, en la zona de sortida/arribada, com a màxim mitja hora abans de la sortida, de les 18h a les 19:15h.

Qui hagi comprat el xip groc a l'hora de fer la inscripció a la cursa, el podrà recollir juntament amb el dorsal.

El servei de guarda-roba serà a la zona de sortida/arribada (costat recollida dorsals). Servei de dutxes a l´Escola França, c/ Frederic Soler a uns 350 metres de l'arribada, 5 minuts caminant.





La XXXVIII Cursa de Pallejà té una distància homologada de 10 km. La sortida serà davant del Castell el diumenge 2 de juliol 2017 a les 9.00 h. Després hi hauran curses infantils. El servei de guarda-roba serà a la zona de sortida.

La recollida de dorsals serà pel mateix dia, una hora abans de la sortida. Als inscrits s’els farà entrega d’una samarreta tècnica i uns mitjons d’esport.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.