Trenta-unena jornada: F.M. Poblenou, Cursa de la Diada, Bellaterra i BurriacAtac

Trenta-unena jornada: F.M. Poblenou, Cursa de la Diada, Bellaterra i BurriacAtac

07 Set 2017 20:16 - 07 Set 2017 20:19 #1 per piri (Associat/da)
El diumenge 10 de setembre es celebrarà la Festa Major del barri barceloní de Poblenou. Serà la XXII edició d'aquesta cursa de 10k que començarà a les 8:30 del matí.

La sortida i l'arribada estaran situades a la plaça Espronceda. Quan acabi la cursa hi hauràn entrepans, iogurts, gelats, beguda i una samarreta per a cada corredor/a.




També pel diumenge 10 es celebrarà també la Diada a Mataró amb la seva cursa conmemorativa. Estarà organitzada pel Centre Atlètic Laietània, amb la col·laboració de Gesport, l'Ajuntament de Mataró i TecnoCampus.

Com a novetat, i gràcies a la col·laboració de MB Motors, enguany també es podrà recollir el dorsal i la samarreta el dia abans de la cursa.

La recollida de dorsals serà pel:

Dissabte, 9 de setembre de 2017 - De 17 a 20 h a MB Motors (Quadis Autocentre de Cabrera de Mar).

Diumenge, 10 de setembre de 2017 - A partir de les 7:30 h al TecnoCampus de Mataró.

Els serveis de la cursa seran:

Aparcament gratuït Pàrquing del TecnoCampus - Punt d'Informació - Recollida de xips i dorsals - Servei de dutxes - Guarda-roba - WC Sortida/Arribada - Llebres (ben visibles) per anar a 40', 45', 50' i 55'.





Pel dilluns 11 de setembre tindrem la sisena edició de la Sansi de Bellaterra, organitzada per l’EMD i el Club La Sansi.

Hi podreu gaudir de serveis tals com: guarda-roba, calaixos de sortida, nom al dorsal, massatges, tren gratuït, entre d’altres avantatges.

A més sels obsequis post cursa: una bossa d’obsequis amb productes dels esponsors, una original samarreta tècnica esportiva amb la senyera catalana, i al finalitzar la cursa un pica pica, amb un gran sorteig entre els participants, i milers de fotografies i vídeos, amb un diploma personalitzat amb la vostre marca.




I pel dissabte 9 de setembre a Vilassar de mar hi haurà un altra Burriac Atac de 21k amb més de 1100 metres de desnivell positiu.

La cursa és nocturna, pel que començarà a les 21h des de la Platja de Vilassar.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

24 Set 2017 18:59 #2 per Jorfer (Associat/da)
Actualitzada aquesta jornada. ;)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.