Trenta-tresena jornada: La Vallhonesta, Collbatonina i l'Ultra i Marató Pirineu.

Trenta-tresena jornada: La Vallhonesta, Collbatonina i l'Ultra i Marató Pirineu.

21 Set 2017 21:03 - 21 Set 2017 21:05 #1 per piri (Associat/da)
El dissabte ja comença la jornada a Collbató...


La Collbatonina és una cursa que transcorre per la falda de Montserrat, i que es disputa sobre un traçat de 10km i un desnivell de +180m, al nucli de Collbató i les pistes forestals de la rodalia.

La Collbatonina l’organitza el Club d’Atletisme Collbató amb el recolzament de l’Ajuntament de Collbató i altres entitats del municipi conjuntament amb l’Ajuntament d’El Bruc.

La sortida serà a les 17:30 i estarà ubicada a les piscines municipals de Collbató on els participants disposareu de tots els serveis de la cursa.





La Salomon Ultra i Marató Pirineu 2017 és una prova d’Ultra distància amb 110km de distància i un desnivell positiu de 6.800m que transcorren pel marc incomparable del Parc Natural del Cadí Moixeró , amb sortida i arribada a Bagà (Barcelona). Està organitzada per Pangea Attitude SL i l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà.

Amb sortida i arribada a Bagà (Barcelona). La prova es realitzarà a la major part del seu recorregut pel parc natural del Cadí Moixeró durant els dies 23 i 24 de setembre de 2017.





La cursa de la Vallhonesta són 10k de muntanya amb 460 metres de desnivell positiu. La sortida serà el diumenge 24 de setembre a les 10h en la plaça 11 de Setembre.

Tindreu vestuaris, dutxes, W.C, guardaroba al pavelló esportiu, així com de zona de parking al costat de la sortida.

Hi haurà esmorzar per a tots els participants i obsequis exclusius.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

30 Set 2017 19:03 #2 per Jorfer (Associat/da)
Afegits Collbatonina i Vallhonesta.:great:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.