Trenta sisena setmana: Mitja de Mollerussa, la del Meditarrani i la del Castell.

Trenta sisena setmana: Mitja de Mollerussa, la del Meditarrani i la del Castell.

14 Oct 2017 17:29 - 14 Oct 2017 17:34 #1 per piri (Associat/da)
L'edició número 30 de la Mitja de Mollerussa es realitzarà el diumenge 22 d'octubre del 2017. El lloc de la sortida serà el Camp de Futbol Municipal mentre que l'arribada estarà al Parc Municipal de Mollerussa.

A més també comptarà la cursa de 5k que es celebrarà al mateix temps.

La informació tècnica del recorregut té com alçada màxima: 290 metres amb un temps màxim de 2:30:00
Comptarà amb cinc avituallaments líquids i un sòlid.

Els serveis de la cursa són:

- Servei guardarroba

- Prova cronometrada amb xip

- Cursa infantil

- Servei de dutxes

- Servei de massatge

- Botifarra o menjar a l’arribada

- Modalitat cadira de rodes

- Trofeu als guanyadors

- Sorteig de premis




La XII Marató i 10k del Mediterrani es celebraran el diumenge, 22 d’octubre de 2017 a les 09.00h. El punt de sortida i arribada estarà situat dins del Canal Olímpic de Castelldefels.

La recollida de dorsals i bossa del corredor es farà en el Centre Comercial Ànec Blau. Avda. del canal olímpic, 24 · 08860 Castelldefels (Barcelona). Es dividirà en tres franges:

- Divendres 20 de 16h a 22h

- Dissabte 21· de 10h. a 22h.

- Diumenge 22 · de 7:00h. a 8:30h.

Les incidències i altes noves es tramitaran divendres 20 i dissabte 21 fins les 20:30h. El mateix dia de la cursa no es realitzaran incidències ni altes noves.




La Mitja del Castell és el primer Trail del Parc de Collserola amb un nivell alt, 1.150 metres de desnivell positiu acumulat durant 25,6 quilòmetres de corriols, pistes i trialeres amb sortida i arribada ubicats en un marc incomparable com és la Vila i el Castell de El Papiol.

És una cursa impulsada i organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja del Castell i amb la col·laboració de l'Ajuntament del Papiol.

Les persones participants en la Mitja del Castell disposaran d’avituallaments líquids i sòlids. Hi haurà un primer avituallament líquid al km 5; un segon sòlid i líquid al km 9; un tercer líquid al km 15; i un quart sòlid i líquid al km 21,5.

Tots els participants tindran la “bossa del corredor” amb obsequis, que es repartirà una vegada finalitzi la cursa. El dorsal i el xip (en el cas de llogar-lo) es recolliran a partir de les 7:30am, el mateix dia de la cursa. Hi haurà esmorzar de botifarrada al finalitzar la prova, per corredors i voluntaris.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

28 Oct 2017 18:26 #2 per Jorfer (Associat/da)
Jornada actualitzada :great:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.