37 setmana: Sants, El Tast, S. Llorenç, Sansi S.Feliu, 10k Manresa i Collserola

37 setmana: Sants, El Tast, S. Llorenç, Sansi S.Feliu, 10k Manresa i Collserola

22 Oct 2017 19:46 - 22 Oct 2017 19:47 #1 per piri (Associat/da)
La propera edició del Tast de la Mitja serà el dissabte 28 d’octubre de 2017 a les 10.30 h. Està organitzat per l’Associació Esportiva La Mitja, amb la col·laboració dels ajuntaments de la Garriga, les Franqueses, Canovelles i Granollers.

La sortida 10K serà a l’avinguda Mil·lenari de Catalunya cantonada amb carrer Jacint Verdaguer de la Garriga a les 10.30 h. Mentre que la sortida dels 5k serà al carrer Via Europa, entre el carrer d’Alemanya i el carrer d’Italia, davant deixalleria. Les Franqueses del Vallès (El mateix lloc avituallament corredors Tast 10K). A les 10.45 h.

La recollida de dorsals serà:

- El divendres 27 (de 10 a 14 h i de 16 a 20 h) al gimnàs l’Espai de Granollers (Pg. Conca del Besòs, 12, Granollers).

- El dissabte 28 d’octubre de les 8 h a les 9 h al gimnàs de les pistes d’atletisme (C. Camp de les Moreres, s/n., Granollers).

Els serveis pels corredors/es seran:

Bus: Hi haurà servei d’autobusos de Granollers a la Garriga, el dissabte a partir de les 9 h des de les pistes d’atletisme de Granollers. Qui el vulgui fer servir ho haurà de fer constar a la butlleta d’inscripció. El preu del bitllet serà 2€.

Els corredors/es del Tast 5K també tindrán el servei de Bus de Granollers fins al punt de sortida, el dissabte a partir de les 9 h des de les pistes d’atletisme de Granollers. Qui el vulgui fer servir ho haurà de fer constar a la butlleta d’inscripció. El preu del bitllet serà 2€.

El Club Les Tortugues de La Garriga col·labora amb el Tast assegurant la seguretat del circuit en els primers 5 km amb voluntaris del club, de La Garriga i de l’Institut Manuel Blancafort.
Avituallaments: Al quilòmetre cinc i a l’arribada.

Guarda-roba i vestidors: Els corredors participants podran utilitzar el guarda-roba i els vestidors, situats a l’arribada.




El Cros Popular de Sants és una de les curses més arrelades i amb més tradició de les que es disputen a Barcelona. L’origen el podem trobar l’any 1934, quan l’Ateneu Enciclopèdic Sempre Avant va decidir celebrar el Primer Gran Premi de Sants, una prova atlètica pels carrers de Sants.

Serà ja pel diumenge 29 d'octubre a les 10 hores. La sortida i l’arribada estaran situades a la Rambla del Brasil cantonada carretera de Sants.





El proper 29 d'octubre, els carrers de Manresa es tornaran a omplir de corredors i corredores pels seus 10k que vol ser una festa atlètica, on tothom hi te cabuda, els que corrent molt i els que no corrent tant, però que tenen els seus propis objectius personals. Una cursa, que amb aquesta, sumarà 14 edicions. Des de aquell llunyà 2004 en el que uns 250 corredors varen participar, la cursa no ha parat de créixer en participació i en qualitat dels atletes.

El servei de guardarroba i lliurament de dorsals i xips el mateix dia de la cursa a partir de les 8:30h. al costat de la sortida, tot i que pot variar degut a unes obres que s'estan duent a terme a la Plaça Bonavista, llavors seria a la plaça davant del Sagi. Els que no tinguin xip groc, hauran de recollir xip blanc de lloguer a retornar al finalitzar la prova.Dutxes al l'Estadi Municipal d'Atletisme "El Congost" a 10 minuts a peu de l’arribada.





L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el Club Atletisme La Sansi organitzaran el 29 d’octubre de 2017 els 5km i 10km de Sant Feliu de Llobregat a les 11h. del matí.

A tots els participants de la cursa de 5 i 10km que escullin la opció se'ls lliurarà una samarreta tècnica i una bossa d'obsequis amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores. A les curses de promoció també hi haurà samarreta per a tots / es que escullin la opció i en arribar a meta beguda isotònica.




La Primera Marató de Muntanya de Catalunya és una prova que enguany assoleix la 23ª edició amb canvis importants.

És una prova on el recorregut transcorre principalment dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac. Així doncs, que l’interès que desperta aquesta cursa ens fa ser més responsables. Volem una prova més sostenible i respectuosa amb l'entorn en el qual ens movem.

La Marató està limitada a 400 participants abastant uns distància de 41,140 km amb 2.123 m de desnivell positiu, per camins i corriols que té com a punt més alt el cim de La Mola (1.104 m).





A Collserola tindrem una Mitja marató i una Marató aquest diumenge:

L'Itinerari-Marató Parc de Collserola és un circuit al voltant del Parc amb sortida i arribada al Velòdrom d'Horta que segueix un recorregut de 42,195 Km.

L'Itinerari-Mitja Marató Parc de Collserola té sortida i arribada al mateix lloc seguint una part del Parc recorrent 21,097 Km.

Ambdues proves permeten descobrir la Serra de Collserola: una veritable illa verda d'unes 8.000 Ha., situada entre els rius Besós i Llobregat, enmig d'una de les àrees urbanes més denses de la ribera mediterrània.

El pitrall i el xip de lloguer, es podran recollir des del 24 Octubre al 26 d' Octubre, a la botiga d'esports de muntanya Equipa't a la plaça Pau Claudel, n º 2 (prop de la plaça Virrei Amat) de 17,00 a 20,30 hores, i també es podrà recollir a la seu de la nostra entitat: Carrer Pintor Mir, 16 baixos el dia 27 d'Octubre de 17 a 21 hores i el dia 28 d'Octubre de 10.00h. a 14.00h. i de 16.00h a 19.00h.

El dia de les proves no s'entregran pitralls, ni xips, excepte les inscripcions de corredors residents fora del àrea metropolitana de Barcelona que així ho sol·licitin.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.