Quaranta-dosena jornada: Mitja de Mataró i Figueres i Sansi Viladecans 10 i 5k.

Quaranta-dosena jornada: Mitja de Mataró i Figueres i Sansi Viladecans 10 i 5k.

01 Des 2017 01:27 #1 per piri (Associat/da)
La 20ª Mitja Marató de Mataró serà pel diumenge 3 de desembre a les 9:30. La Mitja estrenarà recorregut, amb sortida i arribada al Pavelló Eusebi Millàn.

Aquesta edició, tots els serveis pre i post cursa es centraran també al Pavelló Eusebi Millàn.

El dorsal es personalitzarà amb el nom del participant a les inscripcions realitzades abans del 24 de novembre de 2017. El dorsal anirà marcat amb el color del calaix de sortida.

La recollida del dorsal i la bossa del corredor es realitzarà el dissabte dia 2 de desembre d'16:00 a 20:00h o diumenge de 7:00 a 8:30h.

La bossa del corredor s’entregarà juntament amb el dorsal. La bossa del corredor dels 21k inclourà samarreta tècnica i productes promocionals de col·laboradors i patrocinadors.




El Club La Sansi organitza el 03 de desembre de 2017, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecans, la Renault Street Run de 5 i 10km (7a edició que se celebra a Viladecans), sortida al Parc de la Marina al costat de l'estació de Renfe de Viladecans.





L’Ajuntament de Figueres i l’Associació Atlètica Mitja Marató Figueres organitzen la Mitja Marató de Figueres i cursa de 10k.

Les distancies de les curses són de 21,097 km i de 10k. Es durà a terme el diumenge 3 de desembre de 2017 a les 10 hores.

El recorregut transcorre pels municipis de Figueres, Vilabertran, Peralada, Cabanes i arribada a Figueres.
La sortida serà al carrer Pujada del Castell (Torre Galatea) i l’arribada a la Plaça Catalunya.

Hi haurà servei d’avituallament als quilòmetres, 6, 11 i 16. Tots els participants rebran un obsequi de l’organització, així com avituallament final amb refrigeris varis, fruites i altres.

L’organització ofereix a tots els participants el servei de dutxes el pavelló municipal de Figueres fins a les 14 hores. També hi haurà servei de guarda-roba a la Plaça de Catalunya.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

23 Des 2017 18:38 #2 per Jorfer (Associat/da)
Afegits els resultats d'aquesta jornada.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.