41a CURSA POPULAR I 23A CURSA FONS ERMITA SANT JOSEP MONTBLANC- 1 DE MAIG

41a CURSA POPULAR I 23A CURSA FONS ERMITA SANT JOSEP MONTBLANC- 1 DE MAIG

03 Abr 2018 17:30 #1 per CAM (Visitant)
Benvolgut corredor/a,

ja estan ofertes les inscripcions per la 24a Cursa de Fons a l'ermita de Sant Josep de Montblanc que tindrà lloc el proper dimarts 1 de maig a Montblanc, amb sortida i arribada a l'ermita de Sant Josep. Aquesta clàssica de l'1 de maig es corre en una distància de 10km pels carrers medievals de Montblanc i el seu entorn. A l'arribada tots els corredors tenen un bon esmorzar, la bossa del corredor amb productes típics de la comarca, servei de massatge i sorteig de productes dels nostres col·laboradors.
A més la cursa és solidaria ja que part de la inscripció es destina a l'associació AFANOC per la lluita contra el càncer infantil

El mateix dia, té lloc la 41a Cursa Popular a l'ermita de Sant Josep, de 3km de distància amb esmorzar per a tots els participants.

Tota la informació a www.atleticmontblanc.cat

No us la perdeu

www.atleticmontblanc.cat
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

16 Abr 2018 19:00 #2 per CAM (Visitant)
Benvolguts corredors,

pels que vulgueu veure el recorregut, aquest proper divendres 20 d'abril farem un entrenament obert dirigit per l'entrenador Xavi Garcia Insa, per anar a veure el recorregut del la 24a Cursa de Fons a l'ermita de Sant Josep del proper 1 de maig. L'entrenament és obert a tothom i anirem parant en diversos punts per veure el recorregut.

Ens trobarem a les 8 del vespre a l'ermita de Sant Josep de Montblanc.

recordeu que les inscripcions de la 24a Cursa de fons a l'ermita de Sant Josep estan obertes a www.atleticmontblanc.cat

No us la perdeu!!!
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.