Cursa dels Nassos 10 km (31/12/19 17:30 h.)

Cursa dels Nassos 10 km (31/12/19 17:30 h.)

09 Nov 2019 13:44 - 09 Nov 2019 13:46 #1 per Josep58 (Associat/da)
Hola a tot@s

Ja estem al novembre, ha arribat el fred i cada dia que passa es va apropant la tradicional Cursa dels Nassos del dia 31 de desembre a Barcelona, en la que, a banda de les cada cop més nombroses curses que permeten acomiadar l'any en altres indrets, es per moltes i molt de nosaltres, el lloc on ens desitgem tenir una bona sortida i un millor entrada a l'any nou.

A l'apartat de "Destacats" del Fòrum s'ha obert un fil perquè disposem de dorsals gratuïts que sortejarem el dia 1 de desembre

Per aquells que no tingueu sort, obrirem un TPV per associats amb un bon descompte perquè vingueu a participar igualment.

En aquesta cursa tornarem a tenir una amplia representació del Servei de Llebres de CoRReDors.Cat, així que aquells que hi estigueu interessats, de manera preferent noies, perquè ja tenim forces nois, us podeu posar en contacte amb el Jorfer, RugbYman, ManoloM o un servidor

Finalment per a consultar tota la informació de la cursa us deixo l'enllaç de la pàgina oficial de la mateixa:

www.cursadenassos.barcelona/ca

La recuperació es possible, amb sort, paciència i temps

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Des 2019 21:56 #2 per Josep58 (Associat/da)
Hola a tot@s

Per aquells que no he tingut sort al sorteig de dorsals que s'ha fet avui, tal com us varen dir ja tenim el TPV perquè amb un bon descompte de 4€ sobre el preu oficial de la inscripció, pugeu fer la vostra i poder acomiadar l'any corrent pels carrers de Barcelona.

Encara hi ha dies per endavant però no ho deixeu pel darrer dia.

Us deixo l'enllaç per accedir-hi TPV NASSOS 2019

Encara tenim alguns dels temps per a fer de llebres per cobrir. Tot@s aquells que estigueu interessats en format part de l'equip de Llebres de CoRReDors.Cat per aquesta cursa, us podeu posar en contacte amb el ManoloM, Jorfer, RugbyMan o jo mateix.

La recuperació es possible, amb sort, paciència i temps

Please Entra or Crear compte to join the conversation.