1a Cursa Papa Noel Santa Coloma de Gramenet 5km 22/12/19

1a Cursa Papa Noel Santa Coloma de Gramenet 5km 22/12/19

20 Nov 2019 14:54 #1 per joseluisblanco (Associat/da)
Reglament Tècnic de la prova
La I Cursa de Papà Noel a Catalunya se celebrarà el diumenge 22 de desembre de 2019 a Santa Coloma de Gramenet a les 10.30 hores. La prova constarà d'un recorregut de 5 km, totalment urbans, pels carrers de Santa Coloma, amb sortida i meta al costat de la pista d'atletisme de Can Zam.

ORGANITZADORS
La cursa estarà organitzada per MOTORPRESS IBÈRICA S. A. La prova comptarà amb el suport de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la direcció tècnica de La Sansi.

PARTICIPACIÓ
Podran prendre part en aquesta prova totes aquelles persones que estiguin correctament inscrites fins a un màxim de 4.000 corredors de totes les edats.

Els participants menors de 18 anys hauran de presentar una autorització emplenada pels seus respectius pares o tutors legals per a poder disputar la prova. Aquesta autorització podrà ser descarregada en la pàgina web www.lacursadepapanoel.com A més, tots els menors de 12 anys hauran d'estar acompanyats d'un major d'edat en tot moment, mentre que aquells amb edats compreses entre els 12 anys i els 18 anys (no complerts el dia de la prova) hauran d'assistir acompanyats a la cursa.

Els/Les participants i persones que han format part de l'esdeveniment, cedeixen de manera total els drets d'imatge i explotació dels mateixos per a la seva divulgació per al que consideri l'organització sense dret per part dels participants a rebre cap compensació econòmica.

ASSISTÈNCIA MÈDICA
Les ambulàncies seran coordinades per Exmo. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Estaran situades en la zona de sortida/meta així com pel recorregut. Qualsevol corredor amb problemes mèdics (al·lèrgia, atencions especials, problemes cardio respiratoris, etc.) haurà de fer-ho constar en el revers del dorsal de la prova.

La prova compta amb una assegurança de responsabilitat civil.

ASSEGURANÇA D'ACCIDENTS
L'Organització contractarà una assegurança d'accidents esportiva per a tots els/les participants de la cursa. Es podrà reclamar fins a les 23.59 h. del mateix dia de la cursa.

RESPONSABILITAT
La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels/de les participants. El/Le participant, en el moment de la seva inscripció, manifesta trobar-se físicament apte per a l'esdeveniment.

ACCEPTACIÓ
Tots els/les participants, pel fet d'inscriure's, accepten el present reglament i en cas de dubte o de sorgir alguna situació no reflectida en aquest, s'estarà al que disposi el Comitè Organitzador.

La signatura de la inscripció dels/ de les participants (i la inscripció en si, en el cas d'internet), implica haver llegit, entès i adquirit el que a continuació s'exposa:

Certifico que estic en bon estat físic. Eximeixo de la responsabilitat que de la participació en l'esdeveniment pogués derivar tal com perduda d'objectes personals per robatori o altres circumstàncies a MOTORPRESS IBÈRICA S.A., els sponsors o patrocinadors comercials, directius, empleats, empresa organitzadora de l'esdeveniment i altres organitzadors.

El desenvolupament de la prova serà gravada per l'Organització. Pel fet de la inscripció i/o participació en aquesta, els participants cedeixen de forma expressa i gratuïta a Motorpress Ibèrica S.A., el seu dret d'imatge sobre les imatges gravades, així com el seu nom, perquè puguin ser reproduïdes per qualsevol mitjà de comunicació, internet i xarxes socials, amb finalitats publicitaris en relació a aquesta prova esportiva.

Tots els participants donen el seu consentiment perquè el club atletisme La Sansi, per si mateix o per terceres entitats, facin ús de les imatges de la cursa per a la seva promoció, així com el tractament informàtic amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial de les seves dades personals. D'acord amb el qual estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de la protecció de dades personals. El/la participant podrà exercir el seu dret a aquests fitxers amb l'objectiu de rectificar o cancel·lar de forma parcial o total el seu contingut. Per a exercir aquest dret, caldrà sol·licitar-lo per escrit al domicili social de La Sansi (C/ Sant Buenaventura, 35 1r 1a, 17310 Lloret de Mar, Girona).

CESSIÓ DE DRETS D'IMATGE DE LA PARTICIPACIÓ DE MENORS
Així mateix, autoritzo expressament a Motorpress Ibèrica S.A., per a l'ús publicitari de les imatges en suport fotogràfic i/o audiovisual que es vagin a captar durant la cursa, sense cap limitació territorial ni temporal, per la qual cosa les imatges fotogràfiques i/o audiovisuals, podran ser utilitzades, de forma total o parcial per a la seva publicació en mitjans de comunicació, les pàgines web de la seva titularitat, les seves xarxes socials, per un termini il·limitat i sense cap contraprestació.

CATEGORIES
S'estableixen les següents categories per a la cursa:

Categoria General: absoluta masculina i absoluta femenina.
Categoria infantil: masculina i femenina.
DORSAL I VESTIT
És obligatori portar el vestit i el dorsal ben visible en la part davantera del vestit. La manipulació d'aquest és motiu de desqualificació. Els/Les atletes sense dorsal, no podran ni sortir, ni entrar en meta. El personal de l'organització s'encarregarà d'aplicar aquesta normativa.

SERVEIS
La prova comptarà amb els següents serveis: Servei mèdic, vestuaris, WC, dutxes, dorsal amb nom, bossa d'obsequis, avituallament en meta, gran sorteig, pica -pica en finalitzar la cursa, guarda-roba, crono de meta i bitllet de tren gratuït per a tots participants.

INSCRIPCIONS
Les inscripcions online es tancaran el dijous 19 de desembre o fins a esgotar els 4.000 dorsals disponibles, la qual cosa ocorri primer. El preu de la inscripció és de:

Del 2 d'octubre al 15 desembre a 12€
Del 16 de desembre al 19 de desembre a 14€
+2€ xip en cas de no tenir propi de Championchip
La inscripció inclou:

Vestit de Papa Noel i bossa del corredor
Dorsal amb nom
No es retornarà l'import de la inscripció sota cap circumstància.

L'Organització es reserva el dret a modificar les dates o el recorregut, o cancel·lar l'esdeveniment, sense que existeixi dret a reclamar compensació per part dels inscrits, i es reserva el dret a ampliar el període d'inscripció en la cursa, per a qualsevol dels col·lectius participants, si així ho considera oportú.

RETIRADA DEL DORSAL + XIP + VESTIT PAPA NOEL
La seu i els dies de retirada dels dorsals i tot el material dels corredors estan pendents de confirmació.

L'organització demanarà DNI o similar per a comprovar la identitat i edat de l'atleta en el moment de recollir el dorsal. En cas que la persona que s'inscriu finalment no pugui participar a la prova, l'organització no farà cap devolució o canvi de titularitat del dorsal.

CLASSIFICACIONS
La classificació general oficial es publicarà l'endemà de la cursa a la web www.lacarreradepapanoel.com

DESQUALIFICACIONS
El servei mèdic de la competició així com l'empresa organitzadora estan facultats per a retirar durant la prova:

-A qualsevol atleta que manifesti un mal estat físic.

-A qualsevol atleta que no porti posat el vestit de Papà Noel complet.

-A tot corredor que no realitzi el recorregut complet.

-Tot atleta que no porti visible el dorsal en la part frontal o que doblegui el mateix.

-L'atleta que manifesti un comportament no esportiu o es reiteri en protestes davant l'Organització al marge de l'estipulat en aquest reglament.

VEHICLES
Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats per l'Organització.

Queda totalment prohibit seguir als corredors amb cotxe, moto o bicicleta, pel perill que pogués suposar per als atletes.

PREMIS
S'estableixen premis per als tres primers de la categoria general masculina i femenina així com per als tres primers menors de 12 anys en la categoria masculina i femenina. Premi al participant de més edat i al més jove.

SORTEIG
Després del lliurament de premis, se sortejaran obsequis i grans sorpreses entre els arribats a meta, amb material esportiu i cap de setmana en hotels entre altres sorpreses. La normativa del sorteig serà la següent:

El sorteig es farà en el moment del lliurament de premis.
Comitè organitzador i els familiars dels participants no formaran part del sorteig.
El número de dorsal serà la referència en el sorteig. S'haurà de reclamar el premi de manera física amb el dorsal. Si no surt el guanyador, el sorteig es tornarà a repetir de manera successiva.

GUARDA-ROBA
En la zona de sortida sent imprescindible lliurar qualsevol peça en bossa o motxilla.
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

12 Des 2019 13:16 - 12 Des 2019 13:23 #2 per Josep58 (Associat/da)
Hola a tot@s

L'organització de la cursa a compte del Servei de Llebres de CoRReDors.Cat que tindrem en aquesta cursa ens facilita 5 dorsals gratuïts per a participar en aquesta cursa.

Queden tot just 10 dies per a la primera edició d'aquesta cursa, qui estigui interessat que s'apunti al llistat el més aviat possible. Si el numero de peticions supera el numero de dorsals gratuïts, com en els altres ocasions, farem un sorteig.

Molta sort a tot@s ¡¡¡

Llistat peticions dorsals gratuïts
1-5
6-10

La recuperació es possible, amb sort, paciència i temps

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

12 Des 2019 21:19 #3 per ManoloM (Associat/da)
Pués empiezo con mi hijo


Molta sort a tot@s ¡¡¡

Llistat peticions dorsals gratuïts
1-5 JesúsM
6-10

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

12 Des 2019 21:54 #4 per Jordi (Associat/da)
Jo també m'apunto :party: :party:

Molta sort a tot@s ¡¡¡

Llistat peticions dorsals gratuïts
1-5 JesúsM, JRDi69
6-10


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

13 Des 2019 13:05 - 13 Des 2019 13:06 #5 per Adalpu (Associat/da)
Jo també m'apunto!... i possiblement acompanyat per la Mar amb el carret, algú s'anima a fer de reno? :whistle:
Poder alguna de les llebres? :laughing:

Molta sort a tot@s ¡¡¡

Llistat peticions dorsals gratuïts
1-5 JesúsM, JRDi69, Adalpu
6-10

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

13 Des 2019 13:08 #6 per RugbyMan (Associat/da)

Adalpu va escriure: Jo també m'apunto!... i possiblement acompanyat per la Mar amb el carret, algú s'anima a fer de reno? :whistle:
Poder alguna de les llebres? :laughing:



si em portes tu les banyes jo mateix :666: :666: :666: :666:

5000: 19'01" (Relleu 24h de Can Dragò 2014)
10km: 41'31" Bombers 2018 41'09" El Vendrell 2019
Behobia: 1:31:43 (2012)
21km: 1:31:05h (El Prat 219) 1:27:59 (Sitges 2020)
30km: 2:27:57h (Maratest 2013)
Maratò: 03:36:49h (BCN 2013) 03:20:07 (BCN 2018)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

13 Des 2019 13:11 #7 per Adalpu (Associat/da)

RugbyMan va escriure:

Adalpu va escriure: Jo també m'apunto!... i possiblement acompanyat per la Mar amb el carret, algú s'anima a fer de reno? :whistle:
Poder alguna de les llebres? :laughing:



si em portes tu les banyes jo mateix :666: :666: :666: :666:



Doncs ja tenim Rudolph assignat! :party: :party: :party:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

13 Des 2019 15:07 #8 per crissbd (Associat/da)
Apunto a les meves filles...son associades, pero menors d'edat...si no poden optar a dorsal, les treieu ?


Molta sort a tot@s ¡¡¡

Llistat peticions dorsals gratuïts
1-5 JesúsM, JRDi69, Adalpu, AlexandraSbd, LuciaSbd
6-10

5km - 25'05" (lLa Nostra'13)
10 km - 52'45" (Vilanova'13)
Mitja - 1h59'51" (Calafell'13)
Marató - 4h51'31" (Vies Verdes'15)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Des 2019 00:14 - 14 Des 2019 00:16 #9 per hurtaga (Associat/da)
Hola jo tb vull anar però en el meu cas Faré de Pare “Manuel”
Llistat peticions dorsals gratuïts
1-5 JesúsM, JRDi69, Adalpu, AlexandraSbd, LuciaSbd
6-10 hurtaga

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Des 2019 15:45 - 14 Des 2019 22:36 #10 per jauteras (Associat/da)
Un que ja estava inscrit, o jo he anat molt d'hora o vosaltres molt tard, jeje??

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Des 2019 21:32 #11 per crissbd (Associat/da)
Per cert...quan es farà el sorteig? Per si no toca, poder inscriuren's...??

5km - 25'05" (lLa Nostra'13)
10 km - 52'45" (Vilanova'13)
Mitja - 1h59'51" (Calafell'13)
Marató - 4h51'31" (Vies Verdes'15)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Des 2019 23:51 #12 per mario.cat (Associat/da)
Mare de Deu. Soc dolent corrent amb roba esportiva, ni m'imagino vestit de Pare Noel !!!!!

Llistat peticions dorsals gratuïts
1-5 JesúsM, JRDi69, Adalpu, AlexandraSbd, LuciaSbd
6-10 hurtaga, mario.cat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Des 2019 23:56 - 14 Des 2019 23:57 #13 per miqueljardi (Associat/da)
Llistat peticions dorsals gratuïts[/b]
1-5 JesúsM, JRDi69, Adalpu, AlexandraSbd, LuciaSbd
6-10 hurtaga, mario.cat, miqueljardi, Gl@

10.000 (Cursa dels Nassos 2008): 40.35
Mitja (Barcelona 09): 1.28.30
Marató (BCN 09): 3.22.22
Triatló Olímpica BCN 09 (octubre): 2:41:50
Triatló Sprint BCN 09 (juliol); 1.28.18
miqueljardi.blogspot.com/

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

15 Des 2019 17:27 #14 per Josep58 (Associat/da)
Bona tarda,

Veient que el numero de peticions de dorsals gratuïts supera els que l'organització ha posat a la nostra disposició, teniu de temps per afegir-vos fins demà dilluns dia 16 de desembre a les 15 hores, al llarg del capvespre farem el sorteig i n'informarem dels guanyadors i podrem enviar el llistat als organitzadors.

Sort ¡¡¡

Llistat peticions dorsals gratuïts
1-5 JesúsM, JRDi69, Adalpu, AlexandraSbd, LuciaSbd
6-10 hurtaga, mario.cat, miqueljardi, Gl@

La recuperació es possible, amb sort, paciència i temps

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

15 Des 2019 20:44 #15 per Grobyc (Associat/da)

Josep58 va escriure: Bona tarda,

Veient que el numero de peticions de dorsals gratuïts supera els que l'organització ha posat a la nostra disposició, teniu de temps per afegir-vos fins demà dilluns dia 16 de desembre a les 15 hores, al llarg del capvespre farem el sorteig i n'informarem dels guanyadors i podrem enviar el llistat als organitzadors.

Sort ¡¡¡

Llistat peticions dorsals gratuïts
1-5 JesúsM, JRDi69, Adalpu, AlexandraSbd, LuciaSbd
6-10 hurtaga, mario.cat, miqueljardi, Gl@, Grobyc


1000m - 3:35,81 - 1000m correcats
5K - 21:26 - Cursa de les ciutats'19 (Terrassa)
10K - 43:44 - Nassos'19
21K - 1:40:50 - 1/2 BCN'20
42K - 4:37:35 - Valencia'22

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

15 Des 2019 20:57 #16 per crissbd (Associat/da)
Trec a les meves filles per ser menors d'edat i no poder entrar a sorteig

Llistat peticions dorsals gratuïts
1-5 JesúsM, JRDi69, Adalpu, hurtaga, mario.cat
6-10 miqueljardi, Gl@, Grobyc

5km - 25'05" (lLa Nostra'13)
10 km - 52'45" (Vilanova'13)
Mitja - 1h59'51" (Calafell'13)
Marató - 4h51'31" (Vies Verdes'15)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

15 Des 2019 22:31 #17 per merce008 (Associat/da)
Llistat peticions dorsals gratuïts
1-5 JesúsM, JRDi69, Adalpu, hurtaga, mario.cat
6-10 miqueljardi, Gl@, Grobyc, merce008,

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

15 Des 2019 23:16 - 15 Des 2019 23:17 #18 per mario.cat (Associat/da)
M'esborro del sorteig

Llistat peticions dorsals gratuïts
1-5 JesúsM, JRDi69, Adalpu, hurtaga, miqueljardi
6-10 Gl@, Grobyc, merce008,

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

16 Des 2019 16:58 #19 per Oriol_TBID (Associat/da)
Doncs ja està el sorteig fet:


L'enhorabona als afortunats: merce008, miqueljardi, Adalpu, hurtaga i JesúsM.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

16 Des 2019 17:05 #20 per Jordi (Associat/da)
:sob: no veig el meu nom al vídeo, entenc que estava més amunt amb el d'en JesusM ;)

Enhorabona als afortunats :grrr: :silly: :party: :party:


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123

Please Entra or Crear compte to join the conversation.