La Sansi Sant Feliu de Llobregat 5 i 10km 15/12/19

La Sansi Sant Feliu de Llobregat 5 i 10km 15/12/19

20 Nov 2019 14:59 #1 per joseluisblanco (Associat/da)
El proper 15 de desembre a les 11h l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i La Sansi organitzaran la 8a edició dels La Sansi de Sant Feliu de Llobregat “Ciutat de les Roses”.

Amb una previsió de 1.300 inscrits la sortida i arribada s'efectuarà a la pista d’atletisme de Les Grases de Sant Feliu de Llobregat.

Els participants podran escollir entre 5 i 10 quilòmetres homologats per la federació catalana d’atletisme, per un circuit que passarà pel centre de la ciutat i per davant de l’Ajuntament, amb molt d’èxit i un rècord de prop de 1.300 incrits.

L’organització obsequiarà als participants amb una samarreta tècnica i una bossa d’obsequis amb productes dels col·laboradors. A més, podran gaudir gratuïtament de tren gratuït, guarda-roba, llebres a diferents ritmes, calaixos de sortida, massatgistes, vídeos, mínim 2.000 fotografies i més sorpreses.

La matinal comptarà amb proves per als més petits, que donaran el tret de sortida a les 10h dins la pista d’atletisme amb samarretes tècniques per tots.

Les inscripcions ja obertes es poden fer a través de la web www.lasansisantfeliu.com , on a més s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sant Feliu, buscar allotjament, inscripcions presencials, horaris de les curses, reglament, consells...


Més informació
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.lasansisantfeliu.com
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.