8a Cursa del Masnou 5km 20/06/21

8a Cursa del Masnou 5km 20/06/21

04 Jun 2021 23:26 #1 per joseluisblanco (Associat/da)
Inscripcions obertes a la CURSA POPULAR DEL MASNOU 20/06/21

El Club Atletisme La Sansi organitzarà el 20 de juny de 2021 la 8a edició de la cursa popular del Masnou de 5km per totes les edats, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou i Club nàutic El Masnou.

La cursa forma part del calendari de la FCA i la Lliga Championchip.
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

17 Jun 2021 09:57 #2 per joseluisblanco (Associat/da)
INFORMACIÓ CURSA DEL MASNOU 20/06/21 5KM
La cursa forma part del calendari de la Federació Catalana d’atletisme i la Lliga Championchip
La sortida serà al passeig marítim del Masnou a la banda de Club nàutic, a 50 metres de la parada de tren d'Ocata, tindreu tren gratuït (més informació al web de la cursa).
En la part final del passeig, al ser un recorregut d’anada i tornada es MOLT IMPORTANT que aneu sempre per la dreta, ja que els participants us vindran de cara.
MASCARETA (obligatòria sempre que no s’estigui corrent).
En cas de voler sortir en una altre hora de la que tens assignada, ens ho heu de comunicar un cop agafis el dorsal. Conseqüentment us modificarem el dorsal i us modificarem l’horari per sortir a l’hora que us vagi bé, per si voleu anar amb un altre persona.
IMPORTANT Un cop agafat el dorsal i participar, es dona per fet que el/la participant accepta el document auto-responsabilitat i el reglament.
ACCÉS ALS ESPAIS DE LA CURSA
HORARIS DE SORTIDES
Podràs entrar al Village de la cursa des de 30 minuts fins 2 minuts abans de la teva sortida i al teu calaix de la teva sèrie podràs entrar de 10 a 2 minuts abans de la teva sortida. Els/les participants entraran al Village i als calaixos en grups de 250 a 300 inscrits/es en cada sortida.
Segons el número de dorsal us aniran cridant per megafonia de 50 en 50 per col·locar-vos a la sortida segons color de dorsal o polsera. Farem una sortida de la 1a sèrie a les 8.30h esglaonades i un altre a les 9.30h amb un màxim de 250 a 300 participants per sortida. Les sortides seran en esglaonades de 50 en 50 participants 2 minuts, separats per metre i mig. El temps de cada participant començarà al trepitjar la catifa de sortida i finalitzarà a la catifa d’arribada.
5km
1a SERIE sortida 08:30h Dorsal vermell
08:32h Dorsal groc
08:34h Dorsal verd
08:36h Dorsal blau
2a SERIE sortida 09:30h Dorsal Gris (Més ràpids/es)
09:32h Dorsal Blanc
Mentre el/la participant estigui corrent ja sigui a l’escalfament o a la cursa, NO caldrà dur la mascareta posada.
RECOLLIDA DE DORSALS
Al costat de la sortida davant del club Nàutic del Masnou
Horari de recollida de dorsals:
Diumenge dia 20 des de 60 minuts fins 10 minuts abans de la teva sortida
Per a la sortida de les 8:30h lliurament de dorsals de 7:15h a 8:15h a la banda de la sortida i l'estació d'Ocata.
Per a la sortida de les 9:30h lliurament de dorsals de 8:20h a 9:20h a la banda de la sortida i l'estació d'Ocata.
Imprescindible presentar DNI a l'hora de recollir el dorsal i samarreta, per recollir el d'un altre participant, es necessitarà DNI original, fotocòpia o foto del DNI al movil de l'altre participant.
S’entregarà la bossa d’obsequis a l’arribada.
Us demanem paciència doncs les mesures sanitàries ens obliguen a ser escrupolosos i fer el procés d’un en un.
Per poder accedir i facilitar les tasques d’organització cal:
• Mascareta
• DNI o resguard d’inscripció (es pot presentar mostrant-lo des del mòbil).
• Recordar el dorsal assignat (el llistat es penjarà al web de la cursa i tindreu un email informatiu amb el vostre número de dorsal).
• En cas de recollir altres dorsals, a més del propi, caldrà l’autorització corresponent (fotocòpia o foto del DNI de la persona).
CIRCUIT DE RECOLLIDA de dorsals
Abans d’entrar a l’entrega de dorsals es podria prendrà mesura de temperatura corporal amb termòmetre digital. L’accés estarà restringit a totes les persones que tinguin una temperatura per damunt de 37,5º C. (només podran accedir participants i persones acreditades).
Després de la mesura de la temperatura es dispensarà gel hidroalcohòlic. Caldrà fregar-se, obligatòriament, les mans amb aquesta dissolució per començar el recorregut.
Accions que se succeeixen:
1. Dorsal
2. Samarreta
ABANS DE SORTIR
El /la participant necessita:
• MASCARETA obligatòria sempre que no s’estigui corrent.
• XIP (Tant si tens un xip groc, o llogat que ho portaràs al dorsal i no caldrà retornar-ho
CALÇAT I ROBA ADEQUADA (Es recomana portar la samarreta de la cursa).
BOSSA O MOTXILLA (en cas de voler utilitzar el servei de guarda-roba gratuït).
• DORSAL (el dorsal identifica la sèrie, i l’hora de sortida. A l’hora de recollir el dorsal, es possible modificar l’horari de sortida).
EM DESPLAÇO FINS LA CURSA.
Com aconseguir bitllet de tren gratuït (Ticket a la web de la cursa)
Tots els participants podreu anar i tornar amb tren gratuït fins l’estació d’Ocata des de qualsevol estació de rodalies Renfe, abans teniu que imprimir el val que el dia de la cursa podreu bescanviar a taquilles per un bitllet gratuït d’anada i tornada.
L'estació de tren més propera es Ocata, a 50 metres de la sortida i arribada.
Vehicles: El pàrquing del port te un cost de sobre 3 euros l’hora. Recomanem aparcar al voltant del port.
Per recomanacions sanitàries, aquesta edició NO tindrem dutxes i piscina dintre del club nàutic El Masnou, però podreu aprofitar les dutxes de la platja que tindrem al costat de l’arribada.
ZONA D’ESCALFAMENT I SERVEIS
La zona d’escalfament estarà formada per diverses zones, molt recomanable el primer km de la cursa al costat del passeig marítim.
Escalfament: hi haurà un circuit senyalitzat per evitar aglomeracions (mireu mapa d’accessos).
Serveis:
• WC amb senyalització de cues, presa de temperatura i dispensador de gel hidroalcohòlic abans d’entrar.
• GUARDA–ROBA de 7.45h a 10.30h El guarda-roba estarà al costat de la sortida /arribada dintre del club Nàutic. Cada participant deixarà la seva bossa o motxilla al lloc reservat i les recollirà un cop finalitzi la cursa. Els voluntaris vigilaran les pertinences en tot moment i controlaran que els participants deixin i recullin la seva motxilla (quadrarà amb el seu número de dorsal). Ni els voluntaris, ni organització en cap moment tocaran les motxilles dels participants.
• SERVEI SANITARI distribuït per diferents punts del recorregut tant per la Creu Roja com PC El Masnou.
HORARIS D’ACCÉS AL CALAIX DE SORTIDA:
Entre 30 i 5 minuts abans de la teva sortida el/la participant podrà entrar al Village de la cursa, no cal que vingui abans per que no es podrà entrar, i entre 10 i 2 minuts abans de l’hora de sortida es podrà entrar a la zona dels calaixos de sortida.
Per entrar-hi caldrà:
• Tenir una temperatura corporal inferior a 37,5 graus (es mesurarà amb termòmetres digitals).
• Portar la mascareta correctament posada (te la podràs treure just abans de la sortida), tot i que es recomana sortir amb ella els primers metres.
• GEL: es dispensarà gel hidroalcohòlic. Caldrà fregar-se, obligatòriament, les mans amb aquesta dissolució per continuar.
• Acreditar amb el dorsal, que correspon la sèrie, l’hora de sortida i distància corresponent.
• Arribar dins de l’horari fixat per a córrer la sèrie (consultar horaris de les sèries) des de 10min abans de la cursa fins que quedin 2 minuts, que hauràs d’entrar a la zona de sortida.
• Respectar les marques de distància de seguretat marcades al terra.
CAMBRA DE REQUERIMENTS I ORDENACIÓ DE PARTICIPANTS
10 minuts abans de l’hora de sortida per megafonia es cridaran de manera ordenada als participants. En primer lloc es farà la càrrega dels 25 primers dorsals de la sèrie (per ordre de numeració i/o nivell) i així successivament de 25 en 25, fins a completar els inscrits/es per sèrie.
Als participants es pregarà puntualitat per entrar escalonadament als calaixos de sortida, depenent del color del seu dorsal. Organització i jutges de la Federació Catalana d'Atletisme, controlaran que es realitzi correctament.
Caldrà continuar portant la mascareta fins just uns segons passar la sortida. Mentre estiguis corrent ja sigui a l’escalfament o a la cursa, NO caldrà dur la mascareta posada.
Mantenir la distància de seguretat respectant la senyalització marcada (mínim 1,5 metres).
SORTIDA Serà necessari seguir les instruccions del personal d’organització, per fer el pas de la zona d’escalfament fins el calaix de sortida.
Les sortides es faran esglaonades, respectant les distàncies de seguretat, amb un mínim de 1,5 metres de separació, per complir aquesta distància hauran marques a terra que els jutges i organització faran respectar als i les participants.
Molt important: tot i que es doni el tret de sortida pels jutges, no es pot avançar fins que el punt de davant (marcat a terra) no quedi lliure. El teu temps començarà a comptar un cop trepitgis la catifa de sortida i pararà un cop trepitgis la catifa de meta. També tindrem controls de pas durant el recorregut.
Si us plau, tingueu cura de la vostra mascareta, i feu el possible perquè no us caigui a terra durant la cursa (tindrem una nova a meta per vosaltres).
CURSA I CIRCUIT
La sortida esglaonada estirarà la cursa. Cal aprofitar l’amplada dels primers 600 metres per realitzar avançaments amb seguretat i espai.
Els recorreguts, ho teniu a la plana web de la cursa, es assequible per tots els nivells.
Recorregut
Regula bé el ritme, són 5km per això, divideix el temps estimat que creus que pots fer entre cinc i tindràs el pas aproximat per cada quilòmetre, estaran tots marcats.
AVITUALLAMENT a meta (Aigua de Caprabo + Suc Nectina + sòlid + Gel Namedsport + Galetes Quely).
FOTOGRAFIES: Disposarem de fotògrafs que us faran fotografies que podreu disposar gratuïtament
ZONA D’ARRIBADA
La sortida i l’arribada seran al mateix punt on les ultimes edicions, i també estarà encapsulada amb ús restringit als participants de la cursa, NO podrà entrar ni públic ni personal que no estigui acreditat.
Després de creuar la LÍNIA D’ARRIBADA s’accedirà als serveis:
• MASCARETA: Podràs agafar una nova mascareta si et cal.
• GEL: es dispensarà gel hidroalcohòlic. Caldrà fregar-se, obligatòriament, les mans amb aquesta dissolució per continuar.
• L'àrea de l'avituallament final serà ampli, es mantindran les mesures higièniques necessàries per mantenir les distàncies de seguretat mínimes, i la manipulació de líquids i sòlids corresponents. Tant els líquids, com els sòlids, es mantindran tancats dintre de la Bossa del corredor).
• HIDRATACIÓ: tindràs una ampolla d’aigua + suc de Nectina + sòlid
• GUARDA-ROBA: la bossa s’ha de recollir després dels serveis.
• XIP BLANC: NO CAL tornar-ho, ho portaràs al dorsal.
• BOSSA del corredor un cop passis la meta
PROTOCOL DE PREVENCIÓ I SEGURETAT
AJUDA’NS A FER UNA CURSA SEGURA
S’ha dissenyat una cursa que complirà totes les mesures de seguretat sanitàries del moment, tal com vam fer a la Cursa de la Mercè o la Cursa dels Nassos del 2020. Ajuda’ns a aconseguir-ho.
Et demanem la teva col·laboració en el respecte d’unes normes bàsiques que ja són del coneixement de tothom:
• Ús de la mascareta.
• Mantenir la distància de seguretat i evitar aglomeracions, tot i portar la mascareta.
• Higiene de mans periòdica.
Demanem molta concentració a l’hora de respectar aquestes normes.
La cursa complirà amb totes les mesures preventives contra el contagi per la covid-19.
Els calaixos de sortida seran molt amples i es mantindrà la distància de 1,5 metres entre participants.
Les infraestructures estaran desinfectades abans de la celebració de la prova.
El personal d’organització, estarà prèviament informat i format de les mesures preventives.
Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició dels participants.
La mascareta serà d’ús obligatori abans de la sortida de la cursa i a l’arribada, l’organització repartirà mascaretes als participants a l’arribada.
Un cop donada la sortida, queda prohibit llençar la mascareta al terra, tant al principi com al llarg del recorregut. El corredor/a l’haurà de conservar i a l’arribada la dipositarà en contenidors adequats i li serà substituïda per una de nova.
El personal de l’organització vetllarà en tot moment per evitar aglomeracions i concentració massiva de gent, controlaran els aforaments i el compliment de les normes per part dels participants.
Pòdium absolut als 3 primers i a les 3 primeres més ràpids/es del matí. Premi al més ràpid i més ràpida local. Els trofeus, totalment desinfectats, els recolliran els guanyadors respectius sobre el pòdium. Autoritats i patrocinadors guardaran també els 2 metres de distanciament.
¡MOLTA SORT A TOTS I TOTES! #cursaelmasnou

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

21 Jun 2021 21:42 #3 per joseluisblanco (Associat/da)
Resultats 8a Cursa del Masnou 2021
El Masnou, 20 de juny 2021

David Campo amb 15’21 i en noies l’atleta Yolanda Riera amb 19’22 s’han proclamat guanyadors de la 8a edició de la cursa popular del Masnou de 5km, organitzada per La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou i Club Nàutic del Masnou amb 530 inscrits. Una cursa dintre del calendari de la FCA.



David campo ha fet record de la cursa que tenia el letó Edgars Sumskis (15’42 al 2015), ha fet una gran cursa per davant del marroquí Youssef Ez Zayati 15’35, i també ha pujat al pòdium Pau Capdevila.



En dones victòria de Yolanda Riera per davant de Carmen Rodriguez de La Sansi i Ana Belen Garcia.



Una cursa de 5km amb sortides esglaonades des de les 8.30h fins l’última que ha sortit a les 9.36h on s’ha fet un homenatge a Isidre Ferrer.

Jaume Oliveras (Alcalde del Masnou), Ricard Plana (regidor d’esports del Masnou), Antonio Carmona (Assessor de l’Àrea d’Educació Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona), Antonio del Rio (Club nàutic El Masnou) , i Jordi Matas (Consell esportiu del Maresme), han donat la sortida i entregat els premis als 3 millors en categoria masculina i femenina, en una matinal on han participat esportistes de tots els nivells, on ha predominat un ambient familiar.

Classificacions xipgroc.cat/ca/curses/Masnou2021/5k/resultats

A www.cursaelmasnou.com trobareu les primeres fotografies i vídeos de la cursa

Please Entra or Crear compte to join the conversation.