Marrameu - 1a Cursa de muntanya de Gelida

Marrameu - 1a Cursa de muntanya de Gelida

03 Set 2014 20:46 #1 per (Visitant)
El 21 setembre se celebra per primera vegada a Gelida la Cursa de Muntanya Marrameu, organitzada per l’associació  Geligats amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gelida i A.E. Córrer a Gelida i el patrocini de Run Sports.

Es tracta d’una cursa de muntanya amb un desnivell  acumulat de pujada d’uns 500m, amb una distància total de 14 Km.

L’objectiu d’aquesta cursa és promocionar i fomentar l’esport i l’atletisme de muntanya i, alhora, donar a conèixer el magnífic entorn verd de Gelida. I per descomptat, col·laborar amb la nostra associació protectora dels gats del carrer, Geligats.

En aquesta cursa es tracta d’acomplir el recorregut en el mínim de temps possible. Però, com que també volem promocionar l’esport per a tothom, es dóna la possibilitat de fer el recorregut sense competir, enfocat per als més petits o els que, senzillament, només volen gaudir de la muntanya.

Qualsevol informació que vulgueu ampliar ho podeu fer dirigint-vos al següent correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

cursamarrameu.blogspot.com.es

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

03 Set 2014 22:36 #2 per modfer79 (Visitant)
Hola jo porto inscrit des de principis d'agost. Una pregunta que tal és la baixada, és técnica o es pista forestal, ho dic pels que no ens van gaire les baixades tècniques i perdem allí tot el guanyat en les pujades. Gràcies i ens veiem el 21/09/2014

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

04 Set 2014 12:55 #3 per falok (Visitant)
Jo hi estic apuntat desde fa temps. Podeu descriure el recorregut?

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

04 Set 2014 15:19 #4 per Sarcel (Associat/da)
A la fitxa de Runedia posa que el 100% de l'inscripció va a una causa solidària  8)

En aquest cas a la protectora de gats Geligats doncs. Es molt simpátic el logo de la cursa, m'agrada!

El recorregut és veu que es gairebé 7 km de pujada i la resta de baixada, però a mi també m'agradaria una mica més d'informació, concretament si és tot per corriols i camins com el de la foto del cartell.

modfer79, veig que tenim el mateix problema amb les baixades técniques!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

04 Set 2014 23:20 #5 per (Visitant)
La major part de la cursa es per pista bastant comoda. Abans d'arribar al cim del Montcau hi ha un tram no massa llarg de molta pendent i pedra suelta, es la pitjor part del recorregot. La baixada del Montcau te un tram pedregos i un troç de corriol. La major part de la baixada torna a ser de pista bona.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.