27a Pujada i 20a Caminada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc- 24 de juny

27a Pujada i 20a Caminada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc- 24 de juny

04 Jun 2019 19:54 - 04 Jun 2019 19:55 #1 per CAM (Visitant)
Benvolgut corredor/a,

El proper dilluns 24 de juny de 2019, diada de sant Joan, tindrà lloc la 27a Pujada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, amb la col·laboració dels ermitans de Sant Joan. Aquest any a més es celebra el 25è Aniversari del Club Atlètic Montblanc. La pujada que es va fer fa 27 anys per tal d'ajudar a la festa que cada any es fa a l'ermita en pro de la reconstrucció de la mateixa, i que des de llavors cada any ha tingut lloc tot el mateix dia de Sant Joan.

La pujada té un recorregut de 9,3 quilòmetres, sortint de la plaça major de Montblanc i arribant a l'ermita de Sant Joan, i passant per l'ermita de la Trinitat. És un recorregut que combina pista, asfalt i senderó. Durant la pujada els corredors tenen dos avituallaments i a l'arribada avituallament i esmorzar. A més aquests anys tots els participants rebran la samarreta tècnica,i el record del 25è Aniversari del Club Atlètic Montblanc.

Les inscripcions a la pujada es poden fer fins el dia 22 de juny o bé al arribar als 100 inscrits. El preu de la inscripció és només de 10 euros i es pot fer www.atleticmontblanc.cat

A més el mateix dia tindrà lloc la 20a Caminada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc. La caminada fa el mateix recorregut que la pujada però no és competitiva. Les inscripcions de la caminada es fan el mateix dia 24 de juny de les 7 a les 7:30 del matí a la plaça major. El preu és de 9 euros i la sortida és a les 7:30 del matí des de la plaça major. A l'arribada tots els caminadors tenen esmorzar i el records de la pujada.

t'animen a participar-hi

www.atleticmontblanc.cat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.