43eme Marathon de Paris - 14 abril de 2019

43eme Marathon de Paris - 14 abril de 2019

22 Abr 2019 22:50 #1 per OscarBolo75 (Associat/da)
Bona nit

Obro aquest fil per penjar-vos la crònica de la Marató de Paris que vaig fer fa uns dies.

Salut

37'27" Cursa dels Nassos 2019
1h21'33" Mitja Barcelona 2020
2h49'44" Marathon de Paris 2019

50km Ruta de les X Ermites 2015
71km Long Trail Barcelona 2016
85km Ultra Trail Collserola 2015

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

24 Abr 2019 19:27 #2 per OscarBolo75 (Associat/da)
Crònica de la Marató de París. L’últim CoRReDoRS a Notredame


Paris, je t'aime
Divendres 9 de març de 2018, visito a l’expo de la Marató de BCN l’estand de la Marathon de Paris, on em confirmen que la data per la 43eme edició és el 14 abril de 2019 (encara no s’ha corregut la 42eme edició).

Pel 2019 vull aprofitar les vacances de Setmana Santa per fer una Marató i repetir Boston, anar per 3era vegada, no convenç a casa, sobretot pel fet d’anar 2 anys seguits. Així comença el meu enamorament esportiu amb París.

12 abril de 2018 a les 12:12 obren les inscripcions, a les 12:34 tinc la confirmació...estic a punt d’agafar un vol cap a Boston per fer la 122nd Boston Marathon i ja en tinc tancada la meva Marató per la primavera de 2019.

Torno de Boston i començo a estudiar el circuit de la cursa, comença als Champs Elysées i finalitza a Avenue Foch molt a prop de l’Arc de Triomphe, es per això que trio el barri de Trocadéro per llogar un apartament per 1 setmana, a 1.5km de la sortida i a 1km de l’arribada, a 2’ caminant de Trocadéro (amb línies 6 i 9 de metro allà) , a 5’ de l’estació de metro Victor Hugo (línia 2) i al costat d’un supermercat Carrefour i d’un munt de Boulangeries i Bistrots. Perfecte per als nostres intressos.


Preparació
Després de fer de llebre a un amic a la Marató de València vaig traçar el plà per intentar millorar la meva marca a París.
Van ser 6 setmanes per afermar el RM i 12 setmanes especifíques. Pel camí, molts kms, moltes setmanes de 95-100km i test amb pitrall:
Nassos, Sant Antoni, llebre a la gran banqueta de la Marató BCN on en jaume86 i en CarlosHB varen triomfar i l’últim test amb pitral: Mitja Montornés, on va caure una MMP.
Encara així, els veritables test son les setmanes de volum, la quantitat d’entrenaments que n’he fet sol donant voltes al perímetre d’un Camp de Beisbol que fa una 500mts de corda i les TL on he donat voltes per polígons, carreteres, aeroport, llocs aillats…evitant còrrer pel passeig marítim de Gava-Castelldefels (com he fet en moltes preparacions). Volia forçar la solitut i l’exigència del ritme més exigent que n’havia entrenat mai sense cap tipus d’estimul possitiu.
Als últims dies vaig incloure 2 test: Gavela i 60’ a RM amb control del pols cardíac….tots dos test varen sortir de luxe, em reforçaven per buscar MMP.


Previa
Uns dies abans de la Marató l’organització va penjar el nou circuit:

No hi han grans canvis, una petita variació per incloure Opera Granier, la Marató de París és una Marató turística, que passa per gairebé tots els punts d'interès de la ciutat. Ara en diria que és una mica més ràpida que anys enrere.


Es una Marató amb tres de pujades importants, la més continua a prop del Km35, amb molta animació, inclús als 2 boscos hi havia gent animant.

El perfil d’altimetria no el van penjar, comparto el que va donar el meu Garmin:


Dissabte la recollida del pitrall a l’EXPO va ser molt ràpida, estava separat cada 1000 dorsals, arribant fins al 70000. Es sorprenent el número d’inscrits a la Marató: 60000. Dels qual varem començar 49155 i varem finalitzar 47486. Una brutalitat de corredors!!!
Sempre m'ha sorprès d’aquests últims anys és la xifra d'inscrits: 60000 .... ¿on son els que falten fins a 49155?
A l’EXPO has de lliurar el certificat mèdic (que prèviament has hagut d'enviar escanejat), notar que a la web disposses del formulari i serveix amb la signatura i el segell del teu metge. Es una EXPO molt semblant en tamany a la que tenim a Barcelona.
Amb el pitrall et donen una pulsera que has de portar a la sortida per acceder al teu calaix (com a València) i que en principi verificaran a l’arribada per donar-t’hi la medalla de. Cal dir que no se si va ser l’eufòria del momento, però no recordo que ningún em demanes per la pulsera per penjar-me la medalla de finisher.
El regal aquest any era una motxilla blava, molt xula. La samarreta de finisher la reps abans de la medalla a meta.
Amb els deures fet a la EXPO varem aporfitar dissabte per pujar a la Tour Eiffel, turistejar per la zona i fer pocs passos, pocs kms.



Cursa
Com soc molt a prop de la sortida, apuro bastant i surto de l’apartament a les 7:50am. Aprofitaré per anar fent un trot i així ja en tinc fet l’escalfament.

Primer sortien els/les corredors/es en cadira de rodes a les 8:06h, després les dones Elit a les 8:09h, després els homes Élit i un grup de sub-Élit i VIPs a les 8:25h…..després a les 8:27h em tocava a mí.


Tinc una estrategia d’ingesta de CH definida que’m portarà a uns 210grs CH durant tota la cursa, uns 72grs CH/h. No cal dir que això ja estaba testejat a les TL.
Just abans de la sortida em prenc un bidó de 500ml d’aigua amb un sobre de CH Maurten que’m dona 80grs de CH. Faig l’ultima pixada als urinaris que hi han dintre del corral, ja estíc preparat per còrrer.


Km0-5
Compte enrere: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1
Sortim, en lleugera baixada, desde’ls Les Champs-Élysées, el seus adoquins han vist molts finals de Le Tour, i arribem a Place de la Concorde, durant la Revolució Francesa es va convertir en un sagnant escenari per la guillotina en la qual van ser executades més de 1.200 persones. Alguns dels personatges més destacats entre els decapitats van ser Maria Antonieta, Lluís XVI o Robespierre. L'obelisc que la presideix prové de Luxor, de més de3.000 anys d'antiguitat, donat pel virrei d'Egipte. Girem cap a Place Vendóme, amb l’Hotel Ritz allá observant-nos fins arribar a l’Opera Granier i tornar al barri de Les Tulleries per apropar-nos al Louvre on tanquem el primer parcial.
Aquest parcial el faig en 20:40, exàctament el que en volia fer: 4’08”/km per aquest parcial.

Km5-10
Encetem aquest parcial a la Rue Rivoli on tras 2Km arribem a la Place de la Bastille famosa a l’actualitat pels “Chalecos Amarillos” i lloc emblemàtic de la Revolució Francesa; en origen era una fortalesa per defensar les antigues portes d’entrada a Paris, transformada en prisión per Richelieu, va ser pressa en assalt el 14 de juliol de 1789 pel poble.
Al Km6,5 et trobes el primer avituallament. Molt llarg, només a la dreta, amb un Munt contenidors per llençar les ampolles d’aigua que’t donen sense tap.
Aquest parcial es un terreny en lleuguera baixada al començament, per després finalizar en pujada desde’l Km8,9 fins al Km10. Just marco el parcial en 20:23 (41:03), tot dins del programant.



Km10-15
Després de coronar el port, tenim una baixada d’uns 400mts per enfilar el bosc Bois de Vicenncs. Una pujadeta suau desde’l Km10,6 fins al Km12, a dalt espera el Château de Vincennes i el segon avituallament al Km12,9 aquesta vegada també a la dereta.
Aprofito per pendre el 1er gel, de 25grs de CH. Tenim un parell de kilòmetres puja/Baixa dins del bosc. Però pujades suaus i sobretot en un moment de la cursa on no t’han de fer mal.
Parcial tancat en 20:25 (1:01:28), segueixo pla A, sense sortir-me del guió.


Km15-20
Aquests 5 Km contiunues sent pel bosc, amb puixades i baixades suaus. Vaig molt, molt, molt controlat. Al Km 17,5 arriba el tercer avituallament, hi havia de ser a l’esquerra…..però es a la dreta i els contenidors per llençar les ampolles a l’esquerra (?). Aquí en prenc 1 càpsula de sals.
Jo en portava un pla A, imprés i plastificat, on ara en tenia que aprofitar les baixades i guanyar 7”/km en total. Al revers del pla A i era el pla B (confeccionat amb l’ajuda d’en cachirulo) que’m deia que aquest parcial no guanyés res i fos conservador…..i al canell portava la pulsera d’ASICS myPace on tenia el marge fins a l’objetiu per fer MMP.
Que vaig fer? Que havia de fer? Vaig molt, molt, molt controlat. Em trobo com mai… hi ha molta cursa per endavant, però es que estic molt bé. La resposta: Pla A
Tanco el parcial en 19:49 (1:21:17), 20Km i li trec 23” a la pulsera d’Asics i 38” al Pla B.


Km20-25
Els seguents 5Kms son una mica insulsos, sense cap distracció turística, el cap busca primer la Mitja Marató (1:25:33) i després el Sena. El terreny és en baixada el que em fa tancar el parcial en 19:36 (1:40:53)


Km25-30
Comença un dels parcials de la veritat. Baixarem al Sena i anirem pujant i baixant ponts, era un dels punts crítics de la cursa, on tenia més por de punxar….
Km 22 on hi ha un altre avituallament a la dreta i on aprofito per pendre el 2on gel, de 25grs de CH.
Després de baixar al Km25 al Sena i correr just al costat de L’Île Saint-Louis, una de les illes naturals que’s troben al Sena; Km26 i un cartell que’ns diu a l’esquerra teniu Notre Dame, maravellosa des d’aquí. Estem corrent paral·lels a L’Île de la Cité: cor de la capital i lloc de fundació de Paris.
Al voltant del Km27 avituallament a l’esquerra a Quai des Tuileries per contemplar Musée
d'Orsay.
Jo en vaig molt concentrat amb els ponts, veig a gent punxat en les sortides i sobretot un fotiment de gent animant.
Tenia por a punxar…. i arriba el Km30, tanco el parcial 20:10 (2:01:03).


Km30-35
Es el meu moment especial de la cursa, Km30, allá m’espera la meva familia, a la Place de Varsovie, davant de la Tour Eiffel. Arribo exultant, els llenço el buff que encara portava i em donen un bidó de 500ml d’aigua amb un sobre de CH Maurten (80grs de CH).
Batego el bidó i li dono un glopet….faré la táctica Murakami i aniré fent glopets. Això ho he testat a TL i pendre els 500ml de cop, a més de l’estress em suposava uns 2-3’ bevent, per aixó he optat per anar fent glopets, poc a poc.
He arribat fin aquí molt molt molt controlat i molt molt fresc, pasada la Tour Eiffel baixa una mica però tens al cap que espera el Mortirolo de la cursa. Abans en tenim l’ avituallament a l’esquerra del Km34,5 on agafo aigua per pendre la 2ona càpsula de sals.
Tanco el parcial en 20:15 (2:21:18)



Km35-40
Doncs hi som, uns 600mts de pujada per donar-te la benvinguda al segon bosc: Bois de Boulogne, on molts llencen la tovallola. Es el Km més lent, Boulevard Murat-Boulevard Suchet, just al darrera dels Parcs des Princes, estadi del PSG, i a pocs metres de la Philippe Chartier de Roland Garros, l’objectiu es sortir viu i pujo en un no rés per girar a l’esquerra i endinsar-me a Bois de Boulogne. Estic devorant els Kms sense desgat, no m’ho crec…..arriba el 38, llenço el bidó en un contenidor just abans de l’avituallament del Km38,4 agafo un ampolla d’aigua, un glop i un altre triple al contenidor, som dins del bosc i tenim al davant La Fondation Louis Vuitton proyectada per l’arquitecte Frank Gehry… i arriba el Km40. Miro el rellotge, tanco parcial 19:57 (2:41:15)


Km40-meta
Càlculs rápids. Al ritme objetiu, faré els 2,195mts en gairabé 9’…. al·lucino. Al·lucino perque he arribat sencer, perqué faré una gran Marató. Gaudeixo d’aquest quasi 2 Km, just abans del 42 avanço a la 12ena noia élit de la cursa, soc a Porte Dauphine / Place du Maréchal de Lattre de Tassigny, a Porte Dauphine, just enfilant Avenue Foch, esperono a la gentada que hi ha animant, gaudeixo com mai els últims metres..parcial…8:29….temps final…..2:49:44.

Arribo el 484 de 47486 fent bó el dorsal 488 que m’havien assignat i acreditant marca per repetir el 2020 qualsevol de les 4 Majors el que tinc…inclús Berlin2020 que demana sub2h55’ per majors de 45 anys. Llàstima de Tokyo que va pujar fa un parell d’anys aquest llindar a sub2h45’.

Em donen la samarreta de finisher, fruita, aigua, fruits secs. Estic donant salts d’alegria. Una mica més endavant, trio a una senyora, que ben be podría ser la meva mare, i el possa la medalla. Cal dir que la medalla va suscitar molt debat a les xarxes perque realment era una mica lletja….cert, però penjada no es tan lletja. ;-)


Post-Cursa
Després de gaudir amb la familia a l’Arc de Triomph, cap l’apartament i a gaudir i passejar la meva medalla per Montmartre. Diumenge es el día de visita per antonomasia a Montmatre, així que allà será on lliuré el meu trofeu.

…..

Com soc previssor i començava dient que havia d’aprofitar ponts, vacances, etc. ja en tinc clar on faré la meva marató de primavera de 2020…..es a…..bueno, aniré a competir a… això dona per a un altre historia.

Per tancar, comentar que si heu arribat fins aquí en direu i el títul?...doncs resulta que….no us faré espoilers. Mireu el vídeo de l'enllaç, a partir del min 37:20

Tot es Mou

C’est fini

37'27" Cursa dels Nassos 2019
1h21'33" Mitja Barcelona 2020
2h49'44" Marathon de Paris 2019

50km Ruta de les X Ermites 2015
71km Long Trail Barcelona 2016
85km Ultra Trail Collserola 2015

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

24 Abr 2019 21:18 #3 per cachirulo (Associat/da)
Impresionante Oscar,como ya te dije carrera de libro. Has humillado a la maratón,deseo que la muy cabrona no se cebe contigo a la mínima que pueda.
Gran entrevista contando tu visita a Notredame, has sido testigo de excepción de una parte de la historia.

Para correr rapido primero hay que hacerlo despacio.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

25 Abr 2019 09:21 #4 per Jordi (Associat/da)
Molt gran OscarBolo75 :party: :party:

Només he trobat a faltar en la teva faceta mediàtica un "yo he venido a hablar de mi maratón" :stucktongue espero que no quedi eclipsada aquesta marató modèlica :great:


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

25 Abr 2019 18:24 #5 per Tiny (Associat/da)
Felicitats OscarBolo75 per la cursa i la crònica!!!

Que fàcil sembla correr una marató llegint la teva descripció :great:

10 km. Sant Antoni 2011  42'37"
Mitja marató. BCN 2015  1h 34' 27"
Marató. Munic2015  3h.27'26"

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

26 Abr 2019 19:07 #6 per OscarBolo75 (Associat/da)
Gracias cachirulo, las 2 próximas serán con otros objetivos y Valencia será a arriesgar, con trabajo y km por el camino par intentar mejorar París, sin fliparme, 1"/km sería el objetivo....y de menos a más ;-)
Nos llevamos un susto monumental ese fatídico lunes.


Merci JRDi69 em va faltar 1 minutet per truere-li a la Melero la crònica :-)

Gracies Tiny espero que hagi estat amena la crònica.


Salut

37'27" Cursa dels Nassos 2019
1h21'33" Mitja Barcelona 2020
2h49'44" Marathon de Paris 2019

50km Ruta de les X Ermites 2015
71km Long Trail Barcelona 2016
85km Ultra Trail Collserola 2015

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

27 Abr 2019 07:32 #7 per Josep80 (Associat/da)
Enhorabona, Oscar!
Com tu, també m'agrada planificar els viatges ( vull dir les curses :666: ) amb més d'un any d'antelació...
Jo crec que els més de 10000 corredors inscrits que no prenen la sortida es deuen quedar acollonits a casa, perquè són claustrofòbics :( :( . Valenta massificació!

total maratons: 50
maratons olímpiques: 22 de 23 (falta Beijing)
maratons majors: 6 de 6
països maratons: 35
maratons continents: 6 de 6 (renuncio Antàrtida)
Mitges a Estats USA: 21 estats de 50 (+DC)
Mitges Europa: 26 països
Mitges prov+territ. Canadà: 0 de 13

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

29 Abr 2019 23:25 #8 per Dennis Teuling (Associat/da)
Collons OscarBolo75,

Sabia que havies fet un tiempassu, però no que havies posat la crònica aquí!
Gran crònica d'una gran cursa.

2h49... sembla mentida que fa poc el teu objectiu era baixar per segons de les 3h.
Quina millora :party: :party: :party:

I quina coincidència tu, la última persona en haver pujat la Notre Dame.

Tens molts vots de guanyar la Pastanaga Corredors.cat al més influencer el proper sopar Correcat :laughing: :laughing:

1500 La Haya - 4:09:78 indoor 1990
10 milles Amsterdam - 0:59:03 1992

10 km  Nassos     '11  -    36:54
Mitja  Tarragona  '15 -  1:24:38
Marató Empúries '18  - 3:03:21

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

03 Mai 2019 16:07 #9 per OscarBolo75 (Associat/da)
Moltes gràcies Josep80 tu si que ets un gran Viatjer-Maratonià :thumbup:

Dennis Teuling va escriure: 2h49... sembla mentida que fa poc el teu objectiu era baixar per segons de les 3h.
Quina millora :party: :party: :party:

5' de millora en 2018
5' de millora en 2019.

Ara no em demanis 5' pel 2020 :laughing: :laughing:

Salut

37'27" Cursa dels Nassos 2019
1h21'33" Mitja Barcelona 2020
2h49'44" Marathon de Paris 2019

50km Ruta de les X Ermites 2015
71km Long Trail Barcelona 2016
85km Ultra Trail Collserola 2015

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

03 Mai 2019 17:43 #10 per aurelian (Associat/da)
OscarBolo75 tot un referent per mi, ara ja en una liga superior! Enhorabona! Moltes gràcies per la cronica, la sensacio d'acabar la seconda mitja més rapid que la primera es espectacular.

10000: 38:43 - Sant Antoni 02.2016
Mitja: 1:23:49 - Oxford Half Marathon, 10.2018
Marató: 2:56:26 - Maratona di Pisa, 12.2018

strava

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

03 Mai 2019 18:46 #11 per jaume86 (Associat/da)
Impresionant Oscar, ja t'ho vaig comentar des de Boston i ara ho acabo de fer per Whats, alucino amb tu! La preparació, el control que tens detallat sobre tot, fixar-te per on vas passant i anant a tota pastilla com anaves, els gels... jo flipo!!

Ens has deixat amb l'intriga de què faràs d'aquí un any!! Pq mentrestant, com a mínim que jo sàpiga hi ha unes quantes pel mig!! Encara més mèrit el tiempazo amb la de maratons que fas!!!!

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

03 Mai 2019 23:29 #12 per Raúl Martínez (Associat/da)
Moltes felicitats Oscar, una marató de llibre!
Poder arribar al final amb aquestes sensacions deu ser la hòstia.

5km: 16:29 Can Drago 2014
10km: 33:49 Cursa dels Nassos 2014
21km: 01:15:36 Mitja Marató Sant Cugat 2019
Marató: 02:36:45 London 2019

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

06 Mai 2019 10:14 #13 per joregar (Visitant)
Moltissimes felicitats!! quina bestiesa de cursa. Sembla fàcil i no ho és.
Igual que rebaixar de 2h59 a 2h54 i a 2h49 en maratons consecutives i després de 16!!!! :scream: :scream: impresionant!!

17'04" Pista Atletisme Mollet Maig'22
34'40"      Vilafranca Gen'23
1h15'58"   València Oct'22
2h57'49"  València  Dec'19

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Mai 2019 17:02 - 14 Mai 2019 17:03 #14 per OscarBolo75 (Associat/da)
Gràcies Aurelian, vaig acabar en un núvol d'on encara no he baixat ;-)

jaume86, gracies de nou. Ja vaig fer un spoiler de 2019 al fil de MARATONS CORRECATS 2019, pel 2020 doncs ja et vaig comentar, si no hi ha Major a la primavera, m'agradaria fer un ràpida, que amb 45 tacos poques oportunitats més em quedaran.

Raúl Martínez, moltes gràcies.....doncs el que ha de ser l'hòstia fer-la tant ràpid com tú. :clap: :clap:

Gràcies joregar, rebaixar temps es una passada, un premi a molts sacrificis durant setmanes d'entrenament. Encara que com sabem no sempre surt i quan surt s'ha de gaudir al màxim, ja sigui 1" o 5'.

Salut

37'27" Cursa dels Nassos 2019
1h21'33" Mitja Barcelona 2020
2h49'44" Marathon de Paris 2019

50km Ruta de les X Ermites 2015
71km Long Trail Barcelona 2016
85km Ultra Trail Collserola 2015

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

16 Mai 2019 13:11 #15 per jcarpa (Visitant)
Gran Marató i crònica OscarBolo75, grans dominis dels temps a cada parcial i així es passa millor una marató, en el teu cas, sembla escrita abans de correr-la, segur que si et diguessin abans faràs aquests parcials, els firmes, i tal qual la vas córrer. Chapeau, res més a dir :-)

Salut i Alegria,
Pere

Qui fa el q pot no esta obligat a més!!!
Carpe diem!
MMPs:
10 Qm's: 37'20" Bombers05/ 36'29" La Sagrera09
Mitja  : 1h 20'55" Tarragona98/ 1h20'23" Granollers08/ 1h 19'17" Salou08/ 1h19'16" Reus10
Marató : 2H 50'12" Donosti06/ 2H 49' 39" Benidorm07/ 2h...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

19 Mai 2019 21:10 #16 per Hansi (Associat/da)
OscarBolo75, he flipat amb la teva crònica. M'ha agradat molt, de veritat. No sabia que controlaves tant la ingestió de glúcids i altres detalls, he quedat impressionat. Les teves millores de marques segur que tenen molt a veure amb una metodologia tan precisa i meticulosa. Ets un crack, nano! :raised: :raised: :great: :great: :great:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

20 Mai 2019 13:00 #17 per Aloi (Associat/da)
Penso igual que en Hansi, he quedat estorat de com controles tant tots els detalls, els temps de pas, les ingestes, etc., jo també estic impressionat, de fet, ara mateix et cosiría a preguntes,
Magnífica crónica que m'ha transportat fins a París i m'ha fet viure la marató com si hagués sigut allà.

Enhorabona pel tros de marató que t'has marcat.

Salut!!

"penso mentre corro"

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

21 Jul 2019 16:52 #18 per OscarBolo75 (Associat/da)
Feia temps que no passava pel foro.

Gràcies jcarpa, Hansi i Aloi pels vostres comentaris.


Com a complement us dic a l'inscripció vaig demanar gravar el temps a la medalla, a Paris no et graven a final de cursa, sino que t'envien a casa una enganxitna.
Como en Chicago cachirulo, aunque en Chicago os la podéis ahorrar yendo el lunes o el martes a la tienda Nike, que allí te la graban de manera gratuita. Ojo que se hace la cola importante en nada. Ir pronto, creo recordar que nosotros salimos del apartamento 7:30 o así para ir a la cola, entramos de los primeros.


L'enganxina de Paris, la vaig rebre el 6 de juny.

Salut

37'27" Cursa dels Nassos 2019
1h21'33" Mitja Barcelona 2020
2h49'44" Marathon de Paris 2019

50km Ruta de les X Ermites 2015
71km Long Trail Barcelona 2016
85km Ultra Trail Collserola 2015

Please Entra or Crear compte to join the conversation.