- Missatges: 2
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Jo porto un Filpbelt, que va de conya per portar el gels, etc....fins i tot a Boston portava la GoProaurelian va escriure: hola rnou.. on portes 6-7 gels + 6-7 pastillas (sal/cafeina) durant la cursa?
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
aurelian va escriure: hola rnou.. on portes 6-7 gels + 6-7 pastillas (sal/cafeina) durant la cursa?
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
sanguita va escriure: Bones,
jo soc de 3 gels i aigua encara que potser haig de canviar d'estratègia...
rnou... no son massa gels? Pel que he vist, els maurten son els que hidrats contenen així que sobre el paper caldrien menys que d'altres marques... GU, per exemple, recomana 1 gel cada 45'. Els 20' son una recomanació de la marca/dietista/entrenador... o la teva conclusió per les proves que has anat fent?
Per cert, marca estratosférica!!!
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Oriol_TBID va escriure: rnou és bastant normal que no trobessis el mur a la maratest amb 1h57 d'esforç.
Depen molt de la nutrició els dies abans, però lo normal seria que comencessis la cursa amb unes reserves de 2000 kcal provenint de glucogen muscular i hepàtic (uns 500 g) que molt probablement no et vas cruspir durant les menys de 2 hores
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Please Entra or Crear compte to join the conversation.