"50 Pujades de Bagà a Coll de Pal"

"50 Pujades de Bagà a Coll de Pal"

31 Mai 2016 22:21 - 25 Jun 2016 09:05 #1 per No Surrender (Associat/da)
La veritat és que no sabia on obrir aquest fil, l'he obert a actualitat ja que a altre banda no me quadrava.

"50 Pujades de Bagà a Coll de Pal"

Ja fa mesos que li don voltes, m'encanta la Cursa : "Pujada de Bagà a Coll de Pal", i després de rumiar-ho, he pensat que potser ho podria fer 50 vegades, algunes en cursa i d'altres pel meu compte.  :yes:
No hi ha temps límit per assolir el repte, i com tenc 41 anys, crec que si en faig 3-4 a l'any en 15-16 anys ho tendré llest.
Tenia l'esperança que en joregar compartís repte, però ja m'ha anunciat que me plantava com una ceba  :winktongue: . La veritat és que era l'únic que conec que podia estar interessat amb això....jo per si un cas ho deix aquí escrit, així si algú també li fa gracia, sempre serà més divertit poder intercanviar vivencies, opinions i potser alguna pujada junts  :whistle:.

Per suposat que valen les pujades en caràcter retroactiu, és a dir....ja sé que hi ha algun correcat que l'ha fet una dotzena de vegades, llavors, mirà que bé, només n'hi quedarien 38!!!  :yes:
Jo l'he feta dues vegades, i per suposat que les aprofitaré, en cap de les dues curses he pogut pujar sense parar a caminar, supòs que part del repte serà aconseguir-ho fer sense caminar ni una sola passa.  :party:

Per fer-ho una mica més interessant , de cara a algú que s'ho estigui plantejant  :intello: , crec que esatria bé posar quatre pactes (no m'agrada dir normes) entre noltros:

1.- Compartir al fil el dia que es vagi a fer una Pujada, per si algú altre s'hi vol apuntar, i així poder compartir logística per baixar, no importa anar al mateix ritme, cada un pot anar al seu "rollo".
2.- Penjar el track o bé la classificació de la cursa una vegada fet (de tota manera, a mi amb la paraula vostra me basta, ningú vol fer aquestes coses fent trampes).
3.- Si es pot, també està bé de penjar una foto amb el cartellet de Coll de Pal.
4. No se m'ocorren més "pactes", si algú te alguna cosa a dir, benvingut serà!
No hi ha premis, bé....la satisfacció del que ho assoleixi i la felicitació dels companys de repte....si és que mai n'hi acaba havent cap  :beurk:.

Jo des de fa molt poquet i per la gran passió que hi tenc a la cursa i l'atractiu que té la zona, m´he comprat un mini-apartament allà, per tant oferesc la dutxa de ca nostra per si algú la necessita després de fer la pujadeta, o si algú necessita que el vagi a cercar amb cotxe per baixar i jo estic passant el cap de setmana allà també m'oferesc.

Idò ja està en marxa!!!!  Ara corr a penjar les meves dues primeres Pujades, i a veure si trob la foto del primer any!   :rofl:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

31 Mai 2016 22:38 #2 per No Surrender (Associat/da)
Pujades de Bagà a Coll de Pal

No Surrender

2014: 1ra Pujada de Bagà a Coll de Pal

2016: 2na Pujada de Bagà a Coll de Pal

Aquí està tot, només he penjat la foto d'enguany, ja que no trob la de fa dos anys. Planificaré la tercera Pujada de cara al mes de Juliol, ja passaré per aquí per informar. Esper tenir company de repte pels propers 15 anys!  :love:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Jun 2016 06:57 #3 per MIGUEL SBD (Associat/da)
Molt bona iniciativa  una pregunta  val també les pujades quw no siguin en cursa com entreno ?? jo porto poquetes pujades  pero m'agrada l'idea :great:

Cada km serà per tu. 3a sempre amb nosaltres

2h56'58'' marato Barcelona 2010
1h22'24'' mitja  Barcelona 2007
37'17''   10km   Pineda 2007
19'08''  5km La Nostra (Sabadell) 2014
05'27''   milla de Sant Viçens de...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Jun 2016 10:23 #4 per jorditogores (Associat/da)
Saludos a todos y todas ;)
Otra edición, y ya van 12/13, de la carrera más dura y mítica del calendario de asfalto de Cataluña(junto a Mont Caro), y sigo pensando que sufro menos en  una Maratón a medio preparar que en esta p....subida que al final tanto engancha  a quienes la hemos hecho alguna vez.Hacía ya 5 años que no la hacía
Ya de antemano decido el viernes a ùltima hora de apuntarme y hacerla sin mucha preparación y poco convencimiento de llegar arriba, se de antemano que será con suerte mi peor registro al final 2:15:45 efectivamente muy lejos de los 1:52, de no hace muchos años, pero la edad,los kilos, y la falta de espiritu combativo se notan. :'( :'(
Ahora es cuando le doy valor al hecho de hacerla toda corriendo, en la presente edición me equivovo de estrategia, y a pesar de hacer los primeros 7 kms , los más duros con rampas del 10 y del 12 % bastantes "rápidos" me doy cuenta que voy petado y el tio del mazo aparece demasiado pronto, y decido caminar y correr , hasta llegar arriba, si para los ciclistas la Roubaix es el infierno del norte, para mi Coll de Pal representa mi personal via crucis, una carrera de estrategia total , ya no solo por lo físico sino a nivel mental, aqui no hay descansos, y los errores se pagan caros.

Un placer de hablar con Rafa, el sigue siendo un crak, pedazo carreron el suyo.
Joregar felicitats per la teva cursa, estic segur que el proper any ens tornarem a veure :great:
No Surrender, un plaer parlar amb tú, i moltes felicitats per al teu podi, ara no li donas prou valor a la teva gesta, pero poques valentes pujan a Baga per fer aquesta cursa, fa molt de respecte, i el de fet d´arribar a dalt ja ets al selecte club del atletes que poden presumir de fer aquesta cursa, ens veurem a la cursa d´estiu, i parlem del repte, jo continuo amb ganes de tornar

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Jun 2016 10:25 #5 per jorditogores (Associat/da)
Miguel Sbd te hechamos de menos  8)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Jun 2016 11:47 #6 per joregar (Visitant)
Uauuu NoSurrender !!! que valenta has sigut!                                        per publicar aquest repte tan friki  :mdr:

Jo de moment no m'ho plantege com objectiu però mai se sap quantes arribarem a fer, és clar, esperem una vida llarga i saludable  :yes:

de moment, tinc unes ganes boges de completar la pujada en bicicleta, i segurament siga el cap de setmana de la cursa d'estiu. Com dius en les normes, ho anunciaré abans i després jeje. A veure si puc i aprenc a pujar fotos. No tinc GPS però la mítica  foto amb el cartell per mi és la millor prova  :great:

Has vist com ixen companys de repte! MiguelSBD ha fallat els dos últims anys però segur que hi torna  :yipi:
i Jorditogores Deu n'hi do el historial! a aquest no l'atrapem
I el teu marit també ha fet alguna, no? Ara podreu anar pujant el compte fàcil

Sort! així a l'estiu m'empataràs, i segur que més pronte que tard aconsegueixes fer-la sense caminar

17'04" Pista Atletisme Mollet Maig'22
34'40"      Vilafranca Gen'23
1h15'58"   València Oct'22
2h57'49"  València  Dec'19

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

02 Jun 2016 08:13 #7 per MIGUEL SBD (Associat/da)
A veure si torno a fer Coll de Pal és una pujada que sempre m'agradat desde que m'ho va dir el Jorditogores  :yes: recordó que la primera vegada vaig baixar de les 2h  :whistle:

Cada km serà per tu. 3a sempre amb nosaltres

2h56'58'' marato Barcelona 2010
1h22'24'' mitja  Barcelona 2007
37'17''   10km   Pineda 2007
19'08''  5km La Nostra (Sabadell) 2014
05'27''   milla de Sant Viçens de...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

02 Jun 2016 08:26 #8 per curat (Associat/da)
Ja ens aniràs explicant No Surrender aquest doble friki-repte  :wink2: (joregar dixit)  :he:
50 i almenys una sense caminar  ;)

Salut per a fer-lo!!!

Marató 2h53'07" Castelló 2010
Mitja 1h21'31" Granollers 2008
10mil 36'55 Clot 2011
6 hores en pista 64,129km Can Dragó 2008
22 maratons

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

02 Jun 2016 22:48 #9 per No Surrender (Associat/da)
Vos he llegit, però no havia pogut agafar un momentet de calma per poder respondre com volia, ara si!!!

Molt bona iniciativa  una pregunta  val també les pujades quw no siguin en cursa com entreno ?? jo porto poquetes pujades  pero m'agrada l'idea :great:


I tant que si!!! La gracia és aquesta, aprofitar la cursa i després pujar-hi quan un pugui-vulgui!!!  :yes:

Jorditogores, no se si hi ha altre correcat amb tantes pujades com tu...en parlem a La Cursa d'Estiu de Bagà, però jo crec que ja hi ets!!!

Joregar, temps al temps....acabaràs caient i ho saps!!!!  :666:

Curat  :love: , gràcies per passar-te per aquí, tu sempre animant al personal!  :great:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

03 Jun 2016 20:41 #10 per Nogui (Associat/da)
Jo aquest fil no me'l perdo!!!!!! :yipi: És el teu repte, el repte d'una dona forta i entregada a tot i a tothom.....ja saps que a mi em costa mooolt pujar però si en alguna pujada em necessites.....jo hi seré!!!!però has d'estar mooooolt apurada per demanar-m'ho.....potser d'aquí uns 12 anyets...... :whistle: Apa!!!!! a disfrutar del somni.....només per això ja valia la pena iniciar-lo!!!!!
Endavant!!!!!!!  :love:

03:54:37 Marató BCN 2012
01:49:15 Mitja Marató Roda 2011
50:28:00 Cursa de la Merce 2009

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

05 Jun 2016 23:02 #11 per Dennis Teuling (Associat/da)
No Surrender, bon repte, si senyora  :great: :great:

Sort de la casa, doncs... si fos només per les curses trigaries fins als 90 anys... (no retreat baby, no surrender  :whistle:)

Sempre m'havia fet gràcia provar-ho, i crec que en algunes curses (Núria-Queralt? i altres) he fet part de la pujada, però fent 20 kms de només pujada...i a sobre corrents... ufff, crec que sóc massa jove encara.

De totes formes, estaré pendent de les cròniques de vosaltres.

Unes preguntes:
Ha de ser per Carretera?, o també pot ser per la muntanya?
Aquesta carretera és segura quan no hi ha cursa? Es pot córrer sense arriscar la vida, vull dir?

Vinga Helena, 'només' et queden 48  :beurk:

1500 La Haya - 4:09:78 indoor 1990
10 milles Amsterdam - 0:59:03 1992

10 km  Nassos     '11  -    36:54
Mitja  Tarragona  '15 -  1:24:38
Marató Empúries '18  - 3:03:21

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

07 Jun 2016 23:26 #12 per MIGUEL SBD (Associat/da)
Cursa Coll de Pal 2013

https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/943482_464400210311148_1228772533_n.jpg?oh=08fe081a5c1963a3128736a1bc6c232c&oe=57D18328

Cada km serà per tu. 3a sempre amb nosaltres

2h56'58'' marato Barcelona 2010
1h22'24'' mitja  Barcelona 2007
37'17''   10km   Pineda 2007
19'08''  5km La Nostra (Sabadell) 2014
05'27''   milla de Sant Viçens de...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

07 Jun 2016 23:28 #13 per MIGUEL SBD (Associat/da)
Cursa de Coll de Pal 2012

https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/551728_310959222321915_280311454_n.jpg?oh=1ded90e70204831ec0a7ac5cf685c082&oe=5809A819

Cada km serà per tu. 3a sempre amb nosaltres

2h56'58'' marato Barcelona 2010
1h22'24'' mitja  Barcelona 2007
37'17''   10km   Pineda 2007
19'08''  5km La Nostra (Sabadell) 2014
05'27''   milla de Sant Viçens de...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

07 Jun 2016 23:29 #14 per MIGUEL SBD (Associat/da)
Cursa de Coll de Pal 2011

https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/252580_118486541569185_4525393_n.jpg?oh=e496e49509c05d008e6336d13ba3970d&oe=57C55AFF

Cada km serà per tu. 3a sempre amb nosaltres

2h56'58'' marato Barcelona 2010
1h22'24'' mitja  Barcelona 2007
37'17''   10km   Pineda 2007
19'08''  5km La Nostra (Sabadell) 2014
05'27''   milla de Sant Viçens de...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

07 Jun 2016 23:32 #15 per MIGUEL SBD (Associat/da)
Entreno Coll de Pal 2011

https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/222920_112167808867725_7360857_n.jpg?oh=8e790568c714ed523a594becf22b17ab&oe=580EE387

Cada km serà per tu. 3a sempre amb nosaltres

2h56'58'' marato Barcelona 2010
1h22'24'' mitja  Barcelona 2007
37'17''   10km   Pineda 2007
19'08''  5km La Nostra (Sabadell) 2014
05'27''   milla de Sant Viçens de...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

07 Jun 2016 23:49 #16 per MIGUEL SBD (Associat/da)
No tinc foto de moment del 2009 però vaig fer el meu millor temp vaig fer 1h49'43'' i vaig quedar el 29  de la general

Cada km serà per tu. 3a sempre amb nosaltres

2h56'58'' marato Barcelona 2010
1h22'24'' mitja  Barcelona 2007
37'17''   10km   Pineda 2007
19'08''  5km La Nostra (Sabadell) 2014
05'27''   milla de Sant Viçens de...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

07 Jun 2016 23:51 #17 per MIGUEL SBD (Associat/da)
en el 2010 no vaig córrer perque estavar amb les 6 costelles tranquades i vaig anar a fer fotos

Xavi_SBD i Jorditogores


Cada km serà per tu. 3a sempre amb nosaltres

2h56'58'' marato Barcelona 2010
1h22'24'' mitja  Barcelona 2007
37'17''   10km   Pineda 2007
19'08''  5km La Nostra (Sabadell) 2014
05'27''   milla de Sant Viçens de...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

07 Jun 2016 23:53 #18 per MIGUEL SBD (Associat/da)

Cada km serà per tu. 3a sempre amb nosaltres

2h56'58'' marato Barcelona 2010
1h22'24'' mitja  Barcelona 2007
37'17''   10km   Pineda 2007
19'08''  5km La Nostra (Sabadell) 2014
05'27''   milla de Sant Viçens de...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

08 Jun 2016 23:23 #19 per No Surrender (Associat/da)
Que bé, al final, serem més d'un!!  :party:

Dennis Teuling, pot ser per carretera, pot ser per muntanya, pot ser com vulguis...home, en cotxe o moto...tampoc cal... :mdr:
I si, crec que aquella carretera és bastant segura, ja que és molt poc transitada, si que hi ha bicicletes, però cotxes molt pocs...però clar seguretat 100% tampoc hi és enlloc.

Nogui, encantadíssima si t'enimes a alguna pujadeta!!! Encara que sigui d'aquí a 12 anys!!!

Miguelón, no trob la foto que ens ferem l'any que vàrem coincidir, si la trobes me la podries passar, gràcies!!!! Ja veig que ja t'has afegit al repte!!! Que guaaaaiiii!!!  :love:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

08 Jun 2016 23:25 #20 per No Surrender (Associat/da)

Pujades de Bagà a Coll de Pal

Miguelón

2009
2011
2012
2013

No Surrender

2014: 1ra Pujada de Bagà a Coll de Pal

2016: 2na Pujada de Bagà a Coll de Pal

Seguirem sumant...aviat!!  :666:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.