Eliud Kipchoge, INEOS 1:59 Challenge

Eliud Kipchoge, INEOS 1:59 Challenge

07 Mai 2019 12:11 #1 per squash (Associat/da)
Hola

ahir 6 de maig, efemèride del primer sub4' en la milla per en Roger Bannister, es va anunciar el nou repte per córrer la Marató en menys de les 2 hores. El gran repte !!! I es compta amb l'Eliud Kipchoge per aconseguir-ho.

No hi ha massa informació confirmada, de moment. Serà a Londres, a la tardor, en un circuit tancat de 2'5km per afavorir la presència de públic, allunyant-se així de la logística de l'elitista anterior proposta de Breaking2 a Monza; allí o tenies padrins, o era pelut entrar-hi.

Què? Se'n sortirà? Serà sub2h?

Sembla prou difícil, però l'Eliud és tan professional i tan bo que segur que arribarà amb un estat de forma òptim.
Fins ara.

JordiPlease Entra or Crear compte to join the conversation.

07 Mai 2019 17:25 #2 per jaume86 (Associat/da)
Sense cap mena de dubte serà l'esdeveniment maratonià de l'any. La presència de nou de Kipchoge en un nou intent de trencar la barrera de les 2h fa que poguem somiar doncs si algú a l'actualitat ho pot aconseguir és ell. No tan sols per lo aprop que es va quedar a Monza sinó per la mateixa marató que va fer a Londres fa ben poc, on va aconseguir la segona millor marca de la història. Per tant, ara "només" li queda afinar... per la part que ell pot controlar.

Tenim poca informació encara sobre l'esdeveniment però la ubicació a mi ja em grinyola. London ho trobo menys adequat que Monza pel clima però entenc (o això espero) que triaran el cap de setmana que estadísticament sigui perfecte per intentar-ho. I després tocarà creuar els dits perquè aquell dia la climatologia sigui l'esperada.

D'altra banda, el fet que sigui en un circuit amb presència de públic, li pot donar una empenta extra que a Monza no tenia. I espero que, com llavors, tingui varies llebres que l'ajudin doncs el repte és majúscul.

M'encantaria anar-hi!!!

2h58'12"; marató Barcelona  2018 (13)
1h22'59" mitja  Barcelona 2018 (44)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (al desembre a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.