Projecte d'investigació: Dones corredores i sòl pelvià

Projecte d'investigació: Dones corredores i sòl pelvià

16 Oct 2020 20:24 #1 per Barceruel (Associat/da)
Hola! Una companya meva de La Clínica del Corredor, la Marina Guallar, està fent un estudi per al seu Doctorat en relació a les dones corredores i el sòl pèlvic. Per que l'estudi tingui una bona base, requereix d'un nombre el més alt posible de participants i m'ha demanat si el puc fer arribar al màxim de corredoras posible. Per tant, si sou dones, us agrairía que poguèssiu respondre als qüestionaris i, si sou homes, que el feu arribar a les vostres companyes d'entrenaments, clubs, etc.

L'estudi té 3 parts. Les dues primeres son qüestionaris, pel que no us requeriràn més que li dediqueu uns minuts. És molt important que, si voleu participar, respongueu al 2n qüestionari 5 dies després d'omplir el primer. Si no ho feu, és com si no haguèssiu contestat al primer des d'un punt de vista de la validessa metodològica. Tingueu-ho en compte.
La 3a part del projecte és una valoració del sòl pèlvic que, si esteu interessades, us farien de forma gratuïta. Professionalment, us puc dir que val molt la pena aprofitar-ho ja que, deixant a banda el tema económic, no és fàcil trobar una valoració tan específica i tan enfocada a persones corredoras. La Marina visita a Terrassa, però si calguès, s'està plantejant la possibilitat de fer les valoracions alguns dies a Barcelona. D'això, ja us posarieu d'acord amb ella.

Us copio la carta de presentació que m'ha enviat. Animeu-vos a participar i a fer-ne difusió. Gràcies!!


Bon dia,

S’està portant a terme un projecte d’investigació sobre dones corredores i sòl pelvià. Aquest treball te dos objectius principals, per una banda, la validació d’un qüestionari sobre sòl pelvià que integra funció urinària, defecatoria i sexual, prolapse d’òrgans pelvians, severitat, molèsties, i condicions especifiques de qualitat de vida en dones corredores, i posterior a això es realitzarà un estudi del calçat esportiu juntament amb un anàlisi de la capacitat funcional de la musculatura del sòl pelvià de les dones corredores que desitgin participar.

Creiem que per la temàtica, la resposta pot ser favorable entre les dones corredores i que esperem s’impliquin en el mateix, però necessitem un canal de comunicació, així com un bon altaveu.

Les dones que vulguin participar ho fan de forma totalment voluntària, i totes les seves dades es tractaran sota els principis ètics de la Declaració de Hèlsinki per estudis d’investigació en essers humans i el Comitè d’Ètica que ha aprovat aquest estudi.

Adjuntem els enllaços on està elaborada la primera part de l’estudi de manera telemàtica que han d’omplir les esportistes per l’estudi de validació:

Primer enllaç: https://forms.gle/5Q12YZkD4arcDjjx5

Segon enllaç (a omplir als 5 dies d’haver completat el primer): https://forms.gle/gBeHjAHPu1AjhxKY8

Per a qualsevol dubte aquí teniu un mail de contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Moltes gràcies per escoltar la proposta , així com tota la ajuda que ens pugui arribar.

Rebi una cordial salutació.

2h59'43" (Donosti 2016) - 1h22'31" (Prat 2014) - 37'00" (Prat 2013)

FB: Víctor Millán || TW i IG: @barceruel

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

19 Oct 2020 01:49 #2 per fandes (Associat/da)
En faig ressó, em sembla una gran iniciativa!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.