II Training Camp de Running Femení, 2 i 3 d'abril 2016

II Training Camp de Running Femení, 2 i 3 d'abril 2016

15 Mar 2016 22:11 #1 per Mona (Associat/da)
Hola!

A través del meu entrenador, m'ha arribat informació d'una trobada per a corredores que em sembla molt interessant i molt completa per poder aprendre, així que comparteixo la informació a veure si alguna de vosaltres pot assistir-hi.

II TRAINING CAMP DE RUNNING FEMENÍ
BANYOLES, 2 I 3 D’ ABRIL

Estem encantades de poder anunciar-vos ja tota l’ informació sobre el nostre II Training Camp de running femení, serà a Banyoles els dies 2 i 3 d’ abril, un entorn diferent al paradís volcànic que ens oferia Olot però igual de meravellós per a practicar esport i gaudir d’un cap de setmana únic.
Hem reunit de nou un gran equip professional amb temes interessants per a tots els nivells de corredores i per aconseguir oferir una atenció personalitzada hem limitat les places. La nostra intenció es que marxeu amb la informació i experiència suficient per incorporar els coneixements adquirits a la vostra rutina diària, com a suport tindreu un dossier que completarà les ponències, tallers i entrenaments que es realitzaran.
Tornarem a comptar novament amb l’equip de “El Deporte en Femenino” amb l’assistència confirmada de la Dra. Eva Ferrer i les germanes Sònia i Iolanda Lopez, psicopedagogues i Mestres, totes elles ponents habituals en temes sobre esport, motivació, salut, família, conciliació…i d’això parlaran en la xerrada conjunta a tres “Es el teu moment”. Posteriorment, tindrem una aportació individual de la Dra. Eva Ferrer sobre la salut de la corredora, prevenció de lesions…apuntant algunes de les claus que dona en el seu llibre “Córrer sense lesionar-se. És possible?”. Les que vulguin, serà una bona oportunitat per una dedicatòria i una signatura als vostres llibres.
Posteriorment, primer entrenament on realitzarem un escalfament i un treball específic de técnica de carrera, reforçament general del CORE i la força amb Noemí Martínez, experta en entrenament i readaptació a l’esforç, i l’atleta internacional en 800 metres Mary González Reina.


Després del dinar al Restaurant l’Ast, començaran les xerrades i tallers de la tarda, començant per el de nutrició amb el nom "Mites nutricionals i running" de la mà de Núria Puig experta en nutrició esportiva, i seguit de la xerrada que impartirà Noemí Martínez amb el nom de “Entrenar amb sentit comú” on tractarem diferents temes referents a l’entrenament per realitzar-los de manera adequada.
Per acabar el dia, presentarem un parell de convidats especials, que ens donaran un aire esportiu i cultural especial al vespre del dissabte, acabant amb un sopar en un restaurant especial i amb una visita guiada nocturna un tant peculiar…
Diumenge matí, el primer taller “Córrer amb consciència” serà a les 10.30h on posarem en pràctica l’atenció plena quan correm, amb Eva Parrado, doctora en psicologia especialitzada en l’esport. Seguidament, i combinat amb el taller, realitzarem una sortida “easy run” per el llac de Banyoles, per gaudir del paisatge que ens presenta el parc natural. Ens acomiadarem amb un dinar i un sorteig de diferents productes dels col·laboradors i patrocinadors del nostre II Training Camp de running femení.
Veure el nostre I Training Camp de running femení.
Més informació en: http://www.espaciodecorredoras.com/index.php/component/content/article/81-demo-content/219-ii-training-camp-de-running-femenino
Mary González Reina – Atleta internacional i creadora de Espacio De Corredoras #elartedecorrer
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 687 621 035

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

15 Mar 2016 22:28 #2 per Mona (Associat/da)
Aquest serà l'horari que es seguirà:

Dissabte 2:

10:00 Benvinguda al Training Camp: presentació i repartiment de samarreta, motxilla i dossier.
10:30 1a ponència a càrrec de les psicopedagogues Sònia López, Iolanda López i la dra. Eva Ferrer "És el teu moment"
12:00 1r entrenament: escalfament i entrenament centrat en el treball complementari: el reforçament general del CORE, la força i la tècnica de carrera amb Noemí Martínez i l'atleta Mary González.
14:00 Dinar al restaurant "l'Ast".

16:00 Taller pràctic de nutrició amb Núria Puig "Mites nutricionals i running".
17:15 2a ponència amb Noemí Martínez sobre "Córrer amb sentit comú".
18:30 "Conversa entre corredores" amb les atletes internacionals Esther Guerrero i Mary González.
19:15 Coffee time + acte cultural: xerrada amb Vicente García Campo, autor del premi literari Desnivel 2015 "Sin Fronteras. Un corredor en tierra de nadie".
21:00 Sopar al restaurant "Can Ginebreda".

23:00 Visita guiada nocturna.

Diumenge 3:

9:30 Esmorzar allotjades al Training Camp.
10:30 Taller amb la dra. en psicologia especialitzada en esport Eva Parrado "Córrer amb consciència".
        2n entrenament: Easy run" pel parc natural del llac de Banyoles.
13:30 Dinar final de Training Camp i sorteig especial.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

17 Mar 2016 07:42 #3 per Mona (Associat/da)
Hi ha diferents packs d'inscripció depenent de si vols anar-hi un sol dels dies, o tots dos. En el cas dels dos dies, si t'hi vols quedar a dormir, o si tens algun lloc per dormir pel teu compte.

En aquest enllaç hi ha el detall de les opcions:
http://www.espaciodecorredoras.com/index.php/component/content/article/81-demo-content/221-packs-y-precios-ii-tcamp

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

28 Mar 2016 11:21 #4 per Mona (Associat/da)
Noies, queda poquet pel cap de setmana del Training! Alguna hi podrà anar?! Així ens ho explica!  ;)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.