XIV mitja marató del Mediterrani 28/10/2018

XIV mitja marató del Mediterrani 28/10/2018

28 Oct 2018 20:16 #1 per Jorfer (Associat/da)
Hola.
No he trobat al fil, així que l'he creat.

M'ha agradat el nou recorregut, marcat perfectament i amb la distància correcte, llàstima del dia dur que ens ha tocat córrer on la pluja, el vent i els tolls d'aigua han fet de les seves.

Un dia com avui, ens fa millorar a tothom, del primer a l'últim, a nivell físic i mental.
La veritat que hem tingut dubtes de si arribem a córrer o no, però, per sort, els organitzadors i voluntaris estaven on pertoca i s'ha pogut fer les tres proves programades.

En quan a la meva mitja he sortit amb l'objectiu d'anar sumant quilòmetres a ritme proper de la marató fent uns bons 1:34:30.

Enhorabona a tothom per la feina feta.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

28 Oct 2018 20:56 #2 per jaume86 (Associat/da)
La setmana passada deia al fil de la marató de valència:

"Per acabar, diumenge a mediterrani finalment faré test de mitja, doncs al Prat no ens demanen d'1h25'. La idea és sortir amb el Willy amb la llebre de 4'/km i aguantar fins on puguem, no, una mica més!! Diumenge sí a per totes i aquesta propera setmana la pervertirem una mica per no arribar tan carregat diumenge. I si no surt bé, sempre es pot tornar a intentar a la mitja del prat jeje"

Doncs avui no era el dia, ens hem anat trobant tots els correcats al bar i l'actitud general era d'avui no correm (menys el Josep58!), començant per mi jeje però el mister JB ens ha dit que tots a còrrer... i així ha estat. Amb l'Stone i en Willy no hem dubtat més, anem a intentar el pla que comentava diumenge passat. I amb la llebre de 4' que ens hem posat! Les primeres sensacions ja no eren bones. La combinació de fred i pluja ha fet que no anés gens cómode. De fet hem passat els 10k en 40:30 i anava al límit :wonder: Però la companyia del Stone i en Willy m'ha fet seguir, tirar de coco quan les cames no van, aguantar com un puta la barqueta de la llebre que ha fet un feinada per recuperar els segons perduts! Era qüestió de seguir, no hi havia altra opció. Passat el darrer pas pel pont, en Willy ha passat la llebre. Era el que anava més fresc dels 3 amb diferència! L'he intentat seguir i darrera ha saltat també l'Stone! Ja dins del canal, he aconseguit atrapar-lo just abans de començar el gir per enfilar la tornada. Allà ens han esperat el Khryz i el Raul Martinez, que ens han tapat el vent i exprimit els darrers 1500m! Moltíssimes gràcies!! He entrat a meta destrossat, darrera el Willy, just en 1h24' o potser un parell de segons menys. Darrera nostre l'Stone!! Hem patit però ja tenim el temps mínim per somiar amb el sub3h a València!! Personalment he tingut les mateixes sensacions que fa gairebé un any a Sitges seguint el Cachirulo, on no em trobava al 100% però vaig aconseguir l'objectiu, així que molt content!!

A més vull comentar el cronometatge, sempre impecable de championchip, però avui està fatal! El pas pels 5k hi ha el temps del 10k, al primer pas per meta no sé pas quin temps és (suposo que la catifa que hi havia post primer gir de 180º quan anavem direcció Sitges) i finalment que tots tenim el mateix temps real que oficial, quan obviament no hem passat tots alhora per la catifa de sortida... mentre que els del 10k ho tenen bé!! No ho entenc massa...

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

29 Oct 2018 12:03 #3 per Jorfer (Associat/da)

jaume86 va escriure: A més vull comentar el cronometatge, sempre impecable de championchip, però avui està fatal! El pas pels 5k hi ha el temps del 10k, al primer pas per meta no sé pas quin temps és (suposo que la catifa que hi havia post primer gir de 180º quan anavem direcció Sitges) i finalment que tots tenim el mateix temps real que oficial, quan obviament no hem passat tots alhora per la catifa de sortida... mentre que els del 10k ho tenen bé!! No ho entenc massa...


Sembla ser que les tormentes van afectar el sistema de cronometratge.
Actualment a la web, ja tenim els temps correctes.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

29 Oct 2018 12:13 #4 per XarlieOne1 (Associat/da)
La meva mitja és resumeix així:

A l´aixecar-me, veig que plou i que fa fred (ja ho intuia...) i no tinc gens ganes de córrer..però anem amb Jorfer, jaume86 i Sr.door.
Al bar gairebé ningú tenia ganes de córrer, però no sé com, em veig canviant-me al vestidor. Chubasquero i córrer.
Fem una volta al canal amb Sr.door, Amic i Jorfer....3km i cap a la sortida.

El pla es fer-ho tranquil entre 5:15 i 5:20 min/k. Però comencem amb Sr.Door i ja ens possem a 5:00 - 5:05 així que toca mantenir-ho. Em quedo sol pero vaig bé, conservant e intentant ni accelarar-me ni perdre ritme.
L´última recte es fa dura (amb vent i fred) pero acabo amb l´objectiu previst.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

29 Oct 2018 12:14 #5 per Jorfer (Associat/da)
Gran XarlieOne1 estàs en la pomada total.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

29 Oct 2018 14:45 #6 per NACHOSBOYS (Associat/da)
Doncs un altre que ahir va estar sota l'aigua.

Abortats els 6kms previs. Ens canviem, deixem la bossa i quan surten els corredors i corredores dels 5 kilòmetres, sortim a escalfar amb el meu company Fede.
Pel mig ens trobem un altre company i decidim fer la volta al canal, per escalfar.
Quan falten uns 400 metres per arribar a la sortida, sentim la sortida. Ens apressurem i arribem per col·locar-nos el més aviat possible a la sortida.

Finalment sortim darrera la llebre de 5'/km.

Els primers kilòmetres els fem ràpids, voliem anar a 5'15"-5'20" amb el XarlieOne1 i el Sr.Door, però els veiem.

Anem fent, i a cada lloc on podem els corredors de l'altre costat, els busquem, però ni rastre. Si que veiem al Jaume, Jorfre, Isidro, Julián, ..., però d'ells dos res.

Sobre el kilòmetre 7, el Fede li torna a fer mal el bessó de la cama dreta, que ja l'ha fet parar 15 dies. Decidim no apretar i arribar als 10 kilòmetres. Ell es quedará allà, i jo faré la segona volta.

El últim km abans de pasar per primer cop per la arribada, el fem ràpids (4'53"). Deixo que Fede arribi a la meta, i decideixo no passar-me amb el crono, però el grup que porto al costat va a aquest ritme, i em trobo bé. Intento no baixar de 4'53" - 5'. Les sensacions son molt bones, i continuo així fins els kilómetre 18.

A partir d'aquí si que apreto, i surten els 3 kilómetres més ràpids 4'47", 4'41" i 4'39".

Abans del 20km em trobo al XarlieOne1, i en la corba final a Fede que em fa la foto. El saludo efussivament.

Al final 1h46'10", amb molt bones sensaciones, i la moral pel aires.

Ara a recuperar i fer els 30kms al Prat, per veure sensacions i decidir ritme de València.

Un plaer saludar-vos a molt de vosaltres, com sempre.

I un 12 pels voluntaris, si per nosaltres va ser dur, per ells!!

5km: 0:20:12 (Pallejà 2018)
10 km: 0:41:56 (Can Mercader 2016)
   Mitja: 1:34:36 (Sitges 2020)
Marató: 3.46:16 (Castelló 2015)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

29 Oct 2018 14:50 #7 per XarlieOne1 (Associat/da)
Vaja Nachoboys! Nosaltres també vam arribar justos a la sortida...però vam entrar al nostre calaix, una mica més endevant de la llebre de 5´. Vam comentar amb en Sr.Door si us veiem, però pensavem que us portavem per davant!!.

Quan vas arribar a la meva alçada, et vaig veure molt fort! Jo anava constant (sobre els 5´..).
Sens dubte, faràs marcote a València!!!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.