35a Jornada: La volta a l'estany d'Ivars i la Marató del Montseny.

35a Jornada: La volta a l'estany d'Ivars i la Marató del Montseny.

04 Nov 2018 16:14 #1 per piri (Associat/da)
La cursa "Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-Sana" serà el dia 11 de novembre del 2018 organitzat pel Club Atlètic Ivars.

El dia de la cursa es podran recollir els dorsals al passeig Felip Rodés:

• Per a la cursa de 10 km i en cadira de rodes: entre les 9:00 i 10:20


La sortida serà a les 10:30 al passeig Felip Rodés (davant de l'ajuntament) d’Ivars d'Urgell. L'arribada serà al mateix lloc.

Es repetirà el recorregut de les edicions anteriors, per tant la cursa és mixta (40% asfalt, 60% terra).

El recorregut per a la cursa en cadira de rodes serà tot sobre asfalt coincidint amb l'inici de la prova de 10km, fins a l'encreuament amb la carretera cap a Vallverd on es girarà i es tornarà pel mateix recorregut. El tret de sortida serà 10 minuts més tard.






La Marató del Montseny será pel diumenge 11 de novembre a les 8:00 des de la Plaça Major Sant Esteve de Palautordera.

És una cursa que es desenvolupa íntegrament pel Parc Natural del Montseny, espai protegit i reserva de la Biosfera de la UNESCO, amb un 85% del seu recorregut per corriol i un 15% restant per pista de terra.

Consta de 45,5 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.752 m amb sortida i arribada a la plaça major del municipi de Sant Esteve de Palautordera.

La Marató del Montseny passa pels llocs més emblemàtics del parc, com son el cim del Matagalls, Les Agudes i el Turó de l'Home, sostre de la cursa i del propi parc amb 1.705 m d'altitud sobre el nivell del mar.

Amb un recorregut d'una gran bellesa i un entorn incomparable, recorrereu boscos i prats, creuareu rius i tarteres, estareu en plena natura i gaudireu de la muntanya.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.