37a jornada de la LLiGaCoRReCaT: Jean Bouin, el Farell i la cursa de l'esquirol.

37a jornada de la LLiGaCoRReCaT: Jean Bouin, el Farell i la cursa de l'esquirol.

20 Nov 2018 20:40 #1 per piri (Associat/da)
Mundo Deportivo conjuntament amb l’empresa Zona Vip Events, amb l’assessoria de la Federació Catalana d’Atletisme, organitzen la 95 Edició de la Matinal d’Atletisme Jean Bouin, que es realitzarà aquest diumenge 25 de novembre de 2018, a partir de les 9h amb la Cursa Open.

Circularà pels carrers i avingudes de Barcelona ciutat, Sortint i arribant des de l'avinguda Rius i Taulet amb l'avinguda de Maria Cristina.

En la Fira del corredor podreu fer la recollida de dorsals, samarretes i bossa d’obsequis. Està situada en el Pavelló de la Mar Bella (Av. Litoral, 86-96 – Barcelona). Accés al recinte per la rampa del moll de càrrega del pavelló del CEM la Mar Bella. L'horari serà el divendres 23 Novembre de 10 a 20 h. i el dissabte 24 de Nov. de 10 a 20 h.





La Cursa de muntanya de Fontpineda, la cursa de l'esquirol, són gairebé 15'24k en un 70% de recorregut de terra. Es disputarà el dissabte 24 de novembre a Pallejà a les 10h. des de la rotonda de Fontpineda a Pallejà, Via Farigola, 2.

El desnivell positiu de la cursa són uns 570 metres. La cursa comptarà amb dos avituallaments líquids i un sòlid.






Després també tenim per uns pocs quilòmetres menys, la cursa de muntanya del Farell. La cursa del Farell es disputarà a Caldes de Montbui el diumenge 25 de novembre. Està organitzada pel Club Natació Caldes.

En el recorregut s’estableixen dos punts d’avituallament, un al quilòmetre 6 aproximadament i l’altre al final. La sortida i l'arribada estan situades en el Camp Municipal de Futbol.

Es podrà recollir el dorsal, el xip i la samarreta el dissabte 24 de novembre de 2018 a partir de les 17h. i fins a les 19 hores a les oficines del CN Caldes, o bé, el mateix dia de la cursa a partir de les 8 hores i fins a l’inici de la cursa.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.