-1a jornada: La Cronoescalada solidària a Montjuïc de CoRReDoRS.CaT

-1a jornada: La Cronoescalada solidària a Montjuïc de CoRReDoRS.CaT

27 Des 2018 15:53 - 27 Des 2018 15:53 #1 per piri (Associat/da)
Benvinguts/des a la nova edició de la LLiGaCoRReCaT!

Com els darrers anys, anirem publicant les jornades fins que la nova web i la seva nova base de dades estiguin enllestides. Per aquest motiu, més endavant us tindreu que tornar a donar d'alta a la LLiGa. Per les classificacions no patiu, ja que les tindrem desades.

Doncs la primera jornada tenim la nostra única Cronoescalada, la de Montjuïc, la solidària, la única amb escales, la que ens fa percebre la Font Màgica d'un altra marera.

Serà pel proper 29 de desembre de 2018 i es pot fer en el moment que trobeu més adient, això sí, entre les 11:00 i les 13:00. El recorregut és tan curt i senzill que el pot fer tothom, bé sigui caminant o saltant :silly:

El recorregut comença a la Font Màgica. Es puja per les escales (no automàtiques) i s'arriba al MNAC. En aquell punt està ubicada la meta volant que ens permet saber qui és l'atleta que ha pujat més ràpid. Després tornem a baixar fins arribar novament a la Font Màgica on a cada participant se li donarà una bossa d'obsequis.

El preu de la inscripció és una joguina nova (o en perfecte estat) que no sigui bèl.lica, i que NO vingui embolicada.

Recordeu que a les 13:00 vindrà la Creu Roja a endur-se totes les joguines que haveu entregat en concepte d'inscripció per la campanya de CAP NEN SENSE JOGUINA de cara a la nit de Reis.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.