LLiGa_2020_3a_La_cursa_de_Sant_Antoni_i_la_Llanera

LLiGa_2020_3a_La_cursa_de_Sant_Antoni_i_la_Llanera

16 Gen 2020 17:23 - 16 Gen 2020 23:38 #1 per piri (Associat/da)
Encetem els relats de les Jornades de la LLiGaCoRReCaT 2020!!!

Com ja us hem dit abans en l'anterior fil, la Jornada 1 i 2 ha estat la Cronoescalada i la Mitja de Sitges. Per tant, comencem per la tercera, pel cap de setmana del 18-19 de gener.


El diumenge 19 de gener de 2020 a les 9:30 del matí, el barri de Sant Antoni de Barcelona acollirà la 42a edició de la Cursa Atlètica Moritz Sant Antoni, dins la festa Major del barri. La sortida serà des del carrer Floridablanca - Viladomat.

S’establiran 5 calaixos de sortida pels atletes amb les millors marques acreditades en 10 km.

Per evitar cues d'ultima hora, la direcció de la cursa recomana recollir la bossa amb els regals, el dorsal i el xip blanc de la organització a la Fira del Corredor, el dissabte 18 gener 2020 de 9 a 20 hores, al edifici Calabria 66 (antiga seu de L´ONCE ) carrer Calabria 66-78 08015 Barcelona.

Transports Metro L1 Rocafort Bus H16 – 41 - 13.






La Marató i la Mitja de la Llanera Trail serà pel dia 19 a les 9:30h des de la Plaça del Dr. Robert, Sabadell (Davant l'Ajuntament). La Llanera Trail és un cursa que es desenvolupa entre els termes municipals de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat i que transcorre per corriols inèdits i sorprenents que ens menen cap a dalt el cim del Puig de la Creu. Son camins boscants i inspiradors, plens d’històries personals dels nostres avantpassats que els recorrien habitualment i ara estan pràcticament oblidats.

Hi han dos recorreguts ben diferenciats en format de Marató i Mitja marató, que comparteixen bona part de l’atractiu traçat, facilitant la logística i el control. És per això que aquest recorregut que pot semblar inicialment molt accessible sorprèn pel que suggereix i per l’esforç que requereix.


L'hora de la recollida dels dorsals serà per:

- Dissabte 19 de 16:00h a 20:00h (al local de la UES)

- Diumenge 20 de 7:30h a 8:30h.


Els serveis de la cursa seran els següents:

- Samarreta tècnica de màniga curta de regal.

- Bossa del corredor per tots els participants.

- Guardarroba disponible fins 30min abans de la sortida situat a la mateixa zona de meta.

- Dutxes disponibles al Gimnàs Municipal (Plaça Frederic Mompou, plaça interior, davant el num. 53 del Carrer Indústria).

- Servei de fisioteràpia a l'arribada.

- Cronometratge amb xip.

- Fotògrafs repartits al llarg del recorregut.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.