Corredors.cat

Temes més nous al fòrum

Corredors.Cat ja té la marca concedida!

Tots sabem que Corredors.Cat és especial i única. Doncs a partir d'ara també té un reconeixement legal adquirit per la seva inclusió en un registre: en el de l'Oficina Española de Patentes y Marcas. El dret de marca registrada ens confereix dret exclusiu del seu ús per a distingir-nos i ens protegeix contra la imitació, còpia o falsificació. El símbol ® s'utilitza quan la marca és registrada. És un pas important perquè està protegit tot el conjunt del logo: tant les lletres (el nom), com els dibuixos com tota la part gràfica en general. Així doncs, quan veiem aquest símbol, podem estar segurs que és l'autèntica i genuïna Corredors.Cat:

logo

 

Redactat per gemmota

 

Placa instal.lada a la CdlA

El Consorci del Parc de Collserola ha tingut un detall amb la nostra associació, col.locant unes plaques de reconeixement als rètols informatius del Pla dels Maduixers i de la plaça Mireia, que són els indrets que marquen l'inici i el final de la Carretera de les Aigües de Barcelona.La nostra col.laboració amb el Consorci va començar l´any 2010, mitjançant la Comissió de Responsabilitat Social, quan els vàrem fer la proposta de renovació de les fites quilomètriques des del Pla dels Maduixers fins a la Plaça Mireia i eliminació dels  molts senyals que hi havia en tot el recorregut.La proposta fou acceptada, però les converses es van allargar molt  tot buscant finançament per a la compra de materials i el seu muntatge. Uns mesos abans de les eleccions municipals de l´any 2011, l´empresa d´àmbit esportiu DIR va contactar amb el Consorci i es va fer càrrec de les despeses de tota la instal.lació i en poc temps van estar enllestides i muntades les noves fites quilomètriques.   Com a reconeixement a la nostra proposta inicial el Consorci ens ha col.locat les esmentades plaques que diuen:        Corredors.cat
                  Gaudeix i dóna suport al Passeig de les Aigües

                           PLACA MADUIXERS1
Esperem que la col.laboració entre Corredors.cat i el Patronat de Collserola continüi en un futur!


Més fotos:

PLACA 4 PLACA 5 PLACA 6 PLACA 3

 

Video 5è Aniversari

Dim lights Download

 

Si estàs en un mòbil i no disposes del reproductor basat en Silverlight, també pots descarregar el vídeo fent click aquí per visualitzar-lo amb el teu reproductor habitual.

 

 

Cursa per la Salut Mental-Benito Menni

Autor: Canferreir (Cándido Ferreiro)

 

Ja tenim una altra cursa solidària més. Aquest cop, el Complex Assistencial de Salut Mental Benito Menni, situat a Sant Boi de Llobregat, ha organitzat a Granollers la 1a Cursa Per la Salut Mental-Benito Menni.

cursa_benito_menni

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online