Corredors.cat

Temes més nous al fòrum

Corredors.Cat ja té la marca concedida!

Tots sabem que Corredors.Cat √©s especial i √ļnica. Doncs a partir d'ara tamb√© t√© un reconeixement legal adquirit per la seva inclusi√≥ en un registre: en el de l'Oficina Espa√Īola de Patentes y Marcas. El dret de marca registrada ens confereix dret exclusiu del seu √ļs per a distingir-nos i ens protegeix contra la imitaci√≥, c√≤pia o falsificaci√≥. El s√≠mbol ¬ģ s'utilitza quan la marca √©s registrada. √Čs un pas important perqu√® est√† protegit tot el conjunt del logo: tant les lletres (el nom), com els dibuixos com tota la part gr√†fica en general. Aix√≠ doncs, quan veiem aquest s√≠mbol, podem estar segurs que √©s l'aut√®ntica i genu√Įna Corredors.Cat:

logo

 

Redactat per gemmota

 

Placa instal.lada a la CdlA

El Consorci del Parc de Collserola ha tingut un detall amb la nostra associaci√≥, col.locant unes plaques de reconeixement als r√®tols informatius del Pla dels Maduixers i de la pla√ßa Mireia, que s√≥n els indrets que marquen l'inici i el final de la Carretera de les Aig√ľes de Barcelona.La nostra col.laboraci√≥ amb el Consorci va comen√ßar l¬īany 2010, mitjan√ßant la Comissi√≥ de Responsabilitat Social, quan els v√†rem fer la proposta de renovaci√≥ de les fites quilom√®triques des del Pla dels Maduixers fins a la Pla√ßa Mireia i eliminaci√≥ dels¬† molts senyals que hi havia en tot el recorregut.La proposta fou acceptada, per√≤ les converses es van allargar molt¬† tot buscant finan√ßament per a la compra de materials i el seu muntatge. Uns mesos abans de les eleccions municipals de l¬īany 2011, l¬īempresa d¬ī√†mbit esportiu DIR va contactar amb el Consorci i es va fer c√†rrec de les despeses de tota la instal.laci√≥ i en poc temps van estar enllestides i muntades les noves fites quilom√®triques.¬†¬† Com a reconeixement a la nostra proposta inicial el Consorci ens ha col.locat les esmentades plaques que diuen:        Corredors.cat
¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† Gaudeix i d√≥na suport al Passeig de les Aig√ľes

                           PLACA MADUIXERS1
Esperem que la col.laboraci√≥ entre Corredors.cat i el Patronat de Collserola contin√ľi en un futur!


Més fotos:

PLACA 4 PLACA 5 PLACA 6 PLACA 3

 

Video 5è Aniversari

Dim lights Download

 

Si estàs en un mòbil i no disposes del reproductor basat en Silverlight, també pots descarregar el vídeo fent click aquí per visualitzar-lo amb el teu reproductor habitual.

 

 

Cursa per la Salut Mental-Benito Menni

Autor: Canferreir (C√°ndido Ferreiro)

 

Ja tenim una altra cursa solidària més. Aquest cop, el Complex Assistencial de Salut Mental Benito Menni, situat a Sant Boi de Llobregat, ha organitzat a Granollers la 1a Cursa Per la Salut Mental-Benito Menni.

cursa_benito_menni

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online