Corredors.cat

Temes més nous al fòrum

Cursa de la Tardor

Autor: Alfons99

9 d'octubre de 2011. Matinal esplèndida la d'aquest diumenge de tardor que es lleva fresquet -per fi!- tot i el sol que s'albira de bon matí. Arribem a Sant Andreu de la Barca i de seguida veiem els rètols que ens indiquen la direcció de la Cursa de la Tardorque venim a fer, el Rafa i jo, per primera vegada.

Ens agrada molt veure que l'aparcament és a tocar de la sortida i que sigui vigilat ens dóna la tranquil·litat de saber les nostres coses segures. Arribem a la zona de sortida i el Debu ens dóna la benvinguda des del seu inseparable micro. Sons i paraules familiars que ajuden a passar el temps d'espera. Anem a buscar el dorsal i el Javi Ortega ens tracta amb deferència. He passat dos dies mig gripós però diumenge és dia de cursa i si em puc llevar, vaig a córrer.

 

23ª Cursa de Fons a Sant Muç

Autor: Ramon_B

muc

Aquest Cursa de Fons a Sant Muç molt ben organitzada perla U.A.Rubí comença a ser una clàssica en el meu calendari després de participar en les dues darreres edicions. Porto donant-li voltes al recorregut tota la setmana ja que la pujada de 2 Qm a l’ermita de Sant Muç es força dura, tot i que enguany es per asfalt.

 

Muntanya o asfalt?

Autor: David (eiger)

muntanya_o_asfalt

Correm per dalt la carena i al cap d’una estona ja som de nou a l’urbanització. No ens adonem, estem fent el que més ens agrada : córrer ! Ho fem lliurement, sense cap més supervisió que la nostra i tant se val on ho fem, amb qui i el temps que fa. Quan se’ns fica al cap, ens hi hem de posar, sigui l’estona que sigui. L’excusa és aquella cursa, però en el fon,s el que més desitgem és gaudir dels entrenaments i de la planificació. Sempre en tenim ganes de què arribi la competició però, ¿què fariem tants dies sense calçar-nos les bambes ? Senzillament impensable, ens tornariem agressius i poc tolerants, potser. Córrer ens fa més lliures.

 

Una milla

Autor: bego

[per llegir mentres escoltes la música ]

Avui tinc ganes de córrer, i m’atreveixo a fer-ho. Sóc una corredora dolenta, però molt dolenta. Amb cames que es mouen i cap que s’atura. Així que, sense deixar d’entrenar les cames, començo una preparació específica per a…… el cap!

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online