Corredors.cat

Temes més nous al fòrum

El somriure de l'ultrafons

Autor: Lluís Vila

portada1

La ultrafondista grega Alexandra Panayotou, afincada a la Costa del Maresme, acaba de treure  el seu primer llibre. En ell explica la seva experiència durant el repte que va realitzar per promocionar els Campionats d’Europa d’atletisme de Barcelona 2010. El repte consistia en córrer 2010 kms per la geografia espanyola en 31 dies, realitzant una mitja de 70 kms diaris i 30kms els diumenges.

 

Corrent ajudaràs

Autor: prudi 

prudi

Hi ha vegades en que ens fa mandra sortir a córrer. Hi ha vegades que pensem que aquesta o aquella distancia no són les més adequades al nostre estat o al nostre objectiu. Hi ha vegades que un no es troba en les millors condicions físiques o mentals per competir, encara que sigui amb un mateix. Hi ha vegades, sí, per tot això i més, però hi ha vegades que un no pot, no vol dir que no. Hi ha vegades en que un es sent orgullós de córrer, es sent orgullós d’acompanyar als que corren, es sent orgullós de convidar als que corren.

 

Un cóc de Tàrrega


Autor: Piri

El passat diumenge vaig tenir el plaer d’assaborir un dels aliments típics d’aquesta població lleidatana. Els cocs, una massa sobre la que posen tomàquet, cebes, arengades, botifarra, albergínies i pebrots vermells. Fantàstic! Fins i tot hi fan una fira dedicada al cóc. La veritat és que a falta de pa, bones són coques.

coc

 

Per què 5 euros?

[La cursa de fons de Canovelles va decidir rebaixar el preu de la inscripció. Es tracta d'una cursa de 15 kilòmetres que fa 21 anys que es celebra. En la bossa que donen als corredors van voler explicar les raons de tan sorprenent decisió en un moment en què les curses són cada vegada més multitudinàries i més cares]

Autor: Alfonso Guillén Zurera (Director de la cursa)

És de calaix que el món de l' atletisme popular està en un dels seus millors moments. Hi ha molta afició al córrer i gairebé totes les curses tenen un gran nombre d' inscrits. En moltes ocasions, inclús, s' arriba al límit d' inscripcions i hi ha atletes que es queden sense poder córrer per culpa d' altres que a vegades ni corren i que van només a recollir la bossa.

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online

Cap