Corredors.cat

Temes més nous al fòrum

Des del meu sofà [11]

Autor: Enric H. March

L’esclat de la primavera m’ha afectat les hormones i la intensitat intel·lectual se m’ha escolat per les escletxes de l’hipotàlem. Han estat cinc setmanes de fer voltes al sofà i de no mantenir massa activitat al fòrum. D'aquí el retard a publicar un nou article Des del meu sofà. Però és que començo a estar una mica cansat. No de córrer, sinó de competir; millor encara, de participar. O de no fer-ho. D'haver-me de preocupar quan m'inscric o de quan ja no ho puc fer. D'haver de fer previsions a llarg termini. De no poder decidir on i quan vull competir. De suportar massificacions.

 

 

Descobrint el Montgrí

Autor: Prudi

Segur que tothom coneix l’Empordanet, paratge que s’estén des de Palafrugell fins a Torroella de Montgrí, si fa no fa. Pels voltants s’hi troben curses variades, algunes per les Gavarres, la famosa marató d’Empúries una mica més amunt, i d’altres, tant en ruta com de muntanya. Els camps d’arròs, els camins de ronda al costat del mar, els boscos de Begur... tots són indrets on de ben segur molts hem fet quilòmetres en alguna ocasió, aprofitant un cap de setmana o unes vacances. Ara bé, pujar pels corriols del parc natural del Montgrí, això ja és una altra cosa.

 

Sabatilles solidàries: un èxit!

Autor: 'crica'

Durant els dos dies previs a la Marató de Barcelona, l'Associació Esportiva Corredors.cat va dur a terme la tercera edició del seu projecte Sabatilles Solidàries, consistent en recollir material esportiu usat, però en bon estat, i donar-lo a entitats benèfiques.

SABATILLES_SOLIDARIES

 

 

Creuant la meta

Autor: 'jag75'

Dedicat a tots els maratonians que han creuat la meta de la marató de Barcelona i per als que ho han fet en qualsevol altra edició o marató del món... Tots ells, parlen (m) el mateix idioma.

Girant per plaça Espanya, encares l'Avinguda de Maria Cristina.
Als fons les fonts. Tu sols veus un arc amb una referència de temps que per a tu esdevindrà eterna.
Ho tens a tocar de la mà, a una fracció de capritxòs kilòmetre anglès. Mentre salivejes, consultes el crono per últim cop.
 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online