Corredors.cat

Temes més nous al fòrum

Des del meu sofà [10]

Autor: Enric H. March

Sovint relacionem córrer amb sensacions de llibertat. Segurament és cert perquè pensem en aquells moments en què cos i ment estableix alguna mena de relació amb l’entorn i desconnecta de tot allò que com a individus socials som. Però no deixa de ser una paradoxa que aquesta llibertat estigui associada a tants moments de patiment, de posar a prova el nostre cos i la nostra resistència mental demanant-los superar límits poc naturals. Un patiment que, a més, va acompanyat moltes vegades de decepció i ràbia quan els resultats no són els que voldríem o quan les lesions no ens deixen construir com a atletes.

 

22a Cursa Popular de Caldetes

Autor: Piri

La cursa de Caldetes (Caldes d’Estrac) del 13 de març del 2011 és un circuit urbà, anomenat de “Les quatre viles” en referència a Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d´Estrac. En un principi, resultava un traçat de 10 quilometres, amb sortida i arribada en la mateixa població.

Foto de Barceruel (Corredors.cat)

 

 

Des del meu sofà [09]

Autor: Enric H. March

Si algú estava esperant que parlés del sopar, no ho faré. Cadascú sap com s’ho va passar, com va acabar la nit i amb qui. Jo m’ho vaig passar molt bé (què he de dir, no?). I com li vaig dir a una de les comensals només veure-la arribar: ja sabia jo que valia la pena anar-hi (aquí em faria falta un emoticó).

Com que una emoció treu una altra emoció (no era així?), parlarem de l’esdeveniment de la setmana: la Marató de Barcelona.

 

Diego García

Autor: Daniel Justribó, 'danili'

Per motius que mai no he comprès quan llegeixo un diari acostumo a deixar les notícies que trobo més interessants pel final, unes postres de gaudi després de fullejar-ne la resta. Recordo perfectament quan un diumenge 1 d'abril de 2001, aviat farà deu anys, vaig quedar tan bocabadat en llegir una notícia importantíssima per a mi que no vaig poder deixar-la pel final. La vista es va quedar clavada en un enunciat colpidor: 'Diego García mor entrenant-se' 1. Tenia 39 anys i la notícia esmentava que el dia abans havia patit un atac de cor. Era difícil de creure com un cor com el d'aquell atleta, un maratonià d'elit havia fallat.

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online