Corredors.cat

Nou llibre

Correu electrònic Imprimeix PDF

Edició del llibre 'Feminitat, Esport, Cultura- Pioneres de l'atletisme català 1921-1938'

Portada-Pioneres 400pxL'aparició del que ha de ser el primer llibre que tractarà la història de les primeres catalanes que van practicar atletisme a la dècada dels vint i trenta ja és un fet!

 

Si bé l'anàlisi del paper social de la dona catalana al llarg d'aquest període, especialment la Segona República i la Guerra Civil, ha estat tractat; fins ara no existia cap treball que relacionés aquesta etapa tan determinant de la nostra història amb una anàlisi detallada del paper esportiu de la dona i en concret de la seva participació en atletisme. El llibre parteix d'aquest buit i fruit de prop de tres anys de recerca i de redacció, es presentarà estructurat en tretze capítols il·lustrats que analitzarà les variables socials i esportives que van condicionar l'aparició i eclosió de l'atletisme femení català. És un llibre que pot interessar a atletes i esportistes en general però també a sociòlegs, feministes i interessats en general per la història de Catalunya.

 

Està prevista una tirada inicial de 300 exemplars que pot modificar-se a l'alça depenent de la acollida prèvia que tingui. És per aquest motiu que us demano que tots aquells que estiguéssiu interessats a adquirir-lo, deixeu el vostre nick al final del fil que tot seguit apareix sense que hi hagi cap compromís de compra.

Interessats en el llibre 'Feminitat, Esport, Cultura- Pioneres de l'atletisme català 1921-1938'


Darrera actualització ( divendres, 20 de febrer de 2015 17:32 )  

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online