Corredors.cat

Entrevistem... JoanDeGracia

Correu electrònic Imprimeix PDF

portada


"Hola a tothom!!

Em dic Juan-Nicasio García Closas.

Vaig néixer a Barcelona fa 48 anys. Per tant, collita del 69, del març concretament.

Durant els primers 43 anys vaig estar visquent al barri de Gràcia i, desde fa 5, visc al barri de Sant Andreu. Em considero gracienc de tota la vida. I es que, més de 4 décades en un lloc acabent arrelant força.

Tinc una filla, la Laura, de 7 anyets, que es la nineta dels meus ulls. happy

Per si algú li sona el meu segon cognom: sí, soc parent llunyà de l'actor Alberto Closas, que va destacar cap als anys 60, però jo, d'actor... no tinc res!! agg

Professionalment, havia treballat com a informàtic (programador o tècnic d'incidències) i com a dependent a una botiga de puericultura, fins que les circumstàncies m'han fet replantejar els meus objectius vitals i, com a conseqüència, professionals.
Ara em trobo en fase de reinvenció, donant passos per ser formador en temàtiques de creixement personal i inteligència emocional.

A més de córrer, m'encanta la fotografia, sobretot de la natura, on he fet els meus pinitos en retoc digital, i la jardineria, que practicava molt on vivia abans, amb unes terrases plenes de plantes.

Soc col.leccionista de sota-gots (posavasos). En tinc comptabilitzats més de 600 diferents, de cervesa, de locals, promocionals, de diversos països, etc.

També m'agrada molt la música, que m'acompanya a tot arreu. De qualsevol estil: rock, pop, heavy metal, clàssica, jazz, etc.
Una música diferent per a cada moment. Això sí: entre la música mogudeta, soc un grandíssim fan de la música disco dels 80.
"