Corredors.cat

Corredors.cat

Competicions => Mitja => Missatge iniciat per: MIGUEL SBD en 11 Novembre 2016, 10:24:46Títol: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 11 Novembre 2016, 10:24:46
Si voleu veure un spekar autentic heu d'anar a la mitja de Sitge  ;) :party:
http://www.runedia.com/webexterna.php?id=201710110


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 11 Novembre 2016, 10:26:32
Mitja Marató

La sortida es donarà a les 10:00 hores. El temps límit és de 2 hores i 30 minuts des de l'hora d’inici de la cursa.

nscripcions on-line:

19 € fins al 01/01/2017.
(+3 € lloguer xip groc).
22 € del 01/01/2017 al 11/01/2017.
(+3 € lloguer xip groc).

Inscripcions presencials (botigues de Sitges):

19 € fins al 07/01/2017.
(+3 € lloguer xip groc).


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 11 Novembre 2016, 10:27:22
nformació i serveis als corredors

Inscriu-te aquí fins el dimecres 11 de gener de 2017 o en arribar als 5.000 inscrits.
La sortida del Quart de marató es donarà el dia 15 de gener de 2017, a las 9:00 h. i la Mitja a les 10:00 hores.
Obsequi samarreta tècnica, ulleres de running de la 34 Mitja Marató de Sitges.
Descarrega’t ja gratuïtament la teva mini guía “Mi primer Maratón” de mans de www.psicologosdeldeporteonline.com i aplica-hi els seus consells, veure document
¡Que no et faci mandra venir a buscar el teu dorsal Dissabte 7!


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 11 Novembre 2016, 10:29:52
Reglament de la 34a Mitja i del 6è Quart de Marató de Sitges 2017

La cursa és oberta a tothom que accepti i respecti, tant la distància com el present reglament de la cursa.


Article 1.- Data, hora i lloc

La data de celebració serà el diumenge 15 de gener de 2017.

L’hora de sortida del Quart de Marató serà a les 9:00h i la Mitja Marató a les 10:00h, al Passeig de la Ribera de Sitges.

S’establiran sortida per calaixos segons les marques personals (per acreditar la marca, només seran vàlides les mitges/quarts de maratons dels anys 2015 i 2016). Es dotarà també del servei de “llebres” en diferents marques i en cada cursa.

El Quart de Marató tancarà el cronòmetre al cap d’1 hora i 15 minuts des de l'hora d’inici de la cursa i la Mitja Marató a les 2 hores i 30 minuts. En cas de superar aquest temps i continuar en cursa, es farà sota la responsabilitat del corredor/a.

Article 2.- Homologació

La cursa es regeix pel Reglament Oficial de la Comissió de Curses de Fons de la Federació Catalana d’Atletisme.

El circuit està validat i la distància a recórrer està certificada per la Federació Catalana d’Atletisme: Mitja marató: 21,097 Km  i  Quart de marató: 10,503 Km.

El guanyador/a de cada cursa serà el que traspassi primer la cinta en l’arc d’arribada sota i atenent el cronòmetre que marca el temps oficial de la cursa. En el Quart el temps oficial es prendrà en el quilòmetre 10 i serà vàlid a efectes de rànquing, sempre que el participant arribi a la meta.

Article 3.- Inscripcions i terminis

Cal formalitzar les inscripcions on-line (www.mitjasitges.cat):

Mitja marató:

19 € fins l'1 de gener de 2017, a les 24 hores.
22 € des de l'1 de gener de 2017 fins l'11 de gener de 2017 a les 24 hores.
Lloguer de xip (blanc): 3€.
Quart de marató:

15 €  fins l'1 de gener de 2017, a les 24 hores.
17 € des de l'1 de gener de 2017 fins l'11 de gener de 2017 a les 24 hores.
Lloguer de xip (blanc): 3€.
Es recolliran inscripcions a les botigues de Sitges (inscripció presencial) fins el 7 de gener de 2017 a les 20 hores.

La inscripció és personal i intransferible. Realitzada la inscripció no es retornarà cap import. En el cas d’error en la inscripció caldrà anar a la taula d’incidències ubicada a la fira del corredor per resoldre-ho.

L’edat mínima per participar és de 16 anys (amb autorització pares i/o tutors). Si s’incompleix aquest punt serà sota la responsabilitat de cadascú i l’organització queda exclosa de cap reclamació per incomplir aquest punt.

Article 4.- Lliurement de dorsal, xip i obsequi

La recollida de dorsals i/o xips es podrà fer a la Fira del Corredor:

Divendres, 13 de gener de 10:00h a 20:00 al Centre Comercial Ànec Blau de Castelldefels.
Dissabte, 14 de gener de 11:00h a 19:00h a l'Hotel Calipolis de Sitges.
Diumenge, 14 de gener de 07:00h. a 08:45h a l'Hotel Calipolis de Sitger per als corredors del Quart i de 07:00 h a 09:30 h al passeig de la Ribera de Sitges per als corredors de la Mitja.
Per recollir el dorsal i/o xip serà obligatori presentar el DNI o comprovant de la inscripció per comprovar la identitat i l’edat del corredor/a. En cas de no ser el titular de la inscripció haurà d’aportar una autorització signada i fotocòpia del DNI de l’interessat per a recollir el dorsal. Una vegada lliurat el dorsal i el xip, l’organització queda exclosa de qualsevol responsabilitat.

Article 5.- Cronometratge

El sistema de cronometratge serà mitjançant ChampionChip Catalunya aprovat per l’organització. Per poder prendre part a la cursa i optar a classificar-se, és obligatori córrer amb el xip propi o bé amb el que proporciona l’organització.

Els que lloguin el xip blanc, serà obligatori retornar-lo a l'arribada al personal destinat per a aquest fi.
Els que tinguin xip groc propi hauran de fer constar el seu codi en el moment de formalitzar la inscripció. En el cas d’ometre aquesta dada, no serà responsabilitat de l’organització si no figuren en la classificació de la cursa.

És obligatori portar el dorsal ben visible al pit i el xip oficial aprovat per l'organització (ChampionChip) ben lligat a la sabatilla pel seu bon funcionament. Els atletes que corrin sense dorsal ni xip seran automàticament desqualificats.

Article 6.- Classificacions

Les classificacions oficials són competència de l’organització i del Comitè de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme presents en la zona d’arribada.

Les classificacions es penjaran en el plafó ubicat en el passeig de la Ribera al costat de la Fira del Corredor per poder ser consultades pels interessats/es. També es publicaran al web de la cursa www.mitjasitges.cat, a partir de les 15 hores del dia de la cursa.

Es consideraran guanyadors els 3 primers/es corredors/es de la general en cada categoria (masculina i femenina) i de cada cursa (mitja i quart), segons el temps oficial (no temps real).

Es consideraran guanyadors els 3 primers/es corredors/es locals en categoria (masculina i femenina) i de cada cursa (mitja i quart), segons el temps oficial (no temps real).

Es considerà corredor/a local aquella persona que estigui empadronada a Sitges. Caldrà presentar el DNI per certificar-ho si el guanyador/a fa pòdium en qualsevol de les dues curses (mitja i quart).

El considera també corredor/a local aquella persona que formi part d’un club/entitat/associació esportiva amb seu social a Sitges.

Article 7.- Trofeus

La relació de trofeus que es lliuraran tant en la Mitja Marató com el Quart de Marató a la zona de pòdium, al finalitzar les dues curses seran els següents:

General femenina (1r, 2n i 3a)
General masculina (1r, 2n i 3a)
Locals femenina (1r, 2n i 3a)
Locals masculina (1r, 2n i 3a)
En la cursa de la mitja marató també es donaran trofeus en la modalitat de:

Cadira de rodes femenina (1r)
Cadira de rodes masculina (1r)
Discapacitat visual femenina (1r)
Discapacitat visual masculina (1r)
Els trofeus que no s’hagin recollit 1 mes després de la cursa, no podran ser reclamats.
Article 8.- Reclamacions

Les reclamacions es faran per escrit (full de reclamació que facilitarà l’organització) entre les 12:00 i les 12:30 hores del dia de la cursa.

Transcorregut aquest temps, no s’acceptarà cap reclamació.

Les reclamacions seran ateses per l’organització i el Comitè de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme. La decisió de l’organització serà inapel·lable.

Article 9.- Drets d’imatge

"El sol fet d’inscriure’s a la Mitja Marató de Sitges, autoritza expressament a l’organització i els seus patrocinadors a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut i desconegut, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos a tot el món, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible pròrroga un cop finalitzat el període previst".

Article 10.- Protecció de dades

D'acord amb la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades que ens faciliteu seran incloses en un fitxer automatitzat als efectes de poder processar les demandes recollides i/o realitzar comunicacions sobre informacions derivades de les mateixes. Així mateix us informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el Registre General de l'Ajuntament de Sitges (Pl. Ajuntament, s/núm. 08870 – Sitges).

Vostè accedeix, tret que ho comuniqui a la cessió de les seves dades a l’organitzador Zona Vip i a BBVA amb l’objecte de que li remetin informació sobre les seves activitats i/o productes. En relació al BBVA, vostè té el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts a la legislació vigent. Tant com a l’adreça de correu electrònic zonavipevents@zonavipevents.com. També al CENTRE COMERCIAL  ànecblau  a la següent direcció: Avda. del Canal Olímpic 24, oficines de gerència o enviant un correu electrònic a:  anecblau@anecblau.com.

Vostè té el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes que estableix la legislació vigent, dirigint-se per escrit a qualsevol de les adreces abans esmentades.

 
 

 


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 11 Novembre 2016, 10:32:38
(http://www.mitjasitges.cat/img/fotos/cursa01.jpg)


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 11 Novembre 2016, 10:34:04
Aquesta perona és  el  spekar de la mitja

(https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13418873_1043149579102872_7256280301130247493_n.jpg?oh=eb0cb9be41aa2b0a07dc0ae1c5e4fa3a&oe=588B8654)


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Jorfer en 11 Novembre 2016, 18:43:57
És una fita que no falta en el meu calendari des de fa temps.
Si tot està en ordre i el cos en condicions per Sitges ens veurem  :yes: :yes:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: jordi mas en 11 Novembre 2016, 19:27:59
Aquest any també vindré a escoltar a aquest speaker. 


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 11 Novembre 2016, 20:21:20
Jordi mas

No el coneixes aquest Speaker  :whistle: :whistle: :whistle: ;)


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Patiño en 15 Novembre 2016, 13:03:29
Apuntada!! I si tot va bé, acompanyaré a una amiga que debutarà a la distància  :love:

No recordo qui era l'speaker l'any passat...  :mdr:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: RugbyMan en 15 Novembre 2016, 13:50:06

Un altre Inscrit  :love:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 16 Novembre 2016, 23:03:02
(https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14947501_378267015849609_6763123668126138054_n.jpg?oh=f6bef4f9fb4e352f33e818f8bbadeb23&oe=5890E396)


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Laura10 en 23 Novembre 2016, 22:39:21
Si no hi ha sorpreses, allà hi seré. M'encanta aquesta mitja.


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Kiske en 24 Novembre 2016, 16:44:23
Jo tinc espineta a aquesta cursa, em vaig retirar a la primera volta. Intentare no faltar aquest any, es de les que em falten de la provincia barcelona..


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 30 Desembre 2016, 05:47:35
Jo tinc espineta a aquesta cursa, em vaig retirar a la primera volta. Intentare no faltar aquest any, es de les que em falten de la provincia barcelona..
A veure si la fas I les tens totes ens veiem a Sitges company  ;)


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: cachirulo en 30 Desembre 2016, 10:47:26
A ver si me apunto ya que el día 1 cambia de precio. :yes:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 30 Desembre 2016, 12:46:16
A ver si me apunto ya que el día 1 cambia de precio. :yes:
Pues hoy o mañana  que pasado es el día 1  ;)


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: mas en 30 Desembre 2016, 14:18:36
Per conservar sa tradició, com cada any, obrirem s'any de curses amb aquesta mitja  :yes:

Sirà es cinquè any consecutiu que la faré  :great:

Inscrit!


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Kiske en 30 Desembre 2016, 15:56:54
Jo tinc espineta a aquesta cursa, em vaig retirar a la primera volta. Intentare no faltar aquest any, es de les que em falten de la provincia barcelona..
A veure si la fas I les tens totes ens veiem a Sitges company  ;)

Apuntat estic!!! Ara nomes falta fer-la  :he: :he:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 30 Desembre 2016, 18:29:02
Jo tinc espineta a aquesta cursa, em vaig retirar a la primera volta. Intentare no faltar aquest any, es de les que em falten de la provincia barcelona..
A veure si la fas I les tens totes ens veiem a Sitges company  ;)

Apuntat estic!!! Ara nomes falta fer-la  :he: :he:
:great: :great:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Ramon_B en 30 Desembre 2016, 19:32:42
Inscrit ! Serà la setena des de que la vaig fer per primera vegada  al 2009 :party:

Intentaré el Sub 2h encara que no ho tinc gens clar :whistle:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Jorfer en 01 Gener 2017, 19:35:06
Doncs un que s'ha apuntat tard i ha pagat més   :whip: :whip:

Obro barqueta que tinc molt clar l'objectiu i la companyia  :yes: :yes:

Sub 1:32:00 Jordi Mas, Jorfer


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Polgi en 01 Gener 2017, 23:20:20
Hola  :party:

Un altre inscrit que ja toca posar-se el tratge de feina per la Marató de Barcelona.  :beurk:

A més estarà el Dj JB amenitzant la festa.  ;) 

Continuem


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Dani en 03 Gener 2017, 10:46:48
A mi m'encanta aquest mitja. El recorregut es molt variadet i el pas pel poble, una passada. Històricament una mica caos en la recollida de pitralls... aneu amb temps (quedeu avisats)

Aviam si veig una barqueta sub90...


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Jorfer en 03 Gener 2017, 15:23:46
Els dorsals es poden recollir a l'Anec Blau de Castelldefels el divendres dia 13.
Si algú vol que li recolli m'aviseu i cap problema.  :wink2: :yes: i els tindreu el diumenge abans de la sortida sense problemes.  :yes: :yes:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Dani en 03 Gener 2017, 16:21:56
Els dorsals es poden recollir a l'Anec Blau de Castelldefels el divendres dia 13.
Si algú vol que li recolli m'aviseu i cap problema.  :wink2: :yes: i els tindreu el diumenge abans de la sortida sense problemes.  :yes: :yes:

I si aneu diumenge compte ! A la pàgina web posa que els de Quart de mitja recollida al hotel i la mitja al Passeig. Bona iniciativa dividir-ho en dos. Els del quart sempre anaven estressadíssims


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: sergicb en 03 Gener 2017, 17:13:14
Els dorsals es poden recollir a l'Anec Blau de Castelldefels el divendres dia 13.
Si algú vol que li recolli m'aviseu i cap problema.  :wink2: :yes: i els tindreu el diumenge abans de la sortida sense problemes.  :yes: :yes:

I si aneu diumenge compte ! A la pàgina web posa que els de Quart de mitja recollida al hotel i la mitja al Passeig. Bona iniciativa dividir-ho en dos. Els del quart sempre anaven estressadíssims

Això de separar ja es va fer l'any passat i va anar força bé (no sé si algú que corrés el Quart ho pot corroborar).
Però fa 2 anys sí que va haver un bon merder  :grrrrrr:

Tinc entès que aquest any havia una petita modificació al recorregut que la fa un pèl més ràpida. Veurem.


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: jordi mas en 03 Gener 2017, 17:22:40
BARQUETES


Sub 1:32:00 Jordi Mas, Jorfer


Sub 2:00:00 Ramonb
Qui no s'apunti no farà marca  :glasses: :glasses:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Jorfer en 03 Gener 2017, 20:47:32
Si, jo  també he sentit que aquest any canvia una miqueta el recorregut i el pas subterrani famós no el fem i ens evitem la polèmica d'amunt o avall.  :666: :666:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: jordi mas en 03 Gener 2017, 22:18:48
Amunt, sempre amunt !!   :666: :666:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Dani en 04 Gener 2017, 10:21:38
Collonut. El pas subterrani, a part dels TRAMPOSOS, la segona volta et trancava molt el ritme.


Sub 1:30:00  Dani


Sub 1:32:00 Jordi Mas, Jorfer


Sub 2:00:00 Ramonb

Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: mas en 06 Gener 2017, 12:02:17Sub 1:30:00  Dani


Sub 1:32:00 Jordi Mas, Jorfer

Sub 1:55:00 mas

Sub 2:00:00 Ramonb

Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Kiske en 09 Gener 2017, 11:12:24
Bon dia!!! Tinc un dubte per als que han fet aquesta mitja altres anys. Això que posa al serveis dels corredors que significa?  :neutral:

Pàrking Sitges diumenge 15 gener. Zona blava de 07 a 14h adjuntant tiquet que lliura l’organització i tiquet de resident de la zona blava que dona la màquina. Cost: 1€.

Que tinc que treure de la maquina un tiquet de resident quan arribi ficant 1€? I despres quan agafi el dorsal em donaran a la bossa un altre tiquet? O ho tinc que demanar a incidencies?

I despres tinc que deixar els dos tiquets al cotxe?

Gràcies!! 

Ah! I per cert, a on es pot aparcar a prop de la sortida i que despres pugui sortir sense problemes? Tinc dinar amb amics despres i tinc que sortir "escopeteao" que soc de Mollet  :glasses:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Danigoal en 09 Gener 2017, 12:44:59
Bones! Aques any no la faig però sí que he estat fent una ullada a la web i he trobat el recorregut amb la nova modificació:
http://www.mitjasitges.cat/img/Mapa2017.jpg


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Jorfer en 09 Gener 2017, 13:40:31
Kiske per a trobar bon lloc on aparcar hauries de matinar i pensa que es fa abans de la mitja l'altre cursa.
Jo interpreto que has de posar els dos tiquets el cotxe, el de resident i el tiquet que et donin al recollir el dorsal.

I en quan al recorregut ja no pugem per la carretera antiga de Vilanova. Cada cop es fa menys d'aquesta carretera.


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Kiske en 09 Gener 2017, 14:44:24
Per matinar no hi ha problema, sempre arribo dels primers a les curses  :yes:. Doncs merci ja mirarem a on aparquem.

Per cert ja avisareu a on feu el cafeto de primera hora... ho necessitare


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: OLympicGAmes en 09 Gener 2017, 16:34:19
Jo vaig anar amb cotxe unany i funcionava així, amb els 2 tickets.
Pagues 1€ a la màquina de la zona blava i el poses al cotxe junt amb el ticket que et donen al recollir el dorsal.

El que no sé si el mateix dia donen tickets, o només divendres i dissabte...


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Jorfer en 09 Gener 2017, 19:01:47
Per matinar no hi ha problema, sempre arribo dels primers a les curses  :yes:. Doncs merci ja mirarem a on aparquem.

Per cert ja avisareu a on feu el cafeto de primera hora... ho necessitare

Al cafè Esports.  :yes: :yes: :wink2: a una cantonada del Passeig Marítim a vint metres de la línia d'arribada :wink2:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: ManoloM en 09 Gener 2017, 21:41:14
Bueno ya me han liado, apuntado  :surprised:.
Hace años que no la hago y la últmia vez no me gustó mucho, la verdad  :sarcastic:. Espero que haya cambiado un poco.
 de momento intentaré ir con mis compis de tirada de ayer, a ver como estoy que hace casi dos años que no bajo de 1h33'  :surprised: :surprised: :surprised:.

Sub 1:30:00  Dani

Sub 1:32:00 Jordi Mas, Jorfer, ManoloM

Sub 1:55:00 mas

Sub 2:00:00 Ramonb


 :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: jordi mas en 09 Gener 2017, 22:10:23
Bueno ya me han liado, apuntado  :surprised:.


Ja veig que l'últim quilòmetre serà divertit  :glasses: :glasses:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: cachirulo en 09 Gener 2017, 22:26:50
Mi idea es ir a 4'00 ,no hacerla a tope así que si alguien se anima...


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 10 Gener 2017, 09:32:02
(https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/1914586_950005198417311_2371940740751560467_n.jpg?oh=d1000d575954da971664dd68a2fe957e&oe=58E1E57F)


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: maria en 10 Gener 2017, 14:44:28
Yo, a ese ritmo....muero¡¡¡¡¡


Mi idea es ir a 4'00 ,no hacerla a tope así que si alguien se anima...


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 10 Gener 2017, 14:57:56
obro una barqueta

Sub 1:30:00  Dani

Sub 1:32:00 Jordi Mas, Jorfer, ManoloM

Sub 1:45:00 Miguel SBD &Jaume Bajo ,

Sub 1:55:00 mas

Sub 2:00:00 RamonbTítol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: ManoloM en 11 Gener 2017, 09:29:15
Bueno ya me han liado, apuntado  :surprised:.


Ja veig que l'últim quilòmetre serà divertit  :glasses: :glasses:

No te atreverás a pegarme un hatxassuuu noo?  :surprised:  :surprised::surprised:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 11 Gener 2017, 10:32:20
Obsequis de la mitja

(https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15826907_1237103579712414_6387298295683394446_n.jpg?oh=fa847dc5ca3427365a17774fe6b4ab1a&oe=58E3D746)


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Dani en 11 Gener 2017, 10:54:57
Bueno ya me han liado, apuntado  :surprised:.


Ja veig que l'últim quilòmetre serà divertit  :glasses: :glasses:

No te atreverás a pegarme un hatxassuuu noo?  :surprised:  :surprised::surprised:


El hatxassuuu puede ser tan grande que llegue a nuestra barqueta  :rofl: :rofl:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Dani en 11 Gener 2017, 10:56:13
Tindré companyia a la barqueta. Primer plat, segon plat i jo de postre.

Sub 1:30:00  Guissona, Krhyz, Dani

Sub 1:32:00 Jordi Mas, Jorfer, ManoloM

Sub 1:45:00 Miguel SBD &Jaume Bajo ,

Sub 1:55:00 mas

Sub 2:00:00 Ramonb
Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: jordi mas en 11 Gener 2017, 15:03:22
Bueno ya me han liado, apuntado  :surprised:.


Ja veig que l'últim quilòmetre serà divertit  :glasses: :glasses:

No te atreverás a pegarme un hatxassuuu noo?  :surprised:  :surprised::surprised:


 :whistle: :whistle: :whistle:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: korfbaler en 11 Gener 2017, 15:54:29
Al vell estil faré uns 6kms previs a la Cursa, perqué em surtin uns 26-28 totals. Espero estar sobre 1h37 a la Mitja  :winktongue:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Jorfer en 11 Gener 2017, 18:54:06
Obro dues barquetes que s'han perdut pel camí:  :wink2:

Sub 1:24:00 Cachirulo

Sub 1:30:00  Guissona, Krhyz, Dani

Sub 1:32:00 Jordi Mas, Jorfer, ManoloM

Sub 1:37:00 korfbaler

Sub 1:45:00 Miguel SBD &Jaume Bajo ,

Sub 1:55:00 mas

Sub 2:00:00 Ramonb


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: cachirulo en 11 Gener 2017, 19:49:23
Lo mío no es sub1h24,en todo caso sub1h25. Ir a 4'. De momento Dela@ me acompañara. :great:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Dabit en 11 Gener 2017, 20:03:50
Bon vespre,

Després de dos anys fent-li el salt amb la Cinc Cims aquest 2017 torno a Sitges com a primer test per veure com estic de cara a la Marató de Barcelona. Intentarem fer una mica menys de 1h26' a ritme constant (encara que crec que em sortirá una mica pitjor)

Sub 1:24:00 Cachirulo

Sub 1:26:00 dabit

Sub 1:30:00 Guissona, Krhyz, Dani

Sub 1:32:00 Jordi Mas, Jorfer, ManoloM

Sub 1:37:00 korfbaler

Sub 1:45:00 Miguel SBD &Jaume Bajo ,

Sub 1:55:00 mas

Sub 2:00:00 Ramonb

Salut


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Jorfer en 11 Gener 2017, 21:02:52
Actualitzo barquetes i Dabit segur que assoliràs l'objectiu  :yes: :yes:

Sub 1:25:00 Cachirulo, Del@

Sub 1:26:00 dabit

Sub 1:30:00 Guissona, Krhyz, Dani

Sub 1:32:00 Jordi Mas, Jorfer, ManoloM

Sub 1:37:00 korfbaler

Sub 1:45:00 Miguel SBD &Jaume Bajo ,

Sub 1:55:00 mas

Sub 2:00:00 Ramonb


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: DEL@ en 11 Gener 2017, 22:10:20
Amb el que estic entrenant és tota una incògnita el que pot passar diumenge, però s'intentarà  :yes: Espero tenir temps per sortir demà i divendres. Avui el "culpable"  el futbol  :whistle:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: esquimal en 11 Gener 2017, 22:55:52
Tindré companyia a la barqueta. Primer plat, segon plat i jo de postre.

Y para el café ya estoy yo. Manta a la cabeza y que sea lo que tenga que ser  :beurk:

Sub 1:25:00 Cachirulo, Del@

Sub 1:26:00 dabit

Sub 1:30:00  Guissona, Krhyz, Dani, Esquimal

Sub 1:32:00 Jordi Mas, Jorfer, ManoloM

Sub 1:37:00 korfbaler

Sub 1:45:00 Miguel SBD &Jaume Bajo ,

Sub 1:55:00 mas

Sub 2:00:00 Ramonb


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: RugbyMan en 12 Gener 2017, 09:22:04

Jo ara mateix soc una 'bomba de rellotgeria'...peró crec que podem estar per aquí


Sub 1:25:00 Cachirulo, Del@

Sub 1:26:00 dabit

Sub 1:30:00  Guissona, Krhyz, Dani, Esquimal

Sub 1:32:00 Jordi Mas, Jorfer, ManoloM

Sub 1:37:00 korfbaler

Sub 1:42:00 Rugbyman

Sub 1:45:00 Miguel SBD &Jaume Bajo ,

Sub 1:55:00 mas

Sub 2:00:00 RamonbTítol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Dani en 12 Gener 2017, 10:27:57
La bomba serà el vent i el fred.   :frown:

Aquí un membre destacat dels "fredolics.cat"  :rofl:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Tiny en 12 Gener 2017, 10:30:38

Jo ara mateix soc una 'bomba de rellotgeria'...peró crec que podem estar per aquí


 + 1  :sarcastic:

Sub 1:25:00 Cachirulo, Del@

Sub 1:26:00 dabit

Sub 1:30:00  Guissona, Krhyz, Dani, Esquimal

Sub 1:32:00 Jordi Mas, Jorfer, ManoloM

Sub 1:37:00 korfbaler

Sub 1:42:00 Rugbyman, Tiny

Sub 1:45:00 Miguel SBD &Jaume Bajo ,

Sub 1:55:00 mas

Sub 2:00:00 Ramonb
Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: RugbyMan en 12 Gener 2017, 11:48:58
La bomba serà el vent i el fred.   :frown:

Aquí un membre destacat dels "fredolics.cat"  :rofl:

Doncs com faci el mateix aire que ahir per la nit a Castelldefels jo afegiria un +1' o+1'30" a cada marca. Bufava direcció de Sitges cap a Barna i amb ganes.......

A veure com evol.luciona que per dissabte donen baixada de temperatures i a veure que ens trobem diumenge.


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: RugbyMan en 12 Gener 2017, 11:50:59

Jo ara mateix soc una 'bomba de rellotgeria'...peró crec que podem estar per aquí


 + 1  :sarcastic:


Va Tiny que com mes siguem mes riurem...peró segur que algú mes ve amb nosaltres.

Jo crec que el 4'50" ho podrem portar i segons com en vegi igual la segona volta fem una mica de progresiu. Ja ho veurem.  :whistle:Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: korfbaler en 12 Gener 2017, 12:52:20

Jo ara mateix soc una 'bomba de rellotgeria'...peró crec que podem estar per aquí


Més que una bomba ..... Ets un bombóm  :love:
 :rofl:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: RugbyMan en 12 Gener 2017, 14:30:43

Jo ara mateix soc una 'bomba de rellotgeria'...peró crec que podem estar per aquí


Més que una bomba ..... Ets un bombóm  :love:
 :rofl:


Ho dius pel farcit que porto a la panxa, oi pirata?   :love: :love:

A veure si aquest any que no vaig al sopar estava nominat per Mister Correcat. Amb tots els "piropos" quem em llençeu  :666: :666: :666:Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 12 Gener 2017, 20:02:14
 ja tinc el dorsal assignat Dorsal 681


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Jorfer en 13 Gener 2017, 20:12:55
Avui al recollir el dorsal, ens han dit els organitzadors. que si aparquem a la zona blava, si posem un euro i resident, tenen ordres els controladors de ña zona blava, de no multar a ningú.  :yes: :wink2:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 13 Gener 2017, 20:47:15
Avui al recollir el dorsal, ens han dit els organitzadors. que si aparquem a la zona blava, si posem un euro i resident, tenen ordres els controladors de ña zona blava, de no multar a ningú.  :yes: :wink2:
Moltes gràcies per l'informació  :great:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: jaume86 en 13 Gener 2017, 22:03:59
La bomba serà el vent i el fred.   :frown:

Aquí un membre destacat dels "fredolics.cat"  :rofl:

Doncs com faci el mateix aire que ahir per la nit a Castelldefels jo afegiria un +1' o+1'30" a cada marca. Bufava direcció de Sitges cap a Barna i amb ganes.......

A veure com evol.luciona que per dissabte donen baixada de temperatures i a veure que ens trobem diumenge.

Per la merda de temps q faré, estic x quedar-me a casa...


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Jorfer en 14 Gener 2017, 11:09:34
La bomba serà el vent i el fred.   :frown:

Aquí un membre destacat dels "fredolics.cat"  :rofl:

Doncs com faci el mateix aire que ahir per la nit a Castelldefels jo afegiria un +1' o+1'30" a cada marca. Bufava direcció de Sitges cap a Barna i amb ganes.......

A veure com evol.luciona que per dissabte donen baixada de temperatures i a veure que ens trobem diumenge.

Per la merda de temps q faré, estic x quedar-me a casa...

Ja veig que tens les piles carregades de moral. Passarem llista  :yes: :wink2: així que et volem veure a Sitges


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 14 Gener 2017, 16:01:42
(https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-0/p480x480/15994495_10158020300655484_2599774347924376625_o.jpg?oh=7cb579a1167d16c7f0f00e3f474c6022&oe=591F0542)


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Josep58 en 14 Gener 2017, 21:14:59
Molta sort i bona cursa a tothom  :great:

Abrigueu-vos tot allò que us calgui per no passar fred  ;)


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Jorfer en 14 Gener 2017, 21:16:56
Gràcies Josep58.   :great: :great:

Crec que demà serà la mitja de les cebes  :666: :666: per allò de les capes.  :sarcastic: :sarcastic:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Dennis Teuling en 14 Gener 2017, 22:59:01
Molta sort company(e)s :party: :party:

Demà 4ºC, sol, i molt poc vent a les 10:00. Ho faré molt bé com l'any passat :great: :great:

S O R T !!!


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 14 Gener 2017, 23:03:43
Josep58 i Dennis
Moltes gràcies companys  ;)


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Grinta en 15 Gener 2017, 08:04:54
Molta sort a tothom i no passeu molt de fred!!!  :glasses:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Ramon_B en 15 Gener 2017, 17:41:02
Gran Mitja Marató de Sitges aquest matí amb un circuit millorat que sens dubte l'ha fet més ràpid.
Dia de sol i temperatura ideal per córrer
He sortit a ritme força regular de 5:30 / Qm que he pogut mantenir tota la mitja gràcies a la companyia del Eduard Mas i d'en Pablo Pluvinet
Temps 1h55'24'' a ritme de 5'29'' / Qm millorant les meves marques del 2014, 2015 i 2016 en aquesta cursa.   :party: :whip:

Felicitats a tots els FINISHERS d'avui i en especial als que heu fet MMP com en Jordi Mas

Moltes gràcies als fotògrafs i animadors  :love:

Ens veiem al sopar i/o a Sant Antoni.


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: jordi mas en 15 Gener 2017, 18:19:59
Gràcies Ramonb !!  M'alegro que continuiïs donant guerra i millorant els registres dels anys anteriors.
Per la meva part  m'ho he passat molt bé amb una primera part de la cursa bastant relaxat perquè el Jorfer i el Manolo M anaven controlant els parcials   :great: :great: i  veia que l'obectiu sub 1:32 era assolible.  A partir del 16 , com veia que la marca no s'escaparia he arriscat una mica més incrementant el ritme i m'ha seguit el ManoloM.
Els últims 5 km els hem fet bastant ràpids i en els metres finals no he pogut seguir el ritme del ManoloM, però he aconseguit MMP en 1:30:15, molt content!!
Tocarà entrenar més per resistir els atacs del ManoloM   :glasses: :glasses:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 15 Gener 2017, 18:22:29
Jordi mas

Moltes felicitats crak per la teva MMP  :great: :great:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Dennis Teuling en 15 Gener 2017, 18:29:13
Grande Jordi Mas,

Amb un primer 10k de 43:23 hauràs hagut de fer molta canya la segona part per apropar-te a la hora 30 :great: :great:

ManoloM que abans era un rellotge corrents... ara és el rei de la iregularitat, amb uns atxassus que fan por :whistle:

Miguel_SBD, he vist que finalment el Jaume Bajo no t'ha deixat un entrenament tranquil pre-TGN.
Bon registre 1h43  :great: :great:
Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: pinelli31 en 15 Gener 2017, 18:53:59
felicitats jordi mas , tiemparro ..


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: esquimal en 15 Gener 2017, 19:38:40
El tiempo ha acompañado y hacía una mañana ideal para correr hoy en Sitges. Hoy tras mucho tiempo volví a vestirme la "correcat" para una carrera tras muchas carreras con la "bunica" y despedir mi cinta rosa en la frente ya que afortunadamente ya no tiene sentido llevarla. En vista de aprovechar los últimos coletazos de la preparación de Valencia me apunté a la barqueta de 1h30 con Dani para intentar hacer marca personal (me parecía toda una osadía ya que venía de 1h32) pero en la salida, al igual que sucedió en Valencia no encontré al grupo (Mira que ir Dani hoy de "camuflaje"  :grrrrrr:).

Salida muy rápida y empiezo a preocuparme porque quería ir a 4:10 y no tengo interiorizado el ritmo. El reloj no hacía más que marcarme ritmos de 4 pelados y eso no presagiaba nada bueno. Paso por el km10 con un tiempo de 40:42 cuando había calculado que debía pasar en 42:30 y es cuando pienso que tarde o temprano voy a petar. Voy corriendo con la cabeza puesta en aguantar de km en km intentando no llegar a 4:10 sabiendo que cada km que aguante será un valioso colchón que obtengo por si al final la cosa se pone fea.

Sorprendentemente con mucho esfuerzo aguanto bajo ese ritmo excepto en la subida del puente del tren (km16 y 17) y veo que conseguiré bajar de 1h30. Llegando al 19 me adelanta Eric al que le suena que voy a por marca y me pregunta si lo consigo. Le respondo afirmativamente y me dice que ya no se me escapa.

Aprieto dientes y hago los últimos 2km a 4:02 y cuando llego a recta de meta viene la sorpresa. He hecho mal los cálculos del colchón y no he recortado 2 minutos a la 1h30 sino más de 3 y cruzo meta con unos inesperados pero muy sufridos 1:26:40.

La media maratón era una espina que siempre he tenido clavada. La marca no se adecuaba a la de todas las demás distancias. Con todas la otras estaba más que satisfecho y era la última que me faltaba para olvidarme de la marquitis. Ahora ya puedo decir que estoy oficialmente curado. De ahora en adelante me dedicaré a correr las carreras acompañando a mis amigos y ayudándoles a conseguir sus objetivos. Tocará vivir las carreras de otra forma y disfrutarlas al 100%, algo a lo que no tendría que haber renunciado nunca.
Adiós marquitis. Creeme, no te echaré de menos  :yipi:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Dani en 15 Gener 2017, 19:42:16
Bones !

Esquimal. Per anar a sub90 has sortit com un boig  :rofl: Felicitats per la marca.

Jmas. Amb una mica més de risc, sub90 sobrat. I més tenint 39 pelats. Felicitats bis.

Al final amb en Krhyz, llebre brutal, ja que en Guissona volia anar al seu ritme d'entrenament. Pactem ritmes 4.10-4.15 però  des del principi m'he trobat molt bé i culpa meva 100% hem anat més ràpid.

Tres parcials que ho diuen tot.

1-7  29.11  4.10  Tot controlat
7-14  28.34   4.04  M'he flipat bastant
14-21 29.15  4.10 Jesusito, jesusito.....  He aguantat el ritme però molt justet. Cap km per sobre 4.15 però amb el pilot de reserva encés.

Km16 en krhyz comença el seu progressiu... Només m'ha tret 2'30" en 5 km  :intello: :intello:

Jo he fet 1h27'22" molt satisfet, doblement satisfet perquè el genoll no m'ha momestat, i triplement satisfet perquè el mes de parada no s'ha notat gaire. Diria que quadriplament... si baixés de pes. (icono porc del whattsup)

Ja porto #48 sub90 , ja queda menys !!


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Dani en 15 Gener 2017, 19:48:38
Ah sí. Punts kilometrics posats

P
E
R
F
E
C
T
E
SNo costa res passar amb la rodeta, OI ?   Aludidos feu.ho !


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: arcadi42 en 15 Gener 2017, 19:54:03
Jo he anat tranquil.let perquè estic molt endarrerit de forma, però he acabat content perquè he aguantat bé la distància, com ho proven els parcials que m'han sortit:

0-7      37'37
7-14    36'48
14-21  36'45 (Més 25 segons pels metres finals)
Total: 1:51:35

He fet part de la cursa amb la G3MMA i he entrat amb el José Ramon, que aquest any ha fet el què he fet jo altres vegades, és a dir, encadenar les curses de Quart i Mitja, per fer uns 32 km de tirada llarga. Aquest any no ho he fet perquè, a part que vaig endarrerit, no tinc cap marató fins al mes d'abril...


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: cachirulo en 15 Gener 2017, 19:56:21

Media realizada y al final no ha hecho mucho aire. Tiempo de 1h23'52 y 146med/153max.
Parciales cada 5 y final.
19'56(143/148)
19'53(146/148)
19'56(146/149)
19'49(148/152)
4'18(149/153)

La liebre de 4' ha ido rapidísima y ya en el km2 la he dejado ir.  Ha llegado antes que yo.
Muy buen entreno controlado,no se que pasaría corriendo a tope pero tiene alguna cuestecita. Impresionante David con su 1h13'15 bajando minuto y pico su marca y corriendo solo. En Barcelona si la corre lo va a petar y yo espero acercarme a 1h20.
Ah,para la estadística media 84 con 55 sub1h24.  :he:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: ERIC en 15 Gener 2017, 20:19:19
Bona tarda

Un altre que aquest mati a ha anat a sitges, la climatologia ens ha respectat i tret d´una mica d´airet no ens podem queixar; he volgut anar a 4´10 el kM, i des de el primer Km he volgut complir amb l´objectiu des el inici fent, parcials, massa rapids, però he anat fent, hem trobava bé, he estat present en el duel de la segona i tercera noia, del km 7 al 11 la veritat molt interessant tenien un ritme semblant,; pas per 10 Km diria 41,18 crec  després un parell de KM una mica fluixos, i m´he trobat bé i he accelerat una mica mes del compte i he acabat fent millor temps del que inicialment esperava, temps final, 1h 26 14  un pel ràpid pel que buscava, però bueno no està mal, de les millors marques que tinc en mitja,

Fins la propera.


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Jorfer en 15 Gener 2017, 20:31:12
Hola a tothom.

Ramon_B té molt de mèrit millorar les marques dels darrers tres anys. Això és bona senyal i que estàs en un monnet de forma dolç.
Jordi Mas un plaer ajudar-te i córrer al teu costat. Estàs "que te sales". A la mitja de BCN estaràs al voltant de 01:25 segur.  :yes: :yes:
Esquimal, periode de marquitis rematat i impressionant la teva millora en totes les distàncies.  :great: :great:
Dani, quina seguretat i fiabilitat la teva en mitges. Surt del Nadal i de la lesió i com un crack claves el temps.  :yes: :yes: Ja només a tres de la fita.  :great:
Arcadi42 molt regular en els tres parcials de set. Bona mitja.  :smile:
Cachirulo, fita assolida i molt regular. Felicitats maño.  :great: :great:
Eric, gran marca crack.  :great:

En quan a la mitja crec que ha millorat l'organització considerablement: el circuit molt millor que abans i amb menys desnivells, avituallaments cada cinc kms amb aigua i powerade, avituallament correcte a l'arribada, quilòmetres perfectament marcats, voluntaris a la  zona peatonal on tenim els punts perillosos al voltant del kms 9 i 20, entrega de pitrals disgregada segons curses i amb possibilitat de recollir-lo divendres a Castelldefels, menys revolts de 180 graus, bitllet tren gratuït, zona blava amb un euro pels cotxes, ...bona feina organitzadors i voluntaris.  :great: :great:

Felicito a la gent que ha fet MMP especialment a David77, Mackice, raulsan, Xavher, Jordi Mas i Barbara.  :great: :great:

En quan a la meva cursa, després de les molèsties als isquios del dijous, ha sigut intentar baixar de 01:32:00 amb una barqueta de luxe amb el ManoloM i Jordi Mas (la fiabilitat i un brau en aquest moment). He sigut conscient en tot moment que, jo arribaria sol a la meta, doncs ells dos estan molt millor de forma que jo. Els he aguantat fins el 16 i hem anat amb un matalàs de 30 segons per a baixar de l'objectiu tota la cursa. Els darrers quilòmetres he aixecat una mica el peu al veure que la marca/objectiu cauria.

Un plaer saludar a moooooooooolts coneguts, amics, companys...i com no, el nostre entrenador jb amb el micro a la mà animant-nos a tots i cadascú de nosaltres. Gràcies mister  :love: :great:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 15 Gener 2017, 20:38:06
Avui ultim entreno per la marató fent de guia del crak dl Jaume Bajo   :love:   em fet 1h43'50'' amb una caiguda incllosa però rés d'important moltes gràcies per els anims a tothom i especialment al spekear ;) 
Felictats a tots i totes que heu fet MMP i el David77 fent el 5è de la general  :great: :great:

(https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15965266_1236406226443872_7690229510723775954_n.jpg?oh=e8bc2ba40eab8a39bcab670297ab9828&oe=591F8F18)

(https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15977617_1236406173110544_6894171602395842578_n.jpg?oh=811088651ba8d611a83802581766bc41&oe=592223E9)


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Patiño en 15 Gener 2017, 20:49:41
Hola,
Avui ha fet un dia del que agraden, com ja esteu dient, solet i fresqueta i poc vent.

Fa dies que estava inscrita, però els últims entrenaments no han sortit com pensava i no em veia amb cor per fer la mitja sencera. Per tant, he decidit acompanyar a una amiga que debutava a la distància i m’he incorporat a la segona volta (sense xip). La veritat es que reviure aquesta sensació m’ha agradat molt.

Felicitats per aquestes marques Jordi Mas i Esquimal  :party: 8)

I un plaer, com sempre, veure a tants correcats avui  :love:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: pinelli31 en 15 Gener 2017, 22:20:24
avui he anat de gorra a sitges ja que francesc57 m'ha regalat dorsal a causa  d'una grip de collons  :love: .. ja esta be   :love:
la cursa era un entreno a ritme suau i fer un progressiu  , compartint mols kms am la laura10 .. aixi a sigut pero una  mica mes rapid del que volia .. molt content de veure a la familia correcat  :love: i als animadors rutxi i filla , mossenaires i molts mes   ;)
la cursa l'he trobat molt be organitzada i l'avituallament final mol be  :great: .. pot ser una llebre de dues hores hauria estat be pero en general cursa per repetir  ;)
felicito  David77, Mackice, raulsan, Xavher, Jordi Mas i Barbara per les seves mmp  ;)


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: mas en 15 Gener 2017, 23:00:51
Molt bon dia avui a Sitges per córrer! He fet tota sa mitja amb na Nat (en teoria li feia de llebre oficiosa de 1h55') i amb sa companyia d'en Ramon_B i en Pluvinet durant sa segona volta i se mos ha passat molt ràpida i de forma molt agradable  :great:

En quant a ses variacions des recorregut, m'han agradat molt. Sens dubte és més ràpida ara, i eliminar es tros d'anada i tornada de sa carretera de Vilanova, que segurament era es tros més dur des des punt de vista psicològic des traçat antic, és una decisió encertadíssima.

Finalment he arribat en un temps de 1h54'53", de manera que molt content tant amb es temps com amb ses sensacions d'avui! I sobretot amb sa excel·lent companyia de sa barqueta que hem acabat fent  :^^:

Com sempre, ha set un plaer enorme es retrobament amb tantes correcates i tants correcats, i començar plegats s'any de curses a Sitges un any més  :yes:

Mos veim a Sant Antoni!!!  :wink2:

Salut i kms!!


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Dennis Teuling en 15 Gener 2017, 23:27:54
1:26:40.

La media maratón era una espina que siempre he tenido clavada. La marca no se adecuaba a la de todas las demás distancias. Con todas la otras estaba más que satisfecho y era la última que me faltaba para olvidarme de la marquitis. Ahora ya puedo decir que estoy oficialmente curado. Adiós marquitis. Creeme, no te echaré de menos  :yipi:
Impressionant la teva millora esquimal, però...
no sembla que el temps de marató és una mica lent per un noi amb 1h26?  :whistle: :666: :666:

Ah sí. Punts kilometrics posats
PERFECTES
No costa res passar amb la rodeta, OI ?   Aludidos feu.ho !
Bona cursa Dani, ahir vaig llegir l'informe de la homologació, i em sembla que són ells que posen els kms (fins i tot ajustant 22 cms)
http://www.mitjasitges.cat/docs/MitjaMaratodeSitges2017.pdf (http://www.mitjasitges.cat/docs/MitjaMaratodeSitges2017.pdf)


Media realizada y al final no ha hecho mucho aire. Tiempo de 1h23'52 y 146med/153max.
Parciales cada 5 y final.
19'56(143/148)
19'53(146/148)
19'56(146/149)
19'49(148/152)
4'18(149/153)
Ah,para la estadística media 84 con 55 sub1h24.  :he:
Cachirulo, un rellotge :great:. Brutal també les 55 curses sub 1h24!!  Veurem si pots baixar dels 80' a BCN :yes:

Eric, estàs que et surts... fins i tot sense voler!!

Miguel_SBD, un crack, fent de llebre a Jaume Bajo (sempre!) i a bon ritme una setmana abans de la teva Marató. :great:

I tots els demés, Bravo!!!


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Dabit en 15 Gener 2017, 23:57:28
Bon vespre,

Gran i fresqueta jornada la d'avui a Sitges, en una Mitja que a mi m'encanta. Moltes felicitats a tots els que heu fet marcons (avui era dia ideal), especialment a David, Jordi Mas... i a Esquimal que estava exhultant després de la cursa quan l'he anat a saludar. Jo, en canvi, he fet una competició dolenta amb bastants problemes per mantenir un ritme estable i ràpid i al final dos minuts pitjor del previst.

Us deixo fotos.

https://goo.gl/photos/xpY4Xgdv5ieeDGx3A

https://goo.gl/photos/Ktbq9gU3FjhrqJoNA

https://goo.gl/photos/AR9GUpJHbL8Rckv4A

Salut


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 16 Gener 2017, 09:47:51
Dabit

moltes gràcies per les fotos  :great: :great:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: MIGUEL SBD en 16 Gener 2017, 10:03:08
(https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16114397_10154664485202400_8005267712921196002_n.jpg?oh=cc7c5942c0ee76df866e37bb56aa4f8c&oe=5908C9E8)


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: jcros en 16 Gener 2017, 15:35:19
Va estar be, tot i que amb tantes cantonades els meus genolls pateixen massa, finalment 1:40


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Jorfer en 16 Gener 2017, 18:18:53
Dabit, moltes gràcies per les fotos.

Jcros, bona cursa.  :great:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Manu 1.1 en 16 Gener 2017, 18:59:09
Moltes felicitats, veig que ahir es van fer unes quantes MMPs i algunes molt bones. Hi ha gent que està molt forta i apretant encara més....Mare Meva!!!! :whip:
Algunes marques tremolen ja pensant en les Mitges de Granollers i Barcelona  :yes:

Ahí lo dejo!!!! :666:
Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: sandmannn en 17 Gener 2017, 19:26:55
Bé, doncs 1ª mitja de la temporada. Al final temps de 1h 41'. Prou content ja que és el meu millor temps a Sitges.

Varem sortir el RugbyMan i el Tiny plegats. Cap al km 11 "me vine arriba" i vaig tirar endavant. Després vaig decidir que era millor esperar-los i, si un cas, tirar més endavant. Així va ser. Cap al 18 vaig apretar bastant per acabar per sota de 1h 42', temps objectiu de la barqueta.
Un plaer compartir km's companys  :great:

gràcies Dabit per les fotos  :yes:

Enhorabona a tots els que heu acabat, però especialment als que heu fet MMP (em trec el barret amb en jordi mas i l'Esquimal  :surprised:)


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: jordi mas en 17 Gener 2017, 20:24:40
Bé, doncs 1ª mitja de la temporada. Al final temps de 1h 41'. Prou content ja que és el meu millor temps a Sitges.

Varem sortir el RugbyMan i el Tiny plegats. Cap al km 11 "me vine arriba" i vaig tirar endavant. Després vaig decidir que era millor esperar-los i, si un cas, tirar més endavant. Així va ser. Cap al 18 vaig apretar bastant per acabar per sota de 1h 42', temps objectiu de la barqueta.
Un plaer compartir km's companys  :great:

gràcies Dabit per les fotos  :yes:

Enhorabona a tots els que heu acabat, però especialment als que heu fet MMP (em trec el barret amb en jordi mas i l'Esquimal  :surprised:)

Molta sort a Tarragona , crack !!


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Tiny en 18 Gener 2017, 07:39:09
Hola!

Jo també vaig correr diumenge la mitja i també coincideixo que ha millorat el circuit  :great:

Primera cursa de l'any i constatació que queda molta feina per fer... ;)

Vaig anar amb el Rugbyman i el sandmannn uns quants quilòmetres fins que vaig tenir que afluixar
al final i acabar en 1h43'. Agrair especialment al Rugbyman el seu paper de llebre improvisada ja que
no li podia donar relleus i també pel seu gest de quedar-se amb un company que anava punxat  :love:

Felicitats als companys que van fer MMP, i per citar als qui vaig parlar: Jordi mas, esquimal i Kanu  :surprised: 

Moltes gràcies Dabit per les fotos!


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: RugbyMan en 18 Gener 2017, 09:14:13
Hola

Per al.lusions doncs un alter que va anar a Sitges. Com ja han comentat en Sandmannn i en Tiny varem fer una barqueta mitg improvisada (bé amb el Tiny ja haviem parlat pel foro) amb objectiu sots 1:42h.

Jo no savia com estava ja que començava a poder entrenar amb regularitat i aquest ritme el podría portar sense problemes. Així que anem junts i passant els Kms amb els parcials mes o menys pactats. Cap a la segona volta en Tiny se'ns despenja un a mica peró per que en Sandmannn i jo (es lo que té quean ens juntem dos Òscars) pujem una miqueta i començem amb el progresiu. Així que plegats fins al 18 on jo també volia canviar i fer l'ultim esforç ja que el sots 1:41 era fàctible peró em vaig trovar a un company d'entrenos que ho estava pasant malament i em vaig quedar amb ell els ultims kilometres.

Propera parada Santako...a veure on som.Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Ramon_B en 18 Gener 2017, 10:18:26
Gran reportatge fotogràfic de JJ Vico com es de costum

http://fotosjjvicoatletismo.com/2017/01/sin-categoria/34-mitja-sitjes-go-dont-run-fly-anecblau-15-01-2017/

Videos a :

http://corriendovoy.com/atletismo/mitja-marato-sitges-2017


Moltes gràcies al dos  :great:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Dennis Teuling en 18 Gener 2017, 15:23:47
Agrair especialment al Rugbyman el seu paper de llebre improvisada ja que
no li podia donar relleus i també pel seu gest de quedar-se amb un company que anava punxat  :love:

Tiny, però no saps que el nostre tan estimat RugbyMan sempre te el gest de quedar-se amb qualsevol company que va punxat...  I si no no hi ha...punxarà algú per poder trobar-lo  :666: :666:

Per un cop volem que faci una mitja a tope.... si s'atreveix :whistle:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: sandmannn en 18 Gener 2017, 17:03:41
RugbyMan ja m'extranyava que no em passessis la mà per la cara xD
Anava mirant cap a darrera amb el "culo prieto" pensant que hi hauria atxassu


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: RugbyMan en 19 Gener 2017, 10:03:18
Agrair especialment al Rugbyman el seu paper de llebre improvisada ja que
no li podia donar relleus i també pel seu gest de quedar-se amb un company que anava punxat  :love:

Tiny, però no saps que el nostre tan estimat RugbyMan sempre te el gest de quedar-se amb qualsevol company que va punxat...  I si no no hi ha...punxarà algú per poder trobar-lo  :666: :666:

Per un cop volem que faci una mitja a tope.... si s'atreveix :whistle:

Quan m'estimeu oi Dennis. Ja saps que si alguna vegada el que ho estàs pasant malament ets tu no ho faré, oi?  :666: :666:


RugbyMan ja m'extranyava que no em passessis la mà per la cara xD
Anava mirant cap a darrera amb el "culo prieto" pensant que hi hauria atxassu

Sandmannn, la veritat es que em va anar bé poder fer junts la Mitja ja que ens varem frenar mutuament...peró tinguyes en compte que sino m'hagues parat el "atxassu" hagues arribat a la baixada cap el 20  :whistle: :whistle:


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: Tiny en 19 Gener 2017, 11:23:59
Rugbyman:

Ahir ja et vaig fer totes les lloances com a buen samaritano...
ara m'he fixat en les marques de la teva signatura  :666:
i la teva marca de marató es ridícula comparada amb les altres,
o sigui, que deixat d'excuses i a veure si fas una bona rebaixa  :yes: 


Títol: Re: 15-01-17 Mitja de Sitges a les 10h
Publicat per: RugbyMan en 19 Gener 2017, 11:53:43
Rugbyman:

Ahir ja et vaig fer totes les lloances com a buen samaritano...
ara m'he fixat en les marques de la teva signatura  :666:
i la teva marca de marató es ridícula comparada amb les altres,
o sigui, que deixat d'excuses i a veure si fas una bona rebaixa  :yes: 

Ja sé que em mireu amb bons ulls   :love:

A veure si aquesta ny no peto muscularment abans de la marató i li fotem una "mosegada" a la marca. Peró ja saveu que si pel camí em trovo a algun company patint....  :rofl: :rofl: :rofl: