Clínics QR2

Clínics QR2

Des de la comissió esportiva de l’associació i amb col·laboració amb empreses/marques de material esportiu interessades, organitzarem els “CLINIC QR2!”

L’objectiu principal és per una banda apropar les principals marques comercials especialistes en running als nostres associats, i per altra banda, crear una eina suficientment atractiva a la nova web, amb la finalitat d’augmetar el tràfic i indirectament augmentar el nostre número d’associats.

Mitjançant acords amb diferents marques esportives especialistes en running, que desitgen realitzar una acció comercial/promocional dels seus productes oferim la plataforma de Corredors.cat i la base de dades dels nostres associats a canvi d’informar als nostres associats de les principals novetats en material de running.

En qué consisteixen?

Es tracta de muntar aproximadament cada trimestre o semestre un event en forma d’entrenament grupal on una marca esportiva especialista en productes de running, fa una presentació dels seus productes (ja siguin sabatilles, roba tècnica, accesoris, etc.) i ofereix la possibilitat de provar aquests articles a un número determinat d’associats de Corredors.cat.

L’event consistirà en un entrenament grupal, prova de material, regal d’algún article als participants per part de la marca i avituallament i/o esmorzar i/o festa, concert, etc. facilitat per la marca esportiva.